Επίσημη πρώτη παρουσίαση για το PES 2019!

  • Published in PES News
  • Read 24094 times

H Konami σήμερα μας παρουσίασε, για πρώτη φορά τόσο νωρίς, τα νέα στοιχεία που θα βρούμε στο επερχόμενο Pro Evolution Soccer 2019! Το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες νέας γενιάς και τα PC πολύ νωρίς σε σχέση με ότι είχαμε συνηθήσει στο παρελθόν!

 

Κυκλοφορία στις 30 Αυγούστου

Το PES 2019 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Δεν υπάρχει ενημέρωση για τις παλαιότερες κονσόλες προς το παρόν, οπότε πιθανότατα το PES 2019 δε θα κυκλοφορήσει σε αυτές. Στο εξώφυλλο του PES 2019 θα βρίσκεται ο Phillippe Coutinho, ενώ θα υπάρχει και ειδική έκδοση του παιχνιδιού στην οποία θα δούμε τον David Beckham!

PES2019

 

Νέα πρωταθλήματα - Νέες ομάδες

Στο Pro Evolution Soccer 2019 θα ενσωματωθούν νέα πρωταθλήματα με επίσημες άδειες (fully-licensed), νέες ομάδες, αλλά και νέα γήπεδα! Επίσης θα γίνουν και νέες ειδικές συμφωνίες με ομάδες αλλά και με περισσότερους θρυλικούς παίκτες (legends) του παρελθόντος.

 

Ανανεωμένο MyClub - Νέοι Legends

Στο Mode MyClub θα υπάρξουν οι μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Θα προστεθεί μια νέα κατηγορία παικτών με την ονομασία "High Performance Players" όπου ανάλογα με την πραγματική απόδοση των παικτών θα δημιουργούνται και ειδικές κάρτες για τους παίκτες με την καλύτερη απόδοση (θα έχουν καλύτερα στατιστικά, αλλά θα είναι διαθέσιμοι για περιορισμένο χρόνο). Θα προστεθούν θρύλοι όπως οι Beckham, Maradona, Cruyff, Nedvěd, Gullit, Maldini, Kahn αλλά και πολλοί νέοι!

PES2019

 

Η επίδραση της κούρασης - Visible Fatigue

Μια νέα σημαντική προσθήκη στο PES 2019 θα είναι η επίδραση της κούρασης στους παίκτες μέσω του Visible Fatigue, όπου θα επηρεάζει την απόδοση αλλά και τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα, θα προστεθούν και νέοι μηχανισμοί για τα σουτ οι οποίοι θα επηρεάζονται περισσότερο από τη θέση και την κίνηση της μπάλας.

 

Γραφικά 4K HDR και Χιόνι

Όσον αφορά τα γραφικά, η ανάλυση 4K HDR θα υποστηρίζεται σε όλες τις πλατφόρμες! Η μηχανή "Enlighten" έχει χρησιμοποιηθεί για τον επανασχεδιασμό του φωτισμού, τόσο για τον φυσικό φωτισμό αλλά και τον φωτισμό στα γήπεδα. Στις καιρικές συνθήκες επιτέλους επιστρέφει στη σειρά PES και το χιόνι, το οποίο θα επηρεάζει και το Gameplay! Στο κοινό έχουν προστεθεί περισσότερες λεπτομέρειες και νέα animation, καθώς επίσης και νέοι ήχοι - συνθήματα από τους οπαδούς!

PES2019

 

PES 2019 Announcement Trailer

   

>> Συζήτηση για το PES 2019 στο Forum

Login or Register

Login on our Forum!