Διαγωνισμός Κυπέλλου : ΑΕΚ vs Ολυμπιακός

Ο νέος διαγωνισμός μας με θέμα τα Derby των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, αφορά τη ρεβάνς της ΑΕΚ εναντίων του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό στάδιο. Πρόβλεψε το τελικό σκορ του αγώνα αλλά και τους σκόρερ για να μπεις στο διαγωνισμό!

 

Στα σχόλια κάτω από το άρθρο γράψε την πρόβλεψη σου για το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/4/2017! Ο νικητής θα κερδίσει το παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2017 για το Playstation 4.

 

fb like Κάνε Like & Share το Post του Διαγωνισμού στο Facebook!

 

Αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν που θα προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ και τους σκόρερ του πραγματικού αγώνα, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των νικητών. Αν δεν υπάρξει νικητής το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό. Οι προβλέψεις για το διαγωνισμό μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη του πραγματικού αγώνα την Τετάρτη 26/4/2017 στις 19:00.

 

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές μόνο από κατοίκους εντός της Ελλάδας. Τα έξοδα των μεταφορικών για την αποστολή των δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη και το κόστος αυτών, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας, ενδέχεται να κυμανθεί από €7 έως και €15.

 

Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων ήταν Ολυμπιακός [1] - [2] ΑΕΚ. Δείτε τα στιγμιότυπα του 1ου αγώνα στο παρακάτω video:

Δες στα video την πρόβλεψη του αγώνα μέσα από το WeHellas Patch στο PES 2017!

Ολυμπιακός ~vs~ ΑΕΚ[1ο ημίχρονο]

 

Ολυμπιακός ~vs~ ΑΕΚ[2ο ημίχρονο]

 

Δήλωσε συμμετοχή και στο Διαγωνισμό για τον αγώνα : ΠΑΟΚ -vs- ΠαναθηναϊκόςΝέος Διαγωνισμός

 

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Το αποτέλεσμα του πραγματικού αγώνα είναι: ΑΕΚ [0] - [1] Ολυμπιακός , με σκόρερ : Romao (82'). Κανένας δεν προέβλεψε σωστά το σκορ και τους σκόρερ ταυτόχρονα, άρα το δώρο θα δοθεί σε επόμενο διαγωνισμό.

Login or Register

Login on our Forum!