Διαγωνισμός Κυπέλλου : Ολυμπιακός vs ΑΕΚ

Ο 2ος διαγωνισμός μας με θέμα τα Derby των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη. Πρόβλεψε το τελικό σκορ του αγώνα αλλά και τους σκόρερ για να μπεις στο διαγωνισμό!

 

Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη 13/4/2017! Ο νικητής θα κερδίσει το παιχνίδι PES 2017 για το Playstation 4.

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Μ. Πέμπτη 12/4/2017 στις 19:30.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

 

Δες στα video την πρόβλεψη του αγώνα μέσα από το WeHellas Patch στο PES 2017!

 

Ολυμπιακός ~vs~ ΑΕΚ [1ο ημίχρονο]

 

Ολυμπιακός ~vs~ ΑΕΚ [2ο ημίχρονο]

 

Δήλωσε συμμετοχή και στο Διαγωνισμό για τον αγώνα : Παναθηναϊκός -vs- ΠΑΟΚΝέος Διαγωνισμός

 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: Ολυμπιακός [1] - [2] ΑΕΚ, με σκόρερ τους : 13' Φιγκέιρας / 6' Αραούχο, 64' Πατίτο. Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!