Κυκλοφόρησε το Ελληνικό Patch για το PES 2017 [PS4]

Tο Ελληνικό Patch "PES 2017 WeHellas Patch" για την έκδοση του Playstation 4 ολοκληρώθηκε και μπορείτε να το κατεβάσετε από τα Downloads! Η Konami φέτος δεν συμπεριέλαβε καμία Ελληνική ομάδα στο PES 2017 αλλά με το WeHellas Patch μπορείτε να προσθέσετε όλες τις Ελληνικές ομάδες της Superleague στο παιχνίδι!

 

Στο "PES 2017 WeHellas Patch" εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα περιλαμβάνονται και οι πραγματικές εμφανίσεις και τα σήματα σε όλα τα πρωταθλήματα του παιχνιδιού (Premier League, La Liga, Serie A κτλ).

 

Τα στατιστικά των παικτών σε όλες τις Ελληνικές ομάδες έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα στατιστικά από το Football Manager, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενικά. Μπορείτε να προτείνετε και τις δικές σας προτάσεις για βελτιώσεις στα στατιστικά και θα τις λάβουμε υπόψη σε επερχόμενα updates. Τις προτάσεις σας μπορείτε να τις κάνετε είτε στα άρθρα των ομάδων για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, είτε στο ειδικό Topic στο Forum.

 

Όλες οι εμφανίσεις των Ελληνικών ομάδων είναι υψηλής ποιότητας καθώς έχουν δημιουργηθεί στην υψηλότερη ανάλυση (2048x2048). Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει προστεθεί στη θέση του πρωταθληματος "PEU League", ενώ στην κατηγορία "Other Teams" θα βρείτε νέες ομάδες όπως τον ΑΡΗ, το ΑΠΟΕΛ, την Bayern München και άλλες!

 

Για τη σωστή εγκατάσταση του WeHellas Patch πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης που βρισκονται μαζί με τα Links στα Downloads. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα USB Flash για να μεταφέρετε τα αρχεία του Patch από το PC στο PS4.

 

Το Promo Video από το Ελληνικό Patch στο PES 2017 :

 

Εικόνες από το Ελληνικό Patch στο PES 2017 :

 

Όλα τα patches με τα διακριτικά WeHellas αποτελούν δουλειά της Editing team του WeHellas και διατίθενται δωρεάν από το WeHellas.gr. Απαγορεύεται η πώλησή του patch αλλά και η διανομή των links χωρίς την έγκριση της διαχειριστικής ομάδας του WeHellas.

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!