Διαγωνισμός Κυπέλλου : Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ

Φέτος θα απολαύσουμε 4 Derby στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό εναντίων του ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό εναντίων της ΑΕΚ. Και για τους 4 αγώνες που θα διεξαχθούν, θα πραγματοποιήσουμε 4 ξεχωριστούς διαγωνισμούς. Πρόβλεψε το τελικό σκορ και τους σκόρερ για να μπεις στο διαγωνισμό μας!

 

Ξεκινάμε με τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού εναντίων του ΠΑΟΚ. Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Μ. Τετάρτη 12/4/2017! Ο νικητής θα κερδίσει το πληκτρολόγιο Ferus Gaming Keyboard προσφορά της εταιρίας Speedlink.

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την ΚΜ. Τετάρτη 12/4/2017 στις 19:00.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

 

Δες στα video την πρόβλεψη του αγώνα μέσα από το WeHellas Patch στο PES 2017!

 

Παναθηναϊκός ~vs~ ΠΑΟΚ [1ο ημίχρονο]

 

Παναθηναϊκός ~vs~ ΠΑΟΚ [2ο ημίχρονο]

 

Δήλωσε συμμετοχή και στο Διαγωνισμό για τον αγώνα : Ολυμπιακός -vs- ΑΕΚΝέος Διαγωνισμός

 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: ΠΑΟ [2] - [0] ΠΑΟΚ, με σκόρερ τους : Moledo, Leto. Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!