Παρουσίαση Chuwi Hi10 Plus Tablet [Review]

Το Chuwi Hi10 Plus αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όποιον δε θέλει να ξοδέψει μια περιουσία σε tablet ή Laptop, καθώς τα χαρακτηριστικά του να μπορούν να ικανοποιήσουν την πλειοψηφία των χρηστών. Η κατηγορία των υβριδικών συσκευών έχει αποκτήσει πολλούς φίλους τα τελευταία χρόνια, καθώς καταφέρνουν να συνδυάσουν την ευκολία χρήσης του tablet με τη λειτουργικότητα του laptop.

 

Το εν λόγω tablet μετατρέπεται πολύ εύκολα σε laptop, όταν το τοποθετήσεις επάνω στις ειδικές υποδοχές του αποσπώμενου πληκτρολογίου, το οποίο σου προσφέρει τη δυνατότητα να μεταπηδάς από το λειτουργικό σύστημα Windows 10 στο Android 5.1. Η μόνη παραφωνία είνα το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την έκδοση Android 5.1, αλλά αυτό παύει να αποτελεί πρόβλημα όταν μαθαίνεις την τιμή του.

 

Κατασκευή

Το Chuwi Hi10 Plus έχει πολύ στιβαρή κατασκευή, με γρήγορη αντίδραση στην οθόνη, που ισχύει και για το android λειτουργικό αλλά και για τα Windows. Γρήγορη απόκριση, κανένα κόλλημα στις εφαρμογές και στο multitasking, πλήρης υποστήριξη των εφαρμογών του Google Play. Όσον αφορά το βάρος του, ζυγίζει μόλις 686 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 27.64 x 18.48 x 0.85 cm.

 

Chuwi Hi10 Plus 1

 

Χαρακτηριστικά

Αν το δούμε καθαρά σαν tablet, το Chuwi Hi10 Plus προσφέρει αξιοπρεπέστατα τεχνικά χαρακτηριστικά για συσκευή με Windows 10 σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή. Έχουμε μπροστά μας οθόνη αφής 10.8’’ ανάλυσης WUXGA (1920 x 1280, αναλογία 3:2), η οποία υποστηρίζει και την έξυπνη γραφίδα που πωλείται χωριστά, επεξεργαστή quad-core Intel Atom X5-Z8350 1.44GHz, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερες 2MP εμπρός και πίσω. Οι υποδοχές που βρίσκονται στο πλάι του Tablet είναι : USB Type-C (για φόρτιση), microUSB, microHDMI, microSD (έως 128GB) και 3.5mm για ακουστικά.

 

Chuwi Hi10 Plus 5


Μπαταρία

Η μπαταρία του είναι 3.7V/8400mAh και προσφέρει αρκετά μεγάλη αυτονομία για να το χρησιμοποιείς στον δρόμο, με την αυτονομία βέβαια να είναι μεγαλύτερη όταν bootάρεις το Android OS. Για γρήγορη φόρτιση χρησιμοποιείται η θύρα USB Type-C.

 

Chuwi Hi10 Plus 2


Πληκτρολόγιο

Η σύνδεση/αποσύνδεση του tablet με το πληκτρολόγιο γίνεται πανεύκολα όταν το τοποθετήσεις στις ειδικές εσοχές. Από εκεί και πέρα είναι σαν να χρησιμοποιείς ένα κλασικό netbook, απολαμβάνεις ό,τι έχουν να σου προσφέρουν τα Windows 10 με υποστήριξη όλων των διαθέσιμων updates από τη Microsoft. Στο θέμα της χρήσης για επαγγελματικό σκοπό είναι ικανοποιητικό για όσους δεν έχουν μεγάλες ανάγκες σε υπολογιστική ισχύ και γραφικά.

 

Chuwi Hi10 Plus 4


Επίλογος

Σε γενικές γραμμές, το Chuwi Hi10 Plus αποτελεί μια εξαιρετική value-for-money επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν τους δύο κόσμους των Android OS και Windows 10 με χαμηλό κόστος, αφού μπορείτε να το αγοράσετε (από καταστήματα του εξωτερικού) κάτω από τα €200.

 

Προσφορές και κουπόνια

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chuwi Hi10 Plus Tablet με έκπτωση από τα παρακατω sites:

Banggood: €172.13
Gearbest: €162.37

 

 

Login or Register

Login on our Forum!