Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο eFootball PES 2021!

Σας παρουσιάζουμε το Roster του ΠΑΟΚ όπως βρίσκεται στο eFootball Pro Evolution Soccer 2021 μετά το επίσημο Data Pack 2.0 της Konami! Αφήστε τα σχόλια σας κάτω από το άρθρο για τα στατιστικά των παικτών.

Read more...

Η ομάδα της ΑΕΚ στο eFootball PES 2021!

Σας παρουσιάζουμε το Roster της ΑΕΚ όπως βρίσκεται στο eFootballPro Evolution Soccer 2021 μετά το επίσημο Data Pack 2.0 της Konami! Αφήστε τα σχόλια σας κάτω από το άρθρο για τα στατιστικά των παικτών.

Read more...

Η ομάδα του Παναθηναϊκού στο eFootball PES 2021!

Σας παρουσιάζουμε το Roster του Παναθηναϊκού όπως βρίσκεται στο eFootball Pro Evolution Soccer 2021 μετά το επίσημο Data Pack 2.0 της Konami! Αφήστε τα σχόλια σας κάτω από το άρθρο για τα στατιστικά των παικτών.

Read more...

Η ομάδα του Ολυμπιακού στο eFootball PES 2021!

Σας παρουσιάζουμε το Roster του Ολυμπιακού όπως βρίσκεται στο eFootball Pro Evolution Soccer 2021 μετά το επίσημο Data Pack 2.0 της Konami! Αφήστε τα σχόλια σας κάτω από το άρθρο για τα στατιστικά των παικτών.

Read more...

Ελληνικό Patch για το eFootball PES 2021! [Ανακοίνωση Κυκλοφορίας]

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Ελληνικό Patch για το eFootball Pro Evolution Soccer 2021 στην έκδοση για το Playstation 4 θα κυκλοφορήσει σε μια βδομάδα από σήμερα! Την Κυριακή 1 Νoεμβρίου θα μπορείτε να το κατεβάσετε φυσικά Δωρεάν από τα Downloads!

Read more...

PlayStation 5 : Release Date and Price! Featured

After months of waiting, Sony has finally revealed the PS5 Standard and Digital Editions' price and release date info during the PS5 Showcase, and the next-gen consoles are not only competitively priced with the Xbox Series X and S, but pre-orders go live tomorrow!

Read more...

eFootball PES 2021 : στο εξώφυλλο Messi και Ronaldo!

Με νέα ανακοίνωση της Konami αποκαλύφθηκαν οι 4 ποδοσφαιριστές που θα κοσμούν το εξώφυλλο στο επερχόμενο eFootball PES 2021 Season Update! Messi και Ronaldo θα βρίσκονται για πρώτη φορά ταυτόχρονα στο εξώφυλλο ενός ποδοσφαιρικού τίτλου! 

Read more...

EaseUS Data Recovery Wizard || Review

Σίγουρα στους περισσότερους (αν όχι σε όλους μας) έχει συμβεί να αναζητήσουμε ένα αρχείο στον υπολογιστή μας, το οποίο πιθανότατα να το διαγράψαμε κατά λάθος. Ακριβώς για το συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται το πρόγραμμα της EaseUS Data Recovery Wizard να μας δώσει τη λύση!

Read more...

eFootball PES 2021 : Stand Alone έκδοση + τιμή

Το eFootball PES 2021 Season Update θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και σε Stand Alone έκδοση, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε αποκτήσει πρώτα το eFootball PES 2021. Το παιχνίδι θα διατεθεί για τις κονσόλες PlayStation 4, XBOX One και PC μέσω του Steam.

Read more...

eFootball PES 2021 : Ημερομηνία κυκλοφορίας + Reveal Trailer

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το eFootball PES 2021 Season Update. Στο επίσημο κανάλι της Konami για το eFootball στο Youtube μόλις ανέβηκε ένα νέο Video το οποίο μας ενημερώνει ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει στις 15 Σεπτέμβρη.

Read more...

Το μέλλον του PES στις κονσόλες νέα γενιάς PS5 & Xbox Series X

Στο επίσημο κανάλι της Konami για το eFootball στο Youtube μόλις ανέβηκε ένα νέο Video το οποίο μας επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το eFootball PES 2021θα κυκλοφορήσει και επίσημα ως eFootball PES 2021 SEASON UPDATE.

Read more...

Το eFootball PES 2021 θα κυκλοφορήσει ως Season Update του PES 2020

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι το eFootball PES 2021 δε θα κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό παιχνίδι αλλά ως Update του PES 2020. Φαίνεται ότι οι φήμες αυτές επαληθεύονται μέσα από το Microsoft Store, όπου στο section για το XBOX One υπάρχει το παιχνίδι PES 2021 και αναφέρεται ως eFootball PES 2021 SEASON UPDATE.

Read more...

Οι παίκτες των e-sports χρησιμοποιούν CBD για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους

Τα e-sports αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση παγκοσμίως και οι αγώνες που πραγματοποιούνται πλέον στα παγκόσμια, αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα μπορούν να θεωρηθούν ότι έχουν εξίσου αντίστοιχη δημοτικότητα με αγώνες άλλων αθλητικών γεγονότων.

Read more...

PlayStation 5 Αποκάλυψη! Αυτό είναι το PS5!

Η Sony μας εξέπληξε και στο σημερινό event μας αποκάλυψε το PlayStation 5! Όχι μία... αλλά 2 εκδόσεις του! Το νέο PlayStation 5 και το νέο PlayStation 5 Digital Edition, με τη διαφορά να βρίσκεται στη 2η έκδοση... όπου θα απουσιάζει το 4K UHD Blu-Ray optical drive - άρα θα είναι και η πιο οικονομική έκδοση!

Read more...

Προσφορές PlayStation "Days of Play"

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τις προσφορές "Days of Play" για το PlayStation της φετινής χρονιάς για την Ελληνική αγορά! Οι προσφορές θα ισχύουν από τη Δευτέρα 25 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιουνίου. Φυσικά θα ακολουθήσουν προσφορές και στο PlayStation Store από τις 3 έως τις 17 Ιουνίου.

Read more...

Join our community More than 140.000 Registered Members!

Login or Register

Login on our Forum!