Διαγωνισμός Τελικός Κυπέλλου : ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν για τέταρτη φορά στην Ιστορία τους με έπαθλο το κύπελλο Ελλάδος! Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6η Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πρόβλεψε το τελικό σκορ του αγώνα αλλά και τους σκόρερ για να μπεις στο διαγωνισμό μας!

 

Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/5/2017! Ο νικητής θα κερδίσει το παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2017 για το Playstation 4.

 

fb like Κάνε Like & Share το Post του Διαγωνισμού στο Facebook!

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα το Σάββατο 6/5/2017 στις 20:30. Το σκορ 0-0 δεν είναι αποδεκτό στο διαγωνισμό καθώς δεν περιέχει σκόρερ. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0 τότε το δώρο μεταφέρεται αυτόματα σε επόμενο διαγωνισμό.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

 

Δες στα video την πρόβλεψη του αγώνα μέσα από το WeHellas Patch στο PES 2017!

ΑΕΚ ~vs~ ΠΑΟΚ [1ο ημίχρονο]

 

ΑΕΚ ~vs~ ΠΑΟΚ [2ο ημίχρονο]


Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: AEK [1] - [2] ΠΑΟΚ , με σκόρερ τους : 24' Μπίσεσβαρ, 26' Χριστοδουλόπουλος, 81' Ενρίκε. Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Login or Register

Login on our Forum!