eFootball PES 2021 : Stand Alone έκδοση + τιμή

Το eFootball PES 2021 Season Update θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και σε Stand Alone έκδοση, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε αποκτήσει πρώτα το eFootball PES 2021. Το παιχνίδι θα διατεθεί για τις κονσόλες PlayStation 4, XBOX One και PC μέσω του Steam.

Read more...

eFootball PES 2021 : Ημερομηνία κυκλοφορίας + Reveal Trailer

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το eFootball PES 2021 Season Update. Στο επίσημο κανάλι της Konami για το eFootball στο Youtube μόλις ανέβηκε ένα νέο Video το οποίο μας ενημερώνει ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει στις 15 Σεπτέμβρη.

Read more...

Το μέλλον του PES στις κονσόλες νέα γενιάς PS5 & Xbox Series X

Στο επίσημο κανάλι της Konami για το eFootball στο Youtube μόλις ανέβηκε ένα νέο Video το οποίο μας επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το eFootball PES 2021θα κυκλοφορήσει και επίσημα ως eFootball PES 2021 SEASON UPDATE.

Read more...

Το eFootball PES 2021 θα κυκλοφορήσει ως Season Update του PES 2020

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι το eFootball PES 2021 δε θα κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό παιχνίδι αλλά ως Update του PES 2020. Φαίνεται ότι οι φήμες αυτές επαληθεύονται μέσα από το Microsoft Store, όπου στο section για το XBOX One υπάρχει το παιχνίδι PES 2021 και αναφέρεται ως eFootball PES 2021 SEASON UPDATE.

Read more...

Οι παίκτες των e-sports χρησιμοποιούν CBD για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους

Τα e-sports αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση παγκοσμίως και οι αγώνες που πραγματοποιούνται πλέον στα παγκόσμια, αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα μπορούν να θεωρηθούν ότι έχουν εξίσου αντίστοιχη δημοτικότητα με αγώνες άλλων αθλητικών γεγονότων.

Read more...

PlayStation 5 Αποκάλυψη! Αυτό είναι το PS5!

Η Sony μας εξέπληξε και στο σημερινό event μας αποκάλυψε το PlayStation 5! Όχι μία... αλλά 2 εκδόσεις του! Το νέο PlayStation 5 και το νέο PlayStation 5 Digital Edition, με τη διαφορά να βρίσκεται στη 2η έκδοση... όπου θα απουσιάζει το 4K UHD Blu-Ray optical drive - άρα θα είναι και η πιο οικονομική έκδοση!

Read more...

Προσφορές PlayStation "Days of Play"

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τις προσφορές "Days of Play" για το PlayStation της φετινής χρονιάς για την Ελληνική αγορά! Οι προσφορές θα ισχύουν από τη Δευτέρα 25 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιουνίου. Φυσικά θα ακολουθήσουν προσφορές και στο PlayStation Store από τις 3 έως τις 17 Ιουνίου.

Read more...

DualSense: Αποκάλυψη για το χειριστήριο του PS5

Ο Hideaki Nishino, Senior Vice President της Sony αποκάλυψε το χειριστήριο του PlayStation 5 με την ονομασία DualSense! Το νέο χειριστήριο θα διατηρήσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του DualShock 4, ενσωματώνοντας φυσικά και νέες λειτουργίες, όπου συνολικά θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες.

Read more...

PES 2020 Legend Teams [Clubs - National]

Μετά τις Θρυλικές Ελληνικές ομάδες του παρελθόντος συγκεντρώσαμε και 80 ομάδες με τους καλύτερους παίκτες στην Ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! Θρυλικές Club ομάδες αλλά και Εθνικές ομάδες με τους θρύλους του ποδοσφαίρου όπως Pele, Maradona, Maldini, Zidane, Van Basten, Ronaldo, Cantona, Figo και πολλούς άλλους ακόμα!!!

Read more...

Θρυλικές Ελληνικές ομάδες για το PES 2020!

Απ’το σπίτι δε θα βγω.,. #μένουμε_σπίτι και παίζουμε PRO! Μένεις κι εσύ σπίτι και δεν έχεις τι κάνεις? Σου έχουμε τη λύση! Παίξε Pro Evolution Soccer 2020 με τους θρύλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου ΧατζηπαναγήΚούδαΜαύρο και τους πιο "νέους" ΒαζέχαGiovanniΝικολαΐδη, Cisse, Rivaldo!!!

Read more...

Update του Ελληνικού Patch για το eFootball PES 2020 [PS4]!

To Update Patch  του Ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague για το eFootball PES 2020 στην πλατφόρμα του PlayStation 4 είναι διαθέσιμο στα Downloads! Όλες οι ομάδες έχουν ανανεωμένα roster συμπεριλαμβάνοντας τις μεταγραφές του χειμώνα!

Read more...

Απίστευτο χαράτσι των ΕΛΤΑ στις αγορές από Κίνα, eΒay, Aliexpress

Χαράτσι 15€ ακόμη και σε πακέτα μικρής αξίας (κατω των 22€) που προέρχονται από τρίτες χώρες και διακινείται μέσω των ΕΛΤΑ, αποφάσισε να επιβάλλει η διοίκηση της εταιρείας, ακόμη και σε αντικείμενα, που είναι μικρής αξίας και είναι αφορολόγητα.

Read more...

Κοροναϊός: Μπορεί να μεταδοθεί σε δέματα από αγορές μέσω Κίνας;

Ολοένα και μεγαλώνει η ανησυχία για τον νέο κοροναϊό, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις μπορεί να μεταδοθεί και σε απόσταση δύο μέτρων. Στο στόχαστρο πλέον και τα δέματα που στέλνονται σε χώρες του εξωτερικού από την Κίνα.

Read more...

PlayStation 5: Νέα διαρροή από το Dev Kit

Ακόμη μια φορά διέρρευσαν φωτογραφίες από την ειδική έκδοση (Dev kit) του PlayStation 5! H διαρροή πραγματοποιήθηκε μέσω ενός Post στο Facebook όπου μπορούμε να διακρίνουμε την κονσόλα αλλά και το χειριστήριο!

Read more...

PlayStation 5: Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και χαρακτηριστικά

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020! Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αλλά και ανακοινωθεί επίσημα μέχρι αυτή τη στιγμή και σας τις παραθέτουμε στη συνέχεια του άρθρου!

Read more...

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!