Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός στο PES 2017! [Giveaway]

Δες τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μέσα από το WeHellas Patch στο PES 2017 και μπες στο διαγωνισμό με δώρο το PES 2017 για το PS4! Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/3/2017!

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Κυριακή 19/3/2017 στις 19:30.

 

Το δώρο είναι προσφορά της Zegetron! Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

 

Παναθηναϊκός ~vs~ Ολυμπιακός [1ο ημίχρονο]

 

Παναθηναϊκός ~vs~ Ολυμπιακός [2ο ημίχρονο]Νικητής Διαγωνισμού

2 απο τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού πρόβλεψαν σωστά το σκορ και τον σκόρερ του αγώνα:

winners-19-3-2017

Σύμφωνα με τους όρους το διαγωνισμού, διεξήχθη κλήρωση μεταξύ των 2 σωστών προβλέψεων. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Μήτσος Νταβάρας, ο οποίος πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να ενημερωθεί πως θα παραλάβει το δώρο του.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!