Ανακτήστε τα χαμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας με το EaseUS Data Recovery Wizard!Σίγουρα στους περισσότερους (αν όχι σε όλους μας) έχει συμβεί να αναζητήσουμε ένα αρχείο στον υπολογιστή μας, το οποίο πιθανότατα να το διαγράψαμε κατά λάθος. Ακριβώς για το συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται το πρόγραμμα της EaseUS Data Recovery Wizard να μας δώσει τη λύση!

Η εταιρεία EaseUS ιδρύθηκε το 2004 και πλέον είναι από τις κορυφαίες κορυφαίες εταιρείες που παράγουν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων αλλά και ανάκτησης δεδομένων. Οι περισσότερες εφαρμογές της EaseUS είναι διαθέσιμες χωρίς κόστος στη βασική τους λειτουργικότητα, ενώ για περισσότερες δυνατότητες υπάρχουν διαθεσιμες και εκδόσεις επί πληρωμή.

Το EaseUS Data Recovery Wizard είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάκτηση δεδομένων. Χρησιμοποιώντας το εν λόγω λογισμικό, μπορείτε ανακτήσετε φωτογραφίες, αρχεία video ή ήχου, emails και άλλα πολλά τα οποία θα τα αναφέρουμε παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από τον υπολογιστή σας, από κινητά τηλέφωνα, κάρτες μνήμης, USB-drives και άλλα.

Να αναφέρουμε ότι στη δωρεάν έκδοση του EaseUS Data Recovery Wizard μπορείτε να ανακτήσετε συνολικά μέχρι και 2GB δεδομένων. Ενώ στις 2 εκδόσεις επί πληρωμή, Data Recovery Wizard Pro και του Data Recovery Wizard Pro + WinPE δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός ενώ ταυτόχρονα θα έχετε δωρεάν upgrades, δωρεάν τεχνική υποστήριξη, ενώ στην τελευταία έκδοση (Pro + WinPE) θα έχετε επιπρόσθετα το feature bootable media για περιπτώσεις ολικής καταστροφής του δίσκου.

H εφαρμογή υποστηρίζει τα παρακάτω αρχεία: ⦿ Documents DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, κλπ. ⦿ Graphics JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG, κλπ.


⦿ Video AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG κλπ. ⦿ Audio AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV,APE κλπ. ⦿ Email PST, DBX, EMLX, κλπ.(από Outlook, Outlook Express κλπ.) ⦿ Άλλα αρχεία ZIP, RAR, SIT, ISO, exe, html, SITX κλπ.


Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια για τις λειτουργίες της εφαρμογής, μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια που παρέχεται στo ειδικό section "Knowledge Base" της ιστοσελίδας του λογισμικού. Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη βάση με ερωτήσεις και απαντήσεις, επεξηγηματικά video, ακόμα και live chat.


Όσοι επιθυμείτε να δοκιμάσετε το λογισμικό EaseUS Data Recovery Wizard, μπορείτε να το κατεβάσετε Δωρεάν από την επίσημη σελίδα του και θα έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε συνολικά μέχρι και 2 GB αρχείων - αρχικά μέχρι 500 MB και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον 1500 MB με την κοινοποίηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε δείτε ένα screenshot από εργαλείο EaseUS Data Recovery Wizard κατά τη δοκιμή που πραγματοποιήσαμε για να ανακτήσουμε ένα αρχείο εικόνας με το όνομα "wehellas.jpg" αφού πρώτα το σβήσαμε τελείως από τον σκληρό δίσκο.Τα 3 απλά βήματα για να ανακτήσετε τα αρχεία σας!


2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων