14 Χρόνια WeHellas! [Επετειακός Διαγωνισμός]

Το WeHellas συμπλήρωσε αισίως 14 χρόνια ζωής και αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της κοινότητας μας, διοργανώνοντας ένα μεγάλο διαγωνισμό! Κάθε μέρα θα προσφέρουμε και από 1 δώρο σε έναν τυχερό ή τυχερή! 
Read more...

Ξεκινά το WeHellas Cup για το PES 2016! [Online Tournament]

Τα online τουρνουά "WeHellas Cup" για το PES 2016 ξεκινούν με 2 διοργανώσεις! Τα 2 πρώτα τουρνουά θα διεξαχθούν στο PC και στο PS4. Στόχος του WeHellas Cup είναι να προσφέρει ένα σωστά οργανωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ευγενούς ανταγωνισμού και να διαδώσει την αγάπη των μελών της κοινότητας για το PES σε όλους τους Έλληνες!
Read more...

Η ιστορία του "Πίνω μπάφους και παίζω PRO"

Το τραγούδι των Locomondo "Πίνω μπάφους και παίζω PRO" είναι γνωστό πλέον σε όλους τους Έλληνες gamers και μη. Πως όμως ξεκίνησε? Γιατί το ζήλεψαν στην Ιταλία και το "αντέγραψαν"? Διαβάστε στη συνέχεια του άρθρου την ιστορία του αποκαλούμενου ύμνου για το PRO ...
Read more...

Τι θα θέλατε να αλλάξει στο PES 2016 [Wishlist]

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο ότι σύντομα θα έχουμε τα πρώτα νέα για το PES 2016! Μέχρι να επιβεβαιωθούν οι φήμες δημιουργήσαμε στο Forum ένα ειδικό Topic όπου θα συγκεντρώσουμε τις επιθυμίες σας για τις προσθήκες στο νέο παιχνίδι. Το Topic θα το βρείτε εδώ: Click Here
Read more...

Ανασυγκρότηση σε Portal & Forum

Ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποιείται ανασυγκρότηση στη βάση δεδομένων του WeHellas σε Portal και Forum. Διαβάστε στη συνέχεια πως επηρεάζει η εκκαθάριση τα ανενεργά μέλη.
Read more...

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!