Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [Giveaway]

Δες τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μέσα από το PES 2018 και μπες στο διαγωνισμό με δώρα το PES 2018, Gaming πληκτρολόγιο και Arcade Fighting χειριστήριο! Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/10/2018!

  

fb like Κάνε Like & Share το Post του Διαγωνισμού στο Facebook!

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα το Σάββατο 28/10/2018 στις 19:30. Το σκορ 0-0 δεν είναι αποδεκτό στο διαγωνισμό καθώς δεν περιέχει σκόρερ. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0 τότε το δώρο μεταφέρεται αυτόματα σε επόμενο διαγωνισμό.

 

Δώρα Διαγωνισμού

Ο νικητής του διαγωνισμού θα επιλέξει το δώρο του ανάμεσα στα παρακάτω προϊόντα :

1. Το παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2018 για την έκδοση του PC

2. Το Ferus Gaming πληκτρολόγιο για το PC

3. To Hori Fighting Stick Mini για τις κοσνόλες PS3 / PS4

giveaway 3 prizes

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές από κατοίκους εντός ΕλλάδαςΤο δώρο #1 στο PC θα αποσταλεί άμεσα στο νικητή με email. Τα δώρα #2 & #3 αποστέλλονται στους νικητές με Courier μετά από μερικές ημέρες. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15. 

 

Δες στα video την πρόβλεψη του αγώνα μέσα από το PES 2018!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [1ο ημίχρονο]

 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός [2ο ημίχρονο]

 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: Παναθηναϊκός [1] - [0] Ολυμπιακός, με σκόρερ: (Lucas Villafáñez). Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Login or Register

Login on our Forum!