ΑΕΚ vs Παναθηναϊκός στο PES 2017! [Giveaway]

Μετά το Derby Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός όπου η εξομοίωση του αγώνα μέσα από το WeHellas Patch στο PES 2017 πρόβλεψε σωστά τον νικητή, έρχεται το Derby της Αθήνας με την AEK και τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους! Πρόβλεψε το τελικό σκορ και μπες στο διαγωνισμό μας!

 

Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2/4/2017! Ο νικητής θα κερδίσει το πληκτρολόγιο Ferus Gaming Keyboard προσφορά της εταιρίας Speedlink.

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Κυριακή 2/4/2017 στις 19:30.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

 

ΑΕΚ ~vs~ Παναθηναϊκός [1ο ημίχρονο]

 

ΑΕΚ ~vs~ Παναθηναϊκός [2ο ημίχρονο]


 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: ΑΕΚ [2] - [3] Παναθηναϊκός, με σκόρερ τους : Κλωναρίδης, Berg (x2), Χριστοδουλόπουλος, Pekhart. Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!