niktsiabe 548 Report post Posted February 16 @ELBarto-3- Επέστρεψες εκεί που σε αγαπάνε και τους αγαπάς και εσύ ...και μιλάμε για αιώνια αμοιβαία αισθήματα..δεν θα μπορούσες να πεις όχι.. Ανέλαβες λοιπόν μια δουλειά όπως εσύ τη θέλεις, δηλαδή γρήγορη-τεχνικη και με δύναμη, με νέους παίκτες του οποίους εσύ θέλεις να αναδεικνύεις! Τρανό παράδειγμα σε αυτό οι Pellistri- Humbert Στη Λιγκ 1 τώρα, παει για πρωτάθλημα τριών διεκδικητών, όσο αντέξεις εσυ βέβαια Και η Λιλ που είναι αρκετά σφιχτή, ίσως προσπαθήσει να μπει σφήνα Δικαια πέρασες εσύ και η Πόρτο στο Γιουρόπα, Βασιλεία- Μιντιλαντ δεν άντεξαν Αναμενω με ενδιαφέρον τη Νις πάντα τη γουστάρεις.. Από την πλευρά μου όπως είπαμε και τις προάλλες παίζω κανονικά. Έβγαλα όλη τη σεζόν με τη Φιορεντίνα στο 20 που ήταν γενικά αποτυχία (άλλη μια φορά με αυτή την ομάδα) Θα κάνω ποστ εντός της ημέρας να δείξω..επίσης εχω έτοιμο το νέο σταθμό της καριέρας μου στο 20, αλλά με αυτά που λέτε λέω να κάνω και εγώ μια απέλπιδα προσπάθεια για το 21 Να το φέρω λίγο στα μέτρα μου και να το προσπαθήσω Πάντως είτε στο 20 είτε στο 21 θα είναι με τη ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Έχω καταλάβει ότι για να παίξεις και να σε κρατήσει το παιχνίδι, χρειάζεται και συναίσθημα με το σύλλογο Και με τη Σαμπ το νοιώθω αυτό Adios!! 2 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted February 17 οπως ειπα επαιξα αλλους 2 μηνες,τα περισσοτερα ματσακια ενδιαφεροντα,το Χ αγνοειται γενικως. συνεχιζω στην κορυφη,γενικα η ομαδα ειναι πολυ καλη ο προεδρος μιας και γλυκαθηκε την 1η χρονια που ειχε στοχο εσοδα 10 εκ. ωστε να μειωθουν τα χρεη,κατι που το εκανα ακριβως στα 10 εκ,ετσι την 2η σεζον εβαλε στοχο τα 20 εκ. χααχαχχαχαχα η πλακα ειναι οτι μαλλον θα πιασω και αυτο το οριο αφου παιρνω μονο ελευθερους παικτες και θα πουλαω οποιον φερει καλη προσφορα,ηδη ειμαι στα 9 εκ κερδος. εν το μεταξυ εκανα αλλες 2 μεταγραφικες κινησεις και οι παικτες ηρθαν αμεσα χωρις να περιμενουμε των γεναρη,δεν ξερω αν ειναι καποιο bug η ετσι γινετε στις μικρες αγγλιας,θυμομουν οτι μπορουσαν να πηγαινοερχονται ελευθερα παικτες μονο μεταξυ αγγλιας. ο ενας ειναι ο παρακατω κυριος μιας και ο ιταλος δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε και η 2η κινηση ειναι θεωρητικα ηχηρη μιας και ηρθε ο σαιβετ,ο γνωστος απο μπορντο/νιουκαστλ,αν και η αξια του επεσε παρα πολυ ειναι παντως περιεργο πως δεχτηκε να ερθει. 5 1 Quote Share this post Link to post
Fanis-13- 764 Report post Posted February 17 (edited) Καλησπερα σας , σας ελειψα??😂 Ναι θα ποσταρω μην τρομαζετε🤣🤣 @ELBarto-3- Τοσο καιρο θα επρεπε να γραψω πολυ πραμα αλλα με τα καμοματα του παιχνιδιου και τις συνεχεις αλλαγες σου απο ομαδα σε ομαδα θα παω στα φρεσκα σου αναγκαστικα. Παλι πισω στο γνωστο save λοιπον ας πιασει τοπο αυτη τη φορα. Νισαρα η επιστροφη και με τις ευλογιες του Πατρικ! Εχει αλλαξει πολυ η ομαδα με αποτελεσμα να μην ξερω την ομαδα περαν του Λλμαδα. Ξεκαθαρα κινησεις Μπαρτο οτι πηρες και πολλες οι κλασικες σου . Ευγε για Κοζιελλο! Δημητρακης η φετινη καψουρα σου με φαινετε. Ωραιο πρωταθλημα γινετε χαμος! Εχεις δουλεια για να δουμε που θα παει, και κατι χρωστας εκει!! @niktsiabe Καλη αρχη Ιταλε στη Φλωρεντια! Καλη φαση και εξυπνη με τον Νεστα! Κατι μας συνδεει εδω...θα δεις σε μενα παρακατω... Πουλησες και εφερες πραμα αρκετο. Χαμσικ,Τοναλι και Καπουτο ξεχωριζουνγια μενα. Για να δουμε και στη πραξη πως θα παει. Εχεις ομαδα για 7αδα. ΦΟΡΤΣΑΑΑ @Diegito21 Παμε στο γιγα Μασσαλο! Ανελαβες στο πιο καταλληλο timing για μενα. Ομαδα σε κριση σε ολα τα επιπεδα Παροτι οικονομικα ειναι δυσκολη η κατασταση εκανες υπερβαση, Κρος ανεβαζει επιπεδα πανω, επειτα Ζουμα,Καρβαχαλ, Γκριλις χαμος λεμε! Εξαιρετικες επιλογες που μεταμορφωνουν την ομαδα! Για καποιο λογο δεν φορτωνει τις φωτο και δεν μπορω να δω το σχημα Και για αυτο απο οτι καταλαβα αγωνιστηκα αρχισες ισως και καλυτερα οπως το περιμενες παρα τις αλλαγες! Θελει υπομονη βεβαια καινουργια ομαδα... Ουτε την βαθμολογια δεν βλεπω δεν ξερω γιατι... ΑLLEZ DIEGO! ------------------------------------------------------------------------- Παμε στα δικα μου λοιπον μετα απο καιρο... Ελαχιστος χρονος αληθεια ειναι για να ασχοληθω αλλα το κυριοτερο με εχεις ξενερωσει και φετος το παιχνιδι.. Οπως και ολους μας... Ας τα παρουμε απο την αρχη... Στα μεσα της σεζον ερχεται για τον στα χερια μου μια ενδιαφερουσα προταση. Απο μερια Ισπανιας και συγκεκριμενα απο ΒΑΛΕΝΘΙΑ! Μια ομαδα που ειναι σε περιεργο φεγγαρι με κακιστη οικονομικη διαχειρηση, πωλησεις βασικων παιχτων και μια δοιηκηση που εχει φερει προβληματα... Και μιλαω για τον κυριο Ταιλανδο Λιμ... Εχει στρεψει ολο το λαο της Βαλενθια εναντιον του με την καταστροφη σχεδον της ομαδας σε 2 χρονια... Πραμα που με εκανε να μπω σε σκεψεις για το αν πρεπει να υπογραψω. Το εκανα ομως και επιασε μια δυσκολη δουλεια. Βαθμολογικη θεση ομαδας οταν ανελαβα 16. Καταλαβαινετε σε τι κατασταση εμπλεξα. Αγωνιστηκα πια τετοιες δυσκολιες δεν ξανα εζησα σε κανενα career ειλικρινα! Απο φαπα σε φαπα, ροστερ με τρομερες ελλειψεις, ακομα και μεταγραφικα τον Γεναρη αρκεστηκαμε σε 2 προσθηκες ανευ σημασιας ισα ισα για να καλυφυθουν καποια κενα... 1η νικη μετα απο 7 ματς και εχοντας πεσει κατω απο τη ζωνη. Εφιαλτικες στιγμες με την ομαδα να μην μπορει να σηκωσει κεφαλι. Δεν θα μπω σε αγωνιστικες λεπτομερειες ανα ματς δεν χρειαζεται.. Εντελη με τρομερο αγχος και δυσκολια χαρη σε 2 νικες με Θελτα και Ελτσε μας χαρησαν την σωτηρια στο νημα. Και επισης απο ενα ιστορικο καζο για την ενδοξη ιστορια αυτης της ομαδας. Εναν Μaxi Gomez θα θυμαμαι γιατι ηταν ο μονος που κουβαλησε και με τα γκολ του σωθηκε η κατηγορια. Μια τραγικη κατασταση που δεν χαρηκα καθολου ελαβε τελος.. Το γυαλι με τον Λιμ και με τον κοσμο ραγισε και ετσι αποφασηστηκε απο κοινου διαζυγιο. Κριμα για μια ομαδα που συμπαθω ιδιαιτερα και δεν στεριωσα. Ευχαριστω αυτον τον κοσμο οπως και να εχει! ΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ------------------------------------------------------------- Στο ιδιο δυσκολο καλοκαιρι βρισκομουν στο ψαξιμο ομαδας με αρκετες προοπτικες σε αρκετα πρωταθληματα Προσεγγισεις και συζητησεις με καποιες αλλα μια εδειχνε με θελει αρκετα και εκει συμφωνησα. O κυριος Ιβαν Γκαζιδης τεχνικος διεθυντης της Μιλαν μου εξηγησε το πλανο να επανελθει επιτελους αυτη η ομαδα εκει που ανηκει. Μετα τα τοσα αποτυχημενα προτζεκτ των τελευταιων ετων. Το τελος της σεζον βρηκε τη Μιλαν 6η και μετα βιας στο Γιουροπα. Πιολι out οπως ηταν αναμενομενο μιας και δεν φημιζεται η Μιλαν στο να κραταει προπονητες τα τελευταια χρονια. 2ετες συμβολαιο λοιπον και πιανουμε δουλεια και επισημα! Βεβαια δεν ειναι και ολα ροδινα καθως υπηρξαν αντιδρασεις του κοσμου για το περασμα μου απο την Ιντερ (Φιφα 16/17 για οσους θυμαστε). Και ειναι λογικο να υπαρχει συνεχως αμφισβητηση... Ξεκιναει ενας δυσκολος και challenging κυκλος , καλοκαιρι λοιπον με ξεσκαρταρισμα ροστερ και μεταγραφες για να δουμε που θα παμε!! Ξεκιναμε λοιπον μια νεα προκληση με ξεσκαρταρισμα ροστερ και μεταγραφες! FORZA ROSSONERI!!! Edited February 17 by Fanis-13- 4 Quote Share this post Link to post
niktsiabe 548 Report post Posted February 17 @TOL1S Και γιατί να μην δεχθεί να έρθει ο ΣΑΪΒΕΤ σε μία ιστορική ομάδα όπως η ΜΠΟΛΤΟΝ, ειδικά την ώρα που δείχνει να βρίσκει τη μαγιά της επιστροφής στα υψηλότερα στρώματα του αγγλικού ποδοσφαίρου; Τακτοποιείς σιγά-σιγά και τα οικονομικά σου είσαι κομπλέ νομίζω Και το γεγονός ότι δεν έχεις ισοπαλίες δεν είναι κακό νομίζω... καλύτερα μία νίκη και μία ήττα, παρά δύο ισοπαλίες (πέραν του ψυχολογικού κομματιού βέβαια) Δύσκολο να σε πιάσει η άλλη ιστορική η ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ, είσαι διαφαινόμενος πρωταθλητής @Fanis-13- Καλώς τον και ας άργησε... ελπίζω να στεριώσεις στο Μιλάνο, δύσκολο καράβι η Μίλαν, κουβαλάει αποτυχίες σεζόν και επιθυμεί διακαώς τρόπαια! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά... Η λαίλαπα Λιμ πραγματικά άφησε πίσω καμένη γη, όσο φιλότιμες προσπάθειες και αν έκανες σαν κόουτς, τι να προλάβεις να περισώσεις...ειδικά από τη στιγμή που δεν είχες και παίκτες στο ρόστερ Τουλάχιστον έστω και μετ' εμποδίων :σώθηκε η χρονιά, αλλά η φυγή ήταν επιβεβλημένη Στη ΜΙΛΑΝ τώρα αναμένουμε πως θα στήσεις το ρόστερ και αν μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των απαιτητικών ιδιοκτητών! ------------------------------------------------------------------------------------- Στα δικά μου : Επαιξα τη σεζόν στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ στο ΦΙΦΑ 20 και ο απολογισμός δυστυχώς δεν ήταν καλός Κακή η χρονιά και φευγιό άρον άρον Πάμε να τα δούμε όμως Θα σταθώ κατ' αρχήν σε έναν παίκτη που κατέθεσε την ψυχή του στη διάρκεια της χρονιάς Τρεχαλατζής-δημιουργός τεχνίτης-γκολτζής τα έκανε όλα, πλην όμως ήταν απελπιστικά μόνος...αυτός και ο ΒΕΡΕΤΟΥ Θυμίζω το ρόστερ που είχα στα χέρια μου, το οποίο σε καμία περίπτωση δε μου βγήκε Επίσης είχα την ατυχία να πέσω σε έναν αποκλειστικά αδιάφορο ΤΟΝΑΛΙ και σε έναν φιλότιμο, αλλά τρομερό άστοχο ΣΙΜΕΟΝΕ Και παρά την εμπειρία του και την ποιότητα του ΧΑΜΣΙΚ, τα χρόνια πάνω του φαινόταν ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ Πρωταθλήτρια η ΓΙΟΥΒΕ με 103β. Για εμάς από νωρίς χάθηκε ο στόχος της Ευρώπης , δίκην του άσχημου πρώτου γύρου, όπου είχαμε να κερδίσουμε 8 αγωνιστικές Ειδικά ομάδες όπως ΤΟΡΙΝΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ μας έκαναν γιο-γιο, δε μιλάω καν για τις μεγάλες όπου δεν είχαμε πλάνο αντιμετώπισης Και γενικά ήταν έκδηλος ο εκνευρισμός/νευρικότητα στο πρόσωπο του Αλεσάντρο κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ηθικό της ομάδας ήταν χαμηλό Πέραν όμως των όχι και τόσο καλών εμφανίσεων ήμασταν και άτυχοι Το ματς από το εκτός στη ΒΕΡΟΝΑ που φάγαμε 4 Κάποια άλλα ματς γενικά κατά τη χρονιά: Δεν είχε νόημα να ανεβάσω φωτογραφίες των νικών, άλλωστε ήρθαν προς το τέλος όπου είχε κριθεί η κούρσα Ήθελα να καταδείξω την αποτυχία να ανταπεξέλθουμε στον κύριο στόχο της διοίκησης για έξοδο στην Ευρώπη ΚΟΠΑ ΙΤΑΛΙΑ επίσης δεν καταφέραμε κάτι αποκλεισμός στους 8 Το κατέκτησε η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ κάνοντας το νταμπλ Αυτά λοιπόν από ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Μη επιτυχημένη η πρώτη χρονιά του ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΝΕΣΤΑ στην ΣΕΡΙΕ Α Αλλά αποχωρεί από τη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ως φίλος Πάει τώρα λίγο πιο βόρεια, ΙΤΑΛΙΑ και πάλι, σε μία άλλη ομάδα που τον πιστεύει και του δίνει τα κλειδιά για κάτι καλό ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Τώρα είχα είχα σκοπό να συνεχίσω στο 20 Αφ' ενός μεν όμως από το γεγονός ότι δεν ενθουσιάστηκα και τρελά με την επιστροφή μου στο 20, παρά την οφθαλμοφανή διαφορά στην ταχύτητα, και αφ'ετέρου από το γεγονός ότι θέλω να διατηρήσω την ομοιογένεια του 21 που επικρατεί στο τόπικ, έκανα κάπιες δοκιμές και λέω να το πάω μέχρι τέλους.. άλλωστε το 20 το παίξαμε και πέρσι αρκετά.. φτάνει.. Το 21 έχουμε φέτος με αυτό θα πορευτούμε...με ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΝΕΣΤΑ στη ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Adios amigos! 4 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted February 18 11 hours ago, niktsiabe said: 1 2 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted February 18 @Fanis-13- Μια φορα στα 10 χρονια, αλλα και παλι που ποσταρες σε συγχαιρω. Συναρπαστικη σεζον στην Βαλενθια, παρα τα αποτυχημενα αγωνιστικα, καθε παιχνιδι ηταν πολεμος και στο τελος ανακουφιστηκες κιολας με την σωτηρια. Εγω 2 φορες που κινδύνεψα, εν τελει επεσα με Εβερτον και Νις, για αυτο το οτι σωθηκες, παλι καλα. Τωρα στην Ιταλια, παλι, οχι οτι ο Φαναρας εχει και τρομερες επιλογες, Μιλαν, μια ομαδα ταλαιπωρημενη στην πραγματικοτητα, αλλα και λιγο-πιασμενη εδω μεσα. Ενα του @Diegito21 θυμαμαι στο ΦΙΦΑ 17 που εφερε Ισκο και Κριστιανο Ροναλντο, και ενα δικο μου στο ΦΙΦΑ 18, που εκανα 2 γρηγορες σεζον. Να με συγχωρεσει οποιος τον παρελειψα, αλλα αλλο ετσι μεγαλο με Μιλαν δεν θυμαμαι. Η Ιντερ ειναι πιο δουλεμενη απο εμας εδω μεσα, γενικα, απο την συμπολιτισσα της, οπως αναφερεις κι ο ιδιος με το 2016-17 που εκανα κι εγω μαζι της, τοτε. Μακαρι να στεριωσει, γιατι θα θελαμε ολοι να δουμε επιτελους μια μεγαλη καριερα εδω μεσα, με μια απο τις πιο καταλληλες ομαδες για save στο παιχνιδι, εδω και χρονια. Αν και λειψη Ιταλια, χωρις Σεριε Β και Ρωμα-Γιουβε, θεωρω οτι εαν εχεις μερακι, ολα γινονται. Περιμενουμε συνεχεια σε κανα 3μηνακι που θα ξαναποσταρεις. @niktsiabe Γυρνα στο 21, γιατι κι εγω που προσπαθησα στο 20 και ειχα φουλ ορεξη για Ντεπορ, το παιχνιδι ειναι οπως το θυμομουνα, τοπ 3 χειροτερων ΦΙΦΑ που εχω πιασει στα χερια μου, η αφυσικη συμπεριφορα της μπαλας με τρελενε.....ελα εδω που οσα κακα και να χει το ριμαδι, η μπαλα σκαει στο χορτο με φυσιολογικο τροπο. Τωρα στα πρακτικα, εκανες μια μετρια χρονια, αλλα οχι και κακη, νταξει, 9η βγηκε η ομαδα οχι 15η. Εκανε μια μετρια σεζον. Κυπελλο κακος αποκλεισμος, παντα υπαρχει ελπιδα σε αυτους τους θεσμους για ομαδες οπως η Φιορεντινα. Ατομικα τωρα, ο Μπουστος μου εκανε εντυπωση οτι κουβαλησε, μπραβο στο παιδι, Χαμσικ φυσιολογικο να ειναι πια μεγαλος για τους ρυθμους της Σεριε Α. Αρνητικη εντυπωση μου εκανε οτι ο Ταναλαρος ηταν κακος, αυτο το παιδι οπου κι αν παει ειναι τρομερος, θυμαμαι απο ΦΙΦΑ 19 ακομα. Κριμα. Ελουσες καποια ματς, οπως με Παρμα και Σασσουολο, σιγουρα, αλλα οπως και να χει αποχωρεις για το καλο της ομαδος. Σαμπτορια καλη περιπτωση παντα, με ιστορια και λαο. Θα εχει ενδιαφερον, αν και εσυ μας εχεις μονοπωλησει με την Ιταλια φετος, θα ηθελα να σε δω να συνεχιζεις την Λιλ που με ειχε ενθουσιασει αρκετα, αλλα οτι κολλαει στον καθενα. Περιμενουμε εξελιξεις, και μακαρι στα κοντα! -------------------------------------------- Παμε στα ματς του Δεκεμβρη. Ενα δυναμικο παιχνιδι που οριζε πολλα στο φετινο πρωταθλημα. Ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα η ΟΛ, αλλα κρατησε εξω Φεκιρ και Μπαρελλα για καποιο λογο, σε ενα απο τα πιο σημαντικα ματς της σεζον, και ετσι για εναμιση ημιχρονο ειχαμε την πρωτοβουλια των κινησεων, στο οποιο βαλαμε και τα γκολ μας. Στο δευτερο ημιχρονο, μπηκαν μεσα Φεκιρ και Μπαρελλα, και καπως ετσι μας στριμωξαν αρκετα στις κινησεις μας και τα βρηκαμε σκουρα για 20-25 λεπτα. Παρ'ολα αυτα, αν καποιος θα μπορει να πει οτι επρεπε να κερδισει, αυτοι θα ειμαστε εμεις, καθως στο 88' βγαλαμε μια γρηγορη αντεπιθεση που κατεληξε με τον Πελλιστρι τετ-α-τετ με τον Λαφοντ, με τον Ουρουγουανο να στελνει την μπαλα απελπιστικα αουτ. Θα ηταν τρομερη νικη αλλα δεν εμελε. "Παιξαμε οσο καλυτερα μπορουσαμε σημερα, απεναντι σε εναν πολυ δυσκολο αντιπαλο. Πιστευω ηταν δικαιο το αποτελεσμα. Φανταστικος ο κοσμος μας και παλι, σε ενα ντερμπι, πραγματικα ανατριχιλα." Καναμε τα ευκολα-δυσκολα απο μονοι μας, μη τελειωνοντας το παιχνιδι οταν επρεπε. Χασαμε ενα καρο ευκαιριες για το 0-2 αλλα δεν τα καταφεραμε, κι ετσι χρειαστηκε μια τρομερη αποκρουση στο 90 απο τον Humbert για να παρουμε το διπλο. Η νικη ομως ειναι νικη. Porto - Nice 1-1 Βαθμος και προκριση ως πρωτοι, αυτο που θελαμε. Nice - Lens 2-3 3 ευκαιριες η Λανς, 3 γκολ. Αναδιαστηματα απλα δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε πασα στο κεντρο, ηταν ενα απο τα "γνωστα" παιχνιδια ΦΙΦΑ, αλλα δεν θα σταθω παραπανω. Επρεπε να κερδισει η Λανς, ας το θεσω ετσι.... Δηλωσεις του προπονητη πριν το μεγαλο παιχνιδι με την ΠΣΖ : "Θυμαμαι πολυ καλα τι σημαινει να πηγαινεις να παιξεις σε αυτο το γηπεδο, πρεπει να ειμαστε στην καλυτερη μας μερα για να παρουμε αποτελεσμα στο Παρισι, και παντα αυτο επιδειωκουμε. Η ποιοτητα της Παρι ειναι αδιαμφισβητητη, και ιδιαιτερα οταν εχει στις ταξεις της τον καλυτερο παικτη στον κοσμο." Ξεπερασαμε τον εαυτο μας, για 80 λεπτα. Αλλα αυτη η βρωμο-ομαδα θελει 1/4 ευκαιριας για να σκοραρει. Ο Εμπαπε ξεκινησε απο τον παγκο, και ετσι ειχαμε μια καποια ανεση αμυντικα, καθως ο Λουις Αλμπερτο, ο 33χρονος Νευμαρ και ο Brooks δεν μας απειλουσαν ιδιαιτερα, και κατ'εμε αν ειχαμε ενα σοβαρο κεντρο, θα ειχαμε παρει το παιχνιδι, αλλα δεν κρατουσαμε μπαλα οσο χρειαζοτανε για να δημιουργησουμε κατι σοβαρο. Και παλι, ειχαμε τις υποψιες ευκαιριας που δεν εγιναν ποτε τελικες, ο Αλμαδα ειχε την προσοχη 3-4 ποδοσφαιριστων της Παρι καθε φορα που επιανε μπαλα στα ποδια του, κι ετσι δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι πρακτικο. Μετα το 70 που μπηκε ο Εμπαπε στο παιχνιδι κλειστηκαμε πισω και απλα παιζαμε για το 0-0 για 10 λεπτα. Δεν εφτανε, και με την δευτερη του επαφη με την μπαλα, εκανε το 1-0 Καλη εμφανιση, κριμα για το αποτελεσμα αλλα δεν φτασαμε ουτε καν κοντα στο γκολ για να πω οτι πραγματικα "κριμα για το αποτελεσμα" "Σημερα δωσαμε τα παντα, και το ειδατε στον αγωνιστικο χωρο. Τα παιδια τρεξανε, καλυψαμε, προσπαθησανε, αλλα η ποιοτητα ορισμενων παικτων δεν αμβισβητηται, και φανηκε με το που πιασανε μπαλα στα ποδια τους. Συγχαρητηρια στην Παρι για μια μεγαλη νικη. Εμεις συνεχιζουμε τη δουλεια" ---------------------------------------------------- Παρατηρησεις Οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ, στο πρωταθλημα οι στοχοι μας θα γινουν πολυ πιο ξεκαθαροι μετα τον Δεκεμβρη, γιατι ηξερα οτι ειχαμε ματς με ΟΛ και ΠΣΖ μεσα σε 15 μερες και αναλογα το πως θα εβγαιναν αυτα τα 2 παιχνιδια, θα κριναμε τι διεκδικουμε φετος. Μετα το περας των παιχνιδιων αυτων, λοιπον, λογικα θα παλευουμε για μια θεση στο ΤΣΛ με τις ΟΜ & Μπορντο και τιποτα παραπανω. Θελω να υμνησω ενα παιδι που δεν δωσαμε καθολου σημασια μεχρι στιγμης. Damsgaard Απο τους λιγους που δεν εφερα ο ιδιος, στην πρωτη μου θητεια στην ομαδα, πριν 4 χρονια, και εχει 7 γκολ στο πρωταθλημα, οντας ο 2ος μας σκορερ. Εχει ηδη εξασφαλησει την παραμονη του στην ομαδα, στο επικειμενο ξεσκαρταρισμα του καλοκαιριου. Τα 2 καλυτερα παικτακια μας. Ο Πελιστρι πρεπει να δουλεψει τα τελειωματα του, αν θελει να ανεβασει επιπεδο στο παιχνιδι του. Ειναι τρεχαντιρι, τριπλερ, αλλα θελει να μαθει να σκοραρει. Ο Τιαγκαρος οτι και να κανει, καλος ειναι, 94 εχει Ακομα περιμενω προτασεις για παρτη του, εχει μπει ηδη το πωλητηριο. Δεν θα πουληθει στην Παρι, για ευνοητους λογους, και την Ρεαλ Μαδριτης. ΟΛΕΣ οι αλλες ομαδες, εχουν το ελευθερο να μου κανουν προταση. Θα τον πουλησω μετα τον Γεναρη, για να μην χασει μιση σεζον. Ειναι καλυτερο επισης να εχουμε τα χρηματα της μετακινησης του το καλοκαιρι. Στους 32 του EL η Γκλαντμπαχ. Αρκετα δυσκολη κληρωση για φαση των 32 Επισης, εχουμε Ρεαλ Μαδριτης στο EL. Εμπαπε με την 2η συνεχομενη Χρυση Μπαλα. Κι αν δε κανω λαθος η 3η του, γενικα, πρεπει να κοιταξω τα ποστ μου με Θελτα να θυμηθω. -------------------------- Συνεχιζουμε παιδες. Μπηκαμε Γεναρη, πουλησαμε παραλληλως ενα σωρο σκουπιδια, κι ετσι εχουμε 90 μυρρια στο μπατζετ. Δεν ξερω τι κινησεις θα γινουν, αν θα ειναι 1 η 2 μεγαλες, η 3+ μικροπροσθηκες, θα δουμε. Αναλογα τι δω στην αγορα. Η ομαδα θελει παικτες παντου, αλλα μεγαλες αλλαγες δεν θα γινουν λογω του συστηματος που παιζουμε το οποιο θα αλλαξει απο το καλοκαιρι λογω της φυγης του Αλμαδα, αρα πρεπει να ειναι αρκετα προσεκτικες οι κινησεις μας. Αυτα. Συνεχιζουμε. ISSA NISSA!!!!! 4 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted February 18 (edited) Πάνω που πηγα να ξεκινησω καινουργιο χαλασε το χειριστηριο. Τωρα περιμενω καινουργιο μεσα στην βδομαδα που ερχεται, αν ολα πανε καλα. Αμα δεν σε θελει. Σε Ισπανια θα με δειτε. @ELBarto-3-Θα το αναστησουμε το topic. Eγω ερχομαι με ορεξη. Θα παιζω τουλαχιστον μεχρι τον Ιουνιο εφοσον εχω τον χρονο, βεβαια. Edited February 18 by Dimokritos 2 1 Quote Share this post Link to post
geonick1997 155 Report post Posted February 19 Τα ωραια του φιφα οσον αφορα τα μεγαλα σκορ Legendary 8 minutes matt10 sliders https://ibb.co/FWjLs0d 1 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted February 20 Συνεχιζουμε λοιπον. Παμε πρωτα στις μεταγραφες μας, που εγιναν τον Ιανουαριο, και μετα στα ματς του μηνα. Αντωνακης Καταλαβα οτι αν θελουμε να κανουμε κατι στις φετινες διοργανωσεις, θελουμε εναν ελιτ GK. Ο Humbert καλος χρυσος, αλλα ακομα εχει 73 οβεραλ, μεχρι να αναπτυχθει πρεπει να εχουμε εναν τερματοφυλακα. Ετσι βρηκα την περιπτωση του Αντωνακη, να χαροπαλευει στην Μπετις που ειναι στην Σεγουντα Ντιβιζιον, φετος, και παρα τα 35 του ετη, εχει ακομα 84 οβεραλ. Ετσι, εκμεταλευομενος την κακη κατασταση της ομαδος του, τον απεκτησα στην τιμη των 4 μυρριων, που ηταν εξεφτελιστικα καλη για 84 οβεραλ τερματοφυλακα. Πολλα ΦΙΦΑ ειμαστε χωρια, με τον Αντωνακαρο, επρεπε να σμιξουμε και παλι. Uros Racic Εγινε κατι που θα καταλαβετε πιο κατω και ετσι δεν μπορουσα να αναβαλλω αλλο την αποκτηση CDM, κι ετσι με λιγο σκαουτινγκ, βρηκα την περιπτωση του 25χρονου Σερβου ακρως δελεαστικη. Καθοταν στον παγκο της Ιντερ, παρα το εξαιρετικο οβεραλ του, και εγινε δικος μας με 70,000,000 € (αυτες οι τιμες του ΦΙΦΑ 21 θα με ξεκανουνε...) ------------------------------------ Παμε στα Pre Contracts μας!! Adil Taoui 74 οβεραλ, 24 ετων, πολυ καλη λυση απο παγκο, για την επιθεση, θα χρειαστουμε βαθμος στον παγκο μας. Matias Melluso Εξαιρετικος LB, και βασικοτατος απο του χρονου. 81 οβεραλ, 27 ετων. Δεν τον ανανεωνε η Μπαγερν και αρπαξαμε την ευκαιρια. ------------------------------------- Παμε στα αγωνιστικα του Ιανουαριου. Nice - Lorient 1-1 Πολυ κακη εμφανιση, ιδιαιτερα στο δευτερο ημιχρονο, πραγματικα δεν αλλαζαμε σωστη πασα στα 10 μετρα, ηταν εξευτελιστικο. Και σαν να μην εφτανε αυτο..... Ο Ρισαρντ εμεινε εξω για 2 μηνες, και καπου εκει καταλαβα οτι επρεπε να αγορασουμε CDM κι ετσι αποκτησαμε τον Racic. Ευκολη επικρατιση στο κυπελλο, με αρκετες αλλαγες. Καλο ποδοσφαιρο, με τους Μπραζαο και Μπαρο να σκοραρουν και να δειχνουν την δουλεια που γινεται στις ακαδημιες. Ιδιαιτερα χαρουμενος με αυτο το παιχνιδι, καθως δειξαμε χαρακτηρα σε μια δυνατη εδρα. Απολυτος ελεγχος, το δεκαλεπτο 50-60 που κινδυνεψαμε να φαμε γκολ, ο Αντωνης με 2 αποκρουσεις για τις οποιες φημιζεται, κρατησε το 0 Δηλωσεις του coach πριν το ντερμπι με την ΟΛ "Ειμαστε σε καλο φεγγαρι, και ερχομαστε με ορεξη και παθος για αυτο το πολυ σημαντικο παιχνιδι. Θα ειναι πολυ δυσκολο, μιλαμε για μια διεκδικητρια του τιτλου, αλλα οπως λεω και στα παιδια, οταν παιζουμε το παιχνιδι μας σωστα, δεν εχουμε να φοβηθουμε καμια ομαδα, για αυτο ειμαι αισιοδοξος" Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη επι της ΟΛ!!!!!! Παιξαμε πανεμορφο ποδοσφαιρο, κλεβαμε την μπαλα ψηλα και καναμε το παιχνιδι μας. Ο Λαφοντ φαινοταν ασταματητος, και πραγματικα ελεγα οτι δεν ειναι η βραδια μου, καθως στο πρωτο ημιχρονο επρεπε να ειχαμε βαλει 2 γκολ το λιγοτερο, και καπακι στο 49 κατευθειαν, φανηκαμε ακομα μουδιασμενοι και δεχτηκαμε το 1-0 !! Ειπα οτι δεν με θελει, αλλα συνεχισαμε να κανουμε το παιχνιδι μας, και με σταδιακη πιεση ισοφαρισαμε με τον Νταμσγκαρντ!! Απο κει και περα, ηταν καθαρο μονοπωλειο, με μας να κοπαναμε επιθεση - επιθεση, την πορτα της ΟΛ, και το ηθελε η μοιρα να τους το βαλουμε στο 90 με μια εξαιρετικη κινηση του Αλμαδα, που προσπερασε ευκολα τον κουρασμενο Κριστιανσεν και τελειωσε ομορφα στην γωνια του πρωην συμπαικτη του, Λαφοντ!! Τρομερη νικη. Πρωτη επισκεψη του Αντωνη στο Παρκ ΟΛ σαν αντιπαλος, και νικη! "Αυτο που κανουμε εχει αποτελεσμα, οπως βλεπετε, ηταν ισως η καλυτερη μας εμφανιση φετος, και επιτελους ανταμοιφθηκαμε με νικη. Ειμασταν ξεκαθαρα η καλυτερη ομαδα, και επρεπε να ειχαμε σκοραρει πολλα περισσοτερα απ'οτι τα 2 γκολ που βαλαμε. Τα παιδια αφησαν την ψυχη τους στο χορταρι, και φευγουμε χαρουμενοι απο τον Γαλλικο Βορρα" ------------------------------- Παρατηρησεις Με αυτη μας την νικη, ειρωνικα, τελειωνουμε οτι ελπιδα ειχε η ΟΛ για πρωταθλημα, καθως δεν νομιζω να σκονταψει πολλες φορες ακομα η Παρι... Εμεις ακομα ειμαστε σε αυτο το "φλου" του "Ναι μεν παλευουμε για 2η θεση, αλλα και 3 ομαδες απο κατω μας ειναι κοντα" Παιχνιδι με παιχνιδι θα κρινεται πια η θεση 3-8. Συναρπαστικο πρωταθλημα. Ο καημενος ο Ρισαντ ειναι πραγματικα ατυχος. Αρχισε βασικος την χρονια, ηταν καλος παρα το 74 οβεραλ, και τραυματιστηκε Γεναρη μηνα, που ειχα αμεσες λυσεις να βρω, και με την ελευση του ξεκαθαρα καλυτερου Racic, δυσκολα να ξαναδει βασικη 11δα. Χωρις να το παρω χαμπραρι, εχω στο ροστερ τα 2 μεγαλυτερα πουλεν μου, οσον αφορα την θεση του τερματοφυλακα! Cardinale + Lopes !!! Ο Καρδιναλιος ειναι εδω απο την πρωτη σεζον, αρα ειναι βετερανος της ομαδος, και αγαπη των οπαδων, ο Αντωνης επαναπατριστηκε μετα απο ενα κακο περασμα απο την Ισπανια, και βρισκει σιγα σιγα τον καλο του εαυτο! Η Νεα 11δα με τις μεταγραφες. ---------------------------------------------------------------- Αυτα παιδες. Συνεχιζουμε με 2 γεματους μηνες με Κυπελλο, Γιουροπα Λιγκ και το πιο σημαντικο μερος της σεζον που θα κρινει την συμμετοχη μας στο ΤΣΛ της επομενης σεζον. Επισης σημαντικο ειναι οτι περιμενουμε πια προτασεις για Αλμαδα, τις οποιες θα εξετασουμε. ISSA 🖤💓 NISSA 4 Quote Share this post Link to post
niktsiabe 548 Report post Posted February 20 @ELBarto-3- Κατ' αρχήν με τα λεγόμενα σου με ενέπνευσες για κάτι καλό (θα δεις παρακάτω) Πάμε στα δικά σου πρώτα όμως... Ματς με εναλλαγή συναισθημάτων αυτό με τη ΛΥΩΝ, όπως αναμενόταν για ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στις 3-4 καλύτερες ομολογουμένως ομάδες της ΛΙΓΚ 1 και έδωσες ένα καλό μάθημα στο δεύτερο γύρο με ανατροπή και νεανική αύρα ΝΤΑΜΣΓΚΑΑΡΝΤ-ΑΛΜΑΔΑ!! Στο επόμενο ματς με τη ΡΕΜΣ που υπήρχε το "πρέπει" πέρασες έστω και με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, αν και διατήρησες την απόδοσή σου σε καλά επίπεδα, την πάτησες όμως με τη ΛΑΝΣ Στο επόμενο ντέρμπι με την ΠΣΖ τώρα, όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ήσουν τακτικά σωστός μέχρι τα 3/4 του γηπέδου βέβαια, καθώς όπως το λες και εσύ δεν κατάφερες που λέμε να πατήσεις περιοχή με αξιώσεις...η διαφορά των ομάδων φυσικά ήταν ο Μ' ΜΠΑΠΕ Γενικά πάντως για το κυνήγι του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ δεν τα πας άσχημα... εν συγκρίσει με ΟΜ- ΜΟΝΑΚΟ και ΜΠΟΡΝΤΟ έχεις ένα προβάδισμα, καθώς δεν έχεις τόσο ρυθμό στις ήττες όσο οι λοιποί Καλές εμφανίσεις και δίκαιη πρωτιά στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ, όμως η κλήρωση όντως σου έφερε αρκετά δύσκολο για τη φάση της διοργάνωσης αντίπαλο..τουλάχιστον όμως θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς ένα όμορφο γήπεδο, ελπίζοντας να μην μείνεις μόνο εκεί..στα συν ότι έχεις και άλλη διοργάνωση το κύπελλο που μπορείς να ψάξεις διάκριση Στις μεταγραφές τώρα απέκτησες την ασφάλεια στα γκολποστ με τον ΑΝΤΩΝΑΚΗ σου, που ακόμα και σε αυτήν την ηλικία έχει να δώσει. Άλλωστε οι τερματοφύλακες ωριμάζουν μετά τα 30 Τώρα 70εκ. για ΡΑΣΙΤΣ είναι πολλά, αλλά μακάρι να παίξει τόσο και να στα δώσει πίσω..σε έπιασε στην ανάγκη βέβαια το παιχνίδι να τα λέμε αυτά.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ!! @Dimokritos Αναμένουμε amigo τις νέες σου προκλήσεις στη ΛΑ ΛΙΓΚΑ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Πάμε όμως στα δικά μου τώρα, έρχεται μεγάλο σχετικά ποστ: Το ΦΙΦΑ 21 amigos όσο και αν προσπάθησα, όσο και αν το έφερα από δω και από κει, εν τέλει δεν μου κάνει Και θλίβομαι γιατί όντως έχει ωραία γραφικά και συμπεριφορά μπάλας, αλλά δεν... Τι να κάνω όμως, επιστροφή πάλι στο 20 για να παίζουμε Οχι όμως στη ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ όπως είχα προϊδεάσει, αλλά.... επιστρέφω Γαλλία και στη ΛΙΓΚ 1 να φτιάξω τη ΛΙΛ που αλήθεια είναι ότι την είχα σταματήσει απότομα και αδικαιολόγητα και έχει απόλυτο δίκιο ο @ELBarto-3- ήταν πολύ όμορφο το πρότζεκτ και γούσταρα Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε την περιπέτεια του ΝICO TSABI Εδώ να πω ότι προχώρησα τη σεζόν 2019-20 και ο NICO TSABI αναλαμβάνει από το 2020-21 Για την ιστορία να παραθέσω τα επιτεύγματα της ομάδας, το πως πήγε δηλαδή χωρίς εμένα την πρώτη σεζον: ΛΙΓΚ 1 ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Εν κατακλείδι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο η ομάδα, οπότε μπαίνουμε με μεγαλύτερη όρεξη και δίψα για διάκριση φέτος Επίσης στο τέλος της πρώτης χρονιάς ο πρόεδρος πούλησε 3 πολύτιμους παίκτες: Τον ΙΚΟΝΕ στη ΛΕΣΤΕΡ με 28εκ. Τον Ν. ΓΚΑΪΤΑΝ στη ΣΕΒΙΛΛΗ με 10εκ. Και τον αριστερό μπακ ΡΕΪΝΙΛΝΤΟ στην Κ. ΠΑΛΑΣ με 12εκ. Τουλάχιστον έχουμε αρκετά χρήματα να διαχειριστούμε για ενίσχυση στη νέα σεζόν, καθώς η εικόνα του ρόστερ που παρέλαβα ήταν όχι και τόσο ενθαρρυντική και ταιριαστή στα θέλω μου: Και εγώ βέβαια ξεκίνησα με δύο πωλήσεις παικτών που δεν μου άρεσαν καθόλου: Τον σέντερ μπακ ΣΟΥΜΑΟΡΟ με 11εκ. στη ΛΕΙΨΙΑ Και τον μέσο ΓΙΑΤΖΙΣΙ στη ΒΑΛΕΝΘΙΑ με 20εκ. Πάμε και στα της ενίσχυσης Η ομάδα όπως είδατε μοντάρεται στο 4-2-3-1 Στο τέρμα έχουμε τον αίλουρο Μ. ΜΕΝΑΝ και αναπληρωματικό τον ΚΟΦΙ από την ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ με οβεράλ 75 οπότε εδώ δε χρειαζόμαστε κάτι Στην άμυνα έχουμε ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ-ΤΖΑΛΟ- Ζ. ΦΟΝΤΕ (τραυματίας 3μήνες) και ΖΟΥΝΙΟΡ ΑΛΟΝΣΟ και εδώ λογική 4αδα στόπερ οκ Επίσης στα χαφ έχουμε ΑΝΤΡΕ- ΞΕΚΑ- ΣΟΥΜΑΡΕ- Ρ. ΣΑΝΤΣΕΣ και επίσης για εδώ δεν κινήθηκα για κάτι Θέλαμε σίγουρα μπακ αριστερό και δεξί επιθετικό και πλάγιους. Αναλυτικά: Ο 30χρονος Χιλιανός αριστερός μπακ ήρθε με 5εκ. από τη ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ της Αργεντινής Ο γνωστός ΝΟΛΙΤΟ με 8εκ. από τη ΣΕΒΙΛΛΗ έρχεται για να προσδώσει ποιοτικές στιγμές με την εμπειρία του στα αριστερά της επίθεσης Και μία τράμπα έκπληξη.. πήγα στη ΜΑΡΣΕΪΓ και τους ζήτησα τον παικταρά ΜΠΕΝΕΔΕΤΟ Ευθεία ανταλλαγή με τον δικό μου βασικό επιθετικό Β. ΟΣΙΜΧΕΝ, ο οποίος είναι η αλήθεια δεν μου ταίριαζε Ακόμα μία κίνηση: Επειδή σκάνε σωρηδόν προτάσεις για τον ΤΖ. ΜΠΑΜΠΑ και μάλλον πάει για πώληση, αποκτήσαμε τον 23χρονο LW Ισπανό ΙΝΙΓΟ ΚΟΡΔΟΒΑ για να είμαστε οκ Πάμε αγωνιστική δράση: Αισιοδοξία πριν την πρεμιέρα εντός έδρας με τη ΜΕΤΣ Διάκριση στα κύπελλα ζητεί η διοίκηση και έξοδο πάση θυσία Ευρώπη 1η αγων. Ομως η ομάδα ήταν ασύνδετη και με αβίαστα λάθη... συγκεκριμένα τρόμαξα με την αρνητική εικόνα του στόπερ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ Δεν αξίζαμε κάτι καλύτερο Αμέσως μετά το ματς πήγα στη ΣΙΤΙ και έδωσα με κορδέλα τον ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ..δεν ήθελα να κάνω υπομονή δεν μου ταίριαζε όπως τον ειδα Πήρα με ευθεία ανταλλαγή τον ηγέτη και έμπειρο ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΤΑΜΕΝΤΙ Οπως είπα και παραπάνω θέλαμε και δεξί μπακ, γιατί είχαμε μείνει μόνο με τον ΤΣΕΛΙΚ Ετσι προχώρησα θα έλεγα σε μία πολλά υποσχόμενη κίνηση Το ρόστερ όπως τελικά διαμορφώθηκε, χωρίς να αποκλείω κάποιες άλλες κινήσεις ως το τέλος.. δεν έχω πολύ βάθος και χρειάζομαι ίσως έναν περιφερειακό επιθετικό και έναν επιθετικό μέσο 2η αγων. Νωρίς το ντέρμπι με τη ΜΑΡΣΕΪΓ Μεγάλη νίκη αν και νωρίς Αμυντικά προσεκτικοί και τακτικά προσηλωμένοι, αλλάξαμε και λίγο τις κατευθύνσεις και τις εντολές γιατί στο πρώτο ματς ήμασταν άθλιοι Εδώ έγινε το απίθανο να σκοράρει ο ΜΠΕΝΕΔΕΤΟ και ο ΟΣΙΜΧΕΝ εις βάρος των πρώην τους στο ίδιο ματς! Συνεχίζουμε amigos για κάτι καλό θέλουμε 4αδα για αρχή και εννοείται θα διεκδικήσουμε τος δύο κυπελλικές διοργανώσεις 4 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted February 20 αλλος ενας μηνας τελειωσε με την ομαδα να αρχιζει να κανει κοιλια,πολυ δυσκολες νικες με πορτ βειλ 3-2,με ανατροπη παρακαλω,εχανα 0-2 και 1-0 την γουιμπλετον και επειδη φαινοταν οτι θα ερθουν οι ηττες χανω 3-1 απο την σαντερλαντ με το 2-1 να το κανουν στο 86 γιατι ο παικτης (εγω) δεν κερδιζω ποτε μα ποτε φαουλ στο φιφα,ο αμυντικος μου εφτασε στην εξεδρα μεταξυ σοβαρου και αστειου απο το σπρωξιμο αλλα για την εα η cpu παιζει με κανονες ραγκμπι και για εμας με κανονες μπασκετ που σε καθε επαφη ειναι φαουλ,το τελευταιο ματς το εχασα σχετικα ευκολα απο την ροβερς,πολυ κακη αποδοση με τους μισους παικτες κατω του μετριου. παραμενω στην κορυφη αλλα πλεον με εφτασαν καταλαβα γιατι ο σαιβετ ηρθε στην ομαδα,απλα ενας μισθοφορος ειναι ο τυπος που το μονο που εχει ειναι το ονομα και τις ομαδες που επαιξε,ενας τραγικος παικτης μεσα στο γηπεδο,τον πηρα με 2 χρονια συμβολαιο και τωρα τον εβαλα στην λιστα δανεικων μηπως και βρεθει το επομενο θυμα που θα παρει το παλτο,αν δεν φυγει τον γεναρη θα του δωσω την αποζημειωση 370.000 για να εξαφανιστει,επισεις ο 2ος ελευθερος που πηρα τωρα και αυτος τιποτα το σπουδαιο,αυτον των εκλεισα για εναν χρονο και το καλοκαιρι χαιρεταει οπως ηρθε,επεστρεψε βασικος ο ιταλος,προτιμω να δωσω ευκαιρια σε κανα ταλεντακι. και μιας και ειπα ταλεντακι,μου εχει βγει ενα cdm που μετα απο 2 ματς του εκανα νεο συμβολαιο και ως crucial,τρομερος παικτης,επισεις τωρα μου εβγαλε και εναν rm στα 1.8 εκ. αξια,δεν τον ανεβασα γιατι δεν θα παιξει,θα μεινει μερικους μηνες στους μικρους μιας και ειναι στα 16 και το καλοκαιρι θα παρει την ευκαιρια του. 3 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted February 22 @TOL1S Εισαι μπροστα αν και σε κυνηγαει η Λουτον απο πισω, πιστευω παρα καποια νεκρα διαστηματα, που περιγραφεις, θα παρεις ευκολα την ανοδο. Λιγο παραπανω σταθεροτητα θελει. @Dimokritos Λογια ακουω απο πολλους, πραξεις δε βλεπω, αιντε @niktsiabe Εβαλες μυαλο, αν και οχι ακριβως ετσι οπως το εννοουσα (ηθελα να συνεχισεις την Λιλ που ξεκινησες) αλλα και παλι, ειμαστε παρεα Γαλλια, οπως καναμε με τα παιδια παλια, που κανονιζαμε να παμε σε ενα πρωταθλημα παρεα, αλλα πανε αυτες οι εποχες. Η Λιλ σου, την χρονια ποριν πας, τα πηγε κλασικα, Λιλ-ικα, αν και η 8η θεση ειναι αρκετα χαμηλα, ακομα και για τα στανταρ της. Δεν υφισταται να σε καβαλαει 3 θεσεις η Πρασινη γλιτσα, ειναι ντροπη. Κυπελλο και Γιουροπα, ψιλο-αναμενομενα, αν και ο ημιτελικος κυπελλου ειναι μεγαλη πορεια. Και ευτυχως εχω εσενα για πειραματοζωο και εμαθα οτι και τα ημιτελικα κυπελλου στη Γαλλια ειναι μονοι αγωνες, νομιζα παει σαν την Ισπανια, που ολα ειναι μονοι αγωνες αλλα τα ημιτελικα ειναι διπλοι. Τωρα, το ροστερ εξ αρχης εχει αρκετα υποσχομενες παρουσιες, και κορμο να πατησεις πανω. Μεγαλη πουλεναρα ο Νικολακης ο Γαιταν, που δυστυχως αποχωρησε. Οι δικες σου μεταγραφες μ'αρεσαν, αναπαντεχες οπως του Οταμενδι και του Μπενεδετο, που να σου πω την αληθεια με ξαφνιασαν για πρωτη σεζον, ιδιαιτερα του αμυντικου. Ο Ινιγο Κορντομπα ειναι παικταρας, και προσπαθησα, χωρις τελικα να προχωρησει, να τον φερω και στην Νις και στην Θελτα. Ο Οδριοθολα παικταρας και εγγυηση για την θεση, για πολλα χρονια. Νολιτο δεν στηριζω, γυρασμενα και χαλασμενα ποδια, δεν τον πηγα ποτε, και στη Θελτα οταν πηγα, πρωτος πρωτος εφυγε. Απο τοτε που ηταν μικρος στην Μπαρσελονα δεν τον συμπαθησα ποδοσφαιρικα ποτε. Για μενα, θα εβαζα τον Ινιγο Κορντομπα βασικο, ειναι και καλυτερος οσονα αφορα το οβεραλ. Τιμιοτατη εντεκαδα, λιγο χαμηλα τα εξτρεμ για το δικο μου στυλ, αλλα αυτο σαν παρατηρηση. Επισης, τι κανει ο Οδριοθολα στον παγκο, αγαπη μου γλυκια, ποιος Τσελικας και ποιος Μενας, ξυπνα Αγωνιστικα, μια κρυο μια ζεστη τις πρωτες 2 εβδομαδες, σε πηρε διπλο η μικρουλα Μετζ, και πηγες και πηρες μεγαλη νικη μεσα στην δευτεραθλητρια Γαλλιας, χτυπωντας τους με το πρωην οπλο τους, κιολας. Τωρα, θα ορκιζομουν οτι ο 8ος τουλαχιστον προκριματικα EL θα ειχε, ρε φιλε, εστω και 2 γυρους προκριματικων, αλλα απ οτι φαινεται οχι, και εισαι χωρις Ευρωπη φετος, κατι που μπορει να σου βγει και σαν ευλογια, εν τελει, να μαθεις περισσοτερο την ομαδα και τον κορμο σου, και να χτισεις πανω σε αυτον, με αποτελεσμα του χρονου να εχεις ενα "γεματο" και ετοιμο ροστερ για το EL η και, ποτε δε ξερεις, για το ΤΣΛ, αν και ετσι οπως ειναι η ομαδα, για 3δα δε σε κοβω, με βαση τον ανταγωνισμο, ΠΣΖ, ΟΛ και ΟΜ ειναι πολυ δυνατες. Αλλα ποτε δε ξερεις, μια εκ των 2 Ολυμπικ μπορει να κοιμηθει. Συνεχισε fellow Γαλλε μου, κραταμε το τοπικ δυνατο, μεχρι να γυρισουν κι οι αλλοι! --------------------------------------------------------- Παμε, καθως ειναι γεματο το προγραμμα. GDB - Nice 0-3 Ενα παιχνιδι-σταθμος καθως μεσα σε 2 αγωνιστικες κοπανησαμε και τους απο πανω μας και τους απο κατω μας, με επιβλητικες νικες!! Ενα ματς θαυμα για τον αρχηγο, φαινομενικος ο Αλμαδα με αποκορυφωμα ισως το πιο ομορφο γκολ που εχω βαλει στο ΦΙΦΑ 21. Απλα επιδειξη δυναμης, ελεγχαμε το παιχνιδι απο το 1 μεχρι το 90. Nice - Monpellier 3-0 Το πιο περιεργο 3-0 που μπορειτε να φανταστειτε, ειμασταν κακοι, με μηδαμινες ευκαιριες, αλλα καναμε το 1-0 απο κοντρες στο 70' και μετα τα αλλα 2 ηταν ενα αυτογκολ και ενα πεναλτυ. Να πω οτι δεν αξιζαμε την νικη, ενω ειναι 3-0 το σκορ ειναι υπερβολη, αλλα σταθηκαμε αρκετα τυχεροι. Nantes - Nice 1-5 (Couple National) Καμια φορα απλα δεν χρειαζονται πολλα λογια και περιγραφες... Ο Αργεντινος χειροκροτηθηκε, μαλιστα, κι απο τους οπαδους της Ναντ, στο τελος του αγωνα, και ανταπεδωσε τον σεβασμο οπως βλεπετε στην εικονα, ευχαριστωντας τους. Προκριση στους 8 του κυπελλου, επομενη αντιπαλος......στις Παρατηρησεις "Δεν μπορω να πω τιποτα παραπανω απ'οτι εχει ηδη ειπωθει για τον Τιαγο, μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη γενιας, στο επιπεδο των καλυτερων στον πλανητη οπως ο Εμπαπε, ο Σαντσο και ο Χαλααντ, αυτη την στιγμη. Ειμαστε τρομερα τυχεροι που τον εχουμε στις ταξεις μας." Πηραμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας. Ετοιμο διπλο ηταν, η Λιλ του @niktsiabe επαιζε ανοιχτα, και μας εδωσε ολα τα εργαλεια για ενα δυνατο διπλο που θα μας εβαζε στους ιδιους βαθμους με την δευτερη ΟΛ, αλλα ενα καρο χαμενες ευκαιριες, και εγω προσπαθωντας να δωσω πισω μπαλα με το κεφαλι, στον Αντωνη, και ο αμυντικος να την δινει στον Weah, μας εμποδισαν να το κανουμε αυτο... Και το τελευταιο αυτο περιστατικο στο 93' ετσι..... Δεν ειχα να κατηγορησω κανεναν εκτος απο τον εαυτο μου εκει, επρεπε να διωξω. Δηλωσεις : "Ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε, η ομαδα της Μπορουσια ειναι πολυ δυνατη, ειχαμε 2 μηνες να προετοιμαστουμε και πιστευω οτι θα μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε επαρκως. Θα μπορουσε κανεις να πει οτι ηταν μια ατυχη κληρωση για εμας που τερματησαμε πρωτοι στον ομιλο μας αλλα θα προχωρησουμε με αυτα που εχουμε και βλεπουμε το αποτελεσμα" Mας περιμενε το χιονισμενο Γκλαντμπαχ, και ανταποκριθηκαμε!!! Μια εξαιρετικη εμφανιση, παρα το σκορ, το οποιο δειχνει την ποιοτητα που διαθετει η Μπορουσια. Ειμασταν κυριαρχοι αλλα οχι αποτελεσματικοι στο περισσοτερο του αγωνα, με 2 ατυχες στιγμες να σημαδευουν το ματς με 2 γκολ εναντιον μας, που ηταν και οι 2 ευκαιριες των Γερμανων σε ολο το παιχνιδι. Εξαιρετος Νταμσγκααρντ, με 1 ασσιστ και 1 γκολ, πολυ ιδιαιτερος ποδοσφαιριστης, τεχνιτης, υπαρχει μια περιπτωση να τον αλλαξω θεση να τον κανω 8ρι, γιατι αυτα που μου εχει δειξει, περισσοτερο για κεντρο μου μοιαζουν και οχι για εξτρεμ. Πηραμε ενα καλο σκορ, και παμε στην Νικαια να κλειδωσουμε τους 16. "Το σκορ ειναι ξεκαθαρα υπερ μας, σε μια εδρα δυνατη και δυσκολη, σε συνθηκες που δεν εχουμε συνιθησει να παιζουμε, καθως η Νικαια ειναι "ζεστη" πολη, ειναι πεντακαθαρο οτι το σκορ που παιρνουμε ειναι θετικο και πολυ καλο. Παιξαμε ενα γεματο παιχνιδι, με ενα μικρο διαστημα νεκρας που το πληρωσαμε με 2 γκολ, διοτι εχουμε να κανουμε με πολυ καλοδουλεμενη ομαδα. Παμε τωρα στους οπαδους μας να τελειωσουμε την δουλεια." Η καημενη η Ναντ, αληθεια την λυπαμαι. Ειναι 2η απο το τελος, και αν δεν αρχισει τα παιρνει θετικα αποτελεσματα, θα πεσει, και ειναι ομαδα με κοσμο και παραδοση, ειναι κριμα να την βλεπω σε τοσο τραγικη κατασταση. Περσι δοκιμασα και ενα μικρο save μαζι της, αλλα δεν προχωρησε λογο ΦΙΦΑ 20..... Μακαρι να σωθει. Δηλωσεις του Μπαρτο, πριν τον αγωνα με την BMG : "Ειμαστε ετοιμοι, τακτικα και αγωνιστικα η ομαδα ειναι σε αριστη κατασταση, το θεμα σε αυτα τα παιχνιδια ειναι παντα το πνευματικο και το νοητικο, αν τα παιδια ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι, στην νοοτροπια τους, δεν εχουμε να φοβηθουμε κανεναν. Οι Μπορουσια ειναι ιδιαιτερη ομαδα με πολλα κρυφα οπλα, θα προσπαθησουμε να τα αντιμετωπισουμε και να κερδισουμε τον αγωνα, πανω απ'ολα." Η ατμοσφαιρα ηταν ανταξια της καταστασεως. Το γηπεδο ΚΟΧΛΑΖΕ και ειμασταν ετοιμοι για πολεμο!!! Το παιχνιδι ξεκινησε, οπως ηταν και φυσιολογικο, με αρκετη πιεση απο την Γερμανικη ομαδα, μας επερναν ευκολα την μπαλα, και ειρωνικα ενα δικο μας λαθος οδηγησε στο 0-1 της Γκλαντμπαχ, οταν εκανε λαθος απομακρυνση ο Βερα, το Αρ. Μπακ μας. Δεν πτοηθηκαμε, ομως, ξερουμε τις δυνατοτητες της ομαδος, και η BMG οπως ηταν κι αυτο φυσιολογικο, επεσε λιγο μετα το γκολ της, πηραμε τα ηνια του αγωνα και καταφεραμε να σκοραρουμε το 1-1 με εισβολη του Σιμονς στην αντιπαλη περιοχη, απο το κεντρο, και καλη εκτελεση απο πασα του Πελιστρι!! Ετσι τελειωσε το ημιχρονο, και ειμασταν σε καλη θεση. Στο δευτερο ημιχρονο, ανεβηκε αρκετα η Γκλαντμπαχ και ο Αλμαδα ειπε "Το χω, μαγκες" και ανελαβε δραση. Ενα πολυ ομορφο πλασε μετα απο αντεπθιεση επιπεδου Ρεαλ Μαδριτης 2011, και ενα προσωπικο σλαλομ, και το 3-1 ηταν γεγονος, στο 68', ολα φαινονταν οτι θα βαφωνταν κοκκινομαυρα...... Υστερα απο αυτο το σημειο, αρχισε το κανονικο σφαξιμο, κυριοι....... Πεναλτυ-φαντασμα, με απλη επαφη-τζαρτζαρισμα του Nteka στον Μινα, που δεν επεσε καν κατω ο επιθετικος της Γκλαντμπαχ, και 3-2 στο 78' Πεναλτυ-φαντασμα Νουμερο 2, με τακλιν πανω στην μπαλα, αλλα ευτυχως εχουμε τερματοφυλακα, και ο Αντωνης το εβγαλε κατω δεξια. Και το κερασακι στην τουρτα, πεναλτυ (και οχι φαντασμα αυτη τη φορα) στο 94' (!!!!!!!) του Racic στον Σαντσεζ, και 3-3 .... Δειτε που το εστειλε για να μπει γκολ, το διαολεμενο, και ενω ειχε πεσει σωστα ο Αντωνης.... Τελικο αποτελεσμα.... Και αποκλεισμος.... Φανερα εκνευρισμενος ο Μπαρτο δηλωσε μετα το παιχνιδι : "Πρωτη φορα στην καριερα μου αντιμετωπιζω τετοιο διαιτητη σε μια τοσο κρησιμη φαση της διοργανωσης. Ειχαμε τον ελεγχο του αγωνα, αλλα μετα απο καποιο σημειο, δεν μας εβγαζε ΑΥΤΟΣ απο την περιοχη μας, ειναι πραγματικα απιστευτες οι αποφασεις που πηρε, που μας στοιχησαν την Ευρωπη φετος. Πολα μπραβο στην Γκλαντμπαχ, αλλα με ολο τον σεβασμο στην ομαδα τους, το αποτελεσμα αλλοιωθηκε σημερα" ---------------------------------------------------------------- Παρατηρησεις Τραγικη διαιτησια, δεν το πιστευα. Μετα απο καποιοα στιγμη φοβομουν να πλησιασω παικτη της αντιπαλου, 3 πεναλτυ απο το 78 μεχρι το 94, και τα 2 να ΜΗΝ ειναι πεναλτυ, μπορει να συμβει μονο σε μενα..... Απογοητευση και πικρα. Η Ευρωπαικη καταρα με Νις συνεχιζεται, απο το ΦΙΦΑ 17...... Για οσους δεν θυμουνται, σε εκεινο το Career αποκλειστηκα 2 συνεχομενες σεζον απο τους 32 του EL απο ΤΣΣΚΑ Μοσχας και Βασιλεια παρα το γεγονος οτι ειχαμε πεσει στους 32 του EL απο το ΤΣΛ, στην μια περιπτωση, και στην αλλη ειχαμε περασει τον ομιλο με 6/6. Τρελη απογοητευση σε αυτες τις δυο αναμετρησεις, και η κακη παραδοση συνεχιζεται με αλλη μια δραματικη περιπτωση σαν αυτες, παρα τον καλο αντιπαλο, αυτη τη φορα.... Ο Αλμαδα ειναι πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα, πια. Περσι τερματησε με 34 γκολ, εκανε απιθανη σεζον, φετος, τωρα που μπηκαμε Μαρτη, δυσκολα να φτασει αυτο το νουμερο αλλα κανει αλλη μια τρομερη σεζον. Fun Fact : Ο Ντακα της ΟΛ ειχε 15 γκολ τον Οκτωβρη, ηδη, και ελεγα παει για καμια 40ρια, αλλα εχει να βαλει γκολ 3 μηνες. Απιστευτο στατιστικο. Στο EL ο Αλμαδα ειναι δευτερος σκορερ με 10 γκολ, πισω απο τον Μαουρο Ικαρντι της Φουλαμ (!!!!), αλλα το να φτασεις στους 32 και να εχεις ηδη 10 γκολ ειναι τρομερα εντυπωσιακο. Δυστυχως δεν θα βαλει αλλα..... Κυπελλο Τωρα πια ειναι νουμερο ενα στοχος, τουλαχιστον δεν υπαρχει ΟΛ, ενα μεγαλο θετικο. Δυσκολο ματς με Μονακο, αλλα μονδρομος. Καναμε μια μεταγραφη. Mattias Palacios Εχει 83 οβεραλ και ειναι 23 ετων. Ηταν στην Βιλα. 35,000,000 € Κεντρικος μεσος/δεκαρι. Πολυ καλη λυση. Θα ερθει στην ομαδα το καλοκαιρι. Παμε σε καποιες παρατηρησεις για 2 ποδοσφαιριστες. Ο Σεμπα ειναι ο νεος Van Dijk σε Γαλλο, αληθεια. Δωσαμε 13 μυρρια και Αραουχο για τον 20χρονο κεντρικο αμυντικο, και παιζει να εξελιχθει σε κλοπη του αιωνα, ειναι ΟΛΗ η αμυνα μας ο μικρος (που μονο μικρος δεν ειναι, οπως βλεπετε) Στον αερα, ξεχνα το, δεν παιρνεις κεφαλια. Να τον περασεις με τριπλα, παρατα τα, σου βαζει σωμα, και δεν μπορεις να κουνηθεις. Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, προλαβαινει και ορισμενους επιθετικους στο τρεξιμο. Πραγματικα διαμαντι, 79 οβεραλ ηδη, και τον πηρα 77, τον Γεναρη. Uros Racic Ο νουμερο ενα λογος που εχουμε να χασουμε παιχνιδι απο τις 15 Δεκεμβρη (εχουμε 1 Μαρτιου) που χασαμε απο την ΠΣΖ στο Παρισι. Απλα ηρθε και μας εκλεισε τις τρυπες στο κεντρο. Αδιστακτος στις μονομαχιες, καταπληκτικος κυνηγος μπαλας, και κοφτης ολκης. Τρομερη μου εμπνευση να παω με αυτον και οχι καποιους αλλους που ειχα στο μυαλο μου, απλα καταπληκτικη επιλογη. Και το καλυτερο, δεν ειναι καν CDM, ειναι CM που παιζει CDM κατ'αναγκη, τον προπονω να τον κανω επισημα CDM. Οδοστροτηρας. Δεν ερχονται προτασεις για Αλμαδα ακομα. Δεν απαιτω ταχυτητα, ενταξει, μιλαμε για παικτη με 96 οβεραλ, οι προτασεις θα κυμαινονται στα 300+ εκατομυρρια, παρτε τον χρονο σας. Οπως ανεφερα και πιο πανω, σκεφτομαι να κανω τον Νταμσγκααρντ CM απο LW γιατι δεν ειναι τοσο γρηγορος για πλαγιος επιθετικος, και παραλληλα διαθετη σπανια τεχνικη και πασα για να χαραμιζεται στα πλαγια. Μου αρεσει πολυ ο ποδοσφαιριστης, αλλα πιστευω οτι αν τον βαλω στο κεντρο θα αποδωσει καλυτερα. Ακουω αποψεις, θα ηθελα καποια συμβουλη. Ο Loiodice εμεινε εξω για αρκετο χρονο. Δεν ειναι βασικος, αλλα χτυπαει ασχημα τον παγκο μας, διοτι ηταν η στανταρ αλλαγη μου καθε παιχνιδι, 24 ετων 79 οβεραλ, τιμιοτατος ποδοσφαιριστης. --------------------------------- Ετσι λοιπον μαγκες, συνεχιζουμε. Πολυ κακος αποκλεισμος απο την Ευρωπη, παραδοση αυτης της ομαδος, στις καριερες μου, αλλα συνεχιζουμε με καλη φορμα στο πρωταθλημα να καπαρωσουμε την 3η και γιατι οχι την 2η θεση, και εννοειται να κατακτησουμε το κυπελλο, εφοσον μας αφησει το παιχνιδι, διοτι θελουμε να εκμεταλλευτουμε τον Αλμαδα, μιας και ακομα τον εχουμε και κερδιζει παιχνιδια μονος του. Αυτα. Συνεχιζουμε. ISSA ❤🦅🖤 NISSA !!!!!! 4 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted February 23 Συνεχιζουμε, γιατι δεν μπορουσα να μην ποσταρω με αυτα που εχουν γινει. Ενα ματς ξεκαθαρα επειρεασμενο απο την Γκλαντμπαχ, δεν βρισκαμε χωρους, δεν τρεχαμε οσο πρεπει, ευτυχως η Τουλουζ ειναι κακη ομαδα και καταφεραμε να ξεφυγουμε με το διπλο που εν τελει ηταν υπερπολιτιμο. "Ειναι αγωνας ζωη η θανατος. Ενα ντερμπι σε νοκ-αουτ φαση κυπελλου, τι αλλο να θελουνε οι οπαδοι. Ευκαιρια και για τις δυο ομαδες να προχωρησουνε στα ημιτελικα και να εχουν ονειρα ετουτη τη σεζον. Πιστευω οτι θα ειμαστε προετοιμασμενοι ψυχολογικα, και πνευματικα για μια τετοια δυνατη αναμετρηση με εναν αδιστακτο αντιπαλο." Επειδη μονο ασχημα θα πω, αν κανω αναλυση αγωνα, εδω το τελικο σκορ. Αυτο ηταν το παιχνιδι οπου ο Αλμαδα μας προδωσε. Δεν ειμαι νευριασμενος, αλλα αρκετα απογοητευμενος. Ειχε απειρες ευκαιριες, με αποκορυφωμα το πεντακαθαρο και απολυτα ελευθερο τετ-α-τετ στην τελευταια, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, φαση του αγωνα, να στειλει παραταση το ματς, αλλα η μπαλα κατελειξε απελπιστικα αουτ. Ηταν πραγματικα το ενα παιχνιδι, φετος, οπου ο Αλμαδα ηταν μοιραιος, με την κακη εννοια. Τον συγχωρω. Ειναι η μηχανη στο αμαξι που λεγεται Νις, δικαιουται ενα κακο παιχνιδι, αλλα δεν μπορω να κρυψω την απογοητευση μου για τον αποκλεισμο. "Τρομερη απογοητευση, δεν σας κρυβω την στεναχωρια μου. Ειμασταν μετριοι, αλλα καναμε τις ευκαιριες που χρειαζοτανε για να κερδισουμε ενα τετοιο παιχνιδι, που δεν θα εχει απο την αρχη πολλες φασεις. Ο Τιαγο ξερει τι δεν εκανε καλα, δεν χρειαζεται να του πω, σε τετοιο επιπεδο, οι παικτες ξερουν καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλον τι δεν κανανε καλα, ειναι ποδοσφαιριστης παγκοσμιας κλασεως, θα ανταπεξελθει. Ο αποκλεισμος μας αφηνει σε κακο σημειο, αλλα εχουμε πολυ ακομα και πρεπει να ανεβουμε οσο πιο γρηγορα γινεται." Φαινοταν οτι ειμασταν εκτος στοχων....αλλα..... Nice - Rennais 2-1 Μια πολυ κακη εμφανιση, ειμασταν σπαραλια απο την Μονακο, αλλα με τα χιλια ζορια καταφεραμε να κερδισουμε.... Και βλεπουμε τον πινακα..... 1. ΠΣΖ.......59 2. Νις........58 Σταθηκα για λιγο ακινητος. Ξαφνηκα καταλαβα οτι ειμασταν στο κοπλο του πρωταθληματος. Μου ηρθανε κατευθειαν μνημες απο την καριερα στο ΦΙΦΑ 17 οπου εγινε ακριβως το ιδιο, απο το πουθενα ειμασταν στο πρωταθλημα, στο -1 απο την Παρι, ενω πλησιαζε το Νις - ΠΣΖ, και μας ειχαν αποκλεισει απο κυπελλο και Europa League λιγο πριν. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια κατασταση, εντελως παραλληλα saves. Ακραιο. Πολυ δυσκολο παιχνιδι, καθως τωρα πια παιζουμε υπο πιεση, ειναι εντελως διαφορετικη η κατασταση. Η Παρι κερδισε κι αυτη, κι ετσι η βαθολογια ηταν : 1. ΠΣΖ....62 2. Νις.....61 Και το επομενο παιχνιδι ηταν αυτο..... Αυτα ειναι σεναρια. Με κατι τετοια "φτιαχνεται" μια καριερα, καπως ετσι σου αναβει η φωτια μεσα σου!!!!!! Εκανα εναν καφε, καθισα αναπαυτικα, εβαλα τον ηχο στο διαπασων, στην τηλεοραση για να απολαυσω την ατμοσφαιρα του Αλλιανζ Ριβιερα. Και ηρθε η ωρα..... Δηλωσεις πριν το ματς της χρονιας : "Θα ειμαι απολυτως αληθινος με σας. Πριν ενα μηνα δεν περιμεναμε αυτο το ματς να εχει την σημασια που εχει αυτη τη στιγμη. Το ροστερ μας αποδυκνυει οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 11 ποδοσφαιριστες που μπορουν να κερδισουν την Χτυση Μπαλα, αλλα εαν εχεις ψυχη και πιστη στις δυνατοτητες σου, βρισκεσαι σε θεσεις που δεν το περιμενεις. Ολη την χρονια λεω στα παιδια να δινουν το 100% στις προπονησεις, και οτι θα αποδωσει στο τελος, και με ακουνε πιστα, χωρις να ρωτανε το γιατι η να με αμφισβητουν, ακομα και μετα απο αποτελεσματα που δεν ειναι ικανοποιητικα....αλλα βλεπετε που ειμαστε και τι κανουμε. Ολα μπορουν να γινουν εαν το πιστευεις. Παμε να παιξουμε την μπαλα μας, αυριο. Τιποτ'αλλο." Η ατμοσφαιρα ηταν η πιο εκρηκτικη που εχω ζησει φετος. Το γηπεδο γεματο, το παθος ηταν τοσο εμφανες που μπορουσες να το πιασεις στον αερα, μπηκαμε και κοντοσταθηκαμε ολοι λιγο απο την ενταση που υπηρχε στην ατμοσφαιρα. Ο Κοσμος διψουσε για διακριση, η ομαδα εχει να κατακτησει τιτλο απο το 1985 και πρωταθλημα απο το 1959. Αυτο το ματς, κατα μια εννοια, ηταν το πιο σημαντικο στην ιστορια του συλλογου. Ενα ενδιαφερον στατιστικο ειναι αυτο. Αλλη μια κατηγορια στην οποια ειναι 2 γιγαντες στο παιχνιδι. Δειχνουν τις εντεκαδες, και ειχα μια εμπνευση να κατσω να δω την ομαδα της Παρι, στην παρουσιαση.... Και βλεπω αυτο.. Για καποιο λογο, ο προπονητης της Παρι επελεξε στο ανορθοδοξο και πιεστικο 4-2-4 να βαλει τον 33χρονο Νευμαρ στο κεντρο, κοφτη...... Το κοιταξα καλυτερα, γιατι δεν το πιστευα, νομιζα μπερδευτηκα, αλλα οχι, ηταν οντως ετσι. Μπαινω κατευθειαν στις ρυθμισεις, και βαζω τον Racic να πιεζει "επιθετικα" στο κεντρο, ετσι ωστε να εκμεταλευτουμε την ελλειψη δυναμης και ταχυτητας, πια, του Νευμαρ. Το παιχνιδι ξεκιναει. Η Παρι μπαινει με τα μπουνια στο παιχνιδι, και για καποια λεπτα, ο Αντωνης καθαριζε οσο μπορουσε, εκανε 1-2 εξαιρετικες αποκρουσεις, αλλα φαινοταν οτι εχουμε τρομερο θεμα. Εν τελει, στο 19' ο Εμπαπε με ωραιο τελειωμα μεσα στην περιοχη, κανει το 0-1 Καπακι, στην πρωτη του επαφη με την μπαλα, ο Πελλιστρι τραυματιζεται στον ωμο, και αναγκαζομαι να τον βγαλω απο το παιχνιδι. Λιγα λεπτα μετα, στο 33' ο Εμπαπε, παλι, κανει το 0-2 Αυτο ηταν, λεω. Προσπαθησαμε, ονειρευτηκαμε, δωσαμε οτι εχουμε, αλλα η διαφορα φαινεται. Μετα ομως, βλεπω τον Αλμαδα να ξεσηκωνει τους συμπαικτες του με φωνες και κουνηματα των χεριων του και λεω οτι τιποτα δεν χαθηκε, αν εχουμε τετοιο κοσμο διπλα μας, ολα γινονται. Πρωτη επαφη του Αλμαδα με την μπαλα, μετα απο κλεψιμο της απο τον Νευμαρ, στο κεντρο, πασα στον Μπραζαο που μπηκε στην θεση του Πελλιστρι, και 1-2 στο 40' !!!!!!! Ημιχρονο, 1-2 Ηταν ΤΡΟΜΕΡΑ σημαντικο το γκολ πριν την αναπαυλα. Ομιλια του Μπαρτο στα αποδυτηρια, στο ημιχρονο : "Λοιπον......καθε ημιχρονο ξεκιναει 0-0. Ειναι κανονας αυτο, σας το λεω καθε παιχνιδι....ακουγατε τι γινοταν εκει εξω, με το ζορι ακουγομασταν στα 2 μετρα με τοση φασαρια που κανουν οι οπαδοι μας. Εχουν ξεκαθαρες αδυναμιες οι αλλοι στο κεντρο, εμεις εχουμε το καλυτερο κεντρο στο πρωταθλημα μετα τον Γεναρη, δεν υφισταται να παρουσιαζουμε τετοια εικονα. Απλα σκυλιαστε να κλεψετε την μπαλα, και δωστε την στο #10 για να κερδισουμε τον αγωνα... ΤΙΑΓΟ......αυτο το ματς ειναι φτιαγμενο για σενα. Αν δεν παιξεις εσυ, δεν θα κερδισουμε, αν παιξεις οπως εσυ ξερεις.....θα κερδισουμε. Ειναι τοσο απλο. Ουτε τακτικες ουτε τιποτα, ξερετε πολυ καλα πως παιζουμε και τι πρεπει να κανουμε στο χορτο, αυτο το επιπεδο ειναι μονο για νικητες. Αποφασιστε τι ειστε." Δευτερο ημιχρονο, μπαινουμε με αλλο αερα, μετα την ομιλια του coach στα αποδυτηρια. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ειδα στο γηπεδο, οχι ποδοσφαιριστες. Ειδα σκυλιασμενα ντομπερμαν να κυνηγανε την μπαλα, και να πεφτουν 4 πανω στον Νευμαρ σε καθε επαφη του. Τετοια κ@υλα εχω να βγαλω απο εποχες Ντεπορ στο 19. Καποια στιγμη, στο 59' η Παρι βγαινει μπροστα με αξιωσεις, ο Nteka κλεβει την μπαλα ομορφα απο τον Χλοζεκ και με μια καθετη 35 μετρων βγαζει σχεδον τετ-α-τετ τον Τιαγο ο οποιος με πανεμορφο πλασε κανει το 2-2 !!!!!!! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΡΙΒΙΕΡΑ!!!!!!!!! Χωρις να σταματησουμε δευτερολεπτο, κλεβουμε την μπαλα απο τον Νευμαρ, παλι, ο Σιμονς βγαζει μια εξαιρετικη καθετη στον Αλμαδα στον κενο χωρο, και αυτος με πλασε μεγαλου παικτη, κανει το 3-2 στο 65' !!!!!!! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκρηξη να γινοταν μεσα στο γηπεδο, δεν θα την ακουγαμε απο τη φασαρια!!!!!!!!! Δυστυχως ομως, παρασυρθηκαμε, και στο 69' ο Χλοζεκ με ομορφη ενεργεια κανει το 3-3 .... Ειχε πεσει ολη η ομαδα κατω, πολυ κουραση, τα παιδια δινανε τα παντα και επρεπε απλα να κρατηθουμε για το Χ ....... Αλλα ενας παικτης στο γηπεδο δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη.... Τιαγο, παιρνει την μπαλα εξω απο την περιοχη, κανει μια πανεμορφη στροφη που "τελειωνει" τον Pograncic, μπαινει στην περιοχη, προσποιειται τον Αρεολα, και στελνει την μπαλα μεσα, μπροστα σε κενη εστια. Αφησα κατω το χειριστηριο και πανυγυριζα. Τετοιος χαμος εχει να γινει χρονια. 4-3 στο 72' !!!!!!!!!!!!!! Μετα ειπα φτανει, δεν μπορω αλλη ενταση Ultra Defensive, 5 ατομα πισω, και εβγαλα τον αδυναμο Σιμονς για να βαλω τον Ερελ, στα CB λογω εμπειριας. Περασαμε 15 λεπτα απολυτου βασανισμου, με την Παρι να αλλαζει την μπαλα γυρω μας, σε ακτινα 10 μετρων απο την περιοχη, αλλα μια αποκρουση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Αντωνη σε σουτ του Εμπαπε, που απεσωβισε το χατ τρικ του, και μια εκτελεση φαουλ του Μουτασι που εφυγε λιγο αουτ, μας εδωσε το τελικο αποτελεσμα!!!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!! "Το πιο τρελο παιχνιδι στην καριερα μου. Εχω υπαρξει προπονητης σε κρισημα παιχνιδια του ΟΦΗ που διεκδικησαμε πρωταθλημα, εχω κατσει στον παγκο του ΟΦΗ και της Θελτα σε τελικους κυπελλου, εχω κατσει σε παγκο της Θελτα που περασε με 1-5 μεσα στο Μπερναμπεου, και σας το λεω απο τωρα, το σημερινο ειναι το πιο τρελο παιχνιδι που εχω ζησει. Η ενταση, το παθος, η εναλλαγες σκορ, η σημασια του σημερινου παιχνιδιου, ηταν πραγματικα ενα υπερθεαμα που μετα απο καποια στιγμη απλα το απολαμβανες. Τεραστια νικη, αλλα εχουμε ακομα 8 παιχνιδια. Συνεχιζουμε" Το "ρεζουμε" του αγωνα, για να εχετε και κινουμενη εικονα --------------------------------------------------- Παρατηρησεις Η κατασταση εχει ως εξης. Δεν βλεπετε λαθος βαθμολογια, οντως περασαμε την Παρι με 64 στους 62 της, μετα την νικη μας, ΑΛΛΑ......η καλη μας η Μπορντο, πηρε βαθμο μεσα στο Παρισι !!!!!! Κι ετσι, αν κερδισουμε την Λανς, παμε στο +4 με 7 αγωνες να απομενουν!!!!!!! Αυτο ειναι το προγραμμα. Ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει, με τον παραλληλισμο, με τη καριερα στο 17 Κι εκει κερδισα την ΠΣΖ, καπως ετσι. Πηγαμε χερι-χερι με την Παρι μεχρι την τελευταια αγωνιστικη, στην οποια ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΜΟΝΑΚΟ οπως και αυτη τη σεζον!!!!! Ανατριχιλα!!!!!!!!!!!! Απλα ανατριχιλα!! Τα ματς με ΟΜ και ΑSSE ειναι σταθμοι, καθως αν κερδισω την Λανς και ειμαι στο +4, εν τελει, και παρω θετικα αποτελεσματα σε αυτα τα 2 παιχνιδια, μπαινωντας Μαιο θα ειμαι σε τρομερα καλη θεση. Ειδικα με ΟΜ, που ειναι 4η, θα ειναι πολεμος..... Εδω αν χασουμε ποντους και οι 2 μας, και παρει κανα 2 συνεχομενα η ΟΛ, θα ειναι και αυτη στο κολπο, γινεται ΧΑΜΟΣ !!!!!!! Μεγαλος σεβασμος στον κυριο. Ειναι πραγματικα διαολος να τον αμυνεσαι, με την δυναμη και την ταχυτητα του, ηταν τρομερα δυσκολο να κανουμε κατι,αλλα τον "συγκρατησαμε" στα 2 γκολ. Ο Πελλιστρι ειναι καλα, ο τραυματισμος του ηταν 5ημερος, ηταν μονο για να χασει το παιχνιδι με την Παρι, τωρα ειναι καλα και ετοιμος να πολεμησει!!! Τα ηρωικα του Αλμαδα θα εχουν να τα λενε γενιες επι γενεων στη Νικαια. Ειναι ηδη ο Πρωτος Σκορερ στην ΙΣΤΟΡΙΑ του συλλογου, ευκολα, καθως ο πρωτος σκορερ πριν απο αυτον ηταν ο Πλεα (44 γκολ) και ο Αλμαδα ειχε ηδη 34 την περσινη σεζον ΜΟΝΟ, ας μη μιλησουμε οτι ειναι στην ομαδα εδω και 6 χρονια, και ετσι μαζι με τα 32 που εχει φετος, ειναι με διαφορα ο πρωτος σκορερ στην ιστορια της Νις!! Θα φυγει σαν φιλος, και αν καταφερουμε να παρουμε το πρωταθλημα, και σαν ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ !!! Μιας και την ανεφερα στο προηγουμενο ποστ, τα νεα της Ναντ Εχει και ματς με Παρι, καποια στιγμη τον Μαιο.....αν καταφερει η μεγαλη Ναντ, μεσα σε ενα ματα να κοψει βαθμους απο την Παρι και να σωθει κιολας, της δινω ενα παιχνιδι του χρονου δωρο, θα κατσω κατω να βαζουνε γκολ μονοι τους Η Παρι εχει πανω-κατω το ιδιο προγραμμα με μας, οσον αφορα την δυσκολια. Εχει Λιλ, Ρεν και Σεντ Ετιεν εκτος εδρας, αλλα δεν εχει καμια απο το τοπ 4, εμεις εχουμε την ΟΜ. Πανω κατω, δεν κανει τρομερη σεζον, με 63 βαθμους Απριλη μηνα, κι ετσι δεν αποκλειω να ριξει κι αλλους βαθμους. Σε μας ειναι το μπαλακι πια, αν κανονισουμε τα δικα μας, θα γινει η δουλεια. Η Μονπελιε θα γινει νεα δυναμη?...... Πρωτη φορα το βλεπω. Financial Takeover η CPU Ενδιαφερον. Η Θελτα απολαμβανει τα μεγαλεια που της εχτισα. Διεκδικει πρωταθλημα με την Μπαρσελονα. Χαιρομαι για τα παιδια και τον Παβονακο, ειλικρινα. -------------------------------------------------------- Ετσι λοιπον. Εκει που ξεμειναμε απο στοχους, καταλαβαμε οτι παμε για πρωταθλημα. Τρομερο συναισθημα, δινει οθηση στην ομαδα για το υπολοιπο ΠΟΛΥ σημαντικο 2μηνο της σεζον. Αναμενεται συνεχεια με πολυ ενταση, θα πρεπει να δαγκωνουμε τον αντιπαλο, σε καθε ματς για να το παρουμε. Παμε να γραψουμε ιστορια. ISSA ❤❤ ⚔ 🖤🖤 NISSA !!! 4 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted February 23 λοιπον,οπως ειχα πει η ομαδα εκανε κοιλια,ετσι μετα τις 2 σερι ηττες στο πρωταθλημα αποφασισα να αλλαξω το συστημα,επελεξα να παιξω με το αγαπημενο μου στην πραγματικοτητα το οποιο ειναι το 3-4-3,ενα συστημα πολυ δυσκολο και ιδιαιτερο,βεβαια εδω ειναι ποδοσφαιρακι και ειναι πιο απλα τα πραγματα,ο βασικος λογος που εκανα αυτη την επιλογη ειναι οτι στο 4-3-3 που επαιζα ο ενας μεσος ειχε εντολη να γυριζει μεσα στους αμυντικους ωστε με αυτον το τροπο να κλεινω την τρυπα της γλαστρας,το θεμα ειναι ομως οτι υπαρχουν και αρνητικα σε αυτη την επιλογη,θεωρητικα με 3-4-3 θα ελυνα και αυτο το αρνητικο. αρχικα ξεκινησαμε πολυ καλα,με θυμα την χαντερσφιλτ στο μικρο κυπελλο,στο πρωταθλημα ομως επεσε φαπα με τριμπαλο απο την μπλακμπουλ,τι εγινε και απο το 4-0 αμεσως φαπα ? ειχα κανει ενα σοβαρο λαθος στις εντολες των ακραιων παικτων που στο 1ο ματς δεν φανηκε γιατι κερδισα ευκολα,,αφου ελυσα το λαθος ηρθαν 2 σερι Χ,οριστε που ελεγα δεν ερχονται Χ αχχααχχαχα,το καλο ειναι οτι η ομαδα εδειξε να στρωνει και να παιζουμε παλι καλα,οπου στα 2 επομενα ματς ειχαμε παλι την χαντερσφιλτ και παλι τους ριξαμε 4 γκολ,το συστημα μου βγαινει απολυτα εναντιον τους φαινεται και τελευταιο ματς του μηνα με την νορθαμπτον η οποια ειναι ο σακος του μποξ στην κατηγορια και ηδη εχει πεσει πιστευω,εχουν φαει 50 γκολ μεχρι τωρα. πεσαμε απο την κορυφη και εχουμε κουρσα τριων σας ειχα πει και τον πιτσιρικα στο κεντρο,κοιτουσα λιγο τα στατιστικα και ειδα οτι ειναι 1ος στις ....... κιτρινες καρτες !!!! εδω το θηριακι μου απο την ακαδημια, μολις 17 ετων,το ξυλο που ριχνει ειναι τρελο και οπως βλεπετε του κανω προπονηση πανω στα δυνατα του σημεια 4 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted February 25 Παμε στο τελος!!! Ενα εξαιρετικο παιχνιδι απο τον Αλμαδα, που μοιρασε 3 γκολ, και σκοραρε ενα. Χερακι χερακι μας παει ο καλυτερος! 1. Νις....67 2. ΠΣΖ...63 Παλι το ιδιο, βαρια ποδια, κουραση, αγχος, αλλα ενας ανθρωπος ειναι εκει για να μας οδηγησει. Αλμαδα 2 γκολ, και καμια αλλη φαση σε ολο το ματς, τα τελευταια 15 λεπτα ηταν σκετο αγχος, μετα το γκολ τους, και ο Αντωνης αναγκαστηκε να βγαλει 2 τρομερα σουτ τους, που μας εδωσαν την νικη!!! 1. Νις....70 2. ΠΣΖ...66 Δηλωσεις : "Ενα τεραστιο παιχνιδι-σταθμος για την ομαδα. Ενα ντερμπι που θα κρινει εαν ειμαστε ετοιμοι να κανουμε αυτο που θελουμε, η αν θα μας καταπιει η πιεση. Απο τα μεγαλυτερα ντερμπι των τελευταιων ετων, αναμεσα στις 2 ομαδες." Ατμοσφαιρα ασφηκτικη αλλα και γιορτινη, χωρις την "ενταση" της ατμοσφαιρας με την Παρι, περισσοτερο εορταστικη. Nice - OM 1-0 Δυσκολο παιχνιδι, αλλα τα καταφεραμε. Ανοιξαμε το σκορ με τον Πελλιστρι στο 6' και δεν κοιταξαμε πισω. Εξαιρετικη ομαδα η ΟΜ, ο Αντωνης ηταν ο MVP του αγωνα, εκανε 3 αποκρουσεις σε ολο το ματς, αλλα και οι 3 απλα μας εσωσαν, γιατι η Μαρσειγ ηταν καλυτερη σε ολα τα πλατη του γηπεδου, απλα τους πιασαμε λιγο μουδιασμενους στην αρχη με την πιεση μας, και σκοραραμε. Αλλα η νικη ειναι νικη! Το πιο σημαντικο!?!?! 1. Νις....73 2. ΠΣΖ...66 Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΛ του @niktsiabe πηρε ΔΙΠΛΑΡΑ μεσα στο Παρισι!!!! Ετσι, μαθηματικα, θελαμε 6 βαθμους σε 5 παιχνιδια για να κατακτησουμε τον τιτλο!!!!! Αυτο πονεσε. Δεν ειμασταν καλοι και δεν αξιζαμε την νικη, αλλα το γκολ στο 90, μετα απο αναμπουμπουλα μεσα στην περιοχη, και μιση εκτελεση απο τον Οτσις απλα μας σκοτωσε. Ηττα. 1. Nις....73 2. ΟΛ....69 Η Παρι ηταν κι επισημα εκτος τιτλου, πια, καθως πηγε κι εφαγε τα μουτρα της και μεσα στην Ρεν, και εχασε 2-0 Απολυτη καταστροφη. Nice - Nimes 3-0 Δεν εχω να πω κατι που δεν ξερετε. Το παιδι κανει πραγματα που θυμιζουν τον συμπατριωτη του @Diegito21 που εκανε παρομοια θαυματα σε μια αλλη πολη, στην Ιταλια, που ειχε κι αυτη να δει τιτλο απο τοτε που οι Beatles δεν ειχαν κανει ονομα ακομα 1. Νις....76 2. ΟΛ.....71 Το αξιζαμε Κακη εμφανιση, νεκρο 2ο ημιχρονο, και τι σας ειπα πριν 2 ποστ? Οτι η μιση ομαδα ειναι ο Racic στο κεντρο......τραυματιστηκε στο 12' και σαν να ανοιξε τα ποδια της η αμυνα μας, και δεν μπορουσαμε να συγκρατησουμε κανεναν..... Καλα ειναι, 5ημερος τραυματισμος ηταν, αλλα αυτο το παιχνιδι χαθηκε κατευθειαν. 1. Νις....76 2. ΟΛ.....72 Η ΟΛ εφερε Χ στο ντερμπι με την Σεντ Ετιεν!!!!!!!!!!! Η πρωτη και η τελευταια φορα που ΧΑΙΡΟΜΑΙ οτι η ΟΛ δεν κερδισε την Σεντ Ετιεν!!! Αυτο σημαινει οτι με νικη στο επομενο ματς γινομασταν πρωταθλητες!!!!!!!!! Η Ατμοσφαιρα θυμιζε Μπομπονερα.... Ο ενας πανω στον αλλο. Η πολη ηταν ετοιμη να υθποδεχτει τον πρωτο της τιτλο μετα το 1959, και το γηπεδο κραυγαζε για αυτο. Στο 5ο κιολας λεπτο, κανει ενα αηδιαστικο τακλιν ο δεξιος μπακ της Ανζερ στον Νταμσγκααρντ, και τον ξαπλωνει κατω... Αποτελεσμα... Κι απο την αλλη πλευρα, ο Πελιστρι ηταν πολυ φωρτωμενος συναισθηματα απο το παιχνιδι, και δεν μπορουσε να κανει ενα σωστο κοντρολ.... Κι ετσι, η δουλεια ανατεθηκε σε ενα ατομο..... Επιανε μπαλα στο κεντρο του γηπεδου, σε ΟΛΟ το παιχνιδι. Το ματς ηταν αυτος, και μονο αυτος. Κυριολεκτικα. Ηταν τοσο φορτισμενο το κλιμα, που ηταν ο μονος που αντεχε στην πιεση. Αποτελεσμα? Nice - Angers 3-0 Αλμαδα 15, 58, 89. Και καπως ετσι.......ειμαστε πρωταθλητες. Πρωτος τιτλος της Νις μετα το 1959. Πρωτος τιτλος πρωταθληματος, στο ΦΙΦΑ 21, για εμενα, και εχουμε Φλεβαρη. Οι παικτες δεν το πιστευαν, ηταν πραγματικα το πιο αναπαντεχο πρωταθλημα που εχει γινει, καθως η Νις δεν ηταν μεσα στο κοπλο του τιτλου μεχρι τον Μαρτιο!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ !!!!!!!!! Ο Μπαρτο, συγκινημενος δηλωσε μετα τον αγωνα "Δεν περιγραφεται αυτο που ζουμε σημερα. Δωσαμε μια τετοια μεγαλη χαρα, εστω και απο το ποδοσφαιρο, σε μια πολη που εχει ζησει πολλα τα τελευταια χρονια, εχασε ανθρωπους απο τρομοκρατικες επιθεσεις, εχει πληγωθει απο οικονομικα αιτια, μεχρι και ποδοσφαιρικα, εχει ζησει υποβιβασμους και απογοητευσεις στην Ευρωπη, αυτη η πολη αξιζε αυτον τον τιτλο περισσοτερο απο καμια αλλη ομαδα, φετος. Ειχαμε το σωστο προσωπικο και τις σωστες προσωπικοτητες για να το καταφερουμε. Ο Τιαγο ειναι ο καλυτερος παικτης στην ιστορια αυτου του συλλογου, ηρθε στην ομαδα σε μια δυσκολη στιγμη, υποβιβαστηκε, εμεινε εδω για 5 χρονια σκοραροντας και πρωταγωνιστοντας, και σημερα, φορωντας το περιβραχιονιο του αρχηγου, σηκωσε τον τιτλο του πρωταθληματος. Ειναι πραγματικα μια ιστορια αγαπης και αφωσιωσης, ειμαι τρομερα χαρουμενος για αυτον. Θα σταθω και σε μενα, για λιγο, γιατι το κραταω μεσα μου απο τοτε που εφυγα απο τον συλλογο, πριν 4 χρονια. Εφυγε διοτι ετσι επρεπε να γινει, για να προχωρησει η ομαδα. Δεν ηθελα ποτε να αποχωρησω. Βρηκα μια τρομερη ευκαιρια με την Θελτα, οπου καταφεραμε παρα πολλα και δεν μετανιωνω στιγμη την αποφαση μου αλλα αυτη η ομαδα ηταν παντα στην καρδια μου, και ενα κενο στην ζωη μου. Σημερα πραγματικα νιωθω οτι μπορω επιτελους να κοιταξω τους οπαδους μας στα ματια, ζητωντας τους μια μεγαλη συγνωμη για την προηγουμενη θητεια μου. Πιστευω με το αποτελεσμα σημερα μπορεσα και διεγραψα τα αρνητικα." Εμενε μια αγωνιστικη Μονακο - Νις 2-4 Ενα τελικο show απο τον Αργεντινο αρχηγο μας. "Σπασαμε" την Μονακο, στο μεγαλο μας ντεμρπι, και ηταν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κερασακι στην τουρτα που θα μπορουσαμε να βαλουμε. Τελικη Βαθμολογια 1. Νις.....82 2. ΟΛ......78 3. ΠΣΖ....77 Ξεχασα να βγαλω φωτογραφια, απο τον ενθουσιασμο μου, παρτε την ετσι, δε θα παθετε τιποτα ------------------------------------------ Παρατηρησεις Πρεπει να βγαλουμε MVP και δεν τιθεται θεμα, εννοειται.... Ηγετης. Θρυλικος. Μοναδικος. Ιστορικος. Και αλλα τοσα επιθετα. Αυτος ηταν ο λογος που ειμασταν στην θεση που ειμασταν, και κανενας αλλος. Το μυαλο μου μου ειπε καποια στιγμη να σκεφτω για τον Racic που ηταν και ο λογος που εστρωσε το κεντρο μας, αλλα το ξεχασα στο δευτερολεπτο, αν δεν υπαρχει ο Αλμαδα, ειμαστε 5οι. Απλο. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτον τον υπερπαικτη, και ενα γλυκοπικρο αντιο καθως θα φυγει πια, το καλοκαιρι. Πρωτος σκορερ του πρωταθληματος με 39 Περσι ειχε 34. Εσπασε το δικο του ρεκορ. Γενικα στατιστικα της σεζον. Ειχε επισης 10 γκολ στο EL και τερματησε 2ος σκορερ στην διοργανωση, παρα το γεγονος οτι ειχαμε αποκλειστει απο τους 32. Απιαστος. ΤΣΛ η Λειψια η οποια κερδισε την περσινη πρωταθλητρια Ευρωπης, Λιβερπουλ. EL η Ρεαλ Μαδριτης, που εκμεταλλευτηκε στο επακρο την 3η θεση που πηρε στον ομιλο ΤΣΛ. ------------------------------------ Ετσι που λετε. Το πηραμε. Τα καταφεραμε. Τεραστιο επιτευγμα. Τωρα δουλεια μας ειναι να δειξουμε οτι δεν ηταν τυχαιο, κατι που ειναι αρκετα δυσκολο καθως δεν περιμεναμε πρωταθλημα φετος. Του χρονου θα μας περιμενουν στην γωνια ολες..... Ο Αλμαδα κουβαλησε αρκετα, η ομαδα θελει παικτες σε ολες τις γραμμες, ο Τιαγκαρος μας εκανε να φαινομαστε 2 επιπεδα πανω απ'οτι ειμαστε. Τωρα που θα φυγει, ειναι δουλεια μας να χτισουμε μια ισοροποιημενη ομαδα σε ολες τις γραμμες. Ειρωνικα, τωρα αρχιζει το rebuild. ISSA 🔴⚫ NISSA 6 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted February 25 (edited) @ELBarto-3-Ανυπόμονοι είστε. Αύριο θα έχει post. Μπράβο και για το πρωταθλημα. Έφερες κουπα στην ομαδα μετα απο χρονια και πηρες τον αερα των Παριζιανων. Τελικά, αποφάσισα να συνεχίσω 5η σεζον με Αμβουργο απο το προηγουμενο save. Θα δειτε αύριο μεταγραφες και αρχη σεζον. Λιγο τυράκι θα δώσω μόνο. Aν καταφερετε και βρειτε ποιος ειναι ο κυριος απο κατω θα σας παραδεχτω. 😂 Edited February 25 by Dimokritos 2 Quote Share this post Link to post
Fanis-13- 764 Report post Posted February 26 @TOL1S Ωραια και αγωνιωδη μαχη για την απευθειας ανοδο εχει ενδιαφερον. Πουλενακι δυνατο εβγαλες. @niktsiabe Καλα εκανες και αλλαξες αφου δεν σε τραβουσε. Ωραια επιλογη ομαδας που συμπαθω αρκετα και με ωραιο ροστερ. Εδωσες αλλα και πηρες πραμα, ξεχωριζω Κορντομπα και Οταμεντι. Γρηγορη ομαδα εφτιαξες και σε πιστευω για κατι καλο. Αρχισες και με ιδανικο τροπο και διπλαρα μεγαλη! Ο Μπενεντεντο αμα σου βγει μεγαλη υποθεση! @ELBarto-3- Παμε στο τρελοΓαλλο που τρελαινει κοσμο! Καταρχας, αποκλεισμος απο Ευρωπη για αλλη μια χρονια για τον Μπαρτο! Δεν σε θελουν μαλλον οι ευρωπαικες βραδιες φετος! Αλλα παμε στα καλα εγχωρια οπου ειχες μια τρελη χρονια. Ξαφνικα αρχισες να το διεκδικεις στα ισια. Νικες ηττες εκατερωθεν μεχρι που εκανες τη απολυτη νικη πρωταθληματος με τους Παριζιανους! Ματσαρα απο τις λιγες και να ανεψεις μια λαμπαδα ισα με το μποι του Αλμαδα! Ισχυει οντως η ομοιοτητα με το 17 το θυμαμαι, και νομιζω οτι ηταν η 1η σου με τη Νις. Ε μετα απο αυτο λοιπον δεν γινοταν να το χασεις και ας εκανες 2 γκελες. Με τη ψυχολογια στα υψη και τυπικα κουπατος! Απιστευτη ως και αδιανοητη επιτυχια για τον συλλογο, εγραψες απλα ιστορια ξανα μετα τη Θελτα! Δεν περιμενα οτι θα πας για νεα χρονια...Ενδιαφερον για να σε δουμε λοιπον σε μια λογικα ακομα πιο δυσκολη χρονια οντας πρωταθλητης Ρε τον Αλμαδα τον αλητη.....😋 ---------------------------------------------------------------------------------------------- Παμε συνεχεια στα δικα μου τα πολλα! Και πρωτα μεταγραφες καλοκαιριου! Αναφορικα να πω οτι το ρευστο δεν υπηρχε ιδιαιτερα και ετσι με τον μεγιστο Μαλντινι (τεχν. διεθυ.) Aποφασισαμε να παμε με 2 καλες κινησεις που θα πεσει εκει το βαρος οικονομικα και επειτα οτι μπορεσουμε με δανεικους και πωλησεις παιχτων. Και κυριως να αναφερω οτι η εποχη Ζλαταν ειχε τελειωσει απο πριν αναλαβω εγω. Οποτε μπροστα υπηρχε ζητημα σοβαρο. FLORIAN THAUVIN 40EK. Αμεση αναγκη η αγορα ενος βασικου δεξιου εξτρεμ. Μετα απο αρκετες προσπαθειες με αλλους βρεθηκε με τον Γαλλο η χρυση τομη! DENZEL DUMFRIES 25 EK. Εδω καταληξαμε για το βασικο δεξι μπακ. Καλος παιχτης αναλστατικα και με τα ανεβασματα του. JESSE LINGARD ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Μια τιμια λυση για να γεμισει ο παγκος και τσαμπα. Απο κει και περα ψαχτηκα για δανεικους και μιας και η θεση του φορ θα χειρεψει γιατι ολες οι προσπαθειες ναυαγησαν εχουμε και λεμε... FLORENTINO Δανεικος απο Μπενφικα. Αμυντικο χαφ DIEGO COSTA Δανεικος εννοειται για μεχρι τον Γεναρη Μια ξεκαθαρα λυση αναγκης μεχρι να ερθει ο φορ. Εχω στο μυαλο μου ποιον, εναν παιχταρα που ειναι καψουρα ολου του συλλογου εδω και χρονια. Αλλα απο Γεναρη... Ρισκο μεγαλο αυτο σιγουρα απο μερος μου αλλα και η μη προσθηκη ενος ακομα στοπερ. Τα ακουσα για αυτο απο τον κοσμο και υπηρχε μεγαλη κριτικη... ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ! Συνοπτικα γιατι μαζευτηκαν και πολλα. SERIE A TIM FIORENTINA-MILAN 0-2 Με το δεξι το νεο αυτο ξεκινημα! MILAN-CROTONE 2-2 Πρεμιερα με αγχος στο Σαν Σιρο και φανηκε ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ 3-1 Το 1ο στραπατσο ηταν γεγονος , ασυνδετη και ανετοιμη η ομαδα... ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-3 1ο ντερμπυ στη εποχη μου... Με αναμενομενο ασχημο αποτελεσμα...Μεγαλη διαφορα ποιοτητας... ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ 1-0 Ντερμπυ συνεχεια παλι με ηττα. Αλλα αδικο σκορ, καλη εμφανιση πολλες χαμενες ευκαιριες... ΜΙΛΑΝ-ΒΕΡΟΝΑ 4-0 ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΜΙΛΑΝ 3-1 ΜΙΛΑΝ-ΚΑΛΙΑΡΙ 5-1 Απολαυστικοι για 1η φορα τοσο καλη μπαλα και κυκλοφορια! Ξεσπασμα... ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ 0-2 Μεγαλο Μιλανεζικο ντερμπυ λοιπον! Με αποδοκιμασιες εις βαρος μου και μια δυσκολη ατμοσφαιρα για μενα! Η απαντηση μου ομως ηταν το αποτελεσμα! Ενα εξαιρετικα εκτελεσμενο πλανο απο την ομαδα που λειτουργησε αψογα! Δημιος ο Τσαλχα με επιτελους ουσιατικη εμφανιση! ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ! ΜΙΛΑΝ-ΛΑΤΣΙΟ 2-1 Νεα μεγαλη νικη στο καπακι! Νικες που χτιζουν ψυχολογια! Τσαλχα 2ο σερι ματς κουβαλησε την ομαδα! ΠΑΡΜΑ-ΜΙΛΑΝ 0-2 Ευκολα χωρις προβλημα ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-2 Δυσκολο ματς αναμενοταν και ετσι ηταν. Σωσαμε τον βαθμο με Ρεμπτιτς ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ 2-0 Πισωγυρισμα αυτη η ηττα.. ΜΙΛΑΝ-ΤΖΕΝΟΑ 2-0 ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΜΙΛΑΝ 1-2 2 πεναλτακια μας αρκουσαν. Ψυχραιμος ο Kessie ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 3-2 Το καλυτερο ματς μεχρι στιγμης! Δυο προσωπα ειχαμε και φαινεται απο το σκορ. Καρυδατη ανατροπη που δεν περιμενα, το αλανι ο Κροατης ομως εδωσε υπερπολυτιμο 3ποντο. ΤΟΡΙΝΟ-ΜΙΛΑΝ 1-2 4η σερι νικη με κυνικοτητα και αποτελεσματικοτητα! ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Λοιπον ας τα παρουμε ενα ενα γιατι ηταν πολλα τα ματς και χαθηκε ο μπουσουλας λιγο. Καταρχας δεν εδειξα 11αδα ξεχασα. Η ομαδα παρα τις ελλειψεις σε θεσεις για την ωρα παει καλα. Καλο επιθετικα ποδοσφαιρο οπως θελω με την ταχυτητα REBIC-LEAO-THAUVIN να λειτουργει. KESSIE-TONALI δεν εχω λογια για αυτο το διδυμο! Δεσανε και λειτουργει αψογα.Πρεπει να παρθει ενα χαφ ακομα γιατι τους εχει βγαλει τι λαδι δεν εχουν χασει ματς. ROMANGOLI-KJAER Με αρκετα σκαμπανεβασματα, ο αρχηγος κραταει στη ουσια μονος του ωρες ωρες. Ηδη εχω κλεισει στοπερ για Γεναρη, θα δειτε στο επομενο ποστ. Ο D.COSTA ειπαμε λυση αναγκης θα χαιρετησει. Ο Ρεμπιτς σε θεση ψευτο9αρι αποδιδει καλυτερα και παιρνουμε γκολ. Ενα παλικαρι ομως με εχει εντυπωσιασει ιδαιετερα και θα εχει μεγαλo ρολο σε αυτο το προτζεκτ... JANS PETTER HAUGE κυριοι ! Βγαζει ματια και παιρνει τις ευκαιριες που του δινω, το σκεφτομαι πλεον σοβαρα να του δωσω φανελα βασικου! Στη τρελη Νορβηγικη γενεια και αυτος του Χααλαντ και του Οντεγκαρντ! EUROPA LEAGUE ΟΜΙΛΟΣ ΜΙΛΑΝ ΑΝΤΒΕΡΠ ΕΙΜΠΑΡ ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ Το αφησα στο τελος γιατι δεν υπηρχε ενδιαφερον μεγαλο οπως καταλβαινετε... ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΜΙΛΑΝ 1-4 ΜΙΛΑΝ-ΕΙΜΠΑΡ 5-2 ΑΝΤΒΕΡΠ-ΜΙΛΑΝ 0-4 ΜΙΛΑΝ-ΑΝΤΕΒΕΡΠ 4-2 ΜΙΛΑΝ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 0-0 ΕΙΜΠΑΡ-ΜΙΛΑΝ 1-1 Στο ρελαντι με τα 2α σε ολα τα ματς ΜΙΛΑΝ 14 ΑΝΤΒΕΡΠ 9 Στους 32 λοιπον με ... ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ! Θα εχουμε τον πρωτο λογο... Αυτα λοιπον μπαινουμε Γεναρη με βαρυ προγραμμα και προχωραμε με... Στοχο ελπιζοντας την 4αδα... εχουμε δρομο... FORZA ROSSONERI!!! 5 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted February 26 Λοιπον, επανηλθα. Σορρυ που δεν θα γραψω σε αυτο το post για τα δικα σας. Θα ξεκινησω απο το επομενο κανονικα ομως. Ειχαμε μεινει τελος 4ης σεζον που βγηκαμε 2οι και ειχαμε φτασει μεχρι ημιτελικα Τσ. Λου. Παμε αρχικα σε αποχωρησεις: Με βαρια καρδια αποχαιρεταμε τον παιχταρα Jose που μας χαρισε πολλα αυτα τα χρονια. Κατα τα αλλα κλεψαμε εκκλησια με την πωληση του Draxler στην Ρεαλ για 60 εκ. Εφυγε επισης ο Tutu. Και παμε στα μπαμ. Kane. Η μεγαλυτερη μεταγραφη που εχουμε κανει. Τα σκασαμε χοντρα Lo Celso Ψωνισαμε απο τον Μουρινιο καλα, οπως βλεπετε. Και κατω μερικες μεταγραφες που εγιναν πριν το τελος της μεταγραφικης περιοδου για συμπληρωμα του ροστερ. Το ροστερ ειναι καπως ετσι: Και παμε αρχη σεζον με Σουπερ Καπ Γερμανιας. Με ντεπουτο για πολλους παιχτες. Νικη με 3αρα και πηραμε εκδικηση για το περσινο πρωταθλημα. Και παμε ξεκινημα στο πρωταθλημα: Προηγηθηκαμε 3 φορες αλλα η αμυνα μας σουρωτηρι. Τσαμπα χ. Αλλο ενα ματς που η αμυνα μας ηταν τραγικη. Νικη αλλα με απωλεια. Εκτος ο Μaina για 3 μηνες. Αλλο ενα κακο ματς. Πηγαμε να το χασουμε κιολας. Νικη αλλα δυστυχως η αμυνα μας κακη για ακομα μια φορα. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Δυσκολος ομιλος. Καμια σχεση με τα προηγουμενα χρονια. Ισοπαλια και εδω. Δυστυχως, η αμυνα μας εχει προδωσει φετος. Παρατηρησεις: -Μετριο ξεκινημα. Επιθετικα ειμαστε καλοι αλλα αμυντικα θελουμε δουλεια. Ο Hummels αν και στα 35 του μας εχει στρωσει στα τελευταια παιχνιδια. Του εδωσα και το περιβραχιονιο. -O Κane πολυ καλος μεχρι τωρα. Το ιδιο και ο Lo Celso. Αυτα προς το παρον. Συνεχιζουμε. 5 Quote Share this post Link to post
niktsiabe 548 Report post Posted February 26 @TOL1S Μπήκε στο νόημα της κατηγορίας από νωρίς ο πιτσιρίκος! Έδειξες γρήγορα αντανακλαστικά μετά την κοιλιά του Νοέμβρη και κάπως έστρωσε το πράγμα το Δεκέμβρη, η Χάντερσφιλντ αποδείχθηκε χορηγός σου Για την ώρα διατηρείς τις αποστάσεις σου από τους διώκτες, έστω και αν η διαφορά πήγε στους δύο βαθμούς δεν διαφαίνεται ότι θα μείνεις απ΄έξω ΣΥΝΕΧΙΣΕ! @Dimokritos Εθεσες ψηλά τον πήχη με την πολύ καλή πορεία ως τώρα , είναι λογικό στην επανέναρξη να έχεις θέματα προσαρμογής Εφερες ΚΕΪΝ ρε θηρίο;! Πολύ δυνατή..γερμανική η ομάδα σου..μου αρέσει αυτή η ομοιογένεια.. Στον όμιλο του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ θα χτυπηθείς με ΜΠΕΝΦΙΚΑ αν και η ΜΟΛΝΤΕ έδειξε τα δόντια της Ωραίο χρώμα από Γερμανία μας δίνεις στο φόρουμ! ΠΑΜΕ!! @ELBarto-3- Καταιγισμός αγώνων σε τριπλή δόση επικών πόστ!!! Να τα πάρω λίγο ανάποδα ... από τα άσχημα δηλαδή.. Αναπάντεχος αποκλεισμός στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ από την έμπειρη κατά τα άλλα ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ, με δύο ισοπαλίες κιόλας, έγινε θρίλερ...επιβίωσες στο χιόνι, αλλά κατά πως φαίνεται η ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ είχε καλύτερες άκρες στο δεύτερο σκέλος των αγώνων Ακόμα πιο αναπάντεχος επίσης αποκλεισμός στο Κύπελλο Γαλλίας από τη ΜΟΝΑΚΟ... εντάξει εδώ όμως συγχωρείται και με το παραπάνω ο ΤΙΑΓΚΑΡΟΣ Ολα αυτά όμως σε ατσάλωσαν δεν σου έριξαν την ψυχολογία και σε έκαναν να αφοσιωθείς πιο πολύ στο κυνήγι του πρωταθλήματος Εκει που για άλλη μία φορά ήσουν συγκινητικός και κατάφερες .... ΝΑ ΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!! Τρομερή και η περιγραφή αγώνα-αγώνα της πορείας του πρωταθλήματος! Όντως πέτυχες κάτι που πριν2-3 μηνες φάνταζε ακατόρθωτο και χαίρομαι που και η ομάδα μου συνέβαλε και έβαλε ένα λιθαράκι για αυτή σου την επιτυχία! Κατάφερες επίσης και κεφαλοποίησες στο έπακρο την εξωγήινη παρουσία του ΑΛΜΑΔΑ στην ομάδα σου!! Και όπως είναι αυτονόητο, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και ΛΙΓΚ 1 όλοι μα όλοι θα σε περιμένουν Χρειάζεται υπομονή και προσοχή στο χτίσιμο της ομάδας τώρα, αλλά ξέρεις πλεόν τις παγίδες γενικά και τα χούγια του καθενός παίκτη, ξέρεις που πονάει η ομάδα, γνωρίζεις και την αγορά, οπότε στο χέρι σου είναι Περιμενω με αγωνία κλήρωση ομίλων, θα είναι ωραία η νέα χρονιά! VAMOS AMIGO !!! @Fanis-13- Δυναμικό μπάσιμο στην Ευρώπη και μόνο η φανέλα σου αρκούσε να κάνει τη διαφορά με ΑΝΤΒΕΡΠ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ- ΕΪΜΠΑΡ (Πως βγήκε Ευρώπη αυτή!) Η ΓΑΛΑΤΑ δεν αποτελεί φόβητρο, ευκαιρία να προχωρήσεις και άλλο στην Ευρώπη Στη ΣΕΡΙΕ Α ξεκίνησες με καλή νίκη μέσα στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ , αλλά η συνέχεια τις επόμενες αγωνιστικές της πρεμιέρας δεν ήταν η ανάλογη, αναμενόμενα θα έλεγα Συνήλθες όμως και έκανες πολύ γερό σερί με ΚΑΛΙΑΡΙ-ΙΝΤΕΡ -ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ αλλά η ΣΑΜΠ σε φρέναρε Βέβαια το 10-2-5 ρεκόρ δεν είναι άσχημο, με δεδομένο ότι η ομάδα και ελλείψει ΙΜΠΡΑ δεν είχε και τις πολλές επιθετικές λύσεις Εχεις όμως μία ποιοτική 5αδα με ΚΕΣΙ-ΤΟΝΑΛΙ-ΡΕΜΠΙΤΣ-ΛΕΑΟ-ΤΟΒΕΝ που σε κρατάει FORZA!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Πάμε όμως στη ΒΟΡΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑ και στη ΛΙΛ! Μεταγραφικά πρώτα, καθώς είχαμε κάποιες εκκρεμότητες τελευταίες μέρες των μεταγραφών Οι προτάσεις για τον ΤΖ. ΜΠΑΜΠΑ ερχόταν σωρηδόν όπως είχα πει, είναι λογικό ότι δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω για πολύ, οπότε πωλήθηκε στη ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Επίσης η ΜΑΡΣΕΪΓ πλήρωσε τη ρήτρα του ΤΣΕΛΙΚ και έφυγε και αυτός Για να καλύψω τα κενά προχώρησα σε δύο κινήσεις με Γάλλους παίκτες, ώστε να τονωθεί και λίγο το στοιχείο Δεξί μπακ από ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ με 11εκ. Ταχύς πλάγιος μέσος/επιθετικός από ΡΕΝ με 10εκ. Επίσης και μία συμπληρωματική κίνηση έκπληξη.... Εχω την αίσθηση ότι ο Τασαρος θα βοηθήσει Αγώνες: Είχαμε μία ήττα εντός από ΜΕΤΖ και μία νίκη στη ΜΑΣΣΑΛΙΑ 3η αγων. Για 0-0 καρφί πήγαινε με ωραίο σουτ ο τεχνίτης ΚΑΖΡΙ μας ξέρανε 4η αγων. BACK TO BΑCK ντέρμπι εκτός στη ΛΥΩΝ Εδώ το γύρισα λίγο το σύστημα σε σφιχτό 4-3-3 γιατί οι δύο συνεχόμενες ήττες εντός με τρόμαξαν Καλό ξεκίνημα με κερδισμένες μονομαχίες και σιγά σιγά ανεβαίναμε σε μέτρα στο γήπεδο Και ο άνθρωπος μέχρι στιγμής των ντέρμπι χτύπησε Αλλά μετά η ΛΥΩΝ μας έβαλε κάτω, ώσπου ισοφάρισε και από εκεί και έπειτα να πω την αλήθεια βολευτήκαμε με την ισοπαλία 5η αγων. Διαδικαστικά... 6η αγων. Από αυτό το παιχνίδι και μετά έλαμψε το άστρο του ΑΡΑΟΥΧΟ (ή ΑΡΑΟΥΖΟ) ..θα κάνω ειδική μνεία μετά 7η αγων. Χαρίσαμε δύο γκολ στο πιάτο , τι να περιμένεις μετά από το ματς 8η αγων. Πιο μεστά από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα 9η αγων. ΛΙΛ- ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ 1-1 Τραγικό στραβοπάτημα και ισοφαριστήκαμε 1-1 στο 85 στη μία και μοναδική κατεβασιά της αντιπάλου Στο ματς αυτό καταδείχθηκε ότι εντός έχουμε παθογένειες 10η αγων. ΜΠΟΡΝΤΟ-ΛΙΛ 2-2 Ισορροπημένο ματς Δυνατό ματς με τα όλα του Τουλάχιστον εκτός είμαστε σταθερότατοι 11η αγων. Με μία λέξη...ΔΙΑΛΥΣΗ και μας έκανε η γρήγορη ΡΕΝ γιο-γιο Σε αυτό ματς αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ζ. ΦΟΝΤΕ που γυρνώντας από τραυματισμό ήταν και αργός, αλλά και αποβλήθηκε Επίσης αποβλήθηκε και ο ΡΕΝΑΤΟ ΣΑΝΤΣΕΣ Ενώ τραυματίσθηκε και ο ΟΝΤΡΙΟΘΟΛΑ για δύο μήνες!!!! Κομβικό σημείο της σεζόν εδώ σε αυτό το σημείο Η ομάδα όπως βλέπετε έχει σκαμπανεβάσματα και μπροστά μας έχουμε το νοκ-αουτ του ΛΙΓΚ ΚΑΠ Άλλαξα πάλι το σύστημα σε 4-2-3-1 από 4-3-3 με πιο συγκεκριμένες εντολές αυτή τη φορά (θα εξηγήσω παρακάτω) Αν και αποδεκατισμένοι από κούραση-αποβολές πήραμε τα πάνω μας με ισοπεδωτική εμφάνιση Επόμενος αντίπαλος η ΜΕΤΖ εκτός, κάπου μέσα Δεκεμβρίου 12η αγων. Δεν έχω κάτι να πω..απόλυτη εμφάνιση τακτικά και αν ήταν πιο εύστοχοι οι ΡΕΝΑΤΟ ΣΑΝΤΣΕΣ-ΜΠΕΝΕΔΕΤΟ θα είχαμε φύγει με το διπλό Αήττητοι εκτός και με τρία ντέρμπι μάλιστα στο καλεντάρι να τα έχουμε βγάλει..τα πάμε πρίμα μακριά από το ΠΙΕΡ ΜΟΡΟΥΑ Μέγιστο αποτέλεσμα ψυχολογίας εκεί που είχαμε αρχίσει να ξενερώνουμε 13η αγων. Δώσαμε νόημα και αξία στο Χ στο ΠΑΡΙΣΙ 14η αγων. ... Πάρτι στο πριγκηπάτο Εννοείται η καλύτερη εμφάνιση φέτος Σκόρερ οι τρεις μας σωματοφύλακες ΣΑΝΤΣΕΣ-ΑΡΑΟΥΧΟ-ΜΠΕΝΕΔΕΤΟ Και ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ που κάνει τώρα σιγά σιγά την εμφάνισή του ως αλλαγή πρόσθεσε ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό γκολ 15η αγων. Αλλά φέτος έχουμε τάσεις αυτοκτονίας εντός Και αν δεν ήταν η ομάδα του amigo @ELBarto-3- με την παραμυθένια πρωταθληματική σεζόν που έκανε θα έριχνα πολύ βρισίδι με τα κόλπα της ΝΙΣ Αλλα οκ κοιτάμε τον εαυτό μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας 16η αγων. Σαν τα βρεγμένα γατιά πήγαμε να παίξουμε στη ΝΙΜ Το 0-1 πολύ μας ήτανε... Δε μπορώ να παραβλέψω όμως τις καλές επιδόσεις και τη σιγουριά των ματς έξω σε αντιδιαστολή με τα εντός ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Απόσταση 9 βαθμούς από ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και 8 από ΓΙΟΥΡΟΠΑ Βέβαια ανάλογα με την εξέλιξη του ΚΥΠΕΛΛΟΥ και του ΛΙΓΚ ΚΑΠ μπορεί να βγάλει ΓΙΟΥΡΟΠΑ και η 5η αλλά και η 6η θέση Ειμαστε απρόσεκτοι και επιπόλαιοι θα έλεγα στα εντός, με αποτέλεσμα με το που δεχόμαστε λίγο πίεση να κλατάρουμε από το άγχος Εκτός κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού... και μην ξεχνάμε ότι βγάλαμε ΠΑΡΙΣΙ-ΜΑΣΣΑΛΙΑ-ΛΥΩΝ-ΜΟΝΑΚΟ! Εχει δρόμο ακόμα πολύ..δε βλέπω να κρατάει πολύ η ΣΕΝ ΕΤΙΕΝ Στα της ομάδας το σύστημα είναι έτσι: Ο ΜΕΝΑΝ είναι αίλουρος...είχε χάσει 4-5 αγωνιστικές λόγω τραυματισμού και φάνηκε η απουσία του..καλός ο ΚΟΦΙ αλλά ψαρωμένος ακόμα ΟΤΑΜΕΝΤΙ-ΤΖΑΛΟ δίδυμο που δεν σπάει στα στόπερ και αλίμονο αν δεν είχαμε και τον Αργεντίνο Ο ΦΟΝΤΕ πλέον δε μπορεί (έχει pace 29!) θα βγαλει απλά τη χρονιά και θα αποχωρήσει, ενώ ο άλλος στόπερ ΖΟΥΝΙΟΡ ΑΛΟΝΣΟ γκρίνιαζε που δεν έπαιζε και έτσι τον πούλησα στην ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ με 9εκ...οπότε τώρα το ΓΕΝΑΡΗ θέλουμε στόπερ σίγουρα Αριστερά ο ΜΠΡΑΝΤΑΡΙΤΣ ανέβηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, άλλωστε δε ζητάω από τον αριστερό μπακ να ανεβαίνει...ο Χιλιανός ΜΕΝΑ θα αρκεστεί στον πάγκο Δεξιά ο ΟΝΤΡΙΟΘΟΛΑ είναι υπερ-υπερπολύτιμος , κάνει όλη τη δουλειά με όβερλαπ και συνεργασίες με τον ΑΡΑΟΥΧΟ, ο οποίος κλείνει προς τα μέσα με αποτέλεσμα να έχει βάλει 9 γκολ ερχόμενος ως 2ος επιθετικός!!! MVP ως τώρα @ELBarto-3- (Δεν μοιάζει με το ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ;;😄) Οι χαφ μας ΣΟΥΜΑΡΕ-ΑΝΤΡΕ ταίριαξαν ενώ ο ΡΕΝΑΤΟ ΣΑΝΤΣΕΣ είναι πραγματικό λυκόσκυλο: ΚΟΒΕΙ-ΠΑΣΑΡΕΙ-ΣΟΥΤΑΡΕΙ-ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...πραγματικό βαρόμετρο Αριστερά οι ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ-ΝΟΛΙΤΟ θέλουν δουλειά ειδικά στα τελειώματα..τουλάχιστον ο ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ τρέχει..σκέφτομαι πλέον το ΝΟΛΙΤΟ να τον χρησιμοποιώ δεξιά ως αλλαγή του ΑΡΑΟΥΧΟ (που ειλικρινά ως τώρα δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου) και όχι ως αλλαγή του ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ Τέλος ο ΜΠΕΝΕΝΤΕΤΟ είναι κόμπρα..εκεί που τον θεωρείς ακίνητο..παπ...πετάγεται και σκοράρει έχοντας φτάσει και αυτός τα 9 γκολ Κάναμε λάθος στο σχεδιασμό όμως το καλοκαίρι και το άφησα μόνο του να τραβάει κουπί..ο ΝΤΕΛ ΚΑΣΤΙΓΙΟ που δεν είναι κλασικός φορ και χρησιμοποιείται εκεί να καλύψει το κενό δεν βολεύεται..οπότε το ΓΕΝΑΡΗ θα φέρουμε και επιθετικό και ο ΝΤΕΛ ΚΑΣΤΙΓΙΟ θα παίζει στα πλάγια Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ όπως είπα είναι φιλότιμος.. χρησιμοποιείται κατά κόρον στα χαμηλής έντασης ματς μέχρι τώρα ως αλλαγή του ΡΕΝΑΤΟ ΣΑΝΤΣΕΣ.. Αυτά amigos πάμε δυνατά για τη συνέχεια Χάσαμε έδαφος και πρέπει να το καλύψουμε Ενώ έχουμε και τα κύπελλα!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! 5 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted February 27 (edited) 10 hours ago, Dimokritos said: Και παμε στα μπαμ. Kane. Η μεγαλυτερη μεταγραφη που εχουμε κανει τοσα χρονια στο φιφα και ειδικα στο fut παιζει να ειναι ο παικτης που δεν δοκιμασα ποτε,εχω παιξει με τον καθε απιθανο αλλα και με παικταραδες αλλα με τον χαρικλειο ποτε On 23/2/2021 at 9:01 ΜΜ, ELBarto-3- said: Εν τελει, στο 19' ο Εμπαπε με ωραιο τελειωμα μεσα στην περιοχη, κανει το 0-1 Λιγα λεπτα μετα, στο 33' ο Εμπαπε, παλι, κανει το 0-2 σαν να βλεπω εμενα με την οσερ,τα αν δεν μου εριχνε διμπαλο ο εμπαμε δεν τελεωνε ο αγωνας. 9 hours ago, niktsiabe said: ΣΥΝΕΧΙΣΕ! συνεχιζω,τελος ο γεναρης,εγιναν καποιες ανακαταταξεις στο ροστερ,βασικα πουλησα για να μικρυνει το ροστερ και πηρα εναν ελευθερο αργεντινο επιθετικο. παραμενω στο μεταγραφικο πλανο και δεν θα αλλαξει για κανεναν λογο,οταν ερχετε προσφορα για οποιοδηποτε παικτη και συμφερει ο παικτης θα πωλειται,ετσι και εγινε με τον ρουμανο 21 ετων δεξι εξτρεμ οπου η σαλτζμπουργκ αν δεν κανω λαθος προσφερε αρχικα 2.8 εκ. και μετα απο παζαρι καταφερα να τους παρω 3,6 εκ. τα οποια ειναι μια χαρα,επισεις ειχαμε και μια καλη προσφορα και για τον ιρλανδο κεντρικο αμυντικο μου οπου και εδω με παζαρι θα επαιρνα καλα λεφτα,αλλα η προταση εγινε μολις 2 ωρες πριν κλεισουν οι μεταγραφες και δεν προλαβαν να την ολοκληρωσουν,ετσι ο παικτης εμεινε μαζι μας. στα αγωνιστικα τωρα, η ομαδα παιζει πολυ καλα το νεο συστημα που η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να μου βγει τοσο καλα,στο πρωταθλημα τρεχουμε πλεον ενα αηττητο σερι μετα τις 3 ηττες που ηρθαν μαζεμενες,ειχα 2 ευκολα παιχνιδια με γουιγκαν και φλιτγουντ με 4-0,ειδικα με την φλιτγουντ οποτε ηθελα εκανα φαση,ενω με την γουιγκαν μετα το 2-0 στο 2ο ημ το παρατησαν το παιχνιδι,ο αγωνας με την τζιλιγχαμ ειναι απο αυτα τα ματς που λεμε αντε να τελειωνουν,3 φασεις,3 σουτ,3 γκολ νικη 2-1 για εμενα αυτο και τιποτα αλλο και τελευταιο ματσακι με την σουιντον,το κοντερ στα σουτ εγραψε 17 !!!! στο τελος αλλα παιζει να επεσα σε bug γιατι ολο και 5-6 σουτ εκανα,γενικα παρατηρω στα στατιστικα μετα το τελος καποιων αγωνων ,οχι σε ολους,οτι τα σουτ ειτε για εμενα ειτε για τον αντιπαλο ειναι παρα πολλα ενω δεν εχουν γινει τοσα στην διαρκεια του αγωνα. παμε τωρα στο fa cup,εδω αντιπαλος ηταν η μπορνμουθ,ομαδα πρεμιερ λιγκ,ο αγωνας στην εδρα μου,δεν θυμαμαι να εχω παιξει αλλη φορα φετος με ομαδα του μπολονι,τι θελω να πω,συνολικα επαιξαν 80 λεπτα μεσα στο τερμα τους με ενα συστημα 5-4-1,εφτασα κατοχη μπαλας σας αλλος πας γιαννινα η αελ στο 80%-85%,τοσο αντιποδοσφαιρο της μπορνμουθ μου θυμισε τον φετινο παναθηναικο,μου εκαναν μολις φαση στο 93 και σκοραραν στο τελικο 1-1, ενω παταω να διωξω την μπαλα αυτη φυσικα με το ζορι περασε την περιοχη μου και φυσικα πηγε σε αντιπαλο,κλασικο φιφα,ενταξει δεν πειραζει,στον επαναληπτικο ηθελα να τους πατησω,αποφασισαν στην μπορνμουθ να θυμηθουν οτι ειναι ομαδα πρεμιερ και οτι παιζουν με ομαδα 2 κατηγοριες κατω και αφησαν το αντιποδοσφαιρο,για να μην λεω πολλα,1-1 τελικο και πηγαμε στα πεναλτι οπου για 2η σεζον καταφερα να περασω απο αυτη την ρουλετα με επιτυχια. στον επομενο γυρο η σεφιλντ γουενσδει,εχασα 3-1 σε ενα αδικοδικαιο παιχνιδι,τι θελω να πω,πολυ καλη ομαδα η σεφιλντ,ειχαν εναν πατερσον μπροστα που νομιζω οτι επαιζε false 9 ο οποιος ηταν τρομερος,μπορουσαν να το ειχαν 3-0 στο ημ αλλα τελικα ηταν 2-1 με ενα πολυ τυχερο γκολ απο εμενα,στο 2ο ημ ομως τους πατουσα,εκανα καμποσες φασεις και αντι να γινει το 2-2 εγινε το 3-1,για αυτο και λεω αδικοδικαιο παιχνιδι. να κλεισω το ποστ με τον βαθμολογια,οπου ανεβηκα και παλι στην 1η θεση και μιαας και ειμαστε σε καλη κατασταση πρεπει να παρω λιγη διαφορα τωραγιατι ανεβαινουν απευθειας οι 2 πρωτοι. Edited February 27 by TOL1S 4 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted February 27 (edited) @Dimokritos Εξαιρετικες μεταγραφες, αλλαζεις επισημα επιπεδο την ομαδα, επιστρεφεις εκει που αγαπηθηκες. Δυσκολος ομιλος ΤΣΛ, αλλα εισαι κι εσυ το παλιο καλο Αμβουργο, πια. Πρωταθλημα θα βρεις ρυθμο, δε σε φοβαμαι. @niktsiabe Παμε στον συντοπιτη μου! Οι τελευταιες σου 2 κινησεις, γνωστοι μου! Ο Γκιλμπερτ ειναι απο Θελτα, 2 χρονια βασικος, ενω ο Del Castillo ειναι πρωτθαλητης Ευρωπης με την Γκορνικ στο 16 !!! Και παραγωγη Λυωνναι. Για Μπακασετα δεν θα σχολιασω κατι..... Αγωνιστικα εισαι πολυ του υψους και του βαθους, σχετικα φυσιολογικα αποτελεσματα, συν τις καποιες γκαφες που δεν επρεπε να γινουν. Χ στα περισσοτερα ντερμπι, δειχνεις ψυχικη δυναμη. Για το συστημα δεν μου εδωσες credits που φωναζα για Ινιγο στη θεση του Νολιτο, γαργαρα το εκανες Ο Ματεο θα εμοιαζε στον Αραουχο αν εβαζε κανα γκολ... Το κλειδι της ομαδος σου ειναι τα χαφ. Αν παιζουν καλα οι παλικαροι στο κεντρο, τοτε κερδιζεις τα παιχνιδια τις περισσοτερες περιπτωσεις. Ο Μπενεντετο, το παιδι των μεγαλων αγωνων. Συνεχισε για Ευρωπη, εχεις ενα μεγαλο συν οτι εχεις καλη ομαδα αλλα οχι Ευρωπη, εχεις δηλαδη εναν στοχο και οτι τυχει περαν απο αυτον (κυπελλο) καλοδεχουμενο. @Fanis-13- Γιατι να φυγω ρε αρχηγε, μολις βρηκα ομαδα που να μπορω να κατσω πανω απο μηνα και με διωχνεις Μεταγραφικα, ο Φλορεντινο εξαιρετικος παικτης, αλλα ολοι οι αλλοι ....μακαρι να σου βγουν, μονο αυτο θα σου πω. Thauvin γερακας, Λινγκααρντ .....ας μη πω καλυτερα, και Ντιεγκο Κοστα για καμια Αμερικη ειναι. Αλλα παντα εμπιστευομαι τον προπονητη. Αγωνιστικα τωρα στο ποστ σου ισα που φαινονται τα μισα, κι ετσι θα μιλησω βαση των εγγεργραμμενων. Ανεβηκες στο τελος αρκετα, αλλα ειχες κανει καποιες γκελες στην αρχη που λογικα σου στοιχηζουν σε ενα πρωταθλημα οπως η Ιταλια. Τουλαχιστον κερδισες την Ιντερ, που παντα βελτιωνει οποιαδηποτε κατασταση. Εχεις κανει μια τιμια ομαδα, αλλα πιστευω εχεις πολυ δουλεια ακομα, δεν εχει αλλαξει επιπεδο η Μιλαν, στα ματια μου. ---------------------------------------------------- Παμε στις μεταγραφες.... Dario Maresic Ελευθερος, 80 οβεραλ, οτι καλυτερο μπορουσα χωρις χρηματα. Isla Rep Σλοβενος GK, με πολυ μελλον, 1,95, 82 οβεραλ, 20 ετων. Το μελλον του συλλογου στην θεση. 67.000.000 € απο την Φουλαμ. ------------------------------------------------ Και κυριοι.......αυτο ηταν. Το μπατζετ μου ηταν 80.000.000 και δεν εγινε ΚΑΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ.... Δεν μου ηρθε ουτε μια προταση για Αλμαδα, δεν ξερω, μαλλον ειναι φουλ ακριβος, και μου ηρθε τελος Αυγουστου η εμπνευση να του βαλω μια ρητρα για να μπορεσει καποια ομαδα να την πληρωσει και να τελειωνουμε. 300,000,000 € ρητρα αποδεσμευσης (95 εχει, και ειναι 24, και λιγα του εβαλα...) Τωρα θα περιμενουμε να γινει καποια προταση μεσα στην σεζον..... Ουσιαστικα δεν αλλαξε κατι, αυτη ειναι η "νεα" ομαδα. Για τους "ξεχασιαρηδες", ο Μελουζο και ο Παλασιος ειναι Pre Contracts που τους ανακοινωσα σε προηγουμενο ποστ. Ηθελα και θελω εναν σουπερ CB, ενα αστερα μεσο και εναν επιθετικο που θα αντικαταστησει τον Αλμαδα. Και εναν πλαγιο θα ηθελα, για να μεταφερω τον Νταμσγκααρντ στο κεντρο, αλλα χωρις αυτον τον παραγοντα, παραμενει αριστερα. Δεν ειμαι ευχαριστημενος, ξεκαθαρα, η ομαδα εχει πολλα κενα σε θεσεις που θελουμε ενισχυση για να αλλαξουμε επιπεδο, αλλα με 80,000,000 € μπατζετ στο ΦΙΦΑ 21 δεν φαιρνεις παραπανω απο 1 καλο παικτη, δυστυχως. Πορευομεθα οπως εχει, και μακαρι να χτυπησει καποιος την ρητρα του Τιαγο. ------------------------------------------------------------- Παμε αγωνες. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ολο τον μηνα Αυγουστο ειχα τον Αλμαδα παγκο, σαν να εχει φυγει απο την ομαδα, ετσι ωστε να μου ερθουν πιο ευκολα προτασεις (γινεται αυτο στο φιφα με καλους παικτες που καθονται παγκο) αλλα δεν ηρθε καμια....και ετσι, φανηκε στα αποτελεσματα η απουσια του. Δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε πασα. Πολυ κακο παιχνιδι, μας ελειψε ο Τιαγο παρα πολυ. Ειχα βαλει βασικο και τον Rep τον νεο GK που ρουφηξε γελοια γκολ, κι ετσι ο Αντωνης ξαναπηρε την θεση βασικου, και του ζητησα και συγνωμη..... Λιγο καλυτερα εδω, ο Νταμσγκααρντ πολυ καλος αλλα και παλι μας ελειπε η αιχμη. Η Μετς εκανε κατι τρελες μεταγραφες (Σιμεονε, Diego Llorente, Wijnaldum), και παιζει να ειναι προβλημα φετος. Σχετικα καλα παιξαμε, απλα δεν ειχαμε το γκολ. Δηλωσεις του προπονητη, πριν το μεγαλο ντερμπι, και την "εισβολη" του Αλμαδα στην 11δα "Ειναι γνωστη σε ολους η κατασταση του Τιαγο, περιμενουμε εξελιξεις, και επειδη δυστυχως το ποδοσφαιρο ειναι και business οι εξελιξεις αυτες δεν επετρεψαν τον παικτη να αγωνιζεται με την ομαδα στα προηγουμενα παιχνιδια, αλλα αυτο τελειωσε πια, ο ιδιος και εμεις ειμαστε ετοιμοι να προχωρησουμε οπως ειναι μπροστα, κι ετσι θα παιξει στο αυριανο παιχνιδι. Ειμαστε στην ιδια θεση με την ΟΜ, και αναμενεται πραγματικο ντερμπι. Παντα δυσκολο παιχνιδι, αλλα ειμαστε εντος εδρας, παντα εχουμε το προβαδισμα." Ντερμπι με τα ολα του. Ειναι πραγματικα απιθανο το τι διαφορα μπορει να κανει ενας ποδοσφαιριστης. Η ομαδα κυλαει αναλογα με τα κεφια του. Μεχρι το 20 δεν υπηρχαμε, μολις αρχισε να παιρνει λιγο μπαλα στα ποδια του, ξυπνησαμε, δημιουργησε το 1-1, σκοραρε το 2-1 και εκανε το γεμισμα που ειχε ως αποτελεσμα το 3-1 Πραγματικα το Α και το Ω της ομαδος. Μας περιμεναν στη γωνια. Ενα γηπεδο γεματο παθος και ενταση περιμενε την ομαδα που ουσιαστικα τους πηρε τον τιτλο περσι, και ηταν ολοι ετοιμοι για εκδικιση!! Οχι μονο εκδικιση δεν πηρανε, αλλα πρεπει να ευχαριστουνε τον Θεο του ποδοσφαιρου που δεν φαγανε 4. Καναμε ενα παιχνιδι, μαγκες........ Ολα τα λεφτα. Το γκολ μας ελειπε. Ο Vigo εσβησε τον Εμπαπε, ο γαλλος παιζει να ειχε κατω απο 5 καλα κοντρολ, βδελα πανω του. Ο Αλμαδα καταπληκτικος, αν δεν ηταν τοσο αστοχοι οι συμπακτες του, μπορει να ειχε και 4 ασσιστ. Ο Σιμονς πολυ καλος, τωρα που του εδωσα εντολες να ανεβαινει γηπεδο, απο το κεντρο, καθως ο Παλασιος καλυπτει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, μαζι με Racic εννοειται. Γλυτωσανε το ρεζιλι, και 0-1 να ελυγε παλι δυσαρεστημενος θα ημουνα, διοτι ηταν για ΜΠΑΤΣΕΣ οι Παριζιανοι και δεν το εκμεταλευτηκαμε.... Μεχρι και ΠΕΝΑΛΤΥ χασαμε...... -------------------------------------- Παρατηρησεις Δηλωσεις πριν την πρεμιερα ΤΣΛ "Βρισκουμε σιγα σιγα την φορμα μας, τωρα που εχει ηρεμισει και λιγο το κλιμα στην ομαδα, και ξερουμε ποιους υπολογιζουμε και ποιους οχι, και μπορουμε επιτελους να συγκεντρωθουμε στο αγωνιστικο. Εχουμε μεγαλη ευθυνη στην διοργανωση και θελουμε να τα παμε καλα." Απο την εμπειρια μου με την Ιντερ, προ-2ετιας, με την Θελτα, ηταν αρκετα δυσκολη ομαδα με επιθετκη δυναμη. Κατα τ'αλλα, πιστευω θα περασουμε σχετικα ευκολα 2οι. Θελω να αναφερθω σε ορισμενους ποδοσφαιριστες μας που κερδισανε το πρωτο τους πρωταθλημα, και ξεχασα να το κανω στο προηγουμενο ποστ. O Βινυ ειναι επιτελους πρωταθλητης με την ομαδα ης καρδιας του. Χρονια στην Νις, μετα δεξια κι αριστερα αλλα γυρισε πισω οταν η ομαδα επεσε κατηγορια, το 2021 και απο τοτε ειναι πιστος στρατιωτης. Δεν ειναι πια βασικος αλλα ηταν στην βασικη 11δα που πηρε το πρωταθλημα. Θρυλος για παντα. Νταξει, ο ερωτας μου. Ηρθε στα 34 πισω στην Γαλλια, αν και οχι στην αγαπημενη του ΟΛ, και κατεκτησε το πρωταθλημα, κατι που δεν καταφερε ποτε στην καριερα του στην ΟΛ. Συγκινηση, για τον παικτη που εχει εξελιχθει ενας εκ των ηγετων την ομαδος!! Ο Δημητρακης, που ειναι επιτελους πρωταθλητης Γαλλιας, μετα το 2012 με την ομαδα του @niktsiabe Δευτερος τιτλος που κατακταμε μαζι, μετα το κυπελλο με Θελτα!! Εκπληξη κιολας, ανανεωσε για αλλη μια σεζον, αρα θα τον εχουμε και του χρονου, στα 41 !!!! Ο Αλμαδα εδωσε μια αποκαλυπτικη συνεντευξη στην Γαλλικη τηλεοραση, και μιλησε για το καλοκαιρι του... "Ναι ειναι αληθεια οτι ηθελα να φυγω, για να αλλαξω παραστασεις και πρωταθλημα. Πιστευω οτι εδωσα τα παντα στην ομαδα, και καναμε μια ανεπαναλυπτη σεζον παιρνοντας το πρωταθλημα. Ειμαι χρονια στην Γαλλια, εζησα κακα και καλα, αλλαξα 4 προπονητες και πιστευω εγινα μερος της ιστοριας της Νις. Η ομαδα ειναι για παντα στην καρδια μου, και την θεωρω σπιτι μου για αυτο το να παραμεινω ειναι ευκολη αποφαση, απλα θα συνεχισω να παιζω ποδοσφαιρο εδω που με αγαπανε και τους αγαπαω. Το τι θα φερει το μελλον ειναι εντελως διαφορετικο θεμα, αλλα προς το παρων ειμαι συγκεντρωμενος στην ομαδα μας." Ο Μαρεζιτς εκανε 2-3 μετρια παιχνιδια, αλλα με ΟΜ και με ΠΣΖ ηταν πραγματικα εξαιρετικος. Πιστευω θα το βρει με τους συμπαικτες του και θα ειναι μια χαρα, πολυ καλη κινηση. Ο Παλασιος ειναι η καλυτερη μου μεταγραφη. Πιστεψτε με, δεν εβγαζα απο την 11δα τον Κοζιελο τοσο ευκολα. Ειναι κοπροσκυλο, τρεχει σαν παλαβος ολο το παιχνιδι, και με 98 σταμινα δεν καταλαβαινει και ποτε λυγει το ματς Σιγουρα ανεβηκε επιπεδο το κεντρο μας, απο αυτη την αποψη, θα εχει περισσοτερο χωρο να δημιουργει ο Σιμονς, γιατι οι αλλοι δυο δεν αφηνουν εκατοστο να παει χαμενο. Δηλωσεις του Αντωνη για την κατασταση της ομαδος "Ζουσαμε μια ιδιαιτερη κατασταση στην ομαδα το καλοκαιρι, και αυτο φανηκε στα αποτελεσματα, σιγουρα, αλλα ειμαστε ετοιμοι να βρουμε την φορμα μας παλι διοτι τωρα ξερουμε οτι εκλεισε το ροστερ και ειναι μονο μπαλα το θεμα μας. Ειμαι ακρως ευχαριστημενος με την ομαδα και τον κοουτς, ηρθα μετα απο 3 αποτυχημενα χρονια στην Ισπανια, σε Μπετις και Σοσιεδαδ, και ηθελα να επιστρεψω ειτε στην Γαλλια ειτε στην Πορτογαλια. Εμφανιστηκε η Νις που ειναι ιστορικη ομαδα με κοσμο, και δεν το σκεφτηκα παραπανω, δινω τα παντα σε καθε παιχνιδι, και δενομαι με αλλη μια ομαδα στην Γαλλια πια, περαν την ΟΛ, που την αγαπαω ακομα εννοειται" O νεος Manolo Cordoba?...... Θα μαθουμε στη πορεια. ------------------------------ Αυτα μαγκες. Ενα στεναχωρο καλοκαιρι, σιγουρα, και ισως πεταξαμε και 3-6 βαθμους στα σκουπιδια με την απουσια του Αλμαδα στα πρωτα παιχνιδια, αλλα ειμαστε πια συγκεντρωμενοι, να κανουμε οτι μπορουμε με αυτα που εχουμε. Αν βρεθει κανεις να πληρωσει την ρητρα του παιδιου, καλως, αν οχι, θα συνεχισουμε. Τωρα απολυτη συγκεντρωση σε ΤΣΛ και πρωταθλημα. ISSA NISSA Edited February 27 by ELBarto-3- 5 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted February 28 @ELBarto-3-Νεα σεζον με ελαχιστες προσθηκες και δεν σου βγηκαν τοσο τα μεταγραφικα. Στο πρωταθλημα μεχρι τωρα εχεις κανει γκελες αλλα πηρες και το ντερμπι με Μαρσειγ. Στο Τσου λου ομιλος λουκουμι. Πρεπει να περασεις. Αναμενουμε συνεχεια. Ποιον Παγιε ρε συ στα 40; χαχαχααχ, Στην αρχη νομιζα, οτι ηταν κανενας απο ακαδημιες με αυτο το overall. @niktsiabeΩραιες κινησεις μεταγραφικα. Η σεζον σου μεχρι τωρα μετρια. Εφερες ποντους σε δυσκολα παιχνιδια αλλα σε θεωρητικα ευκολα γκελαρεις.Θελει προσοχη, γιατι δεν πρεπει να απομακρυνθεις αλλο απο την Ευρωπη. Αναμενουμε συνεχεια. Στα δικα μου. Μερικα αποτελεσματα απο πρωταθλημα. Βαθμολογια: Κριμα και αδικο. Εκανε αχρειαστο πεναλτι ο Hummels και πηραν τον βαθμο. Μεγαλη νικη με ανατροπη που μας φερνει σε θεση προκρισης. Νικη και στον επαναληπτικο. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ -Στο πρωταθλημα ενω κανουμε σημαντικες νικες οπως αυτη με Μπαγερν και με Λεβερκουζεν χανουμε με τους μικρους και εχουμε μεινει πισω. Ο,τι ειχε γινει και περσι δηλαδη στην αρχη. Πρεπει να βελτιωθουμε. -Στην Ευρωπη θεωρω δεν θα εχουμε θεμα για την προκριση στους 16. -Επεστρεψε ο Maina επιτελους. -Ο Kane ειναι φαντασμα. Ενω ξεκινησε δυνατα πλεον δεν μπορει να κρατησει μπαλα καθολου. Απο γκολ δεν το συζηταω. Εχει να σκοραρει πολλα ματς. Αν συνεχισει ετσι θα φυγει συντομα. Ειναι τραγικη η αποδοση του. Καλυτερα να βαζω τον Arp. Αυτα προς το παρον. Συνεχιζουμε. 5 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted March 1 @Dimokritos Κατι επαθες στο πρωταθλημα, ανεξηγητο, ακυρωνεις μεγαλες νικες οπως με Μπαγερν, με ηττες και γκελες απο μικρα σωματεια. Προσεχε μην αρχισει να ξεφευγει η υποθεση πρωταθλημα, ειναι επικινδυνο. ΤΣΛ εισαι μια χαρα, θα περασεις ευκολα, ειστε ξεκαθαρα κεφαλια με την Μπαρσελονα. Κριμα για Kane, αλλα θεωρω θα το βρει, ειναι και πιο ανοιχτο πρωταθλημα η Γερμανια, θελει τον χρονο του. Ωραια προκριση στο κυπελλο. Συνεχισε και κοιτα να στρωσεις το πρωταθλημα, γιατι η Μπαγερν αν φυγει, δε την πιανεις μετα, μιλαω απο εμπειρια με ΒνΒ. Καθε βαθμος μετραει. -------------------------------------------------------- Παμε ματς. Πολυ καλη ομαδα η Σαλζμπουργκ, πιεσε προσπαθησε να εκμετελλευτει τις αδυναμιες μας, και παραλιγο να φυγει με τον βαθμο, αλλα οπως σε καθε παιχνιδι ο Αλμαδα με προσωπικη ενεργεια πηρε την νικη μονος του.. Ντεμπουτο με το δεξι. "Καναμε καλη εμφανιση απεναντι σε μια εξαιρετικη ομαδα που θα προκαλεσει θεματα σε ολες τις ομαδες στον ομιλο, σταθηκαμε τυχεροι και κερδισαμε ενα ακρως σημαντικο παιχνιδι" Nice - Nantes 3-2 Παιζουμε "εναντιας στον αερα" θα ελεγε κανεις, δεν μας βγαινει τιποτα, κερδισαμε και αυτο το παιχνιδι επειδη εχουμε ενα παλικαρι που εχει 96 οβεραλ και απλα καμια φορα ουτε το παιχνιδι μπορει να κανει κατι με αυτο. 2 ασσιστ ενα γκολ. Δειτε τον σκορερ. Χρειαζεται να σχολιασω? Δε νομιζω. Μια υποτυπωδης "Ομαδικη" εμφανιση. Καλουτσικη μπαλα, παιζαμε εναντια στο σκορ για 73 λεπτα, και κερδισαμε δικαια. Πηραμε το ντερμπι, μεγαλο θεμα για τους οπαδους μας. Δηλωσεις του προπονητου πριν το ματς με Ιντερ στο Μιλανο : "Αντιμετωπιζουμε τον πρωτοπορο στην Σεριε Α, και πρεπει να τους σεβαστουμε στο μεγιστο επιπεδο. Ειναι το φαβορι και στον ομιλο αλλα και στην αναμετρηση, για να παρουμε το οτιδηποτε, θα πρεπει να παρουσιαστουμε σχεδον αψογοι." Τιποτα. Τρομερη ομαδα οι Ιντεριστι, εξαιρετικη εμφανιση και δικαιοτατη νικη. Το κεντρο τους μας καταπιε κανονικα. Ο Αλβαρεζ και ο Μπερενγκε ασταματητοι, και ο Ντενις που εφυγε απο Θελτα οταν εφυγα κι εγω, τρεχανε το κεντρο μαζι με τον Γιορεντε. Απλα τους θαυμαζα, φανταστικη μπαλα, σωστη πιεση, πολυ διαβασμενοι. Δυσαρεστημενος μετα το ματς, ο Μπαρτο, δηλωσε : "Συγχαρητηρια στην Ιντερ για μια δικαια νικη, αλλα τετοιες εμφανισεις δεν θα επρεπε να επιτρεπουμε. Δωσαμε καθε δικαιωμα και καθε εκατοστο στον αντιπαλο, ηταν εντελως λαθος οτι καναμε στο γηπεδο, πρεπει να δειξουμε καλυτερο προσωπο στα επομενα παιχνιδια" Οταν τρως 2 γκολ στο 86 και στο 90 δεν μπορεις να εισαι ικανοποιημενος με τιποτα. Αυτο μονο θα πω. Τραγικοι ειμασταν, αλλα οταν στο 85 εισαι 1-2 μπροστα, νιωθεις οτι δικαιουσαι την νικη.... Τιαγο Αλμαδα. Αυτο. Κυριολεκτικα τιποτα αλλο. ---------------------------------------- Παρατηρησεις Εχουμε προβλημα...... Η ομαδα ηταν που ηταν "Ο Αλμαδα και μετα το χαος" περσι, φετος ειναι ακομα χειροτερα διοτι δεν παιζουνε καλα οι υπολοιπου....περσι τον βοηθουσανε, φετος τους κουβαλαει. Η ομαδα φαινεται οτι της λειπουν προσωπα και παικτες.....το ειπα και περσι, εκατσε καλο φεγγαρι και καταφεραμε και κερδισαμε τα ματς που επρεπε, και πηραμε τον τιτλο, αλλα η ομαδα εχει ξεκαθαρες τρυπες που θελουνε μπαλωμα, και υπολογιζα οτι θα το κανω το καλοκαιρι... Πραγματικα, δεν καταλαβαινω πως ενας παικτης με 96 οβεραλ ενω εχει μπει Transfer List δεν δεχεται ΟΥΤΕ ΜΙΑ προταση σε 3 μηνες. Αληθεια, μου φαινεται τραγελαφικο, κανονικα θα επρεπε να τον κραταω με νυχια και με δοντια, αλλα δεν τον θελει κανεις, ειναι εκνευριστικο. Ειναι κυριολεκτικα ο καλυτερος παικτης στον κοσμο... Ο Μαρεζιτς ειναι ο μονος που κατι κανει στην Αμυνα, εδω κι ο Nteka που περσι ηταν καταπληκτικος, ειναι χειροτερος φετος!!! Πως το καταφερνεις αυτο, να εισαι χειροτερος στα 21 απ οτι εισουν στα 20.... Κι ο Αντωνης κανει τιμια σεζον, εχει σωσει αρκετα γκολ, απλα εχουμε αμυνα-ραγισμενο καραβι... Ποιητικη φωτο, που αντικατοπτριζει επαξια την κατασταση μας..... Ειναι ηδη πρωτος σκορερ στη Γαλλια, και εχασε και 1 μηνα που δεν τον εβαζα.... Στο ΤΣΛ εχουμε απανωτα 2 ματς με Ντυναμο Κιεβου, αν τα κερδισουμε περασαμε, κατ'εμε. -------------------------------- Αυτα μαγκες. Συνεχιζουμε, αν και δεν μου αρεσει καθολου η ομαδα και το παιχνιδι τελευταια, οπως ειπα στην αρχη ειναι λες και παιζουμε κοντρα στον αερα, δεν μας παει τιποτα, πασες λαθος, μαρκαρισματα λαθος, τρελειωματα τραγικα, το κουβαλαμε το καραβι με τα χιλια ζορια..... Συνεχιζουμε κι ο Θεος του Πολεμου βοηθος.... ISSA NISSA 5 Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted March 2 (edited) Τι εγινε σας ελειψα ; Μην φοβαστε θα ποσταρω Η αληθεια ειναι οτι ολο τον τελευταιο καιρο δεν ειχα καθολου ορεξη για Φιφα το ανοιγα μονο οταν μαζευομασταν με τους κολλητους μια φορα την βδομαδα για το κλασσικο 2v2 και επαιξα και λιγο seasons αλλα γενικα δεν μου εκανε καθολου κεφι το παιχνιδι Ομως δεν μπορουσα να ειμαι ανενεργος και εκανα καποιες δοκιμες οποτε ειμαστε και παλι εδω για οσο αντεξουμε Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη που θα ειναι μικρες οι απαντησεις σας αλλα ειναι πολλα που εχετε γραψει οποτε καταλαβαινετε αλλα απο το επομενο ποστ θα σας απανταω κανονικα οπως εχετε συνηθησει @Dimokritos Καλα εκανες και εμεινες Αμβουργο αδερφε!!! Μεταγραφικα μπορει να σου εφυγε ο Ζοσε αλλα εφερες μεγαλο μπαμ με Κειν Αγωνιστικα ξεκινησες με κουπα με την κατακτηση του σουπερ καπ Στο πρωταθλημα ξεκινησες λιγο νοθρα αλλα βρισκεις ρυθμο Ενω στην ευρωπη εισαι με το ενα ποδι στους 16' Συνεχιζεις δυνατααα!!!! @Fanis-13- Καλη επιλογη η Μιλαν!!!! Μεταγραφικα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα απο τις κινησεις σου αλλα εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις και εμεις σε εμπιστευομαστε Αγωνιστικα ξεκινησες συμπαθητικα κραταμε την νικη στα ντερμπι με Ιντερ και Λατσιο αλλα θελεις δουλεια ακομα και ενυσχηση συνεχιζεις δυνατα!!!!! @niktsiabe Παμε στον γαλλο Καλη επιλογη ομαδος η Λιλ Μεταγραφικα λιγες κινησεις εφυγαν καλοι παιχτες ηρθαν εξισου καλοι παιχτες ξεχωριζω Μπακα φυσικα γιατι ειναι μεγαλη αδυναμια ο Τασαρας και σιγουρα θα βοηθησει!!!! Αγωνιστικα εισαι καλα με καποιες γκελες βεβαια αλλα κρατιεσαι καλα!!!!! Συνεχιζεις δυνατααα!!! @ELBarto-3- Καταρχας συγχαρητηρια για το πρωταθλημα μετα απο τοσα χρονια!!! Ενας μαγικος Αλμαντα σε κουβαλησε μεχρι τελους!!!!! Τωρα για την φετινη σεζον ξεκινησες καλα στο πρωταθλημα ενω και στην ευρωπη μπορεις να περασεις απο τον ομιλο σαν 2ος Συνεχιζεις δυναταααα!!!!!!!!! Παμε στα δικα μου τωρα Δυστυχως η Μονακο ειναι ακυρο πλεον δεν κολλαγε ειχα τοσο καιρο να μπω καρεερ οποτε δεν κολλαγε το στορι μας θα συνεχιστει με τον Panos apost αλλα με καινουργια ομαδα απο την αρχη Για να βγαζει μια λογικη η ιστορια μας θα πιαστει απο την φυγη του Panos απο την Βερντερ και οχι απο την Ντερμπι καθως εκει παει πολυ μπροστα Μετα και την αδικη φυγη του Panos απο την Βερντερ ο ελληνας τεχνικος ηταν πολυ απογοητευμενος που για αλλη μια φορα ειχε αδικη αντιμετωπιση και με ολα αυτα που ειχαν συμβει ηταν και παλι στο 0 Ναι μεν ειχε φτιαξει ενα καλο ονομα στη βερντερ αλλα ειχε σπηλωθει το ονομα του με αυτα που ακουγονταν οτι μιλαει κρυφα με αλλες ομαδες Περασαν καποιοι μηνες χωρις κατι το ιδιαιτερο για τον Panos μεχρι που ενα πρωινο του Μαιου χτυπαει το τηλεφωνο του.... Οι ιχθυνοντες της Σαλκε που περασε αλλη μια μετρια σεζον ζητουσαν συναντηση με τον Panos καθως ηθελαν καποιον να μπορει να τους ανεβασει στο επομενο επιπεδο και ειχαν σε εκτιμηση τη δουλεια του Panos στη Βερντερ Απο την αλλη ο Panos που ειχε μεινει για καποιους μηνες εκτος παγκων το ειδε σαν μια τελεια ευκαιρια για την επανοδο του αλλα και να δωσει τις καταλληλες απαντησεις!!!! Ετσι λοιπον ο Panos ειναι ο νεος προπονητης της Σαλκε Κατα την επισημη παρουσιαση του ο Panos δηλωσε: Καταρχας να ευχαριστησω τους παραγοντες της ομαδας που απο την πρωτη στιγμη πιστεψαν σε εμενα και μου εδιξαν ποσο πολυ με ηθελαν στην ομαδα ειναι πολυ σημαντικο αυτο. Εχει ξεκινησει η προετοιμασια και ειμαστε σε φαση αξιολογησης ποιους παιχτες θα κρατησουμε και που θα ενυσχηθουμε. Οποτε για τα μεταγραφικα δεν εχω να σας πω κατι ακομα. Η σεζον που ερχεται θα ειναι μεταβατικη για την ομαδα μας καθως κανουμε ενα νεο ξεκινημα να φτιαξουμε απο το 0 ενα ικανο συνολο που θα μπορει να πρωταγωνιστησει τα επομενα χρονια. Ζηταμε την υπομονη και την στηριξη σας και να ειστε σιγουροι οτι ολοι μαζι θα πετυχουμε σπουδαια πραγματα!!!!! Μπατζετ 21 μυρια Μεταγραφες και Στεφεν απο την Σιτι για βασικο μας τερματοφυλακα με 17 μυρια και φεραμε πισω Μακενζι Καμπακ και Ματοντο που ηταν δανεικοι η 11αδα μας (στη θεση του Νασταζιτς παιζει ο Μουσταφι ενω και ο Χαριτ αντι του Ουτ) Παμε σε δραση Μπαγερν - Σαλκε 5-0 Κακιστο ξεκινημα σε ενα ματς που η Μπαγερν εκανε οτι ηθελε στο γηπεδο και δεν μπορεσαμε να τους αντιμετωπισουμε Μπηκαμε πολυ νοθρα στο παιχνιδι και ηδη στο 10λεπτο ειμασταν με 0-2 πισω στο σκορ και δεν μπορεσαμε να βγαλουμε αντιδραση και δικαια χασαμε Παρα το 1-0 καναμε ενα πολυ καλο 1ο ημιχρονο με αρκετες ευκαιριες αλλα δυστυχως τα κενα στην αμυνα και τα παιδικα λαθη του Μουσταφι στο 2-1 και 3-1 εφεραν αλλη μια βαρια ηττα Πολλα κενα στην αμυνα χαναμε 1-3 ημιχρονο καταφεραμε να το κανουμε 3-3 και να βγαλουμε αντιδραση αλλα πεταξαμε τζαμπα βαθμους Μαινζ - Σαλκε 2-1 Προηγηθηκαμε και ελεγχαμε πληρως το 1ο ημιχρονο αλλα καταφεραμε με 2 φασεις να φαμε 2 γκολ και να κανουμε μια τζαμπα ηττα Σαλκε - Χερτα 1-0 επιτελους η 1η μας νικη σε ενα ματς με ελαχιστες φασεις το εβαλε ο Οριγκι και πηραμε τους 3 πολυτιμους βαθμους Με ανεβασμενη ψυχολογια απο την 1η μας νικη συνεχισαμε με καλη εμφανιση και ενα πολυτιμο διπλο Η ωρα για το 1ο ντερμπι του Ρουρ ειχε φτασει Στη συνεντευξη τυπου ο Panos δηλωσε: Εχουμε ενα σπουδαιο ντερμπι μπροστα μας και ενα ματς με μεγαλο βαθμο δυσκολιας Οι τελευταιες νικες μας εχουν δωσει οθηση και ψυχολογια αλλα θα χρειαστει μεγαλη προσυλωση και συγκεντωση απο ολους μας !!!! Καταλαβαινω την ορμη και το παθος του κοσμου και το τι σημαινουν αυτα τα ματς για τον κοσμο μας να ειναι σιγουροι οτι θα αφησουμε και την ψυχη μας στο γηπεδο για να παρουμε τους 3 βαθμους οπως κανουμε και σε καθε ματς αλλωστε!!!! Το παρον στις εξεδρες ηταν δυναμικο (δεν μας πιανει ο covid εμας ) Και ξεκινησαμε ιδανικα με τον Οριγκι να μας βαζει μπροστα στο σκορ στο 10' πριν προλαβουμε να χαρουμε ομως ο Χαλαντ κανει το 1-1 ενω στα καπακια ο Ροις κανει το 1-2 Δεν το παραταμε ομως και ο Οριγκι κανει το 2-2 ενω στην εκπνοη του ημιχρονου ο Οριγκι χτυπαει παλι κανοντας το 3-2 και χατ τρικ ξεκιναει το 2ο ημιχρονο και μετα απο παιδικο λαθος του Μουσταφι ερχεται το 3-3 ενω στο 60' κανει ανοητο πεναλντι και μας αφηνει με 10' και ο Χαλαντ κανει το 3-4 παλεψαμε μετα αλλα το γεγονος οτι παιζαμε με παιχτη λιγοτερο μας στοιχησε Δεν αξιζαμε την ηττα με τοσο βαρυ σκορ κιολας μπορουσαμε περισσοτερα αλλα μας κρεμασε ο Μουσταφι σε κρισημα σημεια του ματς με το δωρο του στο 3-3 και την αποβολη που μας στοιχησε Πολλα κενα στην αμυνα και δικαιη ηττα σε ενα ματς που ειμασταν επιεικως μετριοι Δεν αξιζαμε κατι απο το ματς η λειψια ειχε τον ελεγχο του αγωνα και αλλες 3 μεγαλες ευκαιριες αλλα ο Στεφεν δηλωσε παρον και ο Οριγκι στο 90' μας εδωσε τον βαθμο Κακη εμφανιση αμυντικα πολλα κενα και δικαιη ηττα Σαλκε - Γκλαντμπαχ 2-5 Προηγηθηκαμε 2 φορες με τον Σιλας και τον Οριγκι αλλα εκαναν παρτι στην ανυπαρκτη αμυνα μας Επιστροφη σε γνωριμα εδαφη και με πολυ καλη εμφανιση πηραμε ενα σημαντικο διπλο Μετα το ματς ο Panos δηλωσε: Ευχαριστω πολυ τον κοσμο της Βερντερ που δεν ξεχναει και που μου χαρησε το χειροκροτημα του Απο κει και περα καναμε μια σημαντικη νικη σε μια πολυ δυσκολη εδρα αλλα εχουμε πολλη δουλεια ακομα Στοχος μας ειναι να ξεμπερδευουμε ευκολα με την παραμονη και να μην εχουμε μπλεξιματα στο τελος Βαθμολογια Εχουμε κανει κακο ξεκινημα και πρεπει να σοβαρευτουμε για να μην εχουμε μπλεξιματα στο τελος Φυσικα στοχος μας ειναι η ανετη μας παραμονη Αγωνιστικα πολλα κενα στην αμυνα ο Καμπακ ειναι καλος και εχει πολυ μελλον αλλα οι υπολοιποι δεν κανουν ειδικα ο Μουσταφι Ενω και ο Κολασινατς αν και στην αρχη σκεφτομουν για αγορα απο την Αρσεναλ μολις τελειωσει ο δανεισμος του θα τον αφησουμε να γυρισει πισω ο Στεφεν καλος στο τερμα πιανει αρκετα αλλα εχει φαει και πολλα ευκολα γκολ Σερνταρ - Μακενζι πολυ καλοι στο κεντρο και εχουν μελλον ο Σιλας (μην περιμενετε να προφερω το ονομα του δεν προκειται να το μαθω ποτε ) ειναι φοβερος και κανει την διαφορα με την ταχυτητα του οπως και ο Ματοντο αν και ο τελευταιος θελει δουλεια ακομα ο Χαριτ καλος ειναι αλλα αν μας ερθει καποια καλη προταση δεν θα πουμε οχι ομως την διαφορα την κανει ο Οριγκι 14 γκολ σε 13 ματς για τον βελγο παιχταρα Αυτα απο μενα συνεχιζουμε δυνατα για την δυσκολη συνεχειαααα!!!!!!!!! Edited March 2 by takisaek 4 1 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted March 3 τελος και ο κουτσοφλεβαρος,συνεχιζει το αηττητο σερι και αυτον το μηνα,στα 2 τελευταια ματς παρα τις νικες σαν να φαινεται παλι πως παει για γκελα το πραμα,ναι μεν κερδισα 3-0 την μπλακμπουλ αλλα εχασαν πολλες φασεις αυτοι και εγω χτυπουσα στην κοντρα,με την πλυμουθ παλι κακο παιχνιδι,παλι ο τερματας μου εβγαλε πολλα ειδικα στο 1ο ημ αλλα και παλι κερδισα,το βλεπω να ερχεται το φαπ φαπ και ειμαστε στην τελικη ευθεια. το ματς του κυπελλου ηταν το μικρο που για 2η σερι σεζον ειμαι στους 4 και πλεον στοχος να κατακτησω και παλι την κουπα. η βαθμολογια αυτα τα ολιγα για σημερα 3 Quote Share this post Link to post