WeHellas logo
  • Home

• Downloads

• Forum ▼

• Members
    • Groups
  • eFootball DB ▼

• All Players
    • AEK Athens
    • Olympiakos
    • Panathinaikos
    • PAOK
  • Contact

• More

Use tab to navigate through the menu items.
    Για να δείτε πώς λειτουργεί, μεταβείτε στη ζωντανή τοποθεσία σας.
    • Κατηγορίες
    • Όλες οι αναρτήσεις
    • Οι αναρτήσεις μου
    Chronis
    Παύλα  ·  
    17 Απρ
    Έγινε επεξεργασία: 08 Μαΐ

eFootball 2022 [Dream Team - Γενική Συζήτηση]

σε eFootball

Εδώ θα συνεχιστεί η συζήτηση για το Mode Dream Team ...

Προτάσεις για παίκτες και προπονητές μπορείτε να τις κάνετε στο ειδικό Topic >>

www.wehellas.gr
    eFootball 2022 [Dream Team Mode - Προτάσεις παικτών και προπονητών] | WeHellas
    Σε αυτό το Topic μπορείτε να κάνετε προτάσεις για παίκτες και προπονητές .

773 Σχόλια
    0
    773 Σχόλια

Κοινοποιήστε τις σκέψεις σαςΕγγραφείτε για να αφήσετε ένα σχόλιο.

V
    villa
    18h

ετσι οπως ειναι τι να το κανω το περιεχομενο.......οταν τρωω τα ιδια γκολ...αφηνουν να περνανε την μπαλα τα στοπερ η δεν πανε να μαρκαρουν η θα τρωω γκολ απ φαουλ ενω χειριζομαΙ εγω τον τερματοφυλακα και το τρως κ με αυτον τν τροπο...γενικα εχει τρομερη αληθοφανεια.....αχαααααα.......pay to win ειναι εντελως να βαρανε τα παιδακι α σουτ απ το κεντρο η οτι κανουν να ναι γκολ και να νομιζουν οτι ξερουν να παιζουν

Μου αρέσει

B
    broxopios
    19h

Ξέρουμε γιατί τον Son τον έχει δύο φορές στους standard players? Μια από την Τότεναμ και μια με την εθνική του ομάδα. Βέβαια είναι ολόιδιες βλέπω.

Μου αρέσει

B
    broxopios
    22h

Πάλι σε ρηχά νερά το περιεχόμενο. Ελπίζω για του χρόνου να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους γιατί για φέτος μάλλον έτσι θα το πάνε. Έχε χάρη που γουστάρω αρκετά το gameplay και δεν με έχει κουράσει ακόμη.

Ανακοίνωσαν ότι στο επόμενο update στα κινητά θα βάλουν και φιλικά. Ελπίζω κάποια στιγμή και στις κονσόλες γιατί τότε θα υπάρχει η δυνατότητα διάφορων τουρνουά και από κοινότητες που ίσως ζωντανέψει το παιχνίδι.

Τώρα από παίχτες μαζεύω για το κέντρο. Έχω 2 στόχους κατά νου. Τον Kante και τον Kasemiro. Και οι 2 450k GP. Φαίνονται και οι 2 δυνατοί. Τον πρώτο θα τον έχω για παρτενέρ του Gravenberch ενώ ο δεύτερος για αντικαταστάτη του. Το αρνητικό με τον Kante είναι ότι σε φόρμα είναι στάνταρ και θα είναι στοίχημα το βελάκι κάθε φορά. Έχω καιρό βέβαια να αποφασίσω. Είμαι στα 250k GP ακόμη.

Μου αρέσει

K
    kostas mouk
    1d

Παιδιά το νέο site είναι πάρα πολύ βαρύ, όπως και το προηγούμενο. Θέλει υπομονή για μια σελίδα να ανοίξει.. μπορεί να γίνει κάτι? με chrome ανοίγω

Μου αρέσει
    C
    Chronis
    1d
    •
    Απάντηση σε

Γενικά για το Forum μπορεις να γραψεις στο ειδικο Post :

www.wehellas.gr
    Αναφορά προβλημάτων του Forum | WeHellas
    Εδώ θα μπορείτε να αναφέρετε πιθανά προβλήματα ή απορίες κατά την περιήγησή σας στο Forum.

Κάνε όμως ενα "Clear Cache" στον Browser σου.

Μου αρέσει

B
    broxopios
    4d

Σήμερα στα event πέτυχα έναν τύπο που έκανε το double touch συνεχόμενα και γρήγορα που δεν τον προλάβαινα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Τον έχω σε 3 βίντεο. Στο πρώτο έχω και ένα γκολ που του έβαλα. Τον κέρδισα αλλά δεν ήταν σοβαρός. Προσπαθούσε συνεχώς να κάνει το double touch. Ήταν και παίχτης div 1. Περίεργο πάντως να μπορεί να το κάνει τόσο γρήγορα και πετυχημένα. Μπορεί κάποιος να το μαστεράρει τόσο καλά ή έκανε καμιά λαμογιά; Ίσως θα μπορούσε το παιχνίδι εδώ να μιμηθεί το προπέρσινο fifa που μπορούσες να κάνεις μέχρι 3 skill συνεχόμενα. Μετά έχανες το κοντρόλ.

Μου αρέσει
    B
    Basil21
    3d
    Απάντηση σε

Έχω πετύχει κάνα δυό τέτοιους αλλά όχι να το κάνουν και τόσο πολύ όσο ο δικός σου εδώ

Μου αρέσει