Το Ελληνικό Patch για το PES 2015! [PC]

Η πρώτη έκδοση του Ελληνικού Patch για το PES 2015 στην πλατφόρμα του PC βρίσκεται στο 80% της δημιουργίας της! Στην έκδοση v1 θα περιέχονται όλες οι ομάδες της Superleague καθώς και οι ομάδες της ΑΕΚ και του Ηρακλή από τη Football League.

Όλες οι Ελληνικές ομάδες θα έχουν τις πραγματικές τους εμφανίσεις, σήματα και roster! Εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα, θα υπάρχουν και τα πραγματικά σήματα σε όλα τα ξένα πρωταθλήματα αλλα και οι πραγματικές εμφανίσεις σε όλες τις ομάδες τους.

 

Τα στατιστικά των παικτών των Ελληνικών ομάδων μπορείτε να τα δείτε στο WeHellas Stats Database. Τα στατιστικά  έχουν ως βάση το Football Manager αλλά φυσικά θα τα διαμορφώσουμε σύμφωνα και με τις δικές σας προτάσεις. Έτσι, μπορείτε κάτω από κάθε παίκτη να προτείνετε τις δικές σας βελτιώσεις σε συγκεκριμένα στατιστικά.

Σε επερχόμενα updates του WeHellas Patch θα συμπεριλαμβάνουμε και τα ανανεωμένα στατιστικά ανάλογά με τις δικές σας προτάσεις.

  

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε και για την πορεία του Ελληνικού patch στην πλατφόρμα του PS3. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμα περιορισμοί στην πλατφόρμα του Playstation 4 καθώς δεν είναι δυνατό να γίνει φόρτωση νέων αρχείων στην κονσόλα (εικόνες, κτλ). Αν αργότερα αρθούν οι περιορισμοί ενδέχεται να δημιουργηθεί και στο PS4 το Ελληνικό patch.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα ... Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις :

Κάντε [Login] για να δείτε περισσότερες εικόνες!

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!