Κυκλοφόρησε το PES 2017 WeHellas Patch v3 [PS4]

Κυκλοφόρησε το μεγάλο update v.3 για το Ελληνικό Patch PES 2017 WeHellas Patch στην έκδοση του Playstation 4! Το patch βρίσκεται στα Downloads και ανανεώνει τις Ελληνικές ομάδες αλλά αναβαθμίζει και τις ομάδες στα ξένα πρωταθλήματα!

 

To "PES 2017 WeHellas Patch v3" είναι της μορφής (All In One) που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να κατεβάσετε προηγούμενη έκδοση του Patch, καθώς όλα τα περιεχόμενα από τις προηγουμενες εκδόσεις περιλαμβάνονται μέσα στο νέο update.

 

Πλέον όλα τα ροστερ των Ελληνικών ομάδων έχουν αναβαθμισμένα - πιο σύγχρονα - στατιστικά καθώς έχουν μετατραπεί από την νέα έκδοση του Football Manager 2017! Παράλληλα έχουν ανανεωθεί και τακτικές μαζί με τα lineups των ομάδων.

 

Στις Ελληνικές ομάδες έχουν προστεθεί τα πραγματικά ονόματα και οι φωτογραφίες στα γήπεδα και στους προπονητές! Μετα την ομάδα του ΑΡΗ από τη Football League, προστέθηκε και η ομάδα του ΟΦΗ. Οι 2 αυτές ομάδες βρίσκονται στις Other European Teams.

 

Θυμίζουμε ότι για προβλήματα σχετικά με την εγκατάσταση του Patch, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό topic στο WeHellas Forum : Click Here

  

Εικόνες & Videos από το PES 2017 WeHellas Patch v3 :

 

Όλα τα patches με τα διακριτικά WeHellas αποτελούν δουλειά της Editing team του WeHellas και διατίθενται δωρεάν από το WeHellas.gr. Απαγορεύεται η πώλησή του patch αλλά και η διανομή των links χωρίς την έγκριση της διαχειριστικής ομάδας του WeHellas.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!