Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

broxopios

Εντυπώσεις και Βαθμολογία για το FIFA 17

Βαθμολογήστε το FIFA 17 ανά τομέα  

35 members have voted

 1. 1. Γραφικά

 2. 2. Animations

 3. 3. Player Physics

 4. 4. Ball Physics

 5. 5. AI

 6. 6. Χειρισμός

 7. 7. Ήχος/Ατμόσφαιρα

 8. 8. Πώς σας φάνηκε σε σχέση με το FIFA 16?

  • Αρκετά βελτιωμένο
  • Βελτιωμένο
  • Ίδιο
  • Χειρότερο
  • Αρκετά χειρότερο
   0
 9. 9. Τελική βαθμολογίαRecommended Posts

365a670d-cf92-438f-8876-3061e3f5fcbc.jpg

 

Εδώ θα συγκεντρώσουμε τις απόψεις των μελών μας για το FIFA 17.

 


Ακολουθήστε το υπόδειγμα παρακάτω για να έχουμε ομοιόμορφο feedback.

[1] Γράψτε σε ποια πλατφόρμα παίξατε το FIFA 17.

[2] Γράψτε σε λίστα τα θετικά στοιχεία σας αρεσαν και τα αρνητικά στοιχεία θα θέλατε να διορθωθούν. Γράψτε σχόλια ξεχωριστά για τα Θετικά και τα αρνητικά.

[3] Τέλος βαθμολογήστε το παιχνίδι με άριστα το 10.


Yπόδειγμα Feedback:
 
[1]
Έπαιξα το FIFA 17 σε: 
PS3 / PS4 / Xbox360 / Xbox One / PC

 

 

[2]
Θετικά στοιχεία:
1.
2.
3.
...

Θετικά Σχόλια: ...


Αρνητικά στοιχεία:
1.
2.
3.
...

Αρνητικά Σχόλια: ...

 

 

[3]
Βαθμολογία FIFA 17:
...

Share this post


Link to post

Λοιπόν, παίδες. Καλή σαιζόν να έχουμε(και επίσημα πλέον), να διασκεδάσουμε με το παιχνίδι και τα Update που θα έρθουν ελπίζω να είναι ευεργετικά για το παιχνίδι και για εμάς.

Μετά από το χθεσινό πρώτο κάψιμο θα ήθελα κι εγώ να γράψω την πρώτη γεύση που μου άφησε το παιχνίδι. Να πω ότι έπαιξα, online, offline(The Journey), και 2vs2(offline). Ας τα πάρω με τη σειρά.
 

Ξεκινώντας με το 2vs2 εννοείτε πως σε όλα τα offline θα το έχω στο slow αφού από το πρώτο κιόλας παιχνίδι φάνηκε η ακαταλληλότητα του Normal. Γενικά πολύ διασκεδαστικό με ωραίο ρυθμό, νομίζω και οι 4 το ευχαριστηθήκαμε. Μόνο αρνητικό το οποίο ισχύει και για τα υπόλοιπα Modes, τα κόρνερ και γενικά οι στατικές φάσεις(εκτός από απευθείας φάουλ). Θέλουν οπωσδήποτε update!
 

Πάμε στο online! 4 match seasons, 3 FUT. Στο seasons ο ρυθμός μου φάνηκε αρκετά καλός, κάποιες φορές ανέβαινε λίγο και πήγαινε η μπάλα πάνω κάτω αλλά σε λογικά πλαίσια όπου και αυτό είναι μεσ' το παιχνίδι. Στο Fut ίσως είχαμε μια αύξηση ρυθμού αλλά όχι σε υπερβολικό σημείο. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό μπορώ να πω, αλλά και εκνευριστικό συνάμα κάποιες φορές και μάλιστα παρατήρησα μια περίεργη διαφορά ανάμεσα σε Seasons και Fut. Ενώ στο Seasons η αλλαγή κέρσορα με L1 έχει φτιαχτεί, κάτι που ήταν παντού broken στο 16 και όχι μόνο, στο Fut παραμένει Broken και κλασσικά σου κάνει την άμυνα κουλουβάχατα. Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω.

Τέλος, THE JOURNEY! Μπορεί να μην έχει ακόμα τόσο βάθος όσο άλλα παρόμοια Modes σε άλλα παιχνίδια, ή να μην μπορείς να φτιάξεις το χαρακτήρα όπως θες, αλλά ο Alex Hunter θες δε θες-αν ασχοληθείς-θα σου προσφέρει συγκινήσεις. Από τη πρώτη μια ώρα ακόμα σε κάνει να μπεις στο "πετσί του ρόλου" και να δεθείς με τον Αλεξάκο. Μπορεί όταν το ολοκληρώσεις για πρώτη φορά να μην σου κάνει αίσθηση να το ξαναπαίξεις αλλά ακόμα και για μια φορά πιστεύω ότι αξίζει και πρέπει να το πιστώσουμε στην ΕΑ γιατί ουσιαστικά είναι ένα ολόκληρο παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχιστεί, να εμπλουτιστεί του χρόνου και να μην είναι απλά ένα πυροτέχνημα.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι σου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αν και έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν με Patch.

Υ.Γ.: Τι γίνεται με τα Scoreboards ρε παιδιά; Φέτος περιμέναμε και αυθεντικά στη La Liga και τώρα δεν έχουμε ούτε στην Prem. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Ξένέρα πάντως αν δεν βάλουν της PL τουλάχιστον.

Συγγνώμη αν κούρασα, και πάλι καλή σαιζόν να έχουμε!

Share this post


Link to post

Μετά από 7 ωριτσες καψιματος  ήρθε η ώρα για ένα ασφαλές review  μου!Το review εννοείται είναι προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον που μπορεί να μην του αρέσει η να μην συμφωνεί μαζί μου!Εξάλλου γούστα είναι αυτά!Πριν ξεκινήσω θα πω αυτά που είδα σήμερα και όπως είναι έτσι το παιχνίδι γιατί αύριο η μετά από κανένα μήνα μπορεί να βγάλει update η ΕΑ και να αλλάξει το gameplay...πάμε λοιπόν

Ξεκίνησα επίτηδες και έπαιξα Seasons γιατί είχα διαβάσει ότι το παιχνίδι είναι σχεδόν unplayable και λέω κάτσε να ξεκινήσω από τα φαινομενικά "χειρότερα".Προς έκπληξης μου λοιπόν έπαιξα 7-8 παιχνίδια και όλα μου άρεσανε αρκετά!Δεν είδα κάτι που να με χάλασε παρόλο που στο offline παίζω στο slow το Normal του online δεν με πείραξε καθόλου, γίνανε ματσαρες στους 7 αγώνες να έκανα μια νίκη 3 ισοπαλίες και ήττες δεν με ένοιαζε καθόλου αυτό γιατί πέρσι είχα να ασχοληθώ κανένα 6μηνο νέα το fifa16 θέλω λοιπόν αρκετή εξάσκηση!όλα καλά λοιπόν με το online(προς το παρόν,αν δεν βγάλει κανένα update η ΕΑ)

Πάμε στο offline που εκεί έπαιξα αρκετά ματσακια!Να πω εδώ ότι όντως στο ντεμο βγάζεις άνετα λανθασμένα συμπέρασματα γιατί το 4λεπτο στο ημίχρονο χαλάει αρκετά στο να μην φαίνεται καλό το gameplay,όσο και να ακούγεται παράξενο ισχυει!Στο Full game λοιπόν είδα βελτίωση στην ΑΙ,παίζει αρκετά "ανθρωπινα"  θα έλεγα!Όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα,το νιώθεις το καταλαβαίνεις όταν παίζεις εννοείται με μικρή το ίδιο!Η ΑΙ όταν την πιέσεις κάνει πιο συχνά λάθη σε σύγκριση με το ντεμο.Οι τερματοφυλακες πραγματικά ΚΕΡΒΕΡΟΙ ότι καλύτερο έχω δει όσο χρόνια παίζω ποδοσφαιρακια!πολλά πάρα πολλά animations πολύ καλοί στης εξόδους,ακόμα και τα γκολ αγαλματα σε τόσες ώρες που έπαιζα να μου έτυχε μια φορά,μεγάλη βελτίωση και εδώ σε σύγκριση με το ντεμο,ακόμα και τα γκολ που μπαίνουν μπορεί να ακουμπήσουν σε διάφορα μέρη του σώματος τους όπως προσαγωγο,αγκωνες κτλ!

Αυτό με το shield που την σπάει σε αρκετούς ναι μεν το κάνει συχνά η cpu εμένα όμως δεν με χαλάει γιατί αν τους πίεσης πολύ συχνά κάνουν και λάθος πάσα η τους την κλέψω,οπότε δεν είναι πρόβλημα!Μην ξεχνάμε ότι είναι κίνηση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και έπρεπε να μπει!Εντάξει εδώ για να υποστηρίξω και λίγο τον Τολη ίσως με κάποιο update να θέλει λίγο να το μειώσουν!Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση...

Είχα ενεργοποίηση τα χέρια και στα  πέναλτι και γενικά,είχα παίξει 6,7 παιχνίδια και δεν είχα δει ούτε ένα σφύριγμα για χέρι και λέω αυτό είναι Θα θέλει update για να το φτιαξουν.Ομως έπαιξα και άλλους αγώνες και τελικά δίνει κανονικά χέρια αλλά πολύ σπανια!και αυτό το θεωρώ στα συν του παιχνιδιού.Ξεχασα να πω ότι το επίπεδο που έβαλα να παίξω είναι το Word Class και δυσκολεύομαι αρκετά,ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο όπως είπα ότι με το fifa16 ασχολήθηκα λιγο!Τα γραφικά πολύ ωραία την ημέρα άψογα το βράδυ το μόνο που με χαλάει ο φωτισμός,και δεν εννοώ ότι δείχνει σκοτεινό το γήπεδο απλά πιστεύω το βράδυ το γρασίδι έχει λάθος χρωματισμο,θα προτιμούσα όπως ήταν πέρσι η όπως για παράδειγμα είναι του pes.Γενικα μέχρι τώρα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με το παιχνίδι,ελπίζω η ΕΑ να το αφήσει έτσι το παιχνίδι και επιτέλους να βάλει τα αυθεντικά scoreboards στην  premier league,δεν ξέρω για πιο λόγο δεν τα έχει.Τελος ξέχασα να πω η διατησια είναι σε πολύ καλά επίπεδα,σε πάνω από 10 αγώνες έκανε 1 λάθος μόνο(έδωσε πέναλτι ενώ δεν ηταν)

Ζητώ συγνώμη στα παιδιά για τεράστιο post μου

Υ.Γ καλό καψιμο όσοι το έχουν,και με το καλό να το πάρουν όσοι το περιμένουν!

 

Και μια φάση που έκανα πριν!Δεν μπήκε γκολ αλλά μου άρεσε η φάση..

 

 

 

Συμφωνώ με ACMILANGR 

9.5 και από μενα!

Share this post


Link to post

παρα πολυ καλο παιχνιδι .

9,5 βαθμολογια , το μονο σημαντικο προβλημα το delay σε καποιες φασεις ...μολις το φτιαξουν και αυτο θα ειναι 10αρι το καλυτερο φιφα και ποδοσφαιρακι που υπηρξε .

Share this post


Link to post

Ρε παλικάρια μην κάνετε τέτοια ανάλυση, κουράστηκα να διαβάζω :hehe:

 

Αν μπορείτε πείτε και κάτι παραπάνω... Σπύρο το δικό σου ποστ από το άλλο τόπικ θα το μεταφέρω εδώ μιας και κάνεις μια ανάλυση. 

Share this post


Link to post
9 minutes ago, broxopios said:

Ρε παλικάρια μην κάνετε τέτοια ανάλυση, κουράστηκα να διαβάζω :hehe:

 

Αν μπορείτε πείτε και κάτι παραπάνω... Σπύρο το δικό σου ποστ από το άλλο τόπικ θα το μεταφέρω εδώ μιας και κάνεις μια ανάλυση. 

φταίει κάποιος άλλος για αυτό

Share this post


Link to post
40 minutes ago, broxopios said:

Ρε παλικάρια μην κάνετε τέτοια ανάλυση, κουράστηκα να διαβάζω :hehe:

 

Αν μπορείτε πείτε και κάτι παραπάνω... Σπύρο το δικό σου ποστ από το άλλο τόπικ θα το μεταφέρω εδώ μιας και κάνεις μια ανάλυση. 

Γι'αυτο εγώ δεν ξανά έγραψα εδώ!Στο προηγούμενο έγραψα εκθεση:hehe:

Share this post


Link to post
3 hours ago, ACMILANGR said:

Πολύ καλό παιχνίδι. 

9.5 Βαθμολογια 

απο σενα περιμενω αναλυτικο review γιατι παρολο που ξερω οτι εισαι fan του παιχνιδιου εισαι αντικειμενικος

αν μπορεις να πεις για τη cpu και για το online

Share this post


Link to post

Mάγκες, όσοι παίζετε ή θα παίξετε αρκετό versus Cpu (Career κλπ), αν θέλετε γράψτε εντυπώσεις, ό,τι έχετε προλάβει δηλαδή, από το gameplay, εστιάζοντας κυρίως στο πώς παίζει η Cpu, στα διάφορα επίπεδα δυσκολίας (World Class και Legendary βασικά), εντυπώσεις από το manual passing\shooting (αν και έχω δει κάποια πράγματα από το ντέμο), και πολύ βασικό (για εμένα), εάν υπάρχει απροβλεψιμότητα και ποικιλία στους τρόπους επίτευξης γκολ από εμάς και την Cpu. Θεωρώ πολύ βασικό να μην υπάρχουν στάνταρ γκολάκια ή στάνταρ τρόποι επίτευξης γκολ, αλλά το παιχνίδι να σε ωθεί να παίζεις ανοικτά και διαφορετικά. Επίσης, πείτε αν υπάρχει κάποια αλλαγή στα sliders (έπαιζα Φίφα τα τελευταία χρονια, εκτός από πέρυσι). 

Είχα εξαρχής την πρόθεση φέτος να πάρω και τα δύο ποδοσφαιράκια. Με καλύπτει 100% το Προ, το οποίο θεωρώ καλύτερο σε αρκετά σημεία, αλλά θα ήθελα να παίξω και Φίφα μέσα στη χρονιά κάποια στιγμή (αν και ψιλοαπογοητεύτηκα από την ανάλαφρη αίσθηση που το διέπει πάλι), γιατί ξέρω ότι έχει καλά πράγματα να προσφέρει το gameplay του..... 

Share this post


Link to post

το αγορασα σε δυο εκδοσεις PS4  και σε pc.Ειδα καποιες μικροδιαφορες ανα εκδοση.πχ  online στο ps4 πηγαινε σφεντονα (ισως εφταιγε και η μεταμεσονυχτια ωρα που εγινε το τεστ διοτι στο pc το τεσταρισα σημερα το μεσημερι).Μου αρεσει ποιο πολύ όμως η εκδοση του ps4 προς το παρον παροτι το pc μου είναι κτηνος διοτι στο pc παρατηρω καποια τρεμουλιάσματα-μικροσπασιματα στα στριψίματα,animations των ποδοσφαιριστών ενώ στο ps4 μου φενετε ποιο smouth αρκει να παιζεις με αργη και βαρια μπαλα (Umbro,Derbystar).

Δεν ειδα να μπαινουν γελια γκολ online ουτε διαιτητικο στραπατσο,ουτε συναντισα πρόβλημα στην αποκριση.Οι τριπλες είναι επιδραστικες και γενικα οι πασες είναι στο σωστο οριο αξομειωσης-διασκεδασης.

Εχω την εντυπωση ότι στο ps4 είναι λιγο ποιο διασκεδαστικο. 

Share this post


Link to post

Θα πο  και εγω τν αποψη μου 

Για μενα ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που  εχω παιξει  ,το τελευταιο  φιφα που διασκεδασα και το ευχαριστηθηκα ηταν το φιφα 11.Οχι οτι τα αλλα  δν  μ αρεσαν  μ αρεσαν ολα (εκτος του 15) που και εκεινω  επαιξα αρκετα. Ε λοιπον το  φιφα  17 οχι μονο το ευχαριστιεμαι, αλλα το κατα ευχαριστιεμαι παρα πολυ   μεχρι στιγμης.Το στορυ του μου αρεσει παρα μα παρα πολυ ,νιωθω  λες και παω εγω να γινω  επαγελματιας  ποδοσφαιριστης εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Οφλινε καριερας πολυ  και γενικως το οφλινε ειναι παρα πολυ καλο  μ αρεσει παρα πολυ.Τωρα στο ονλινε  επαιξα εναν αγωνα  στο fut και  μ αρεσε αρκετα  θα παιξω και αλλους αγωνες για να εχω  μια πιο καλη αποψη.Το μονο  που με χαλαει ειναι τα κορνερ ολα τα αλλα στημενα μ αρεσουν πολυ,α και λιγο  το legandary  μ αρεση που εχει γινει η cpy και παιζει πιο ανθρωπινα αλλα ισως να γινει λιγο πιο δυσκολο .Ελπιζω να μν το χαλασουν  με τα  update προτιμω  να μν φτιαξουν τιποτα και να ειναι ετσι, παρα να φτιαξουν κατι και χαλουν μετα το παιχνιδι. Α και που ξεχασα  να αναφερω για τα γραφικα , εγω  γρινιαζα   πολυ οταν μπηκαμε στν καινουρια γενια  ηθελα καλυτερα γραφικα  ,το μονο που ζηλευα  απο το προ (και τα πατς  που μπορεις να βαλεις) φετος μ αρεσουν πολυ τα γραφικα   το χρειαζοταν το φιφα . 

Βαθμολογια  9

Share this post


Link to post

5 πράγματα να βελτιώσουν με update και για μένα θα γίνει συναρπαστικό.

-Να γίνει πιο δύσκολο το legendary

-Να σφίξουν οι άμυνες και να μην ανεβαίνουν τόσο ψηλά οι αμυντικοί (στο online Seasons)

-Να μειωθεί το pace στο online. Δεν είναι γρήγορο, αλλά πιο αργό πιο καλό.

-Να σταματήσει να παίρνει κεφαλιά σχεδόν πάντα ο επιθετικός στα κόρνερ

-Να μειωθεί το Shield της CPU

 

Share this post


Link to post

Μιλαν για το 2 βαλε στα custom tactics το pressure και το team width κατω απο 20 και θα γίνει αυτό που λες εγώ ετσι παίζω απο το 15.

Share this post


Link to post
11 minutes ago, padelis71992 said:

Μιλαν για το 2 βαλε στα custom tactics το pressure και το team width κατω απο 20 και θα γίνει αυτό που λες εγώ ετσι παίζω απο το 15.

ρε φιλε, δεν με πήγε το μυαλό να το δοκιμάσω......

Share this post


Link to post
21 minutes ago, ACMILANGR said:

 

-Να σφίξουν οι άμυνες και να μην ανεβαίνουν τόσο ψηλά οι αμυντικοί (στο online Seasons)

 

Αυτο ουτε για αστειο να μην το πειραξουν ,επιτελους υπαρχει skill gap μην γυρισουμε στο φιφα 16

Share this post


Link to post
Just now, zezinho-10 said:

Αυτο ουτε για αστειο να μην το πειραξουν ,επιτελους υπαρχει skill gap μην γυρισουμε στο φιφα 16

γιατί δεν υπήρχε καλό skill gap στο fifa 16;

Share this post


Link to post
1 minute ago, ACMILANGR said:

γιατί δεν υπήρχε καλό skill gap στο fifa 16;

οχι βεβαια , ενας παικτης d3 μπορουσε ανετα με λιγη τυχη να κερδισει οποιονδηποτε

Share this post


Link to post

Μη γίνεσαι υπερβολικός. d3  με d1 υπήρχε αρκετή διαφορά, θα' πρεπε να κοιμηθεί ο θεός για να γίνει με καλό παίχτη d1(και να γινόταν, μια φορά τον χρόνο). Θα' σαι τυχερός σε μια φάση, άντε σε δύο, όχι σε όλο το παιχνίδι. Ίσως για ' μένα θα' πρεπε να υπήρχαν περισσότερες κατηγορίες γιατί παίχτης d1 με παίχτη d1 έχουν σχετικά μεγάλη διαφορά κάποιες φορές. . To skill gap δεν είναι, κατά τη γνώμη μου συνυφασμένο με το αν οι άμυνες είναι σφιχτές ή όχι, ή αν ανεβάινουν στο κέντρο ή κάθονται πίσω. Για' μένα έχει να κάνει με το αν αποτυπόνονται στο χορτάρι οι τακτικές του ψαγμένου, αν ο καλός χειριστής των παιχτών ξεχωρίζει, αν ο πιο ευφάνταστος μπορεί να κάνει το παιχνίδι του και να δημιουργήσει τις φάσεις που έχει στο μυαλό του,  που ο πιο "πεζός ή άμπαλος" δεν μπορεί. Αν δύο ισάξιοι παίξουν και το παιχνίδι γενικά δε σε αφήνει να σφίξεις λίγο την άμυνά σου, πάμε για σκορ πόλο τότε που δε με καλύπτει προσωπικά. Θέλω και λίγο παιχνίδι σκοπιμότητας και προσαρμογής στην εκάστοτε περίσταση.

 

Share this post


Link to post

Με το skill gap μου δώσατε μια πάσα να αναφέρω κάτι σχετικό. Επειδή έχει αναφέρει ξανά ο @zezinho-10 ότι αυξάνεται το skill gap στο φετινό FIFA. Έχει αρκετά στοιχεία για να γίνει αυτό αλλά το pass error που είναι  ελαχιστο έως και ανύπαρκτο το πηγαίνει αρκετά πίσω. 

Share this post


Link to post

Ήρθε χθες στο γραφείο... πάει πάλι το Europa! Δεν είδα ΟΥΤΕ ΦΑΣΗ, ούτε ζωντανά ούτε μετά στην εκπομπή!

Το πέρασα κατά τις 19:30... και πήγα για ύπνο στις... 03:30!!!!!! Έπαιξα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από φιλικό και career (manager KAI player) έως ΚΑΙ το "Journey" - ΕΥΤΥΧΩΣ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ με την μισητή Γιουνάιτεντ, έβαλα τον Άλεξ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΑ!

 

Πολύ καλό, σε γενικές γραμμές! Αφού έκανε... 1.5 ώρα να περαστεί με... 5-6 CDs (μα καλά... γιατί δεν έβαλαν ΕΝΑ BluRay και γέμισαν το κουτί με άπειρα CDs;;;; ), το ξεκίνησα. Είναι μακράν πολύ καλύτερο από άλλα παλιότερα FIFA που έπαιζα ή το PRO (που ήμουν φανατικός παίκτης και το προτιμούσα).

Τα γραφικά είναι πολύ καλά, αλλά θα μπορούσαν ΛΙΓΑΚΙ να 'ταν καλύτερα. Υποθέτω... το αφήνουν για την επόμενη έκδοση;

Τα animations κτλ. στα ριπλέι/βίντεο κτλ είναι εκπληκτικά, στο κανονικό ματς είναι πολύ καλά, αλλά και εκεί θέλουν μικρο-βελτιώσεις.

Το physics των παικτών είναι πραγματικά καλό. Όπως ΚΑΙ της μπάλας (επιτέλους). Η ταχύτητα του παιχνιδιού ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι... νορμάλ, δεν παίζεις... γιαπωνέζικο street-fighting παιχνίδι, παίζεις κανονικό ποδόσφαιρο!

Η ατμόσφαιρα... οκ... no comment! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! (Το μόνο που θα 'θελα... που φαντάζομαι ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ... θα 'ταν να ΕΣΤΙΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ οι... θεατές! Πχ., μπαίνει το γκολ στο δεξί δοκάρι και βλέπεις από πίσω τους θεατές που κοιτούν απ' ευθείας μπροστά τους, άρα ΔΕΝ κοιτούν προς την φάση του γκολ και τον πανηγυρισμό! Αλλά υποθέτω αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει).

Γενικά... είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!!!!...
Απ' την στιγμή που "ανακάλυψα" το... "Hearthstone" (!), είχα πάψει σχεδόν να παίζω οτιδήποτε (κι έχω τα πάντα, Witcher 3, GTA5, Black Flag κτλ)... Ε, εχθές, ΟΥΤΕ ματς δεν έπαιξα στο "Hearthstone", ΤΟ ΕΛΙΩΣΑ το FIFA!

Share this post


Link to post
12 hours ago, FNDX said:

Με το skill gap μου δώσατε μια πάσα να αναφέρω κάτι σχετικό. Επειδή έχει αναφέρει ξανά ο @zezinho-10 ότι αυξάνεται το skill gap στο φετινό FIFA. Έχει αρκετά στοιχεία για να γίνει αυτό αλλά το pass error που είναι  ελαχιστο έως και ανύπαρκτο το πηγαίνει αρκετά πίσω. 

το pass error το φετινο ειναι που κανει το παιχνιδι εξαιρετικο,αμα δεν ξερει καποιος να κυκλοφορει σωστα την μπαλα δεν κανει τιποτα και ας ειναι μικρο το error ...

το προτιμω το φετινο error 100 φορες απο το περσινο αλλωστε ειναι ενα απο τα πρωτα πραγματα που ηθελα να γινουν ετσι...

2 hours ago, ACMILANGR said:

Εγω πάλι νομίζω ότι μειώθηκε έτσι οπως ειναι τώρα το FIFA 17

δεν μειωθηκε καθολου ,ο καλυτερος κερδιζει τουλαχιστον 90% απο τους αγωνες

Share this post


Link to post
1 hour ago, zezinho-10 said:

το pass error το φετινο ειναι που κανει το παιχνιδι εξαιρετικο,αμα δεν ξερει καποιος να κυκλοφορει σωστα την μπαλα δεν κανει τιποτα και ας ειναι μικρο το error ...

το προτιμω το φετινο error 100 φορες απο το περσινο αλλωστε ειναι ενα απο τα πρωτα πραγματα που ηθελα να γινουν ετσι...

Πρόσεξε,  δεν διαφωνώ στο ότι ανοίγει σιγά σιγά το skill gap, και όντως στην κυκλοφορία της μπάλας φαίνεται διάφορα, απλά κάποιες συγκεκριμενες πάσες όπως αυτές που είναι με πλάτη και στέλνει την μπάλα ακριβώς πίσω του, ή μια κάθετη με εντελώς λάθος στάση σώματος κάνουν το παιχνίδι αρκετά μη ρεαλιστικό στον συγκεκριμένο τομέα και δεν τιμωρούν τον κακό χειριστή όσο θα έπρεπε. 

Share this post


Link to post

×
×
 • Create New...