Πρόβλεψε το σκορ και κέρδισε το PES 2018 [Giveaway]

Δες τον αγώνα AEK - Ολυμπιακός μέσα από το Pro Evolution Soccer 2018 και μπες στο διαγωνισμό με δώρο το PES 2018 για το PC! Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/9/2018!

  

fb like Κάνε Like & Share το Post του Διαγωνισμού στο Facebook!

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Κυριακή 24/9/2018 στις 20:30. Το σκορ 0-0 δεν είναι αποδεκτό στο διαγωνισμό καθώς δεν περιέχει σκόρερ. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0 τότε το δώρο μεταφέρεται αυτόματα σε επόμενο διαγωνισμό.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές από κατοίκους εντός και εκτός Ελλάδας. Το δώρο του νικητή είναι προσφορά της Konami και το Steam key για το PES 2018 στο PC θα αποσταλεί άμεσα με email στον νικητή.

 

Δες στα video την πρόβλεψη του αγώνα μέσα από το PES 2018!

ΑΕΚ ~vs~ Ολυμπιακός [1ο ημίχρονο]

 

ΑΕΚ ~vs~ Ολυμπιακός[2ο ημίχρονο]

 

 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: AEK [3] - [2] Ολυμπιακός, με σκόρερ τους : Χριστοδουλόπουλος (x2), Μάνταλος, Μάριν, Οφόε. Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Login or Register

Login on our Forum!