Το πρώτο επίσημο Gameplay Trailer από το νέο eFootball

Στα πλαίσια της έκθεσης Gamescom 21 η Konami μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο Gameplay Trailer για το νέο παιχνίδι eFootball. Δείτε το Trailer και τις επόμενες ώρες θα βρείτε εδώ όλες τις νέες πληροφορίες για το eFootball!
Read more...

UFL : Ανακοινώθηκε ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου!

Το UFL είναι ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη και έχει στόχο να αντιμετωπίσει στα ίσα τα eFootball και FIFA. Ο νέος τίτλος Θα είναι διαθέσιμος δωρεάν (Free-to-play) σε όλες τις κονσόλες.
Read more...

To PES γίνεται eFootball και θα είναι δωρεάν!

Το PES αλλάζει όνομα σε eFootball και πλέον θα κυκλοφορεί δωρεάν ως Free-To-Play παιχνίδι για κονσόλες PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, PC και κινητά Android και iOS! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Konami, το eFootball θα εξελίσσεται διαρκώς ενώ στο άμεσο μέλλον θα γίνει ολοκληρωτικά cross-platform, υποστηρίζοντας ακόμα και αγώνες μεταξύ κονσολών και κινητών.
Read more...

Κατεβάστε σήμερα το Demo του PES 2022!!!

Μόλις κυκλοφόρησε εντελώς απροσδόκητα και με άκρα μυστικότητα ένα Demo για το PES 2022! Μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την επίσημη κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού, όμως από σήμερα έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε σε PS4 και PS5!!!
Read more...

Update v3 για το Ελληνικό Patch στο eFootball PES 2021 σε PS4

To update v3 για το Ελληνικό WeHellas Patch στο eFootball PES 2021 κυκλοφόρησε στην έκδοση για το PS4! To update είναι συμβατό με το νέο επίσημο DLC 4 της Konami και αναβαθμίζει τις προσθήκες στις Ελληνικές ομάδες. 
Read more...

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!