Διαγωνισμός Κυπέλλου : ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός

Ο επόμενος διαγωνισμός μας έχει θέμα τον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας! Πρόβλεψε το τελικό σκορ και τους σκόρερ για να μπεις στο διαγωνισμό μας!

 

Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/4/2017! Ο νικητής θα κερδίσει το πληκτρολόγιο Ferus Gaming Keyboard προσφορά της εταιρίας Speedlink.

 

fb like Κάνε Like & Share το Post του Διαγωνισμού στο Facebook!

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Πέμπτη 27/4/2017 στις 19:30.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

  

Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων ήταν Παναθηναϊκός [2] - [0] ΠΑΟΚ. Δείτε τα στιγμιότυπα του 1ου αγώνα στο παρακάτω video:

Δήλωσε συμμετοχή και στο Διαγωνισμό για τον αγώνα : ΑΕΚ -vs- ΟλυμπιακόςΝέος Διαγωνισμός

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: ΠΑΟΚ [4] - [0] Παναθηναϊκός , με σκόρερ : 14' Πέλκας, 48' Μάτος 73' Σάχοφ, 83' Πρίγιοβιτς. Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Login or Register

Login on our Forum!