Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tse

Playstation Vita

Recommended Posts

[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][b][size="4"][color="#FF8C00"]Το PS Vita θα έχει όριο κατεβάσματος στα 20MB μέσω 3G[/color][/size][/b]
[img]http://www.pcw.gr/files/Image/ps-vita.jpg[/img][/center]
[color="#FF00FF"][size="4"][b]Ό[/b][/size][/color]λο και πλησιάζει ο καιρός που θα κρατήσουμε το PS Vita στα χέρια μας και συνέχεια μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για αυτό. Σήμερα σας έχουμε δύο νέα, το ένα είναι σχετικό με το όριο κατεβάσματος και το άλλο είναι σχετικά με τις τιμές των τίτλων του.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_2.jpg [/img]Σαν όριο κατεβάσματος μέσω 3G στο PS Vita (που θα υποστηρίζει 3G δίκτυο) είναι στα 20 MB, αυτό όμως μπορεί να αλλάξει στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση. Επομένως όλα τα παιχνίδια που θα υπάρχουν στο PSN θα μπορούμε να τα κατεβάσουμε μόνο μέσω WiFi, έτσι και αλλιώς είναι πολύ αργές οι συνδέσεις 3G.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_2.jpg [/img]Και τώρα ας πάμε στο θέμα που μας νοιάζει πιο πολύ από όλα, δηλαδή το πόσο θα κοστίζουν τα παιχνίδια. Από ότι φαίνεται οι τίτλοι στο PSN θα είναι πολύ πιο φτηνοί από τους αντίστοιχους τίτλους που θα μπορούμε να αγοράσουμε από κάποιο μαγαζί. Σύμφωνα με την Square Enix, το παιχνίδι Army Corps of Hell θα στοιχίζει 48,00€ (¥4,980) η κανονική έκδοση και η ψηφιακή θα κάνει 38,00€ (¥3,990). Προς το παρόν η sony δεν έχει δηλώσει τίποτα σχετικά με τις τιμές. Παρατηρώντας πάντως τις τιμές αυτές μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε μια αλλαγή στην μέχρι τώρα πολιτική της sony, εκτός αν αυτό αφορά μόνο την Square Enix.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_2.jpg [/img]Μέχρι να έρθει η κονσόλα στα χέρια μας, θα κάνουμε υπομονή. Εσείς πως βρίσκετε αυτά τα δύο νέα, περιμένουμε τα σχόλια σας.

Πηγη : PSPGR.net

Share this post


Link to post
[img]http://i55.tinypic.com/akimwi.png[/img]

[center][img]http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2011/06/sony_playstation_vita_ps_vita.jpg[/img][/center]

[color="#FFFF00"][center]Hardware Specifications[/center][/color]

[spoiler][u]CPU[/u]
ARM® Cortex™- A9 core (4 core)

[u]GPU[/u]
SGX543MP4+

[u]External Dimensions[/u]
Approx. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (width x height x depth)
(tentative, excludes largest projection)


[u]Screen (Touch Screen)[/u]
5 inches (16:9), 960 x 544, Approx. 16 million colors, OLED
Multi touch screen (capacitive type)

[u]Rear Touch Pad[/u]
Multi touch pad (capacitive type)

[u]Cameras[/u]
Front camera, Rear camera

[u]Sound[/u]
Built-in stereo speakers
Built-in microphone

[u]Sensors[/u]
Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope,
three-axis accelerometer), Three-axis electronic compass

[u]Location[/u]
Built-in GPS
Wi-Fi location service support

[u]Keys / Switches[/u]
PS button
Power button
Directional buttons (Up/Down/Right/Left)
Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square)
Shoulder buttons (Right/Left)
Right stick, Left stick
START button, SELECT button
Volume buttons (+/-)

[u]Wireless Communications[/u]
Mobile network connectivity (3G)
IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi)(Infrastructure mode/Ad-hoc mode)
Bluetooth® 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)[/spoiler]

[list]

[*]Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη διάθεσης του PlayStation Vita στην αγορά της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Αυστραλίας, της Ασίας, του Καναδά και της Αμερικής στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Η τιμή του απλού μοντέλου (WiFi) θα φτάνει τα 249.99€, ενώ αυτού με τις 3G δυνατότητες τα 299.99€.
[/list]

[list]

[*]Μέχρι στιγμής, πάνω από 80 video games βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης για το PlayStation Vita και μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Uncharted: Golden Abyss, Resistance: Burning Skies, Marvel Vs. Capcom 3, Assassin’s Creed, FIFA και Call of Duty. Στην αγορά της Ιαπωνίας, οι τίτλοι λανσαρίσματος έφτασαν τους 26, ενώ η ιαπωνική εταιρία έχει υποσχεθεί 100 για την περίοδο κυκλοφορίας.
[/list]


[color="#FFFF00"][b]Τιμές για τις κάρτες μνήμης του PlayStation Vita[/b][/color]


[list]

[*]Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τις τιμές πώλησης των καρτών μνήμης που θα κυκλοφορήσουν για το νέο φορητό της, το PlayStation Vita. Το πρώτο συμπέρασμα είναι πως πρόκειται για αρκετά ακριβά προϊόντα και σίγουρα οι καταναλωτές θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά ποιο μέγεθος θέλουν να αγοράσουν. Η εταιρία ανακοίνωσε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και χωρητικότητες για κάθε γούστο.

[/list]
[list]

[*]Έτσι, το μοντέλο με τη χωρητικότητα των 4GB θα κοστίζει στην αγορά της Ιαπωνίας 2.200 yen (20.9€), αυτό με τα 8GB 3.200 yen (30.4€), αυτό με τα 16GB 5.500 yen (52.3€) και, τέλος, αυτό με τα 32GB 9.500 yen (90.3€). Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με το σύστημα και ευελπιστούμε πως όταν φύγει εκτός ιαπωνικών συνόρων, η τιμή θα πέσει αισθητά.
[/list]


[color="#FFFF00"][b]Region free το PlayStation Vita[/b][/color]


[list]

[*]Ο πρόεδρος των Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Shuhei Yoshida δήλωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως το PlayStation Vita θα είναι region free. H εν λόγω δήλωση διασαφηνίζει για πρώτη φορά τις προθέσεις της ιαπωνικής εταιρίας σχετικά με το νέο της φορητό και σίγουρα δίνει στους φίλους των imports τη δυνατότητα και να αποκτήσουν νωρίτερα την κονσόλα, αλλά και να αγοράσουν τίτλους που δε θα κυκλοφορούσαν έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη ή την Αμερική.

[/list]

[color="#FFFF00"][b]Οι λειτουργίες του PlayStation Vita[/b][/color]


[list]

[*]H Sony παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show τις νέες λειτουργίες του νέου της φορητού συστήματος PlayStation Vita, το οποίο και χαρακτήρισε ως «έναν εξαιρετικό διαδραστικό κόσμο». Ο πρόεδρος των Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida άνοιξε την αυλαία της δεύτερης συνέντευξης Τύπου ξεκινώντας την παρουσίαση με το AR Gamimg, βασιζόμενος στην επιτυχία των EyeToy, PlayStation Eye και PlayStation Move. Η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε τη νέα AR τεχνολογία, την οποία και δεν μπορούσε να αξιοποιήσει σε προηγούμενη χρονική στιγμή.

[*]Το σύστημα μπορεί να «διαβάσει» διάφορες AR Cards που βρίσκονται στην περιοχή και να δημιουργήσει τα εικονικά αντικείμενα, ακόμη και αν το σύστημα δεν είναι στη σωστή θέση. Μάλιστα, το σύστημα είναι ικανό να προβάλλει περιεχόμενο και χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού σημαδιού. Στην παρουσίαση έκανε και την εμφάνισή του ο T-Rex που είχαμε γνωρίσει ως tech demo στο πρώτο PlayStation. To δεύτερο μέρος της παρουσίασης αφιερώθηκε στη σύνδεση του PlayStation Vita με το PlayStation 3. Το φορητό μπορεί να επικοινωνήσει μέσω WiFi σύνδεσης ή μέσω του διαδικτύου, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα προσπέλασης του περιεχομένου που βρίσκεται στο οικιακό σύστημα από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

[*]Το θετικό της νέας κονσόλας είναι ότι εκτός από τα videos και τις φωτογραφίες, μπορεί να αναπαράγει και τίτλους του PlayStation 3. Μάλιστα, παρουσιάστηκε στη σκηνή το Killzone 3, το οποίο γινόταν stream από το PS3, με το χρήστη να αναπληρώνει τα λιγότερα πλήκτρα (shoulder buttons κτλ) μέσω ειδικών επαφών στην οθόνη αφής και το πίσω touch pad. Τέλος, ο Yoshida παρουσίασε τη δυνατότητα εκμετάλλευσης του PlayStation Vita από το PS3 ως χειριστήριο με πιο κατάλληλο παράδειγμα το LittleBigPlanet 2. To τρίτο μέρος της παρουσίασης αφιερώθηκε στοPlayStation Suite, το οποίο πλέον θα μεταφερθεί και στα δύο S-series tablets της ιαπωνικής εταιρίας, ενώ ανακοινώθηκε ακόμη πως η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε εννέα χώρες με 20 τίτλους στην πρώτη φάση της.

[/list]

[color="#FFFF00"][b]Εξωτερική μπαταρία στο PlayStation Vita[/b][/color][list]

[*]Η Sony ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε μία νέα εξωτερική μπαταρία που θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας στο σύστημα. «Ανακοινώσαμε μία σειρά από περιφερειακά για το PlayStation Vita», σημείωσε ο πρόεδρος των Worldwide Studios της Sony Shuehi Yoshida στο IGNσυμπληρώνοντας πως «αν πετάτε από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο δε θα έχετε να αγχωθείτε για το αν θα λειτουργεί το Vita σας».

[/list]

[color="#FFFF00"][b]Πιο διακριτικά updates για το PlayStation Vita[/b][/color]


[list]

[*]Ο πρόεδρος των Sony Computer Entertainment Worldwide studios Shuhei Yoshida δήλωσε στο Game Informer πως τα firmware updates του PlayStation Vita θα είναι πιο... διακριτικά. «Συμφωνώ πως όταν έχεις μόνο 1,5 ώρα να παίξεις δε θέλεις να βλέπεις ότι μισή ώρα θα πρέπει να υπομένεις ένα firmware update», σημείωσε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρίας. Συμπλήρωσε σχετικά μάλιστα πως «δεν έχουμε ακόμη οριστικοποιήσει το πλάνο μας, ωστόσο υπάρχουν θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα το κάνουμε».

[*]Πέραν του παραπάνω θέματος, ο Yoshida μίλησε και για το Remote Play και σημείωσε πως δε θα είναι όλοι οι τίτλοι του PS3 συμβατοί με τη διαδικασία streaming στο νέο φορητό. Όσον αφορά για το τι άλλο θα δούμε σε αυτήν, τόνισε πως οι developers θα έχουν τα κατάλληλα εργαλεία έτσι ώστε να εργαστούν πάνω σε αυτό τον τομέα και να καταφέρουν να εμπλουτίσουν τη λίστα με τις παραγωγές τους.
[/list]

[color="#FFFF00"][b]GAMES[/b][/color]

[center][img]http://thegamingliberty.com/wp-content/uploads/PSVita-Uncharted-BoxArt.jpg[/img][/center]


[list]

[*]Κάτι το οποίο αναρωτηθήκαμε εδώ και πολύ καιρό είναι το πως θα μοιάζουν οι θήκες των παιχνιδιών του PS Vita.

[*]Σήμερα λοιπόν, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παραπάνω αποκαλύπτετε το εξώφυλλο μαζί με τη θήκη της Ιαπωνικής έκδοσης του Uncharted: Golden Abyss! Η φωτογραφία τραβήχτηκε ύπουλα μάλλον, από το Tokyo Game Show.

[*]Περίεργο πάντως οι θήκες των παιχνιδιών μοιάζουν στο μέγεθος με θήκες Blu-Ray δίσκων!

[/list]

[list]

[*]Σχεδόν όλοι μας περιμέναμε, ή πιο σωστά, είχαμε την απαίτηση να μπορούμε να παίζουμε όλους εκείνους τους τίτλους που αγοράσαμε στο PSP, λόγω έλλειψης όμως των απαραίτητων μηχανισμών, βλέπε UMD Drive δεν θα μπορούμε. Η Sony βέβαια ανέφερε κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για την νέα της φορητή.

[*]Το PSVita ήρθε για να αντικαταστήσει το PSP. Σωστά; Όχι ακριβώς. Το PSVita θα μπορεί να παίξει παιχνίδια που έχει αγοράσει ο κάτοχός του για το PSP και το PSPGo από το online κατάστημα, το PSN. Το ενδιαφέρον όμως, είναι πως το PSVita θα μπορεί να παίξει αυτούς τους τίτλους ως PSP μαζί με κάποιο άλλο PSP μέσω του AdHoc, για όποιο παιχνίδι υποστηρίζει.

[*]Μετά από όλες αυτές τις δυνατότητες, τίθεται ένα εύλογο ερώτημα σχετικά με τον αποθηκεύτικό χώρο. Θα μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια PSP & PS1 που έχουμε αγοράσει, να ακούμε τα mp3 μας και να βλέπουμε βιντεάκια με μεγαλύτερη ανάλυση, εκμεταλλεύοντας δηλαδή την πολύ καλύτερη οθόνη του PSVita, αρχεία βίντεο που θα πιάνουν δηλαδή πολύ περισσότερο χώρο. Η Sony ανακοίνωσε κάρτες μνήμης, που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, προσφέρουν από 4Gb έως και 32Gb, με την μεγαλύτερη να ξεπερνά ελαφρώς τα 120$.

[*]Το μοναδικό και σίγουρο κακό που περιμένουμε από την νέα φορητή, είναι τα απανωτά firmware updates και όλη εκείνη την ταλαιπωρία που μας υποβάλει η Sony. Το αφεντικό της Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, φαίνεται να έδειξε κατανόηση για τον γολγοθά μας : "Συμφωνώ πως είναι πολύ ενοχλητικό όταν έχεις μόνο μία ώρα σε μία πολυάσχολή καθημερινότητα, να πρέπει να χαλάσεις εκείνα τα 30 λεπτά για να ενημερώσεις την συσκευή σου.". Ίσως δηλαδή απολαμβάνουμε για περισσότερο καιρό το κάθε custom firmware Φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει hacks σε μεγαλύτερη διάρκεια.
[/list]

ΠΗΓΕΣ [color="#FFFF00"]enternity.gr,pspgr.net[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Τρεις ακόμη τίτλοι στο λανσάρισμα του Vita[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Η Namco Bandai ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τρία παιχνίδια στο λανσάρισμα του PlayStation Vita, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου. Το πρώτο από αυτά είναι το Ridge Racer, που αναπτύσσεται από την Namco Bandai Games σε συνεργασία με την Cellius. Στη συνέχεια έχουμε το Touch My Katamari, το οποίο θα εκμεταλλεύεται την πίσω επιφάνεια αφής του Vita. Τέλος, το Shinobido 2: Revenge of Zen από την ομάδα ανάπτυξης Acquire, θα εξιστορεί την ιστορία ενός master assassin, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν αριθμό εχθρών.
[/list]

ΠΗΓΗ [color="#FFFF00"]gameover.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Απαραίτητη η κάρτα μνήμης για κάποια παιχνίδια[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Με το ιαπωνικό λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου PlayStation Vita να πλησιάζει, όλο και περισσότερες (μικρο)λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για τη συσκευή. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε ότι σε κάποια από τα παιχνίδια του Vita, τα saves δεν αποθηκεύονται στην ίδια τους την κάρτα, όπως στην πλειοψηφία των τίτλων, αλλά απαιτείται εξωτερική κάρτα μνήμης. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα Uncharted: Golden Abyss, Disgaea 3: Absence of Detention και Hot Shots Golf 6. Επιπλέον, σε όλα τα downloadable παιχνίδια απαιτείται κάρτα μνήμης για τα saves. Φαίνεται πως δύσκολα θα αποφύγουμε την αγορά της.
[/list]

ΠΗΓΗ [color="#FFFF00"]game20.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="5"][color="#FF8C00"][b]To FIFA στο PlayStation Vita[/b][/color][/size][/center]

[list]

[*]Η ΕΑ παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία για το FIFA Football του PlayStation Vita που θα σηματοδοτήσει και την μεταφορά της σειράς στο νέο φορητό της Sony. Ο Matthew Prior μίλησε εκ μέρους της εταιρίας ανάπτυξης στο Eurogamer σημειώνοντας αρχικά πως είναι βασισμένο στη next gen engine. «Μέχρι στιγμής δεν είχαμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε σε φορητό σύστημα όλα όσα προσέφερε το FIFA 12 λόγω των περιορισμών. Το PlayStation Vita είναι τόσο ισχυρό όσο το PlayStation 3», σημείωσε χαρακτηριστικά.
[/list]

[list]

[*]Η πιο σημαντική προσθήκη της ΕΑ ήταν η ενσωμάτωση λειτουργιών μέσω της οθόνης αφής, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να διαλέγει έτσι που θα δίνει πάσα ή το στόχο στο κάθε του σουτ. Αρκετά ακόμη set pieces θα προσφέρονται αναλυτικότερα μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει η κονσόλα. Όσον αφορά στο online, ο Prior σημείωσε ότι θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη με δυνατότητα αγώνων με κάθε παίκτη στον κόσμο, αλλά και με φίλους που θα μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν προσκλήσεις.
[/list]

ΠΗΓΗ [color="#FFFF00"]enternity.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="4"][b]Νέες πληροφορίες για το PlayStation Vita[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Το Famitsu φέρνει στο φως της δημοσιότητας ορισμένες νέες λειτουργίες και πληροφορίες για το PlayStation Vita. Σύμφωνα λοιπόν με την έκδοση, το νέο φορητό δε θα υποστηρίζει flash και δε θα μπορεί να αναπαράγει Game Archives κατά την πρώτη περίοδο διάθεσής του. Τα Game Archives θα είναι παλαιότεροι τίτλοι των PlayStation και PC Engine/TurboGrafx, τα οποία και θα προσφερθούν αργότερα σε αφθονία.
[/list]

[list]

[*]Ο web browser του Vita θα υποστηρίζει Java, HTML 5 και cookies, αλλά όχι flash. To άρθρο αναφέρει πάντως πως και αυτή η δυνατότητα θα προστεθεί σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Ταυτόχρονα, η Sony συνεχίζει να αναζητά τον τρόπο που θα μπορούν να μεταφερθούν τα saves παιχνιδιών από το PSP στο PlayStation Vita. Η ιαπωνική εταιρία θα εμπορεύεται και το Portable Charger, μία μπαταρία που θα διπλασιάζει τις επιδόσεις αυτής που είναι ενσωματωμένη στο σύστημα. Τέλος, φαίνεται πως η μεταφορά μουσικής και εικόνων στο Vita από το PSP θα γίνεται μέσω PC, αφού το νέο φορητό δε θα χρησιμοποιεί ούτε Memory Sticks ούτε SD Cards.
[/list]

ΠΗΓΗ [color="#FFFF00"]enternity.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="4"][color="#FF8C00"][b]Fifa 12 στο PS Vita[/b][/color][/size][/center]


[b]Με γραφικά επιπέδου Playstation 3! [/b]

[list]

[*]Ο Matthew Prior, παραγωγός του Fifa 12 στο Playstation Vita, δήλωσε ότι στην EA Sports ετοιμάζεται μια υπερπλήρης μεταφορά του παιχνιδιού στη φορητή κονσόλα της Sony.

[*]Το Fifa 12 στο PS Vita θα διαθέτει μία next-gen μηχανή γραφικών επιπέδου Playstation 3. Δεν θα συμπεριλάβει την νέα physics engine με το ρεαλιστικό μοντέλο σύγκρουσης, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Στο παιχνίδι θα υπάρξει ο κλασικός τρόπος χειρισμού τύπου PSP, αλλά και έλεγχος αφής στην touchscreen του PS Vita. Με το δάχτυλό σας, θα μπορείτε να υποδείξετε τον συμπαίκτη που θα δώσετε την πάσα, το σημείο του τέρματος που θα σουτάρετε ή τον κενό χώρο που θα στείλετε την προωθημένη μπαλιά. Ακόμα και τα ελεύθερα θα μπορούν να εκτελεστούν μέσω του touch screen. H δύναμη των παραπάνω κινήσεων θα εξαρτάται αντίστοιχα απ' τη δύναμη που θα βάλετε στο δάχτυλό σας.

[*]Όσο για τα online modes, εδώ θα υπάρχουν αρκετές "περικοπές", καθώς δεν θα έχουμε όλα τα γνωστά modes των "μεγάλων" εκδόσεων, ενώ θα επιτρέπονται αγώνες ένας εναντίον ενός. Θα μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε και φίλο σας σε αγώνα.

[*]Το Fifa 12 για το Playstation Vita θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2012.

[/list]

[center][img]http://www.gameworld.gr/images/galleryxml/gallery/Fifa_12_PS_Vita_008.jpg[/img][img]http://www.gameworld.gr/images/galleryxml/gallery/Fifa_12_PS_Vita_007.jpg[/img][img]http://www.gameworld.gr/images/galleryxml/gallery/Fifa_12_PS_Vita_006.jpg[/img][/center]

ΠΗΓΗ [color="#FFFF00"]gameworld.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]


[center][size="4"][color="#FF8C00"][b]Με χρέωση η μεταφορά PSP games στο Vita[/b][/color][/size][/center]

[list]

[*]H Sony ανακοίνωσε το πλάνο για την μεταφορά των UMD τίτλων που έχουν οι καταναλωτές στα χέρια τους στο νέο της φορητό, το PlayStation Vita. Συγκεκριμένα, το κόστος για την μετακίνηση θα ποικίλει από 4 έως και 12 λίρες και ουσιαστικά θα επιτρέπει στο χρήστη να «κατεβάσει» ξανά έναν τίτλο που έχει σε ψηφιακή μορφή, έτσι ώστε να τον αποθηκεύσει στο PS Vita του. Για να γίνει αυτή η διαδικασία απαιτείται μία ειδική εφαρμογή UMD Registration από το PlayStation Store, η οποία θα κατεβαίνει στο PSP.
[/list]

[center][img]http://www.enternity.gr/files/Image/News/Games/UMD_Passport_News_Image_01.jpg[/img][/center]

[list]

[*]Από εκεί ο χρήστης θα εισάγει τα UMDs που θέλει να μεταφέρει και θα ακολουθεί τις οδηγίες για να συνδέει το UMD με το PSN account του. Το UMD Passport θα υποστηρίζει 200 τίτλους από 40 εταιρίες στο λανσάρισμά του και αναμένεται να εμπλουτιστεί όσο περνάει ο καιρός.
[/list]

ΠΗΓΗ enternity.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Sony PS Vita Interface [/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Μετά την αποτυχία του Nintendo 3DS και τα τελευταία δεδομένα που αφορούν το mobile gaming, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του Sony PS Vita, το οποίο αναμένεται στην Ευρώπη στις 22 Φεβρουαρίου 2012.

[/list]
[list]

[*]Η Sony δηλώνει ότι έχει γίνει σοφότερη από τα παθήματα του μεγάλου ανταγωνιστή της και πιστεύει πως θα καταφέρει να κερδίσει το κοινό, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία gaming σε μια ισχυρότατη συσκευή και με τιμή €250.

[*]Προς το παρόν, μπορούμε να ρίξουμε ματιά στο νέο video:
[/list]

[center][dailymotion]xm9qo2_playstation-vita-user-interface-livearea-ps-vita_tech#from=embediframe[/dailymotion][/center]

ΠΗΓΗ techgear.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[size="4"][center][color="#FF8C00"][b]Θαυμάστε το κουκλίστικο λειτουργικό του PlayStation Vita[/b][/color][/center][/size]


[list]

[*]Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον ακόμα και οι παραδοσιακές φορητές παιχνιδομηχανές προσφέρουν πολλά περισσότερα από απλό gaming. Το πολυαναμενόμενο PlayStation Vita, το πιο εξελιγμένο φορητό στην ιστορία της βιομηχανίας, αποτελεί τρανό παράδειγμα. Θα ξοδέψετε πολύ χρόνο στα μενού και γενικώς στο λειτουργικό του, ασχολούμενοι με διάφορα ωραία πράγματα. Θαυμάστε το κουκλίστικο OS του PlayStation Vita.
[/list][center][yt]zRhXggj294g[/yt][/center]

ΠΗΓΗ game20.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="5"][color="#FF8C00"][b]UMD Passport στο PS Vita[/b][/color][/size][/center]

[b]Η Sony ανακοίνωσε τα υποστηριζόμενα παιχνίδια και τις τιμές τους.[/b]

[list]

[*]Η επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας UMD Passport κατέφθασε, η οποία θα λύσει κάθε σας απορία για τα παλιά games του PSP. Με το UMD Passport θα μπορείτε να κατεβάσετε στο PS Vita τα παιχνίδια που έχετε σε UMD δισκάκια για το PSP.

[*]Αρχικά, θα μπορείτε να μεταφέρετε περίπου 200 παιχνίδια, μεταξύ αυτών και το Gran Turismo, ενώ αργότερα θα προστεθούν περισσότερα. Οι τιμές τους θα κυμαίνονται από 500 yen (περίπου 5€) έως και 1500 yen (περίπου 15€). Όσο για εσάς που έχετε ήδη αγοράσει τα games σε UMD...κρατήστε τα! Θα υπάρχει κανονικά διαδικασία μεταφοράς η οποία λειτουργεί ως εξής. Για να μεταφέρετε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να κατεβάσετε το UMD Registration Application από το PlayStation Store. Μετά, τρέχετε την εφαρμογή και εισάγετε στο PSP το παιχνίδι που θέλετε να μεταφέρετε. Η διαδικασία αυτή κάνει register το παιχνίδι στον λογαριασμό σας στο PSN, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μόνο ένας χρήστης μπορεί να το καταχωρήσει.

[*]Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε register τα παιχνίδια σας από τις 6 Δεκεμβρίου. Όταν κυκλοφορήσει το Playstation Vita στις 22 Φεβρουαρίου, θα μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσω του Playstation Store. Τα saves που έχετε στο PSP δε θα τα χάσετε, καθώς θα μπορείτε να τα μεταφέρετε και αυτά μέσω του Vita Content Management.
[/list]

[center][img]http://i1139.photobucket.com/albums/n559/geololj/GameWorldGR/umdpassport.jpg[/img][/center]


[b]Ακολουθεί μια λίστα με κάποιους από τους τίτλους που θα υποστηρίζονται από το UMD Passport τις πρώτες ημέρες διάθεσής του. Οι τιμές υπολογίζονται σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες yen/ευρώ.[/b]

[list]

[*]Guilty Gear Judgment (Arc System Works) - 4.7€
[*]Carnage Heart Exa (Artdink) - 4.7€
[*]Pachipara Slot: Pachislot Super Sea Story in Okinawa (Irem) - 9.4€
[*]Akiba's Trip (Acquire) - 9.4€
[*]Last Promise Story (Image Epoch) - 9.4€
[*]Persona 3 Portable (Atlus) - 14.1€
[*]Metal Slug Complete (SNK Playmore) - 4.7€
[*]Higurashi Daybreak Portable Me, Mega Edition (Create) - 4.7€
[*]Atelier Viorate: Alchemist of Gramnad 2 (Gust) - 9.4€
[*]Shutokou Battle (Genki) - 9.4€
[*]Dynasty Warriors (Koei-Tecmo) - 4.7€
[*]Dead or Alive Paradise (Koei-Tecmo) - 9.4€
[*]Colin McRae: DiRT 2 (Codemasters) - 9.4€
[*]Ever17: the out of infinity (Cyberfront) - 4.7€
[*]Nanatama: Chronicle of Dungeon Maker (Gae) - 4.7€
[*]Ginsei Shogi Portable (Silver Star Japan) - 9.4€
[*]Kuru-kuru Chameleon (Starfish SD) - 4.7€
[*]Hot Shots Golf Portable 2 (Sony) - 4.7€
[*]Patapon 3 (Sony) - 9.4€
[*]Gran Turismo PSP (Sony) - 9.4€
[*]Nano Diver (Takara-Tomy) - 9.4€
[*]Princess Days Portable (Takuyo) - 7€
[*]Secret Room Sacrifice (D3 Publisher) - 9.4€
[*]Promise This Blue Sky: Paradise in Hand (TGR) - 1€
[*]Everybody Read: Masterpiece & Mystery & Horror & Literature (Dorasu) - 4.7€
[*]Disgaea 2 Portable (NIS) - 4.7€
[*]Phantom Kingdom Portable (NIS) - 9.4€
[*]Tsuyokisu 2 Semester Portable (Netrevo) - 4.7€
[*]Pachislot Simulator, Secret Treasure Edition: Sealed Goddess Portable (Paon) - 22.5€
[*]The Convenience Store Portable (Hamster) - 9.4€
[*]Unchain Blaze Rex (FuRyu) - 9.9€
[*]Neon Genesis Evangelion Battle Orchestra Portable (Broccoli) - 9.4€
[*]Kanon (Prototype) - 9.4€
[*]I Conquer the Path I Believe In (From Software) - ???
[*]Harvest Moon: Boy & Girl (Marvelous AQL) - 4.7€
[*]Maikomi Best: Mahjong Champion Portable: Mahjong Club Battle (My Navi) - 5€
[*]Memories Off (5pb.) - 4.7€
[*]Prince of Persia: Sands of Time (Ubisoft) - 9.4€
[*]Tenshin Ranman: Happy-Go-Lucky!! (Russel) - 9.4€

[b]Άλλοι υποστηριζόμενοι publishers:[/b]

[*]Idea Factory
[*]Capcom
[*]Gung-ho Online Entertainment
[*]Konami
[*]System Soft Alpha
[*]Square-Enix
[*]Spike
[*]Sega
[*]Sonic Powered
[*]Chunsoft
[*]Nihon Falcom
[*]fonfun
[*]Media-5

[/list]
[color="#FFFF00"]Το PS Vita αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 22 Φεβρουαρίου 2012 με τιμή πώλησης τα 249.99€ για την Wi-Fi έκδοση και 299.99€ για την έκδοση με Wi-Fi και 3G.[/color]

ΠΗΓΗ gameworld.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="4"][color="#FF8C00"][b]Τρελά καλούδια με την προπαραγγελία του PlayStation Vita[/b][/color][/size][/center]

[list]

[*]Αν και φορητό, το πολυαναμενόμενο PlayStation Vita δεν παύει να αποτελεί νέα κονσόλα, που σημαίνει ότι η αγορά της είναι σοβαρή υπόθεση που απαιτεί σκέψη. Αν λοιπόν σκέφτεστε να τσιμπήσετε το Vita με το καλημέρα στις 22 Φεβρουαρίου, τσεκάρετε τα τρελά καλούδια που προσφέρει η Sony με την προπαραγγελία της κονσόλας. Συγκεκριμένα, αν προπαραγγείλετε θα λάβετε ένα σετ κουκλίστικων μπλε ακουστικών PS Vita ή ένα πορτοφόλι PS Vita με θήκες τόσο για λεφτά όσο και για παιχνίδια και κάρτες μνήμης του φορητού (θαυμάστε τα αξεσουάρ παρακάτω), συν τα εξής: €5 έκπτωση στην αγορά ενός εκ των Little Deviants, Super Stardust Delta, Hustle Kings ή Escape Plan από το PS Store, αποκλειστικά PS Vita items για το Home, αποκλειστική πρόσβαση νωρίτερα στο ιδιότροπο παιχνίδι του Vita Frobisher Says!, και ένα αποκλειστικό PS Vita Avatar για το PSN.
[/list]

[center][img]http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/11/ps-vita-ear-headphones.jpg[/img][/center]
[center][img]http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/11/ps-vita-wallet.jpg[/img][/center]

ΠΗΓΗ game20.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="4"][color="#FF8C00"][b]Εκκίνηση με F1 2011 για το PlayStation Vita[/b][/color][/size][/center]

[list]

[*]Όσο πλησιάζει η 22η Φεβρουαρίου και το λανσάρισμα του PlayStation Vita, ανακοινώνονται όλο και περισσότερα launch games του φορητού. Ένα από αυτά είναι και το F1 2011, το οποίο θα μπορείτε να τσιμπήσετε με το καλημέρα για το Vita, για να απολαύσετε Formula 1… on the go.
[/list]

[center][yt]sKTsuPQH3uw[/yt][/center]

ΠΗΓΗ game20.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[indent][indent][indent][color="#FFFF00"][size="5"][b]Συνεργασία Vodafone Sony για το PS Vita[/b][/size][/color][/indent][/indent][/indent]

[img]http://www.enternity.gr/files/Image/News/Gadgets/Vodafone_Logo_News_Image_01.jpg[/img]

[list]
[*]To 3G μοντέλο του [color="#FF00FF"]PlayStation Vita [/color]θα κυκλοφορήσει στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου με τη συνεργασία της [color="#FF0000"]Vodafone[/color], όπως ανακοίνωσε η [color="#FFFF00"]Sony[/color]. Η συμφωνία της ιαπωνικής εταιρίας θα επεκταθεί ακόμη στις αγορές Ιρλανδίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Ολλανδίας, ενώ για αυτήν της Γαλλίας έχει επιλεχθεί η SFR. Το σύστημα θα πωλείται επίσημα και από τα καταστήματα της γνωστής εταιρίας παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεωνίας, ενώ για όσους προχωρήσουν σε αντίστοιχη σύνδεση, θα προσφέρεται δωρεάν το WipEout 2048 (με τη χρήση ειδικού voucher).
[/list]
[list]

[*][b]«Τα πακέτα σύνδεσης θα είναι ευέλικτα για να ικανοποιήσουν όλους τους χρήστες»[/b], σημειώνει η [color="#FF8C00"]Sony[/color] και τονίζει πως [b]«οι τιμές και οι αντίστοιχες λεπτομέρειες κάθε πακέτου θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες»[/b]. Η απόφαση για την αγορά της χώρας μας δεν είναι ακόμη οριστική και οι πληροφορίες που βγαίνουν από το εσωτερικό της [color="#FFFF00"]Sony[/color] είναι πως σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για το αν θα προτιμηθεί το δίκτυο της [color="#FF0000"]Vodafone[/color] ή της [color="#9ACD32"]Cosmote[/color].
[/list]

[color="#FFFF00"]Πηγη:enternity.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]


[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του Vita[/b][/size][/color][/center]


[list]

[*]Η Sony αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ειδικού event που λαμβάνει χώρα αυτό το διήμερο στο Λονδίνο, το πλάνο της για το λανσάρισμα του PlayStation Vita στην αγορά της Ευρώπης. Μέσα στις ανακοινώσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή για την ανάπτυξη ενός νέου MotorStorm game, καθώς και ενός νέου shooter με τίτλο Unit 13. Το MotorStorm RC αναπτύσσεται από την Evolution Studios και θα προσφέρει 24 τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, καθώς και ειδικά χαρακτηριστικά που θα ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αλληλεπίδραση. Στα πλάνα της Sony είναι να το διαθέσει και με την μορφή PSN download για τους κατόχους PS3.
[/list]

[center][yt]cASfalm5OV4[/yt][/center]

[list]

[*]Το Unit 13 είναι ένα third person στρατιωτικό shooter από την Zipper Interactive, ομάδα πίσω από τα SOCOM και MAG. Ο τίτλος θα προσφέρει έξι διαφορετικές classes (Infiltrator, Sniper, Soldier, Technician, Point Man και Support) και θα προσφέρει ένα ιδιαίτερα εύκολο και φιλικό menu χρήσης, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπαίνουν και να βγαίνουν από τις μάχες με το πάτημα ενός πλήκτρου. Οι δύο παραπάνω παραγωγές θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το PlayStation Vita στις 22 Φεβρουαρίου.
[/list]

[b]Αναλυτικά, η λίστα με τους τίτλους λανσαρίσματος του συστήματος στην Ευρώπη έχει ως εξής: [/b]

• Uncharted: Golden Abyss
• WipEout 2048
• Reality Fighters
• Little Deviants
• ModNation Racers: Road Trip
• Everybody's Golf
• Escape Plan
• Top Darts
• Hustle Kings
• Unit 13
• MotorStorm RC


[list]

[*]Ακόμη, έξι ειδικές AR κάρτες θα είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών για Augmented Reality λειτουργίες, σε συνεργασία πάντα με ορισμένα δωρεάν applications που θα προσφερθούν μέσω του PlayStation Store.

[/list]

[center][yt]45MY-U09KQE[/yt][/center]

[list]

[*]Από πλευράς τρίτων κατασκευαστών, η Namco Bandai επιβεβαίωσε ότι θα προσφέρει τα Touch My Katamari, Shinobido 2: Revenge of Zen και Ridge Racer στις 22/02/12, ενώ την ίδια ημέρα θα διατεθούν και τα F1 2011 (Codemasters) και FIFA 12 (EA). Αναλυτικά, η λίστα με τις μελλοντικές κυκλοφορίες τρίτων εταιριών για το PlayStation Vita έχει ως εξής:
[/list]

• Army Corps of Hell, Square Enix
• Asphalt: Injection, Ubisoft
• Disgaea 3 Return, NIS America
• Dungeon Hunter: Alliance, Ubisoft
• Dynasty Warriors Next, Tecmo Koei
• EA Sports FIFA Football, EA
• F1 2011, Codemasters
• Lego Harry Potter: Years 5-7, WB Games
• Lumines Electronic Symphony, Ubisoft
• Michael Jackson: The Experience HD, Ubisoft
• Ninja Gaiden (working title), Tecmo Koei
• OddWorld: Strangers Wrath, OddWorld Inhabitants
• Puddle, Neko Entertainment
• Pure Chess, RebelPlay
• Putty Squad Vita, System 3
• Rayman Origins, Ubisoft
• Ridge Racer, Bandai Namco
• Shinobido 2, Bandai Namco
• Silent Hill: Book of Memories, Konami
• Stardrone Extreme, BeatShapers
• Super Monkey Ball Banana Splitz, SEGA
• Supremacy MMA, 505 Games
• Tales from Space: Mutant Blobs Attack, Drinkbox Studios
• The Treasures of Montezuma Blitz, Alawar Entertainment
• Touch My Katamari, Bandai Namco
• Troopies, Bloober Team
• Ultimate Marvel vs. Capcom, Capcom
• Urban Trials, Tate Multimedia
• Virtua Tennis 4: World Tour Edition, SEGA
• Orc Attack, Casual Brothers
• Ben 10 Galactic Racing, Bandai Entertainment
• Dragon's Racing, Ignition Entertainment
• Robot Rescue Revolution, Teyon
• Mortal Kombat, WB Games
• Assassin's Creed, Ubisoft
• BioShock, Take Two
• Street Fighter X Tekken, Capcom
• Call of Duty, Activision Blizzard

ΠΗΓΗ enternity.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]


[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Τρέιλερ για το Ridge Racer του PS Vita[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Νέο τρέιλερ για τίτλο του PS Vita, ένεκα και της ανακοίνωσης της «ευρωπαϊκής» λίστας launch παιχνιδιών για την κονσόλα. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το Ridge Racer το οποίο υπόσχεται να μεταφέρει την αίσθηση της ταχύτητας μέσα από την οθόνη του φορητού συστήματος της Sony. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι θα το διαπιστώσουμε σε μερικούς μήνες, ωστόσο τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να πάρουμε μια πρώτη γεύση χάρη στο βίντεο που ακολουθεί.
[/list]

[center][yt]l4WY0JxWL7M[/yt][/center]

ΠΗΓΗ byteme.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]


[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Trials στο PlayStation Vita![/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Η τρελή υποστήριξη των εταιριών στο πολυαναμενόμενο PlayStation Vita συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ανάμεσα στα τόσα άλλα, περιμένουμε και νέο παιχνίδι Trials, αν και όχι από τη RedLynx. O λόγος για το Urban Trials, το οποίο σας βάζει να ολοκληρώσετε βασανιστικές δοκιμασίες σε αστικό σκηνικό. Το παιχνίδι διαθέτει τρεις τύπους μηχανών, 20 «εξωφρενικές» πίστες και τρία modes – Stunt, Challenge, Time Attack.
[/list]

[center][yt]g_TdtUnWSjw[/yt][/center]

δειτε και εικονες απο το παιχνιδι.

[spoiler][img]http://www.urbantrialsgame.com/wp-content/uploads/2011/07/ut_screenshot_01.jpg[/img][img]http://www.urbantrialsgame.com/wp-content/uploads/2011/07/ut_screenshot_02.jpg[/img][img]http://www.urbantrialsgame.com/wp-content/uploads/2011/07/ut_screenshot_05.jpg[/img][img]http://www.urbantrialsgame.com/wp-content/uploads/2011/07/ut_screenshot_07.jpg[/img][img]http://www.urbantrialsgame.com/wp-content/uploads/2011/07/ut_screenshot_09.jpg[/img][/spoiler]

ΠΗΓΗ game20.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="4"][b]Ρουά ματ της Sony με PS3 – Vita Remote Play[/b][/size][/color][/center]


[center][img]http://game20.gr/wp-content/uploads/2011/01/ngp-news-v2-4.jpg[/img][/center]

[list]

[*]Το Remote Play είναι μία από τις βασικές δυνατότητες του θαυματουργού PlayStation Vita και φαίνεται πως η Sony σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο για να κάνει το φορητό ακόμα πιο ελκυστικό. Λέγεται πως με μελλοντικό firmware update του PS3, το Vita θα μπορεί να τρέχει όλα τα παιχνίδια του μεγάλου του αδελφού μέσω Remote Play. Τα ήδη διαθέσιμα θα τα τρέχει σε ανάλυση 480×272, upscaled για να φουλάρουν την οθόνη, ενώ τα καινούρια σε έως 480p.
[/list]

ΠΗΓΗ game20.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="3"][b]Η "σφαγή" συνεχίζεται με το Dynasty Warriors στο PlayStation Vita[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Η σειρά Dynasty Warriors καλά κρατεί όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας περάσει γενιές και γενιές συστημάτων. Με το PlayStation Vita προ των πυλών, ώρα για ένα ακόμα παιχνίδι DW. Το Dynasty Warriors Next, όπως ονομάζεται, θα είναι launch game του πολυαναμενόμενου φορητού, με στόχο να δώσει στους fans την… hack ‘n’ slash δόση τους με το καλημέρα.
[/list]

[center][yt]9WE7HyDg9rQ[/yt][/center]

[center][yt]wDGuAKBF9H0[/yt][/center]

[center][yt]p_LFG8eMy6o[/yt][/center]

ΠΗΓΗ game20.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="4"][color="#FF8C00"][b]Και στην Ευρώπη το Little King’s Story του PS Vita[/b][/color][/size][/center]


[list]

[*]Η Konami ανακοίνωσε πως το Little King’s Story του PS Vita θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με τον τίτλο New Little King’s Story. Από πλευράς gameplay, το New Little King’s Story –πλέον- κατορθώνει και μπλέκει στοιχεία RPG με strategy gameplay ενώ εκμεταλλεύεται τις σπέσιαλ ικανότητες του PS Vita όσον αφορά τον χειρισμό. Στην ανάπτυξή του βρίσκεται αποκλειστικά η Marvelous Entertainment ενώ η κυκλοφορία του θα γίνει αόριστα εντός 2012.
[/list]

ΠΗΓΗ byteme.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[indent][indent][indent][size="5"][color="#FFFF00"][b]Το Twitter στο PlayStation Vita[/b][/color][/size][/indent][/indent][/indent]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_2.jpg[/img] Η [b]Sony[/b] δημοσίευσε ένα νέο video, όπου και παρουσίασε πως θα λειτουργεί το [b]Twitter[/b] στο [b]PlayStation Vita[/b]. Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα [b]social χαρακτηριστικά[/b] του νέου φορητού και μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως θα το χρησιμοποιήσετε μέσα απο το παρακάτω video:

[indent][indent][indent][yt]uQOlEmQNRnA[/yt][/indent][/indent][/indent]

[color="#FFFF00"]πηγη:enternity.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="4"][b]Κυκλοφόρησαν οι τιμές για τις κάρτες μνήμης του Playstation Vita. [/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Όσοι σχεδιάζετε να αποκτήσετε το PS Vita θα πρέπει παράλληλα να γνωρίζετε ότι απαιτείται η χρήση κάρτας μνήμης ώστε να δημιουργείτε saves για τα games σας. Η μορφή των συγκεκριμένων καρτών θα μοιάζει με τις SD Cards.
[/list]

[b]Οι τιμές που μαθεύτηκαν, όπως τις ανέβασε το online Αμερικάνικο κατάστημα Gamestop, είναι οι εξής:[/b]

[list]

[*]4GB: 30$ (22.5€)
[*]8GB: 50$ (37.5€)
[*]16GB: 70$ (52.5€)
[*]32GB: 120$ (120€)
[/list]

[list]

[*]Το PS Vita δεν θα περιλαμβάνει κάρτα μνήμης, επομένως θα χρειαστεί να την αγοράσετε ξεχωριστά, επομένως υπολογίστε πάντοτε κι αυτό το έξτρα κόστος. Ορισμένα games ενδέχεται να μην ξεκινούν καν, αν δεν έχετε εισάγει πρώτα μια κάρτα μνήμης για τα saves τους.
[/list]

Τα games τα οποία ξέρουμε ήδη ότι θα απαιτούν κάρτα μνήμης είναι τα εξής:
- Uncharted: Golden Abyss
- Disgaea 3: Absence of Detention
- @Field
- Hot Shots Golf 6
- Monster Radar
- Dream Club Zero Portable

[color="#FFFF00"][b]Το PS Vita θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2012 στην Ευρώπη και θα κοστίζει 250€ στην έκδοση Wi-Fi και 300€ στην έκδοση Wi-Fi/3G.[/b][/color]

ΠΗΓΗ gameworld.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][size="6"][color="#FF8C00"][b]Το έξτρα περιεχόμενο του Ridge Racer Vita[/b][/color][/size][/center]


[center][img]http://www.enternity.gr/files/Image/News/Games/Ridge_Racer_PlayStation_Vita_News_Image_04.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_2.jpg[/img] Οι αντιδράσεις του κοινού για το φτωχό περιεχόμενο του Ridge Racer για το PlayStation Vita ήταν έντονες, αφού η εταιρία αποκάλυψη μονοψήφιο αριθμό επιπέδων και οχημάτων για την αρχική έκδοση του τίτλου. Η Namco Bandai προχώρησε στην αποκάλυψη του υλικού που θα προσφέρεται εξτρά για τη νέα παραγωγή και περιλαμβάνει ένα DLC κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν το πρώτο έξτρα πακέτο περιεχομένου που θα προσθέτει μουσικά κομμάτια από προηγούμενα μέρη της σειράς.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_2.jpg[/img] Το Famitsu αναφέρει ακόμη ότι από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα, η εταιρία θα προσφέρει τουλάχιστον ένα όχημα και μία πίστα για αγορά σε τιμές που θα κυμαίνονται κοντά στις 2 λίρες (για τα οχήματα) και στις 3,5 (για τις πίστες). Για τον Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί να διατεθούν τρία οχήματα και δύο πίστες, ενώ τον Απρίλιο και τον Μάιο θα πρέπει να περιμένουμε από τέσσερα νέα οχήματα και τρείς νέες πίστες. Κάποια DLC θα έρθουν μάλιστα και με τη μορφή πακέτου. Μπράβο Namco, το ‘σωσες!

Πηγή: [color="#FFFF00"]enternity.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="6"][b]Το Ninja Gaiden στο λανσάρισμα του Vita[/b][/size][/color][/center]

[center][img]http://www.enternity.gr/files/Image/News/Games/Ninja_Gaiden_3_News_Image_01.jpg[/img][/center]


[list]

[*]Η Tecmo Koei επιβεβαίωσε ότι το Ninja Gaiden Sigma για το PlayStation Vita θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ιαπωνίας από το Φεβρουάριο. Η νέα περιπέτεια θα δει το Ryu να αξιοποιεί μηχανισμούς μέσω της οθόνης αφής, ενώ ο τίτλος θα προσφέρει και το Hero Mode, όπου θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν για αυτόματες κινήσεις προστασίας και αποφυγής χτυπημάτων. Η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι όσον αφορά στην κυκλοφορία του τίτλου στην Ευρώπη, ωστόσο οι φήμες λένε ότι η πρόθεσή της είναι να το διαθέσει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.
[/list]


[b]Το αναμένουμε με μεγάλη αγωνία, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του software line-up του συστήματος.[/b]

Πηγή: [color="#FFFF00"]enternity.gr[/color]

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...