Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Diego-Bremen

Έκθεση Ε3 2014

Recommended Posts

jXpzuddCCU2Sh.png

 

 

 

Ε3 2014!

 

 

logo-e3.png

 

 

 

 • Στις 10 - 12 Ιουνίου 2014 θα διεξαχθεί για ακόμα μία φορά η έκθεση Ε3 στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 

 • Οι μεγαλύτερες εταιρείες θα είναι εκεί και θα δώσουν το παρών, παρουσιάζοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

 

 • Microsoft, Sony, EA, Ubisoft αλλά και άλλες πολλές εταιρείες θα έχουν όπως κάθε χρόνο την δικιά τους παρουσίαση με τις φήμες να πηγαίνουν και να έρχονται για την κάθε μία από αυτές...

 

 • Σε αυτό λοιπόν το τόπικ θα μπορούμε να βάζουμε νέα, πληροφορίες, φήμες και άλλα πολλά, όπως επίσης να σχολιάζουμε τα δρώμενα πρίν, κατα την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη της εκθέσεως.

 

 • Μελλοντικά το παρών τόπικ θα ενημερωθεί με links για τις livestreaming παρουσιάσεις των εταιρειών.

 

Επίσημη ιστοσελίδα.

 

Επίσημος λογαριασμός στο Facebook.

 

Επίσημος λογαριασμός στο Twitter.

 

Update:

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν!!

 

Ένα γενικότερο link που θα καλύψει την Ε3.

 

 • Η Microsoft E3 2014 Press Conference θα ξεκινήσει Δευτέρα 9 Ιουνίου και ώρα 19:30.

 

Livestreaming link

 

 

 • H Electronic Arts E3 2014 Press Conference θα ξεκινήσει Δευτέρα 9 Ιουνίου και ώρα 22:00.

 

Livestreaming link

 

 

 

 • H Ubisoft E3 2014 Press Conference θα ξεκινήσει ξημερώματα Τρίτης 10 Ιουνίου και ώρα 01:00.

 

 

Livestreaming link

 

 

 • Η Sony E3 2014 Press Conference θα ξεκινήσει ξημερώματα Τρίτης 10 Ιουνίου και ώρα 04:00.

 

 

Livestreaming link 1

 

Livestreaming link 2 

 

 

Η Nintendo E3 2014 Press Conference θα ξεκινήσει Τρίτη 10 Ιουνίου και ώρα 19:00.

 

 

Livestreaming link

 

 

Προσόχη, όλες οι ημερομηνίες όπως επίσης και οι ώρες εχουν τροποποιηθεί σε ώρα Ελλάδος!!

Share this post


Link to post

jbcTDNDeZI0o5e.png

 

 

Διέρρευσε το περιεχόμενο της Sony E3 Press Conference

 

 • Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν οι συνεντεύξεις Τύπου των Microsoft, Ubisoft, EA και Sony ανοίξουν το χορό των ανακοινώσεων για την Ε3, ωστόσο φαίνεται ότι το περιεχόμενο αυτής που θα έκανε η ιαπωνική «μαμά» του PlayStation διέρρευσε στα γνωστά sites του διαδικτύου. Όπως αναφέρεται από τους συντάκτες των σχετικών άρθρων, οι πληροφορίες έχουν φτάσει στα χέρια τους από έμπιστο άτομο στο εσωτερικό της Sony, οπότε μπορούμε να τις λάβουμε και σοβαρά στα υπόψιν μας. Παρόλα αυτά, σημειώνουμε για άλλη μια φορά πως επειδή δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα μέχρι την Ε3, όλα όσα ακολουθούν παραμένουν φήμες.

 

Sony_Press_Conference_Image_01.JPG

 

 

- Uncharted PS4: Θα παρουσιαστεί ένα τρίλεπτο video με τη μηχανή γραφικών του τίτλου και θα εστιάσει αρκετά στους μηχανισμούς του gameplay και στα εξαιρετικά γραφικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται το καλοκαίρι του 2015 και τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε ένα τροπικό setting, σε διαφορετικές περιόδους και με τους δύο χαρακτήρες Nate/Francis να πρωταγωνιστούν.

 

- O νέος τίτλος της Media Molecule θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Project Morhpeus. Ο παίκτης θα μπορεί να χτίζει τρισδιάστατα κτίρια με εντυπωσιακά γραφικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη του 2015 και σχετίζεται κατά πάσα πιθανότητα με την καταχώρηση του τίτλου Entwined που έγινε πριν μερικές ημέρες από τη Sony Computer Entertainment.

 

 

- Το Gran Turismo 6 έρχεται στο PS4 σε ανάλυση 1080p και 60 καρέ με τον τίτλο Gran Turismo 7: Prologue. Θα προσφέρει βελτιωμένο οπτικό τομέα και έξτρα χαρακτηριστικά (social connectivity, νέες πίστες, DLC κτλ) και θα κυκλοφορήσει στα μέσα με τέλη 2015.

 

- Ένα God of War 4 teaser θα κάνει την εμφάνισή του, δίνοντας βάρος στο CG και μερικές σκηνές in-game. Δε θα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο η διάθεσή του αναμένεται στα τέλη του 2015.

 

- Θα παρουσιαστεί το Kill Strain για το PS4 και θα αποτελεί το reboot της σειράς Syphon Filter από το SCE Bend Studio. Βασίζεται σε stealth μηχανισμούς και θα παρουσιαστεί εστιάζοντας στα εξαιρετικά γραφικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

 

- Το WipEout θα κάνει το ντεμπούτο του για το PS4 με την υπογραφή της Sony London, της Evolution ή της Firesprite.

 

- H Quantic Dream έχει έτοιμο ένα trailer από το επόμενο game της, ωστόσο είναι εμφανές ότι θα κρατηθεί σαν άσσος στο μανίκι και θα παρουσιαστεί στην περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο (αν πχ. υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις από πλευράς Microsoft λίγες ώρες πριν). Τα γραφικά του θα θυμίζουν Dark Sorcerer, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι επιτέλους το team θα ενταχθεί στα Sony Worldwide Studios.

 

- Υπάρχει έντονη φημολογία ένταξης στα Sony Worldwide Studios και της Ready at Dawn.

 

- To The Order: 1886  παρουσιαστεί μέσω live gameplay demo και θα ανακοινωθεί η κυκλοφορία του για το φθινόπωρο του 2014.

 

- Η Ninja Theory θα ανακοινώσει έναν αποκλειστικό για το PS4 τίτλο, πιθανότατα ένα sequel του Heavenly Sword.

 

- Η Sony London θα κάνει δυναμική εμφάνιση στην Ε3 με τον πρώτο της ΑΑΑ τίτλο μετά από χρόνια

 

- Η Guerilla Games θα παρουσιάσει ένα νέο RPG στην E3, εστιάζοντας στα γραφικά. Η Sony βασίζει πολλά σε αυτό το νέο IP.

 

- Η Sucker Punch θα παρουσιάσει DLC για το inFAMOUS: Second Son.

 

- Τα Sony Japan Studios θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά 2 ή 3 νέους τίτλους. Ο πρώτος είναι το Project Beast (πνευματικός διάδοχος του Demon Souls). Ο δεύτερος είναι το The Last Guardian, αναβαθμισμένο για το PS4 που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014. Ο τρίτος τίτλος παραμένει μυστικός και η Sony δείχνει να είναι αρκετά μυστικοπαθής γύρω από το τι θα δείξει γι’ αυτόν.

 

- Η Evolution θα παρουσιάσει το DriveClub, ενώ θα διατεθεί και το επίσημο demo του τίτλου την ώρα της Press Conference.

 

- Ακόμη, αναμένονται ανακοινώσεις πτώσεις τιμής για το PS3 και το PlayStation Vita.

 

- H ίδια πηγή συμπλήρωσε μετά από κάποια ώρα ότι από τη σκηνή θα παρελάσουν ακόμη εκπρόσωποι των Rockstar (για το new-gen GTA V), Ubisoft, EA, Konami, Capcom, Warner Bros., Activision, Square Enix και Take Two. Ακόμη, αναμένονται ανακοινώσεις για την Instant Game Collection του PlayStation Plus, αρκετές πληροφορίες για το Project Morpheus και θα παρουσιαστεί εκ νέου (από την αρχή) το PlayStation Now.

 

- To PS3 θα καταλάβει ένα μικρό μέρος της παρουσίασης.

 

- Η Press Conference θα «κλείσει» με ένα teaser του The Last of Us sequel.

 

Πηγή: enternity.gr

 

Share this post


Link to post

jXpzuddCCU2Sh.png

 

 

Επιβεβαιώθηκε και η E3 2014 Press Conference της Sony

 

 • Η Sony επιβεβαίωσε επίσημα την ώρα έναρξης της δικής της Press Conference στο πλαίσιο της Ε3 2014. Ακολουθώντας την κλασική «συνταγή», η ιαπωνική εταιρεία θα κλείσει την πρώτη ημέρα της pre-E3 ημέρας (τη Δευτέρα 9 Ιουνίου) ξεκινώντας την παρουσίασή της στις 18:00 (τοπική ώρα) στο Los Angeles Memorial Sports Arena.

Sony_Press_Conference_Image_01.JPG

 

 • Υπενθυμίζουμε πως την ίδια μέρα και ώρα 09:00 (τοπική), η Microsoft θα παραχωρήσει τη δική της συνέντευξη Τύπου, ενώ οι παρουσιάσεις των ΕΑ και Ubisoft θα λάβουν χώρα επίσης τη Δευτέρα στις 12:00 και 15:00 αντίστοιχα. H Nintendo θα δημοσιεύσει την Τρίτη 10 Ιουνίου (πρώτη μέρα της έκθεσης) ένα ξεχωριστό Nintendo Direct που θα περιλαμβάνει όλες τις ανακοινώσεις της. Οι ελληνικές ώρες των 4 εκδηλώσεων είναι:

Δευτέρα 09/06

Microsoft: 19.30-21.00
EA: 22.00-23.30

Τρίτη 10/06

Ubisoft: 01.00-02.30
Sony: 04.00-05.30

 

Πηγή: enternity.gr

 

Share this post


Link to post

jbcTDNDeZI0o5e.png

 

 

Προαναγγέλλει ανακοίνωση στην Ε3 developer του Mortal Kombat

 

 • Μέσω ενός μυστηριώδους countdown που δημοσίευσε στο Twitter, ο Ed Boon, επικεφαλής της NetherRealm Studios και συνδημιουργός της σειράς Mortal Kombat φαίνεται ότι προανήγγειλε μια ανακοίνωση από πλευράς της εταιρείας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν την Ε3. Στο συγκεκριμένο post ο Boon ρωτάει αρχικά ποια είναι η τετραγωνική ρίζα του 841 και αν κάποιος κάνει την πράξη βρίσκει τον αριθμό 29.

Mortal_Kombat_Intro_01.jpg

 

 • Στη συνέχεια ρώτησε πόσες μέρες έχει ο Φεβρουάριος σε ένα μη δίσεκτο έτος, με την απάντηση να είναι 28. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο η αντίστροφη μέτρηση θα σταματήσει στις 2 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα πριν την Ε3. Τα παραπάνω έχουν πυροδοτήσει φήμες ότι η NetherRealm Studios θα ανακοινώσει ένα νέο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα νέο Mortal Kombat. Βεβαίως, μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν είναι δυνατό να ειπωθεί τίποτα με βεβαιότητα.

Πηγή: enternity.gr

 

Share this post


Link to post

jbcTDNDeZI0o5e.png

 

 

Δύο νέοι τίτλοι από την Deep Silver στην Ε3 2014

 

 • Η Deep Silver αναμένεται να αποκαλύψει δύο νέους ΑΑΑ τίτλους στην επερχόμενη Ε3, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jason Evangelho. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Metro: Redux το οποίο και θα περιλαμβάνει τα Metro 2033 και Metro Last Light, καθώς και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Saints_Row_Generic_News_Image_01.jpg

 

 

 • Το εν λόγω πακέτο θα διατεθεί για PlayStation 4 και Xbox One, με την εταιρεία να υπόσχεται πως θα αποκαλύψει περισσότερα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου. Για την ώρα λοιπόν, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Επομένως, λίγο ακόμα υπομονή μέχρι την Ε3.

Πηγή: enternity.gr

Share this post


Link to post

σε αυτη την εκθεση θα γινει και επισημη παρουσιαση του pes 2015 απο την konami ??

Share this post


Link to post

σε αυτη την εκθεση θα γινει και επισημη παρουσιαση του pes 2015 απο την konami ??


Κάτι θα έχει και για PES 2015...

Share this post


Link to post

Διέρρευσαν τα E3 2014 lineups των MS, Nintendo και Sony


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η –υποτιθέμενη- επίσημη λίστα με τα E3 2014 lineups των Microsoft, Sony και Nintendo. Πολλά από τα παρακάτω παιχνίδια έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στην εν λόγω εκδήλωση, ενώ φαίνεται να επιβεβαιώνεται και το Forza Horizon 2. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το κατά πόσο είναι αυθεντική η εν λόγω λίστα –την οποία έφερε στη δημοσιότητα ένας χρήστης της σελίδας Zelda Informer forums - επομένως θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ως φήμη. Το σχετκό έγγραφο μπορείτε να το δείτε
εδώ.

E3_logo_full_News_Image_01.jpg
 
Για την ιστορία πάντως,την λιστα μπορειτε να την βρειτε και στο Enternity.gr

Share this post


Link to post

jXpzuddCCU2Sh.png

 

 

O Geoff Keghley προειδοποιεί για τις φήμες της Ε3

 

 • Ο γνωστός δημοσιογράφος Geoff Keghley θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τις «περίεργες» φήμες γύρω από τις επερχόμενες παρουσιάσεις της Ε3 2014. Ο παρουσιαστής της online πλατφόρμας Gametrailers δήλωσε μέσω Twitter ότι κυκλοφορούν πάρα πολλά «μυστικά» έγγραφα με λανθασμένες πληροφορίες για το τι θα δούμε στην φετινή E3.

 

E3_2013_Day_2_Photo_4.JPG

 

 

 • Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία ανεξέλεγκτη φημολογία προερχόμενη από άγνωστες πηγές και καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι ενόψει του show της Ε3, δίνοντας βάση μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις των εταιριών.

 

Πηγή: enternity.gr

 

Share this post


Link to post

jXpzuddCCU2Sh.png

 

 

To lineup της Ubisoft για την Ε3 2014

 

 

 • Η Ubisoft αποκάλυψε την γκάμα των τίτλων που θα παρουσιάσει στην Ε3 2104, ενώ ανακοίνωσε πως και φέτος στη σκηνή θα ανέβει η Aisha Tyler. Το lineup λοιπόν περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, Tom Clancy’s The Division, The Crew, Valiant Hearts The Great War και τα οποία θα είναι playable στο E3 booth της Ubisof. Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, η συνέντευξη Τύπου της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο Orpheum Theatre του Λος Άντζελες στις 9 Ιουνίου, ενώ αναμένεται να καλυφθεί ζωντανά μέσω live streaming (με απευθείας μετάδοση στα κανάλια της Ubisoft σε YouTube και Twitch).

 

Aisha_Tyler_E3_News_Image_01.jpg

 

 

 • Στο σχετικό pre-show η Tyler θα καλωσορίσει τους βασικούς ομιλητές οι οποίοι με τη σειρά τους θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τους γίνουν από τους fans.

Πηγή: enternity.gr

Share this post


Link to post

Twitch Announces Complete E3 Streaming Schedule

 

Monday 6/9 PT
 
 • 9:30am – Xbox E3 2014 Media Briefing
 • 11:00am – Xbox E3 2014 Media Briefing Post show
 • 11:30pm – Hotline Miami 2 (Dennaton Games/Devolver Digital)
 • 12:00pm – EA World Premiere: E3 2014 Preview
 • 1:00pm – EA Special Event
 • 2:00pm – EA World Premiere: E3 2014 Post show
 • 2:30pm – Bethesda (Unannounced title)
 • 3:00pm – Ubisoft 2014 E3 Media Briefing
 • 4:00pm – Ubisoft 2014 E3 Media Briefing Post show
 • 4:30pm – Witcher 3 (CD Projekt RED)
 • 5:00pm – Dying Light (Techland)
 • 5:30pm – Final thoughts
 • 6:00pm – PlayStation E3 2014 Press Conference
Tuesday 6/10 PT:
 
 • 9:00am – Nintendo Digital Event
 • 10:00am – Deep Silver (Unannounced title)
 • 10:15am – Deep Silver (Unannounced title)
 • 10:30am – Dragon Age: Inquisition (EA)
 • 11:00am – Ubisoft (Unannounced title)
 • 11:20am – The Division (Ubisoft)
 • 11:40am – Farcry 4 (Ubisoft)
 • 12:00pm – Call of Duty: Advanced Warfare (Activision)
 • 12:20pm – Microsoft Studios (Unannounced title)
 • 12:40pm – Microsoft Studios (Unannounced title)
 • 1:00pm – DRIVECLUB (SCEA)
 • 1:20pm – Evil Within (Bethesda)
 • 1:40pm – Lords of the Fallen (NAMCO)
 • 2:00pm – Destiny (Activision/BUNGIE)
 • 2:20pm – The Order: 1886 (Sony Computer Entertainment)
 • 2:40pm – Nintendo (Unannounced title)
 • 3:00pm – Evolve Special Tournament (2K)
 • 4:00pm – Super Smash Bros. Invitational (Nintendo)
Wednesday 6/11 PT:
 
 • 10:00am – Alienware
 • 10:30am – Twitch Time
 • 11:00am – Sunset Overdrive (Insomniac Games/Microsoft Studios)
 • 11:20am – Microsoft Studios (Unannounced title)
 • 11:40am – Killer Instinct: Season Two (Iron Galaxy/Microsoft Studios)
 • 12:00pm – Square Enix (Unannounced title)
 • 12:20pm – Warhammer 40k: Eternal Crusade (Square Enix)
 • 12:40pm – H1Z1 (Sony Online Entertainment)
 • 1:00pm – EA (Unannounced title)
 • 1:20pm – Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment)
 • 1:40pm – Middle-earth: Shadow of Mordor (Warner Bros. Interactive Entertainment)
 • 2:10pm – Nintendo (Unannounced title)
 • 2:30pm – Warner Bros. Interactive Entertainment (Unannounced title)
 • 2:50pm – Crytek (Unannounced title)
 • 3:00pm – Sony Computer Entertainment (Unannounced PS4/PS3 title)
 • 3:15pm – Sony Computer Entertainment (Unannounced PS4/PS Vita Digital title)
 • 3:30pm – Hohokum (Honeyslug, SCE Santa Monica Studio/Sony Computer Entertainment)
 • 3:45pm – Helldivers (Arrowhead Game Studios/Sony Computer Entertainment)
 • 4:00pm – Alien Isolation (The Creative Assembly/SEGA)
 • 4:20pm – Civilization: Beyond Earth (2K)
 • 4:40pm – Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition on PS4 (Blizzard)
 • 5:00pm – Evolve Special Tournament (2K)
Thursday 6/12 PT:
 
 • 10:00am – Tetris w/creator Alexey Pajitnov
 • 10:15am – Zombies Monsters Robots (Ying Pei Games)
 • 10:30am – Guinness World Records - certificate presentation
 • 11:00am – Fable Legends (Lionhead Studios/Microsoft Studios)
 • 11:20am – Microsoft Studios (TBD)
 • 11:40am – Project Spark (Team Dakota/Microsoft Studios)
 • 12:00pm – Nintendo (Unannounced title)
 • 2:20am – Square Enix (Unannounced title)
 • 12:40pm – PlanetSide 2 PS4 Edition (Sony Online Entertainment)
 • 1:00pm – 505 Games (TBD)
 • 1:20pm – Warner Bros. Interactive Entertainment (Unannounced title)
 • 1:40pm – Borderlands: The Pre-Sequel (Gearbox/2K)
 • 2:00pm – Ubisoft (Unannounced title)
 • 2:20pm – The Crew (Ubisoft)
 • 2:40pm - Nintendo (Unannounced title)
 • 3:00pm – Tecmo Koei (Unannounced title)
 • 3:20pm – Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes (Disney Interactive)
 • 3:40pm – SEGA Sonic BOOM! (SEGA)
 • 4:00pm – Evolve Special Tournament (2K)

ΩΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Share this post


Link to post

Ε?

Που ειναι το Fifa και το Pes?

για φιφα

 

Monday 6/9 PT
 • 12:00pm – EA World Premiere: E3 2014 Preview
 • 1:00pm – EA Special Event
 • 2:00pm – EA World Premiere: E3 2014 Post show

 

σε ωρες για εμας ειναι 

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.00 με 00.00

 

αυτα ειναι οτι δειξει το twitch,οι εταιριες εχουν δικα τους στριμ και επισεις υπαρχει και το στριμ του gamespot pου θα κανει παρουσιαση παιχνιδιων αλλα ακομα δεν εχει βγει το προγραμμα.

 

 

 

εχουμε και στριμ απο sony http://www.ustream.tv/ps4

Share this post


Link to post

περιμενουμε σημερα* να βγει το τηλεοπτικο προγραμμα και απο spike/gametrailers.

 

οπου σημερα μπορει να ειναι και αυριο για εμας γιατι νομιζω οτι ειναι αμερικανικη σελιδα. #stay tuned

Share this post


Link to post

Δηλαδη την Δευτερα 9/6 η Ε3 ξεκιναει στις 19:30 ωρα Ελλαδος?

Share this post


Link to post

E3 teaser trailer για Final Fantasy, Kingdom Hearts και Hitman

H Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το δικό της teaser trailer για την επερχόμενη Ε3 2014, μέσα από το οποίο επιβεβαιώνεται ότι το patch v2.30 του Final Fantasy 14: A Realm Reborn, το Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX και το Hitman Sniper θα είναι ανάμεσα στους τίτλους που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο event. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον παρακάτω player:

http://youtu.be/U7QD_qtxTWY

Αν αναρωτιέστε για το αν θα δούμε τα Final Fantasy XV και Kingdom Hearts III στην E3, η απάντηση δυστυχώς είναι αρνητική, σύμφωνα με δηλώσεις του Shinji Hasimoto της Square Enix στο Famitsu. Το στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα στην ανάπτυξη των δύο τίτλων, αλλά νέες πληροφορίες για αυτούς θα γίνουν γνωστές μετά την έκθεση.

 

Enternity.gr

Share this post


Link to post

Νέο gameplay video από το demo του The Division

Στο πλαίσιο της E3 2014 η Microsoft και η Ubisoft παρουσίασαν ένα καινούργιο trailer από το demo του Tom Clancy’s The Division. Πέρα από τα απίστευτα γραφικά και το θεαματικό gameplay του τίτλου που είδαμε στο εν λόγω video, μας έγινε επίσης γνωστό το γεγονός ότι οι κάτοχοι του Xbox One θα έχουν μία προσωρινή αποκλειστικότητα σε επερχόμενο πρόσθετο υλικό για το παιχνίδι.
 

http://youtu.be/QxS2vJB3VOM

 

Enternity.gr

Share this post


Link to post

Για όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις, έχουμε και λέμε:

 

Microsoft Press Conference

 

 

[yt]dyz9MvPXWII[/yt]

 

 

 

 

EA Press Conference

 

 

[yt]UHfwKoxEunE[/yt]

 

 

 

 

 

Ubisoft Press Conference

 

 

[yt]gklZVCo_MuE[/yt]

 

 

 

Sony Press Conference

 

 

[yt]j9Y5qkNDcK8[/yt]

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post

E3 2014: Τα Booth Babes
 
Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, ένας από τους βασικότερους λόγους που έκανα το υπερατλαντικό ταξίδι για να πάω στο Los Angeles και να παρακολουθήσω της E3, ήταν για να βρώ την Jessica Nigri. Δυστυχώς η κοπελιά δε μας έκανε τη χάρη (μάλλον φοβήθηκε μην περάσει απαρατήρητη λόγω της ύπαρξης μου παρέα με τον Παύλο), οπότε αρκεστήκαμε στα γήινα Booth Babes των περιπτέρων. Λίγα πράγματα είχε φέτος, αλλά εμείς φροντίσαμε να ανακαλύψουμε όλα τα κορίτσια της Ε3 και φυσικά να σας τα παρουσιάσουμε. Enjoy!

 

(Παραθετω μονο καποιες απο τις φωτο τις υπολοιπες θα τις βρειτε στο link)
 

20140611_140453_650_488.jpg

 

IMG_2557_650_433.jpg

 

IMG_2568_650_433.jpg

 

IMG_2569_650_433.jpg

 

IMG_2570_650_433.jpg

 

IMG_2594_650_433.jpg

 

IMG_2598_650_431.jpg

 

IMG_2600_650_406.jpg

 

IMG_2619_650_448.jpg

 

IMG_2624_650_432.jpg

 

Πηγή:  Enternity.gr

Share this post


Link to post

×
×
 • Create New...