ELBarto-3- 3.526 Report post Posted October 17 @JimmakosInArm7 Μια ομαδα που εχω στο ματι για αργοτερα, και για μετακινηση, σιγουρα. Εξαιρετικες κινησεις, με συννεση και τακτικη, αυτη την φορα, πολυ πιο ρεαλιστικο. Καλα αποτελεσματα, για αρχη, αλλα εχεις και λιγο ευκολο προγραμμα, θα μαζεψεις βαθμους. ----------------------------------------------------------- Εκανα Update τα rosters......και αυτα ειναι τα μονα saves που μεινανε....Ουτε Career mode, ουτε autosaves και σβηστηκαν οι created players.... Δεν ξερω τι να σας πω... 6 Quote Share this post Link to post
SkyloMethIR 683 Report post Posted October 17 Δίχως screenshots (βαριέμαι τη διαδικασία στο ps4, Πρέπει να τραβάω φωτο με το κινητό αλλιως). Ξεκίνησα λοιπόν με τη Φορεστ, σε World Class (δεν αγγίζω Legendary και Ultimate), με ανεπίσημο τουρνουά στην Italia, 1 ισοπαλία (Μπρεσια) και 2 ήττες (Αντβερπ, Γκαζισεχιρ). Προτάσεις βροχή για 3 βασικούς παίκτες μου, μόνο μια έγινε αποδεκτή στο 1.5εκ λίρες. Σεζόν ξεκίνησε, στόχος η άνοδος, 1ο ματς με WBA εντός, παρά την υπέροχη στο τέλος κοντέψαμε να πάθουμε ζημιά με δοκάρι στο 92' και τελικά 0-0. Παράλληλα ο μεγας προεδρας έκανε δώρο στον εαυτό του δανεικό τον Λεονάρντο (τον Κούτρη ντε). 2ο ματς, σούπερ ντέρμπυ με Leeds Utd εκτός, πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά διαψευδομαστε ευχάριστα. Τρομακτική εμφάνιση του Ζοαο Καρβαλιο με 2 γκολαρες κλείνει το ημίχρονο 0-2. Στο 2ο ημ. τρώμε πολύ πιεση στο 20λεπτο και το τρώμε στο 70' τελικά. Ματς ροντέο, και η χρυσή Αλλαγή ο Λεονάρντο (Ο Κουτρης) με σέντρα διαβήτη βρίσκει το κεφάλι του Ανταμα και 1-3 Στο 85' και η πρώτη μεγάλη νίκη είναι γεγονός! Πάμε μωρή Φορεστ! 2 2 Quote Share this post Link to post
Markosxan 134 Report post Posted October 17 (edited) @Dimokritos Πολυ καλο το πρωτο σοβαρο σου save,σιγουρα ειναι πετυχημένο! Τωρα με την palace θα ειναι πρόκληση! Περιμένουμε με αγωνία... @JimmakosInArm7 Πολυ καλη περειπτωση η leicester, κατα την γνώμη μου η πιο δυνατή απο τις ομάδες εκτος big 6. Θα ιδρώσεις για να μπεις europa πιστεύω,θα δουμε πως θα πανε και οι μετεγγραφες σου... Καλη συνέχεια! @ELBarto-3- Τι έπαθες ρε φίλε! πωω ξενερααα! @SkyloMethIR δύσκολη η championship με πολλούς αγωνες, παμε δυνατα! Επιστρέφουμε στην δράση Τα αποτελέσματα των επόμενων αγωνιστικών του Οκτωβρίου ειναι: DYNAMO DRESDEN-HANNOVER 0:2 KARLSRUHER-HANNOVER 2:0 Ήττα σοκ με ευθύνη του δεύτερου τερματοφυλακα που ηταν τραγικός και που ειναι και ο λογος που θα φύγει τα Χριστούγεννα Στην επομενη φαση του κυπελλου κληρωθηκανε με την HAMBURG οπου και την νικήσαμε ευκολα.Ετσι συνεχιζουμε την πορεία μας στο κυπελο! Συνεχιζουμε με τα αποτελεσματα του πρωταθληματος: HANNOVER-GREUTHER FURTH 3:2 HAMBURGER-HANNOVER 3:3 HANNOVER-ARMINIA BIELEFELD 5:0 KIEL-HANNOVER 0:3 WEHEN WIESBADEN-HANNVER 1:2 HANNOVER-NURNBERG 2:2 Το πρωτο παιχνιδι που εκνευριστηκα καθώς μας ισοφάρισε η NURNBERG στο 90 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο κύπελλο τωρα κληρωθηκαμε με την WOLFSBURG Μετα απο απο το περασμα 15 αγωνιστικών η βαθμολογία διαμορφώνετε ως εξής Δύσκολη πολύ η κατάκτηση του πρωταθληματος, δεν πρεπει να μας φύγουν άλλο στην βαθμολογία! Αυτα, επιστρέφω με το κυπελλο καθώς και με τις μετεγγραφικες μας κινησεις! Edited October 17 by Markosxan 3 Quote Share this post Link to post
takisaek 494 Report post Posted October 17 (edited) @Dimokritos Τελειωσες πολυ πετυχημενα το 1ο σου καρρερ αδερφε!! Εκανες μια πολυ αξιολογη και σοβαρη πορεια και επανεφερες και παλι στον συλλογο την ευρωπαικη καταξιωση και θα μπορουσες να πετυχεις περισσοτερα αν εμενες ομως ειναι λογικο τωρα με το update να θες να ξεκινησεις καινουργιο Τωρα σε περιμενω Παλας να εχω και δυνατο ανταγωνισμο (οπως θα δεις και απο την επιλογη ομαδας @JimmakosInArm7 Καλη επιλογη η Λεστερ οχι ομως και ιστορικη ομαδα επειδη πηρε ενα πρωταθλημα το 16' υπαρχουν αρκετες πιο ιστορικες ομαδες στην Αγγλια και δεν μιλαω καν για τους μεγαλους τωρα στις μεταγραφες λες οτι υπαρχει αυθονο χρημα αλλα εγω προσωπικα θα ηθελα να μας πεις τι μπατζετ ειχες για να κανεις αυτες τις μεταγραφες γιατι με τα 40κατι μυρια μπατζετ που εχει η Λεστερ ειναι αδυνατο να εφερες ολους αυτους τους παιχτες τωρα σιγουρα εφερες πολυ ταλεντο στην ομαδα και αρκετους ποιοτικους παιχτες οπως συνηθηζεις να κανεις αλλωστε ομως θεωρω οτι δεν χρειαζοταν να φερεις μια 11αδα μεταγραφες το ροστερ της λεστερ ειναι ηδη καλο για να χρειαζεται τοσες μεταγραφες αλλα εσυ ξες αγωνιστικα πας καλα θα εχεις καλη σεζον! @Markosxan σκαμπανευαματα βλεπω στο πρωταθλημα αλλα βαστιεσαι μια χαρα και ειναι και δυσκολη η 2η κατηγορια πιστευω ομως οτι μπορεις να ανεβεις Στο κυπελλο πας για οτι καλυτερο και περιμενω και την μεταγραφικη ενυχσυχη της ομαδος σου @ELBarto-3- Παμε στον αδερφο!!! Για αλλη μια φορα μας εκπλησεις με τις εξαιρετικες ιδεες σου!!!! Ειναι κατι πρωτοτυπο και διαφορετικο και μας εχεις κανει να ανυπομονουμε για την συνεχεια!!! Οι ομαδες που εβαλες για τις ελληνικες θεωρω οτι τις πετυχες σε μεγαλο βαθμο με εξαιρεση τον ΟΦΗ που δεν ταιριαζει τοσο η ασκολι κατα την γνωμη μου αλλα και παλι δεν ειναι ευκολο να βρεις ομαδα να ταιριαζει στον ΟΦΗ Καλη επιλογη η Λιλεστρομ για τον υποθετικο ΑΡΗ τωρα τα ρατινγκς των παιχτων θεωρω οτι το futhead τα εχει λιγο οτι να ναι αλλα οκει δεν λεει κατι Κριμα παντως που θα ξεκινησεις το πρωταθλημα με ηττα Μ'αρεσε πολυ η ιδεα σου αδερφε μου εγκρινω με χιλια και αναμενω την συνεχεια με ανυπομονησια!!!! Τωρα το προσεξα οτι εγινε βλακεια με τα ροστερς δεν ξερω γιατι εγινε περιμενουμε να τι θα κανεις στη συνεχεια Παμε στα δικα μου τωρα ηρθε η ωρα να ξεκινησουμε το 1ο επισημο career μας για φετος και θα παω σε μια ομαδα που την συμπαθω πολυ στο φιφα εχω κανει ωραιες καριερες μαζι της και περσι δεν εκατσα οσο επρεπε οποτε φετος ηρθε και παλι η ωρα Ειμαι λοιπον και επισημα ο νεος προπονητης της Νιουκαστλ Μπαζτετ 23 μυρια +9,5 απο το καλοκαιρινο τουρνουα Στοχοι της σεζον εισοδος στην 10αδα και μια καλη πορεια στα κυπελλα Μεταγραφες Εφυγαν; Saviet 3,5 μυρια Manquillio 8,5 μυρια Atsu τραμπα Ηρθαν Matias Zaracho CAM 77 overal 21 χρονων 16 μυρια + Atsu Tyler Adams CDM 76 overall 20 χρονων 21 μυρια Nana Ampomah LM 23 χρονων 72 overall 8 μυρια η 11αδα μας για φετος (η φωτο εχει τραβηχτει μετα την 8η αγων.) Παμε σε δραση τωρα Ξεκινημα με ηττα σε ενα ματς οπου θα μπορουσαμε να παρουμε κατι παραπανω ειχαμε ευκαιριες για να ισοφαρισουμε αλλα ο Λενο ειχε καποιες πολυ καλες επεμβασεις Ενα πολυ καλο μαθημα για την συνεχεια θα πρεπει να ειναι αυτο το ματς. Προηγηθηκαμε με 0-2 με 2 γκολ του Ζοελιντον ομως καταφεραμε απο το 75' και μετα να φαμε 3 γκολ με πολλα λαθη στην αμυνα (μιας και το ultimate μαζι με τα sliders ειναι δυσκολο πολυ) και κακες αντιδρασεις του Ντουβρακα και στα 3 γκολ Τοτεναμ - Νιουκαστλ 3-0 (δεν εχω φωτο απο αυτο το ματς και αλλα 2 οπως θα δειτε γιατι για καποιο λογο δεν μου τις εμφανιζε το play) καναμε ενα καλο 1ο ημιχρονο οπου χασαμε και τεραστια ευκαιρια σε τετ-α-τετ με τον αλμιρον στο 43' να παγωσουμε το γηπεδο αλλα φανηκε το 2 WF του αλμιρον σε αυτη την φαση Στο 2ο ημιχρονο μειναμε με 10 με ανοητη κοκκινη του Γελντιν και εκει καταρευσαμε με Σον να βαζει 2 γκολ και να δινει αλλο ενα στον Κειν για το 3-0 Αμαρτια τα χαναμε μπροστα και τα τρωγαμε πισω με κακη αμυνα και ανυπαρκτο τερματοφυλακα. Χασαμε 3 μοναδικες ευκαιριες στο 1-0 για να αυξησουμε την διαφορα ενω και μετα το 2-3 χασαμε τρομερες ευκαιριες μπροστα και το φαγαμε στο 90'. Δυστυχως το ultimate πλεον δεν συγχωρει ευκολα τα λαθη στην αμυνα Λιβερπουλ - Νιουκαστλ 3-0 εδω δεν μπηκαμε ποτε στο ματς και με τους Σαλαχ και Μανε να κανουν οτι θελουν στην αμυνα μας χασαμε ευκολα και με το τιμητικο 3-0 Νιουκαστλ - Μπραιτον 2-0 Επιτελους νικη!! Μεγαλη ανασα αυτο το 3ποντο που και αυτο το ματς κοντεψαμε να το χασουμε ενω ειχαμε χασει τα αχαστα μπροστα ειχαν 2 τεραστιες ευκαιριες στο 67' και 73' αλλα ο Λοκαντια βρηκε εξεδρα Αλμιρον στο 79' και Μαξιμιν στο 85' μας εδωσαν το 1ο αννχωτικο τριποντο της σεζον Δεν ειμασταν καλοι και θα μπορουσαμε να χασουμε αλλα ο Ντουβρακα θυμηθηκε να παιξει και επιασε πεναλντι του Βαρντι. Παρολα αυτα παιρνουμε τον βαθμο σε μια δυσκολη εδρα και προχωραμε για την συνεχεια Βαθμολογια Εχουμε κανει πολυ κακο ξεκινημα μεχρι στιγμης και ειμαστε 19οι οπως βλεπετε Εχουμε μεγαλο θεμα στο σκοραρισμα αν και εχουμε πολλους ποιοτικους παιχτες μπροστα χανουμε πολλες ευκαιριες σε καθε ματς ενω εχουμε θεματα και στην αμυνα οπου κανουμε πολλα λαθη ομως θεωρω οτι εχουμε την ποιοτητα στο ροστερ να αρχισουμε να ανεβαινουμε σιγα - σιγα Βλεπετε το ultimate μαζι με τα sliders ειναι αρκετα δυσκολο και δεν συγχωρει τα λαθη Η αμυνα μας δεν ειναι τοσο κακη απλα πολλες φορες κανουμε ευκολα λαθη στην αμυνα Βεβαια εχω απογοητευτει πληρως απο τον Ντουβρακα ο ανθρωπος δεν πιανει ουτε κουβερτα και σιγουρα ειτε τον γεναρη η απο το επομενο καλοκαιρι που θα εχουμε λεφτα θα κινηθουμε για τερμα Ο Ανταμς ειναι πολυ καλος στο κεντρο και θα χρειαστει καποιον καλο διπλα του μιας και ο Σελβι κινειται στην μετριοτητα με τις εμφανησεις του Μαξιμιν πολυ καλος οπως και ο Ζοελιντον που εχουν μεγαλες δυνατοτητες να γινουν παιχτες κλειδια για το μελλον οπως και ο Σαρατσο ο Τουρε ειναι 18 χρονων και ειναι το προσωπικο μου στοιχημα να βγαλει ενα φορ η ομαδα απο τα σπλαχνα της. Ξεκινησε την σεζον με 58 και ηδη εφτασε 65 τον εχω λιωσει στις προπονησεις Αυτα απο μενα συνεχιζουμε δυνατα PROUD TO BE A GEORGIE!!!! Edited October 17 by takisaek 1 3 Quote Share this post Link to post
Markosxan 134 Report post Posted October 17 @takisaek θα σου πρότεινα να βγάλεις τα sliders καθως το uptade τωρα εχει μπει και δεν εχουν προλαβει καλα καλα να δοκιμάσουν τα καινούρια δεδομένα αυτοι που δουλεύουν και προτείνουν sliders.Και εγω περιμενω για να βαλω... Αυτος πιστευω ειναι και ο λογος του κακου ξεκινήματος, αλλά θα βρεις τα πατήματα σου! Quote Share this post Link to post
Dimokritos 882 Report post Posted October 17 (edited) @takisaekΕκανες μεταγραφες που θα φανουν σε βαθος χρονου με πιτσιρικαδες. Στο πρωταθλημα εκανες κακο ξεκινημα αλλα ειναι αρχη. Και ειναι λογικο. Το αγγλικο πρωταθλημα ειναι λες και παιζεις 1 επιπεδο πανω απο το Ultimate. Πιστευω δεν θα εχεις θεμα με την παραμονη που ρεαλιστικα ειναι ο στοχος σου. Συνεχισε @MarkosxanΕχουν ξεφυγει λιγο οι απο πανω σου αλλα εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα. Αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι η ανοδοσ με οποιον τροπο και αν ερθει. Το καλο ειναι οτι σκοραρεις στα περισσοτερα ματς και μαλιστα πολυ. Περιμενουμε μεταγραφες. @ELBarto-3-Κριμα, γιατι θα ηταν ωραιο career και κατι διαφορετικο. Αναμενουμε το επομενο, λοιπον. @JimmakosInArm7Ωραια επιλογη ομαδας. Στις μεταγραφες ξεχωριζω Vagnoman, που ξερω, οτι ειναι παιχτουρα απο το Αμβουργο. Κατα τα αλλα εχει κανει καλο ξεκινημα με αναμενομενα αποτελεσματα. Θα δειξει, βεβαια που μπορεις να φτασεις. Συνεχισε Στα δικα μου... Μαγκες, δεν ξερω τι να κανω. Θελω να κανω καριερα με την Palace αλλα η ομαδα ειναι σε αθλια κατασταση και εξηγω. Δεν υπαρχουν καν αναπληρωματικα πλαγια μπακ στην ομαδα. Οποτε σε περιπτωση τραυματισμου ή καρτων δεν θα εχω παιχτες να βαλω. Επισης, η ομαδα δεν εχει σοβαρο αναπληρωματικο δεξι χαφ. Εκανα καποιες δοκιμες και το μονο που βλεπω ως λυση ειναι η αλλαγη συστηματος, η οποια βεβαια θα ριξει στον παγκο αρκετους απο τους βασικους μας παιχτες. Επειδη ομως δεν γινεται να μην κανω career με Palace, θα το δοκιμασω αυριο οπου λογικα θα δειτε και το πρωτο post. Αν δεν μου βγει, οι επομενες επιλογες ειναι Villa, Southampton αλλιως θα παω Ισπανια. Edited October 17 by Dimokritos 2 3 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 3.526 Report post Posted October 17 @takisaek Μπορουσες, ξερω γω, απλα να σβησεις τα προυπαρχοντα, και οχι να πατησεις 17 γραμμες πανω απο το κειμενο, για καποιον περιεργο λογο Λες οτι δεν ταιριαζε η Ασκολι, αλλα δεν ειπες τον λογο. Και οκ, ολοι οι παικτες της ΑΕΚ πρεπει να εχουν 90+ και ολοι του Αρη 40-, αχ αυτο το Futhead, τα εχει μπερδεψει εντελως.... BTW το ΑΕΚ - Αρης προλαβα να το παιξω, και εληξε 0-2 Για την επιλογη σου, καλη, και ειδικα φετος που εχει ενα σοβαρο ροστερ, αλλα της λειπει ο προπονητης. Μεταγραφες μετριες, κατ'εμε, μονο ο Ζαρατσο με ενθουσιασε.Οι υπολοιποι επι χορτου. Ο Μανκιγιο που εδιωξες μου αρεσει αρκετα. Τωρα, τα αποτελεσματα εγω τα θεωρω φυσιολογικα, την Νιουκαστλ πηρες, οχι την Λιβερπουλ. Και επαιξες με καλες ομαδες, με εξαιρεση την Νοριτς που ηταν θριλερ ματς, και εισουν ατυχος. Εννοειται θα κανεις οτι αλχημιες θελεις για να εφαρμωσεις το gameplay στα μετρα σου, αλλα αν ρωτας εμενα (που δεν το κανεις, απλα σχολιαζω) δεν φταιει το παιχνιδι αλλα η ομαδα. Εχεις μια ομαδα που μπορεις να την μεγαλωσεις, και πιστευω θα ειναι ενα ενδιαφερον career, σιγουρα το ΠΙΟ ενδιαφερον τα τελευταια 2 χρονια, απο σενα, για μας που διαβαζουμε, αν κρινμουμε απο το πως αρχισες. @Markosxan Aσε, 2 μερες κοπος, στα σκουπιδια................... Απο σενα, βλεπουμε ενα πολυ ρεαλιστικο και ενδιαφερον πρωταθλημα, που χανεις εκει που υποτιθεται οτι θα εχανες, και κερδιζεις εκει που πρεπει, σε χαιρομαι. Κακος αποκλεισμος, 0-3, παντα πονανε τετοια αποτελεσματα. Κοιτα να συγκεντρωθεις να ανεβεις, γιατι η Β Γερμανιας ειναι παλουκι. @Dimokritos Ελα για παρεα, σε μενα (δες κατω) ---------------------------------------------------------------- Λοιπον, μαγκες. Αφου δεν εκατσε η κατασταση με την "ιδεα" μου, θα στραφω εκει οπου ηταν ο στοχος πρωταρχικα Ειχαμε και καποιες εξελιξεις που με ζεσταναν για την ομαδα, αρκετα. Κακο ξεκινημα, απόλυση προπονητη, και λεω εδω ειναι καλο το timing για να αναλαβουμε. Κανονικα θα αρχιζα απο κει, αλλα δεν μας αφησε το παιχνιδι. Ε λοιπον, εκει θα αρχισω τωρα που το φτιαξανε, ηταν η μονη λογικη μου κινηση, πιστευω. Αυριο αρχιζω το save. Παμε να κανουμε ενα ιδιαιτερο και αξιομνημονευτο Career με την λατρεμενη μου Οlympique Lyonnais!!! ALLEZ L'OL !!!!!! 7 Quote Share this post Link to post
anntianas 3 Report post Posted October 18 11 hours ago, Markosxan said: θα σου πρότεινα να βγάλεις τα sliders καθως το uptade Πως ακριβώς δηλαδή βγάζεις τα sliders? Quote Share this post Link to post
Markosxan 134 Report post Posted October 18 10 minutes ago, anntianas said: Πως ακριβώς δηλαδή βγάζεις τα sliders? δεν τα βγαζεις, απλως τα αφηνεις default 1 1 Quote Share this post Link to post
Diegito21 1.342 Report post Posted October 18 (edited) @JimmakosInArm7 Aπαικτος φιλε με Ντορτμουντ τα σαρωσες ολα! Τωρα με Λεστερ αρκετα καλο ξεκινημα και μεταγραφες με ουσια που θα σε βοηθησουν σε βαθος χρονου!! Καλη συνεχεια μαν! @Markosxan Φιλε πηρες Ανοβεραρα! Λογικα θα ανεβεις απλα φροντισε να αποφυγεις τα πλεη οφ μην παθεις καμια λαχταρα! Οπως και να χει τα πας αρκετα καλα αν και στην Β μπουντεσλιγκα ολες οι ομαδες σχεδον ειναι ισοδυναμες αρα δυσκολευει το πραγμα. Για Βολφσμπυργκ και κληρωση κυπελλου νταξει παιξε χωρις αγχος οτι γινει δεν ειναι αμεσος στοχος. ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ αδερφε απο το Ανοβερο ειναι και η μπανταρα που αγαπαμε με τον @Fanis-13- :D @Dimokritos Σου ταιριαξε η Αμβουργαρα εγω το απολαυσα να σε διαβαζω φιλε οποτε τωρα ελπιζω να σε δω σε κατι επισης εμπνευσμενο! Παρε το χρονο σου και περιμενουμε τα ποστ σου! @takisaek Τακαρε καλη αρχη φιλε! Πολυ καλη επιλογη η Νιουκαστλ αν και στην πραγματικοτητα εχει μια απο τις πιο μισητες διοικησεις με οσα κανουν αλλα ελπιζω να αλλαξει αυτο με σενα! Μεταγραφες τωρα εγκρινω φουλ Σαρατσο και για τα αλλα 2 παιδια δεν τα ξερω αλλα θα τα μαθω απο σενα! Εχει η ομαδα σου τον Μαξιμιν που μαρεσει απο εποχες Νις! Θεωρω με τετοια εντεκαδα θα δωσεις μαχη να σωθεις οχι οτι σου λειπει ποιοτητα αντιθετως σε αλλα πρωταθληματα ισως να εκανες πολλα πραγματα αλλα εισαι στο Αγγλικο. Στην δραση τωρα ....οκ oι ηττες απο Αρσεναλ Τοτεναμ και Λιβερπουλ ειναι αναμενο αλλα απο κατι Νοργουιτς κλπ δεν πρεπει να γινονται γτ θα κινδυνεψεις..εγω θα σε συμβουλευσω να παιζεις πιο κλειστα και να κυνηγας το μισο μηδεν μιας και γι αυτο παλευεις τωρα! Η νικη με Μπραητον και το χ με Λεστερ σου εδωσαν λιγο ωθηση οποτε κρατα το και μαζεψε βαθμους. Δεν πιστευω να κινδυνευσεις απλα ειναι αρχη ακομη και ψαχνεσαι οποτε σε πιστευω Geordie boy! Οσο για τον τερματα ειναι θεμα αυτο γιατι κακα τα ψεματα ομαδες με χαμηλο μπατζετ για Πρεμιερ οπως η Νιουκαστλ πρεπει να χεις και ηρωα πισω να βγαζει και τπτ. Επισης μαρεσει ο Γιεντλιν τον ειχα περυσι Στουτγκαρδη μηχανακι! Καλη συνεχεια αδερφε! @ELBarto-3- Κριμα αδερφε πικραθηκα ειλικρινα με το τι συνεβη στο save με Αρη. Με εψηνες απιστευτα να δω την συνεχεια..Θεωρω οτι ειχες αποδωσει αρκετα καλα και ρεαλιστικα τα στατιστικα των παικτων. Μοναδικη αντιρρηση ο Φετφα που ηταν για 93 χαχα! ❤️ Δεν πειραζει ομως καθε εμποδιο για καλο....αφου η μοιρα σε στελνει Λυων και Γαλλια μην της πας κοντρα !! Εκει θελω να σε δω η ομαδα εχει δυνατοτητες προπονητη δεν ειχε και τωρα απεκτησε! Με νεο γηπεδο περιμενω καυλ...ες στιγμες!!! Ευχομαι μονο 2 ηττες σε ολο το πρωταθλημα τπτ αλλο :D _______________________________________________________________________________________________________________ Παμε στα δικα μου μαγκες....! Πριν λιγες μερες αυτος ο παικταρας ειπε αντιο στην ενεργο δραση...! Ο θρυλος της Μπαγερναρα κρεμασε τα παπουτσια του και ετσι πλεον ανοιγει ενα νεο κεφαλαιο στην καριερα του! Oποτε με αυτα και με αυτα αρχες Οκτωβριου 2019 Βερολινο η ομαδα της Χερτα ( η μεγαλη της πρωτευουσας ) :D εχει νεο προπονητη τον (μπαμπακα ) Μπαστιαν!! Βρηκα την ομαδα σε καλο σημειο βαθμολογικα...9η θεση και ενα μπατζετ στα 20 εκ ευρω. Τα οποια απο αυτα τα 10 τα επενδυσα στις ακαδημιες να βγαλουμε παικτες! -Στοχοι της σεζον ειναι τερματισμος καπου στην μεση και στο κυπελο μεχρι τους 16. Xρησιμοποιω ενα συστημα που μοιαζει στο 4-3-3 αλλα το χω διαμορφωσει ωστε να γινεται 3-4-3 οταν επιτεθομαστε και 5-2-3 οταν αμυνομαστε. Δηλαδη το αμυντικο χαφ μπαινει αναμεσα στα σεντερ μπακ μας. Ελπιζω να μας βγει η εμπνευση! Θα ανεβει φωτο στο επομενο ποστ γτ την ξεχασα. Ετσι πρωτο ματς με βρηκε απεναντι στην Βερντερ. Μπηκαμε με ψυχολογια νικητη και γρηγορα το καναμε 0-2...αλλα το ματς ειχε ψωμι ακομη και με 2 τραγικα μας λαθη ηρθε το 2-2 στο φιναλε....κακη ισοπαλια ετσι οπως εξελιχθηκε για εμας. Η Χοφενχαημ ερχοταν φορμαρισμενη τιγκα απεναντι μας στο Ολυμπιακο σταδιο. Προηγηθηκαμε 1-0 με Ιμπισεβιτς αλλα μας το γυρισαν με το επιθετικο τους διδυμο...δυστυχως παιξαμε με επιπολαιοτητα και οχι με προσοχη να παρουμε το τριποντο. 1 χ και μια ηττα γι αρχη . Και στο κυπελλακι μας εκατσε επισης η Λεβερκουσεν... Ματσαρα, αν και μπηκαν δυνατα αυτοι και το 1-0 φαινοταν οτι θα γινει...στο δευτερο κερδιζουν και πεναλτι με Volland το εκτελει ομως και το στελνει δοκαρι...και στο 65ο λεπτο χανουμε ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ...τετ α τετ ο Σελκε ομως δυστυχως το στελνει δοκαρι...και εκει μετα το πληρωσαμε με δευτερο γκολ... Αποκλεισμος αλλα δν στεναχωριεμαι...παιξαμε με πολλες αλλαγες και τα δωσαμε ολα. Resume -> Η ομαδα εχει καποιες καλες μοναδες αλλα θελει ενισυχη και περισσοτερη ποιοτητα στα χαφ και στα ακρα της επιθεσης. -> Μαηερ, Ντιλρoσουν παικταρας και ο Ντουντα απο τους παλιους αλλα δεν φτανει... Συνεχιζουμε εχουμε δυσκολη συνεχεια δεν τα παραταμε πιστευω θα κανουμε κατι καλο σε βαθος χρονου! Edited October 18 by Diegito21 8 Quote Share this post Link to post
JimmakosInArm7 235 Report post Posted October 18 (edited) @ELBarto-3- ατυχιααα...τοση δουλεια για να γινει αυτο...τι να πω δε ξερω...τελος παντων..καλη αρχη με την Λυον..!! @SkyloMethIR πολλα παιχνιδια η Championship..εχεις ξεκινησει καλα..συνεχισε! @Markosxan εχεις καλα αποτελεσματα..δεν εισαι κακος αγωνιστικα...πιστευω θα ανεβεις...το να το σηκωσεις δυσκολο..αλλα ποτε δε ξερεις..συνεχισε δυνατα! @takisaek μια ομαδα δε χτιζει ιστορια μονο με πρωταθληματα κατα την γνωμη μου..για τις μεταγραφες Financial Takeover λεγεται και το χρησιμοποιησα για να ενισχυσω την ομαδα που ναι ολο τρυπες ειδικα απο τη μεση και πισω...μονο μπροστα ειναι γεματη και με το παραπανω! στα δικα σου..δεν εχεις ξεκινησει καλα...το πρωταθλημα ειναι δυσκολο ..πιστευω να ανεβει η ομαδα στα επομενα ματς γιατι εισαι πολυ χαμηλα! @Dimokritos ψηφιζω Αστον Βιλα δαγκωτο! @Diegito21 Ελα ρε Bastiaaan ..ωραια ομαδα η Χερτα..πιστευω θα καταφερεις πολλα! πολυ σωστη κινηση να επενδυσεις στις ακαδημιες! θα φανει στο μελλον αυτη η κινηση! Παμε στα δικα μου παιδια..εχουμε πολυ δραση σημερα! 5η Αγων κακο ματς γενικα...αλλα τεραστιο διπλο!!! 6η Αγων μεχρι το 70 τους παιζαμε στα ισια...μπορουσαμε ενα γκολ..και ξαφνικα μειναμε απο δυναμεις..10 λεπτα ηταν αρκετα για να χασουμε το ματς..κριμα..συνεχιζουμε! Carabao Cup ευκολη νικη και προκριση...παιξαμε με πολλες αλλαγες..ο Greenwood μπαινει στο κλιμα! 7η Αγων νικη με την ψυχη στο στομα..πολυ δυσκολο ματς! 8η Αγων...Χριστε μου τι ματσαρα...! εκει που φαινοταν οτι το παιχνιδι ηταν χαμενο απο το πρωτο ημιχρονο δειξαμε οτι εχουμε ψυχη μεσα μας και πηραμε μεγαλο βαθμο..θα μπορουσαμε να κερδισουμε στο τελος αν ο Vardy ηταν πιο ευστοχος! 9η Αγων αλλοι τρεις βαθμοι..επιτελους κρατησαμε το 0 στην αμυνα! 10η αγων...δυσκολο διπλο..! Carabao Cup νικη και προκριση...καρδιοχτυπησαμε προς το τελος! 11η αγων μεγαλη νικη...μας εβαλε δυσκολα η Palace...αλλα ο Vardy εκανε παλι την δουλεια του!! 12η Αγων καναμε πλακιτσα στην ομαδα του Emery..3-0 επρεπε να ληξει...το γκολ της Αρσεναλ 1 μετρο Οffside αλλα ο διαιτητης επεσε για υπνο..μεγαλη εμφανιση και παλι απο τον Vardy .. Βαθμολογια!!! ειμαστε αρκετα ψηλα μετα απο 12 ματς...οι διαφορες με τις υπολοιπες ομαδες ειναι πολυ κοντα βαθμολογικα..καθε ματς ειναι κρισιμο! η united ειναι 10η για αυτο δε την βλεπετε..αντιγραφει πιστα την αληθινη! Παρατηρησεις! οπως βλεπετε πισω ειμαστε η χαρα του επιθετικου..πρεπει να βρουμε σταθεροτητα αλλιως τη γ@@@σαμε..μπροστα κατι κανουμε..γενικα παιζουμε καλη μπαλιτσα ..δεν εχω παραπονο! ο Vardy θυμιζει τον Vardy του 2016 ..ο Zota προσπαθει ακομα να βρει τα πατηματα του...tielemans ndidi οι καλυτεροι στο κεντρο...οι υπολοιποι παιζουν οσο μπορουνε..δεν εχω παραπονο..δινουν και τη ψυχη τους προς το παρον!! Αυτα...Συνεχιζουμε για οτι καλυτερο μπορουμε!! Edited October 18 by JimmakosInArm7 6 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 882 Report post Posted October 18 (edited) @JimmakosInArm7Εξαιρετικος μεχρι τωρα και φερνεις γνησια αγγλικα σκορ. Ο Βαρντυ εχει σκισει τα διχτυα μεχρι τωρα. Μεγαλη νικη με United. Aναμενουμε την συνεχεια. @Diegito211η σου χρονια ως προπονητης, οποτε εχεις να μαθεις πολλα. Δεν πειραζει για τον αποκλεισμο στο κυπελλο. Συμφωνω επισης που επενδυσες 10 εκ. στις ακαδημιες. Σε βαθος χρονου θα φανει. Συνεχισε. @ELBarto-3-Περιμενουμε το σωστο career με την ομαδα σου, λοιπον. Στα δικα μου: Palace. Εκανα δοκιμες και σας εχω το ροστερ. Πρωτη φορα δοκιμαζω αυτο το συστημα καθως ειμαι λατρης των συστηματων με 4αδα στην αμυνα. Και παμε στους πρωτους αγωνες. Πρεμιερα στο σπιτι μας. Ανοιξαν το σκορ νωρις αλλα ισοφαρισαμε. Δικαιο αποτελεσμα. Στο τελος εχασαν πεναλτι. Ελαχιστες φασεις. Στο τελος με μια κουρσα του Townsend το πηραμε. Τους κυνηγουσαμε σε ολο το ματς. Δεν ειχαν καποια τρομερη υπεροχη. Μετα το 1ο γκολ τους ειχαμε την κατοχη, αν και τελειωσαμε το ματς με 2 φασεις. Ευτυχως ο Ayew τα εβαλε και τα 2. Δεν απειληθηκαμε καθολου. Αν δεν κερδιζαμε θα ηταν αδικο. Χασαμε τα αχαστα. Ξεκουρασαμε βασικους και αναδειχτηκαν διαμαντακια. Ο Daly με ωραια κεφαλια μας εδωσε την νικη. Παρατηρησεις: -Μην σας ξεγελαει το καλο ξεκινημα. Η ομαδα εχει ελειψεις. O Guaita στο τερμα δεν υπαρχει. Ευτυχως παιζουμε μαζικη αμυνα και δεν αφηνουμε πολλα σουτ, γιατι ο,τι παει προς το τερμα γραφει. Στοχος ειναι η παραμονη στην κατηγορια. -Benteke ανυπαρκτος μεχρι τωρα σε αντιθεση με τον Ayew. -Zaha-Townsend σταθερες αξιες και επισης ο Kouyate που ειναι και ο αρχηγος λογω του Leadership skill. -Το συστημα μεχρι τωρα δουλευει καλα. Οπως ειπα και πανω αμυνομαστε μαζικα, οποτε δεν αφηνουμε πολλα σουτ. -θελουμε τουλαχιστον 3 μεταγραφες βασικων, για να γινουμε σωστη ομαδα. Αυτα. Συνεχιζουμε. Edited October 18 by Dimokritos 6 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 3.526 Report post Posted October 18 (edited) @Diegito21 Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ηταν μια καλη ιδεα, αλλα πραγματικα καταστραφηκε δουλεια 2 ημερων..... Στα δικα σου, πολυ καλη εμπνευση αυτη με Σβαινυ, μονος σου το σκεφτηκες?!!?!?! Και η ομαδα σαν ομαδα καλη εμπνευση, που βγαζει λογικη για τον παικτη, διοτι ειναι ομαδα πρωτευουσας, και δεν εχει ιδιαιτερη αντιπαλοτητα με την Μπαγερν, εκτος του αυτονοητου, το οτι η Μπαγερν ειναι public enemy #1 γενικα, καταλαβαινεις. Καλο ντυσιματακι, btw, σκετο σακακι και φανελιτσα απο μεσα, απλο, λυτο και αναλαφρο 😛 Για το συστημα, καταλαβα τι κανεις, και νομιζω θα δουλεψει, δουλευει ηδη δηλαδη, απλα πιστευω θα δουλεψει καλα, απλα θελει CDM με μυαλο. Στα αποτελεσματα, μια μιξη προς το παρων, κακη ηττα απο Χοφενχαιμ, και με Βερντερ, αν και Χ μεσα εκει δενε ιναι ποτε κακο, ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι, που λες και συ, εφυγες με πικρα. Κυπελλο.....πολυ κακο. Ειναι και μια και κι εξω η Γερμανια, χαλι μαυρο, κακο αποτελεσμα. Ξερεις ηδη απο τωρα τι θα πω............τον Μαηερ και τα ματακια σου, παιδι μου ειναι. Καλη επιλογη, αδερφε, και πιστευω ετσι οπως το εκανες, κολλαει και θα σε βγει. Βεβαια, δεν αλλαζει τιποτα στο γεγονος οτι ΜΙΑ ειναι η ομαδα στο Βερολινο, και φοραει κοκκινο, αλλα νταξει, να χαρειτε κι εσεις λιγο Αιντε, περιμενουμε την συνεχεια. VAMOS DIEGITO!!!!! @JimmakosInArm7 Παμε στον Αγγλο της υποθεσης! Κανεις σπουδαια πορεια, κερδιζεις σχεδον συνεχεια, με καλη μπαλα και.........εισαι 5ος. Πρεμιερ Λιγκ Εξαιρετικες εμφανησεις, με μεγαλες νικες!! Ελα τωρα που ηταν και "τεραστιο" το διπλο μεσα στην United, απο κει περναει ο καθε πικραμενος πια Τιελεμανη και τα ματακια σου!! @Dimokritos Oμαδα με κοσμο και προσδοκιες, παντα, παρα την ελλειψη "μεγεθους" που εχουν οι υπολοιποι απο πανω της. Πιστευω θα κανεις πραγματα, αν εχεις ορεξη. Σιγουρα θες προσθηκες, και παιζεις ενα περιεργο συστημα, που βοηθαει ομως, γιατι καλυπτεις διαφορες αδυναμιες, κυριως αμυντικα. Ποιος Μπεντεκε ρε φιλε, τι να λεμε τωρα... Πιστευω με ορεξη και μερακι, θα βρεις πατηματα, και εννοειται θες μεταγραφες. Δυνατο Χ μεσα στην United. ------------------------------------------------------------------------ Η Λυον προσλαμβανει εναν αγνωστο για προπονητη της!! Η ΟΛ βρισκοταν σε μια κρισημη καμπη, και ηθελε εναν προπονητη που θα δωσει νεο αρωμα στα αποδυτηρια, κατι διαφορετικο και φρεσκο....και ετσι στραφηκε στον Μπαρτο!! Ηταν μεγαλη εκπληξη, καθως ο πρωην προποντητης της ομαδος του Αρη Θεσσαλονικης ηταν ενα άγνωστο και ρισκαδορικο ονομα, αλλα οι ανθρωποι της ΟΛ ξερανε οτι θα αντιμετωπισουνε πολυ πραγμα απο τους δημοσιογραφους της πολης, αλλα επισης ξερανε οτι ειχανε εμπιστοσυνη στον νεαρο Ελληνα. Στην παρουσιαση του, τονισε οτι ειναι ετοιμος για μια τοσο μεγαλη προκληση οπως αυτη, και οτι το μεγεθος της ομαδος σχεδον αναγκαζει ολους να αποδωσουνε αμεσα! --------------------------------------------- Μεταγραφες δεν εκανα, η ομαδα εχει ποιοτικο ροστερ, και θελω να το δοκιμασω. Δεν αποκλειω διορθωτικες κινησεις τον Γεναρη, αλλα πιο πιθανο το καλοκαιρι οτι γινει. Εγινε μονο μια κινηση, κι αυτη ηταν αποχωρηση, καθως την εκανε δανεικος στην συμπαθεστατη Νις ο Κορνετ. Μας χτυπησε η ατυχια την πορτα απο νωρις, βεβαια, με 3μηνο τραυματισμο του Denayer στο καλοκαιρινο τουρνουα, του καλυτερου CB μας..... Παμε ετσι λοιπον. Δεν μπορουσα να αλλαξω πασα. Μας καταπιανε, απο το 1ο λεπτο, ειχα μονο ενα 10λεπτο στην αρχη του Β' ημιχρονου οπου εκανα κατι σαν παιχνιδι, και σημειωσα το 1 γκολ μου, με τον Αδελαηδη (ετσι θα τον λεμε απο δω και περα) Κακασχημο παιχνιδι, απο ολους μας.....αλλα δεν τελειωσαμε εκει. Δεν. Μπορουσα. Να αλλαξω. Πασα. Ενα απο τα πιο περιεργα παιχνιδια μου, εγω απο την μια δεν μπορουσαε πραγματικα να στριψω με τους ποδοσφαιριστες μου, και οι αλλοι αν κλεβανε την μπαλα στο κεντρο, ηταν γκολ. Οι αντεπιθεσεις τους ηταν επι μονιμου βασεως στο 4 εναντιον 2, δεν ξερω τι γινοτανε. Απο τα πιο περιεργα παιχνιδια που εχω παιξει. Κι ετσι, ειπα πολυ γρηγορα να αλλαξω καποια πραγματα, γιατι μυριζε μπαρουτι η υποθεση. Η εντεκαδα αλλαξε, και εγινε ετσι.. Ποιες αλλαγες γινανε : Εβαλα τον Ντεπαυ μπροστα για να δωσω δημιουργηκοτητα και ευελιξια στην θεση 9, γιατι ο Ντεμπελε ηταν οτι πιο αχρηστο εχω χειριστει, στα δυο προηγουμενα παιχνιδια. Αναγκαστηκα εβαλα τον Τεριε αριστερα, μιας και μετακινηθηκε ο Ντεπαυ, και μου εχει βγει πολυ, ειναι ο Ντιγκινι της ΟΛ, ενας παικτης σταθερος στο 7/10 που δεν θα σου δωσει ουτε το 8 ουτε το 6, ξερεις τι να περιμενεις. Στην θεση του Αδελαηδη εβαλα τον Καουκερετ γιατι ηταν τραυματιας ο Αδελαηδης για 4 μερες, αγνοειστε το συγκεκριμενο, αν και ειναι εξαιρετικος οποτε μπαινει ο μικρος. Ο Αουαρ πηρε προσωπικες εντολες να κανει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ στο γηπεδο. Και τα αποτελεσματα ηταν αμεσα. Monpellier - OL 1-3 Και παλι καποια προβληματακια στο 2ο ημιχρονο, που κυριαρχησαν οι Νοτιο-Ανατολικοι Μονπελιεροι, αλλα ενα εκθαμβωτικο πρωτο ημιχρονο με γκολ των Ντεπαυ(2) και Αουαρ μας εδωσε την πρωτη μας νικη! OL - GDB 2-1 Επιτελους και λιγο τυχη. Ανοιξαμε το σκορ νωρις με Ντεπαυ, αλλα μας ισοφαρισαν στο 60', και μετα απο βομβαρδισμο ευκαιριων, καταφεραμε με γκολ του νεαρου Gouiri να παρουμε τους 3 βαθμους!! Amiens - OL 0-4 Και επιτελους ειδα το ποδοσφαιρο που θελω απο την ομαδα μου. Γρηγορες πασες, τελειες εναλλαγες, ενας Αουαρ να τρεχει ολο το κεντρο, και να μην μπορουν να τον πιασουνε, εξαιρετικο παιχνιδι. ΟL - Benfica 1-0 Πολυ δυσκολο παιχνιδι, με λιγο μπαλα μεσα στην καταρακτοδη βροχη, αλλα ενα γκολ του Τεριε απο πολυ νωρις εκρινε την αναμετρηση, και μας εδωσε τους 3 βαθμους!! ---------------------------------------------------- Επομενο παιχνιδι, με ΠΣΖ στην εδρα μας..... Δηλωσεις του Μπαρτο στην συνεντευξη τυπου πριν το κρισιμο παιχνιδι με τους πρωτοπορους του πρωταθληματος : "Αν και ξεκινησαμε αργα, εχουμε γυρισει αναποδα την κατασταση με τα προσφατα αποτελεσματα, και παιζουμε θελκτικο ποδοσφαιρο. Πιστευω ειναι πολυ καλο για μας οτι υποδεχομαστε μια ομαδα οπως η Παρι σε αυτο το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, καθως εχουμε εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες μας, και αυτοπεποιθηση. Ο κοσμος θα βοηθησει ΠΑΡΑ πολυ, και χαιρομαι που το πρωτο ντερμπι της χρονιας θα ειναι στο γηπεδο μας. Ειναι περιεργο που το καρτελακι μου γραφει "Manager" και οχι το ονομα μου, δεν ειναι τοσο δυσκολο, ποιος ειναι υπευθυνος καρτελακιων εδω μεσα, εχει απολυθει χθες." Καποιες συγκεκριμενες παρατηρησεις για παικτες. AΡΧΗΓΑΡΑ. Το ξερω ειναι δυσκολο να το πιστεψετε, αλλα αν δεν ηταν και αυτος, με Ανζερ, το σκορ θα εφτανε επιπεδα 0-6 και 0-7, και μπορει να μην ξαναπατουσα στο γηπεδο...... Επισης με Μπορντο εβγαλε 2 τετ-α-τετ στο 1-1 για να μας κρατησει σε θεση να μπορεσουμε να παρουμε το παιχνιδι. Ενας παικτης που οσα ΦΙΦΑ κι αν περασουνε, θα παραμεινει ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχω πιασει στα χερια μου.Εχουμε διαιτερη σχεση πια. Aouar Δυστυχως η ευτυχως, ειναι ολη η ομαδα. Δεν επαιξε καλα με Μονακο και Ανζερ, ηττηθηκαμε με τα χερια κατω. Ηταν ο καλυτερος παικτης στα υπολοιπα παιχνιδια, κερδισαμε ανετα. Εξαρτομαστε απο την παρτη του. Ιδιαιτερος ποδοσφαιριστης, Francois Iniesta τον φωναζουνε στην Γαλλια, και εχουνε αρκετο δικαιο. Aδελαηδης ΠΟΛΥ αγνο και ακατεργαστο ταλεντο, αλλα βλεπω αρκετα σε αυτον. Με την σωστη προπονηση και επεξεργασια, πιστευω οτι θα εχουμε εναν μεγαλο ποδοσφαιριστη στα χερια μας. Μεμφης Μετριες εμφανησεις, λιγες επαφες με την μπαλα........4 γκολ σε 5 παιχνιδια. Αυτο ειναι ο σκορερ, κυριοι. Περιμενουμε πως και πως την επιστροφη του Ντεναγιερ, γιατι δεν την παλευουμε αμυντικα, πραγματικα εχουμε θεματακια. Δεν με εμπνεει και ο Μεντες στην θεση CDM ακομα, και ετσι δυσκολα σταματαμε αντεπιθεσεις, ο Αντωνακης μας σωζει προς το παρων. Αυτα, προς το παρων. Παμε σε ενα τρομερο σερι τωρα με Παρι, μετα αλλα 2 παιχνιδια μεσα σε 1 βδομαδα, καπακι εξοδο στην Λειψια, και 3 μερες μετα ταξιδι στο πανεμορφο και φιλοξενο Σεντ Ετιεν........ Επαιται συνεχεια για γερα νευρα...... ALLEZ L' OL!!!!!!! Edited October 18 by ELBarto-3- 8 Quote Share this post Link to post
Markosxan 134 Report post Posted October 19 @Diegito21 Αντε καλη αρχη! Απο τις συμπαθείς ομαδες οι Hertha, εχεις πολυ δουλειά μπροστά σου!! @JimmakosInArm7 Εντάξει εχεις παρει πολυ μεγαλα ματς με Γιουναιτεντ-Λιβερπουλ και Αρσεναλ, αμα βρεις και τροπο να κρατας οσο το δυνατόν το 0 πισω θα εισαι πολυ καλα, εγω ακομα δεν τα καταφέρνω! καλη συνεχεια! @Dimokritos ομαδα πρόκληση πήρες , δύσκολο εργο εχεις, δεν ξερω εγω θα επαιζα με εναν επιθετικό σε συστημα 4-14-1, αλλα βλεπω μερχι τωρα σου εχει βγει χάρης την αμυντική σου λειτουργία. Θελω να σε δω πολυ στα μεγαλα παιχνιδια να δω πως θα αντεπεξέλθει η ομαδα. VAMOS!!! @ELBarto-3- Κλασικο ξεκίνημα fifa 19 αυτο που εκανες στα δικα μου career. Δύσκολη η προσαρμογή που ηρθε και με παθητικο 8 γκολ μόλις στη δεύτερη αγωνιστική,καλα εκανες και αλλαξες τα πραγματα γιατι δεν σε περνει οπως ειπες και για αλλο ενα κακο αποτελεσμα. Η συνεχεια αισιόδοξη με τρεις νικες και αλλη μια για το Τσουλου. Περιμενουμε την συνεχεια!!!! Στην μαχη για την άνοδο τωρα . ΟΙ χειμερινες μετεγγραφές εφτασαν ομως με μπάτζετ 20 μύρια δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα οποτε θα το ρισκάρω και θα κανω μονο μια μετεγγραφή στην θεση που ειχα περισσότερο ανναγκη και αυτη ηταν ο επιθετικος χαφ. Με τον Stender που εβαζα σε αυτη τη θεση ελειπε η ταχυτητα και η δημιουργικοτητα, οποτε στην θεση του ηρθε ο: Louis Schaub αποκτήθηκε έναντι 13M Ο μεσοεπιθετικος απο την Κολονια εχει αυτα που θελω (ταχυτητα,τεχνικη και φοβερο αριστερο) Αυτοι που εφυγαν ειναι: Αυτα τα ολιγα, οι μεγαλες κινήσεις θα γινουν το καλοκαίρι. Θελω να δω και ποσα λεφτα θα παρω απο την διοργανωση..... Στους αγωνες τωρα! Στο κυπελλο παλέψαμε ομως δεν τα καταφεραμε,καλα ηταν ως εδω. Στο πρωταθλημα! BOCHUM-HANNOVER 1:4 Στο μεγαλο ντερμπι με STUTTGART η εδρα μιλησε και τους πατήσαμε! REGENSBURG-HANNOVER 1:2 HANNOVER-WEHEN WIESBADEN 2:2 FURTH-HANNOVER 2:5 Και παμε στον αγωνα απεναντι απο το HAMBURG που ειναι μολις 2 βαθμους μπροστα απο εμας. Ομως και παλι δεν καταφεραμε να πάρουμε κατι παραπάνω απο την ισοπαλια Συνεχιζουμε στο -2 ελπίζοντας σε κάποια γκελα της. BIELEFELD-HANNOVER 0:3 HANNOVER-HOLSTEIN KIEL 4:2 -------------------------------------------------- έπεται μάχη και αγωνία για τις 10 τελευταίες αγωνιστικες!!! Επιστρέφω με FINALE! 4 Quote Share this post Link to post
niktsiabe 265 Report post Posted October 19 Αυτό είναι παίδες! Έτσι ναι μάλιστα!Είδα τα νέα περι update και το τσίμπησα τo παιχνιδάκι, το οποίο πραγματικά είναι όπως το φανταζομουν!SMOOTH! Καλές πορείες εύχομαι σε όλους! Το βράδυ ξεκινάω και αύριο μεθαύριο θα έχουμε ποστ και τα λοιπά! 7 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 882 Report post Posted October 19 @MarkosxanΚαλη προσπαθεια στο κυπελλο. Δεν πειραζει. Καλυτερα που αποκλειστηκες, γιατι τωρα θα αφοσιωθεις στην ανοδο. Θα γινει μαχη για το απευθεια εισιτηριο και πρεπει να εισαι σταθερος αφου δεν πηρες το ματς με το Αμβουργο. Καλυτερα που δεν εκανες και αρκετες μεταγραφες, για να μην χαλαση η χημεια της ομαδας. Αναμενουμε τελος σεζον. @ELBarto-3-Γερα χαστουκια στην αρχη με δυο 4αρες που πονεσαν αλλα σε εκαναν να αλλαξεις τα πραγματα. Το γυρισες, αν και εχεις μεινει πισω, γιατι οι αλλοι απο πανω σου δεν χανουν ματς. Τωρα με την PSG ειναι μεγαλο στοιχημα. Θα φανει που στοχευει η ομαδα. Στην Ευρωπη, δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο προκριση. Ακομα και το Europa σε τετοιον ομιλο προσωπικα θα το θεωρουσα αποτυχια. Εκανες καλο ξεκινημα με Benfica. Συνεχισε με οδηγο τον αρχηγο. Τα ταμπελακια φτιαξτε ρε!!! 😂 Στα δικα μου: Ημασταν καλυτεροι απο ο,τι δειχνει το τελικο σκορ. Πηγαμε να καρδιοχτυπησουμε στο τελος αλλα το κρατησαμε. 1ο γκολ του Benteke μετα την ανανεωση συμβολαιου που του εκανα. Εννοειται δεν υπολογιζεται ως βασικος. Δικαιο αποτελεσμα. Επαιζαν σαν την Barcelona. Απο τα πιο εκνευριστικα ματς που εχω παιξει. Τους καρφωσε ο Benteke νωρις αλλα στο τελος λυγισαμε. Κριμα γιατι θα ηταν μεγαλη νικη. Εδω παλι πηγαμε να κανουμε το θαυμα. Ειχαμε αρκετες φασεις για το 1-2 αλλα δεν εγινε και στο τελος μας το πηραν. Κατωτεροι των προσδοκιων και ηρθε η 1η εντος εδρας ηττα. Απλα μειωσαμε στο τελος. Το πιστεψαμε σε αυτο το ματς και αν και χρειαστηκε πεναλτι το πηραμε το διπλο! Τι να πω τωρα γι αυτο το ματς. Οτι βρεθηκαμε 3 φορες τετ α τετ και τελευταια στιγμη ο Van Dijk με τακλιν εκοψε το σουτ; Ειχαμε την ατυχια να παιζουμε απεναντι στον καλυτερο αμυντικο του κοσμου. Με ελαφρυ rotation. (Θα δειτε πιο κατω γιατι) Ευκολη νικη. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Και παμε στο κυπελλο. Προκριση στα πεναλτι με Burnley. Αλλη μια προκριση στα πεναλτι. Προημιτελικος με United!!! Με ολους του βασικους μας αυτη την φορα. Παλεψαμε για την προκριση. Ισοφαρισαμε στο 2ο αλλα παλι δεχτηκαμε ενα γκολ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: -Στο κυπελλο καναμε μια καλη πορεια. Δυστυχως εμειναν σχεδον ολοι οι μεγαλοι μεσα, οποτε δεν ειχαμε πολλες ελπιδες για κατι παραπανω ακομα και να περνουσαμε την United. -Στο πρωταθλημα δεν νομιζω, οτι θα εχουμε θεμα με την παραμονη αλλα για κατι καλυτερο δυσκολα. -Εχουν ηδη γινει 3 μεταγραφες. Θα δω μεχρι των Γεναρη, αν θα γινουν και αλλες. Θα εξαρτηθει απο το αν θα μεινουμε με αυτο το συστημα ή θα αλλαξουμε. -Κατι δημοσιοκαφροι προσπαθουν να δημιουργησουν προβληματα στην ομαδα σχετικα με το γεγονος, οτι ο Zaha δεν σκοραρει συχνα. Ο ανθρωπος εχει ολη την αριστερη πλευρα μονος του σε καθε ματς αλλα αυτο δεν το βλεπουν. Με το συστημα που παιζω και το γεγονος, οτι βοηθαει στην αμυνα συνεχεια επομενο ειναι να μην σκοραρει τοσο συχνα. Τους απαντησα καταλληλα ομως. Αυτα προς το παρον. Συνεχιζουμε. Ομαδα και Κοσμος ΕΝΑ!!! 4 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 3.526 Report post Posted October 19 @Markosxan Συνεχιζεις ακαθεκτος, αδερφε, αλλα κερδιζουν κι οι απο πανω σου κι ετσι δεν εχεις αλλαξει θεση. Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση πως δεν εχει παρει φορα η Νυρεμβεργη ακομα, και ετσι δεν εχεις ιδιαιτερες απειλες απο κατω.Καλο αυτο, βεβαια, απλα να εχεις τα ματια σου 14, ανα πασα στιγμη. Ποιος το υπολογιζει το κυπελλο, σιγα. Απο του χρονου. @Dimokritos Ενα δυνατο και ρεαλιστικο career, γουσταρω!!!!....προσπαθεις να σωθεις, ενω παραλληλα εκανες κλασικη πορεια μικρης Αγγλικης σε κυπελλο, που ξαφνιασες αρκετο κοσμο! Ασε τους ασχετους να γραφουνε οτι θελουν, εσυ κοιτα τα αποδυτηρια! Αιντε, περιμενουμε συνεχεια, πολυ ομορφο career! ----------------------------------- Oλα ηταν ετοιμα για το μεγαλο ματς. Οι οπαδοι μας δημιουργησαν μια τρομερη ατμοσφαιρα. Η Παρι παραταχθηκε ως εξης. Τρομαξα λιγακι......... Αλλα επρεπε να σκυλιασουμε!!! Μπηκαμε με ΤΡΟΜΕΡΗ ορεξη, και μολις στο 16΄ ανοιξαμε το σκορ με Ντεπαυ!!!! Συνεχισαμε την πιεση, καθως ξεραμε οτι η Παρι μπορει να κανει οτι θελει, ανα πασα στιγμη, και διπλασιασαμε τα τερματα μας στο 23' με τον Τεριε!! Μετα καταλαγιασαμε λιγο, και πεσαμε πισω, με αποτελεσμα να μειωσει ο Σαραμπια, μετα απο λαθος της αμυνας. Συνεχισαμε να καθομαστε πισω, αλλα με εξυπναδα, και καποια στιγμη βγαζουμε μια πανεμορφη αντεπιθεση, και ο Αουαρ με εξυπνο πλασε κανει το 3-1 !!!! ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ στο Παρκ ΟΛ!!!!!!! Κοπασανε τα πανυγυρια πολυ γρηγορα, καθως μειωσανε σε 3-2 οι Πρωτευουσιανοι σχεδον αμεσως, αλλα το κερασακι στην τουρτα ηρθε σε μια απο τις τελευταιες αντεπιθεσεις του παιχνιδιου, οπου ο Ντεμπελε εκανε ευκολα το 4-2 με πλασε απο πασα του Αουαρ!!! ΟΟΟΛΑ τα λεφτα, το δυνατο ξεκινημα, που μας εδωσε την δυνατοτητα να περιμενουμε τον αντιπαλο, και οχι να πηγαινουμε κατα-μετωπο. Επειρεαστηκανε απο την ατμοσφαιρα, και κανανε να συνελθουνε 20 λεπτα, τα οποια εκμεταλεφτηκαμε στο επακρο. Τεραστια νικη. Brestois - OL 1-0 .....την οποια την πεταξαμε στα σκουπιδια, την επομενη κιολας αγωνιστικη... Ατυχη εμφανιση, μετα το γκολ ομως.....πριν το γκολ ειμασταν κακκιστοι, και για αυτο το φαγαμε, μετα το γκολ ξυπνησαμε και τους βομβαρδιζαμε ακαταπαυστα, αλλα δεν εμπαινε το τοπι. OL - Nantes 2-1 Μια τεραστια νικη επι της τοτε 4ης Ναντ, με αρκετες αλλαγες λογω Λειψιας. Μια Ναντ με Χαλαντ και Λαφοντ στην 11δα.Εξαιρετικη ομαδα. Leipzig - OL 0-4 Ενας ΘΡΙΑΜΒΟΣ και προσωπικη παρασταση του Μεμφη! Καταπληκτικη εμφανιση, με χαρακτηρα!! Και το πιο σημαντικο!?!?! ΕΒΑΛΑ ΦΑΟΥΛ!!!! Κατι το οποιο πιστευα θα ερθει κατα τον Μαρτιο, αλλα ηρθε πολυ νωριτερα! Και ηρθε η στιγμη του μεγαλου ντερμπι...... Σκηνες απο την τελευταια προπονηση της ομαδος πριν το ντερμπι, που ηρθε ολος ο συνδεσμος Bad Gones να μας υποστιριξει. Συνεντευξη τυπου του Ηλια Μπαρτο πριν το Derby Rhône-Alpes : "Γνωριζω πολυ καλα την ιστορια πισω απο αυτο το παιχνιδι, και τι ακριβως σημαινει για τους οπαδους των δυο ομαδων, ειναι ενα πολυ σημαντικο παιχνιδι, και ενα απο τα 2 πιο δυνατα ντερμπι στην χωρα, οσον αφορα το μισος μεταξυ των οπαδων. Γνωριζω απο ατμοσφαιρες οντας μεγαλωμενος στην Ελλαδα, οι αντιπαλοτητες και τα ντερμπι τα ζουμε παρα πολυ εντονα, και ετσι δεν θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα στο θεμα ατμοσφαιρας. Παμε παντα να κερδισουμε, και αυτο το παιχνιδι δεν ειναι διαφορετικο, απο αυτη την εννοια, παμε για τους 3 βαθμους. Αλλαξτε το καρτελακι, καποιος θα απολυθει, λεμε" Fun Fact : Το φετινο Σεντ Ετιεν - ΟΛ ηταν το πρωτο ντερμπι μετα απο 20 χρονια, στα 4 μεγαλα πρωταθληματα στο οποιο απαγορευτηκε η μετακινηση οπαδων της ΟΛ στο Ζοφρουα Γκισαρ.Για να μην λεμε μονο για εμας εδω. Η ατμοσφαιρα ηταν οντως ηλεκτρικη! Μπηκαμε με παθος, ομως, και δειξαμε το αυτονοητο. Οτι ειμαστε ακρως ποιοτικοτερη ομαδα απο τους ασπονδους φιλους μας. Και προηγηθηκαμε μολις στο 2' με λαθος πασα του αμυντικου ΠΑΝΩ στον Μεμφη!! Στην συνεχεια ο Αδελαηδης διπλασιασε τα τερματα μας, με ωραιο πλασε στην κινηση, απο σεντρα του Αουαρ. Πουλησε και την απαραιτητη τρελα, οπως επιβαλλεται. Τελος, ο Αουαρ με ομορφη ενεργεια, διαμορφωσε το 0-3 πριν το ημιχρονο. Στο δευτερο, εκανα διαχειρηση, εφαγα ενα γκολ και ειχα 1 δοκαρι. Τελικο σκορ.... Παλι ηρθαμε στο σπιτι σας, και το καθαρισαμε. Και ουτε ενα ευχαριστω, ρε πρασινοφρουρακια. Σας περιμενουμε για αλλα τοσα, στο δικο μας σπιτι --------------------------------------------------------------------- Κερδιζω ακαταπαυσθα, και ειμαι 5ος! Απιστευτα ανταγωνιστικο το πρωταθλημα, και πολυ ομορφο. Γυρισε ο Ντεναγιερ, και θα ειναι βασικος διπλα στον πολυ καλο Αντερσεν απο το επομενο παιχνιδι. Στο ΤΣΛ φαινεται να κλεινει η υποθεση πιο ευκολα απ οτι περιμενα, καθως με 2/2 με Λειψια και Μπενφικα, τωρα εχω 2 συνεχομενα με Κορονα Κιελτσε, και με 6 βαθμους, θα εχω προκριθει ευκολα, πριν καν παιξω Μπενφικα και Λειψια παλι. @Diegito21 Δεν σας περιμενα τοσο χαμηλα, και ειχατε ξεκινησει φουριοζοι με 2/2.......και σας εχουμε στο Κυπελλο σε λιγες εβδομαδες, και κοντα σ'αυτο και στο πρωταθλημα. Απο την μια λεω "Λιγο ευκολο ειναι το παιχνιδι" απο την αλλη ομως εχω το 2ο καλυτερο ροστερ στην Γαλλια και αν εξαιρεσουμε το αποτελεσμα με Παρι, τα υπολοιπα ειναι μεσα στα πλαισια της κοινης λογικης....αρα, συνεχιζουμε ως εχει. Αυτα. Συνεχιζουμε με λιγο πιο αναλαφρο προγραμμα, πρωτου αναμετρηθουμε με την ΟΜ στο κυπελλο, και καπακι στο πρωταθλημα. Ως τοτε, συνεχιζουμε, και εκμεταλευομαστε την φορμα μας. ALLEZ L'OL!!!! Χρονια Πολλα στον συνδεσμο "Lyon 1950" που εχθες γιορταζε 15 χρονια λειτουργιας, και αναψε την πολη!! 7 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 882 Report post Posted October 19 (edited) @ELBarto-3-Μεγαλες νικες στα ντερμπυ, τοσο με PSG οσο και με ASSE με 4αρα και 3αρα αντιστοιχα. Εισαι λιγο πισω βαθμολογικα ενω νικας ομως. Μεγαλος ανταγωνισμος και θα πρεπει να συνεχισεις ετσι και να αποφυγεις τις γκελες. Στην Ευρωπη καθαρισες. Σιγουρεψε τωρα τα 2 τριποντα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και ασε τους αλλους να κανουν ο,τι θελουν μετα. Τι να σου πουν τωρα τα Γαλλακια για τα ντερμπυ. 😂 Οπως λες εχεις εμπειρια και φανηκε. Συνεχισε. Παμε συνεχεια με ματς και μεταγραφες. 1-0 Townsend πολυ νωρις με σεντρα που δεν υπολογισε καλα ο τερματας τους και μπηκε απευθειας γκολ! 2-0 ο Benteke με αναποδο ψαλιδι! Ευκολη νικη. Κακο ματς. Ελαχιστες φασεις, δικαιο αποτελεσμα. Νικη στο ντερμπυ. Ο Benteke τραυματιστηκε για 3 εβδομαδες. Την θεση του Benteke πηρε ο Daly, που αξιοποιησε την ευκαιρια και σκοραρε. Ισοφαρισαν προς το τελος δυστυχως. Ισοπαλια με τους συμπολιτες. Σχετικα ευκολο διπλο παλι με γκολ του Daly METAΓΡΑΦΕΣ Gunn και Bats κατευθειαν φανελα βασικου, ενω σταδιακα θα παρει και ο Grant. Ο Jones θα ξεκουραζει τον Townsend. Στις αποχωρησεις οι πιο σημαντικες ηταν οι εξης: Ενω εφυγαν και κατι πιτσιρικαδες. Ετσι εχουμε νεα 11αδα. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ -Συνεχιζουμε καλα. Πιστευω οι μεταγραφες να μας βοηθησουν. -Ο Benteke ανεβηκε αρκετα και βοηθησε μεχρι τωρα αλλα πλεον θα ειναι τριτοτεταρτη επιλογη για την επιθεση. Εκτος και αν γινει τιποτα τρομερο και δεν μου βγουν οι μεταγραφες. -1η στην βαθμολογια η Τοτεναμ. Και αν θυμαμαι και καλα εχει 1 ηττα και η ισοπαλια με παθητικο 8 γκολ. Αυτα. Συνεχιζουμε. Edited October 19 by Dimokritos 7 Quote Share this post Link to post
Diegito21 1.342 Report post Posted October 19 (edited) @niktsiabe NAI ΡΕ ΦΙΛΕ καλως ηρθες πισω στην παρεα μας περιμενουμε πως και πως το ποστ σου!!! @JimmakosInArm7 Διπλαρα μεγαλη στην Μαν Γιου μεσα οπως και ενα απιστευτο χ με Λιβερπουλ μεσα στο Ανφιλντ. Μεγαλες νικες και με Αρσεναλ αλλα και με τις θεωρητικα αδυναμες...! Συνεχιζεις τρενο και φτιαχνεις κατι πολυ ομορφο αν βρεις και την ισορροπια αναμεσα σε επιθεση και αμυνα θα πας για πολυ ψηλοτερα. @Markosxan Καλα τα πας με την Ανοβεραρα! Ανεβαινεις σταθερα κανοντας καλες νικες! Δεν καταφερες να κερδισεις το ματς με Αμβουργο και να το προσπερασεις αλλα εκανες μεγαλη νικη με την πρωτοπορο που απο οτι φαινεται δνε το χανει τον τιτλο. Συνεχισε ετσι σταθερα να κερδιζεις και να τους κυνηγας και καποια στιγμη θα γινει το στραβοπατημα απο το Αμβουργο. Περιμενω το φιναλε για να σε δουμε στα σαλονια της Μπουντεσλιγκα. @Dimokritos Η Παλας εχει τρομερη εδρα και ειναι απο τις πιο συμπαθητικες του νησιου! Εγκρινω το συστημα φιλε..! Ξεκινησες παρα πολυ καλα με μεγαλο χ στο Ολντ Τραφορντ . Στο επομενο ποστ σου εκανες καποια σπουδαια αποτελεσματα οπως το χ με Σιτυ αν και πονεσαν καποιες ηττες απο Γουεστ Χαμ και Λεστερ. Στο κυπελλακι σταθηκες στο υψος σου και οκ εχασες στις λεπτομερειες απο Μαν Γιου. Highlight η νικη σου στο Λονδινο. Στο τριτο ποστ σου απιστευτο τεμαχιο πρεπει να εβαλε ο Μπεντεκες . Θα δωθει μαχη για την Ευρωπη...γινεται σκοτωμος εκει! Μπατς αγαπημενος παικτης θα σε βοηθησει πολυ!!!!! ❤️ Πας καλα συνεχισε !! @ELBarto-3- Παμε στον Πεπ της Γαλλιας! Οκ η ομαδα βρηκε ανθρωπο αλλα δεν συστηθηκες στην αρχη καλα..μαλλον το ξανασκεφτηκαν :D :D ....δυο 4αρες που πραγματικα δεν περιμενα να διαβασω αλλα ομως το αλλαξες το κλιμα με καποιες σωστες αλλαγες στα προσωπα! Πολυ καλη η μετακινηση του Μεμφις κορυφη και επιασε τοπο! Ρολαρε πολυ η ομαδα και στο ΤΣΛ φυσικα εκανες μεγαλη νικη με Μπενφικα μιας και ξερουμε οτι αυτα τα ματς ειναι ανεκαθεν δυσκολα στην πρεμιερα. Ο ομιλος ειναι βατος και θεωρω θα περασεις. Στην συνεντευξη τυπου ρε κερατα εδωσες συνθημα νικης.!!! Απιστευτη ατμοσφαιρα απο τα αλανια σου εκει μεσα...κολαστηριο και τους ΓΑ,....Σ οπως επρεπε! 4 γκολ και ψυχωμενη εμφανιση απεναντι στο σαπιο συστημα του ποδοσφαιρου. Μετα ομως εφαγες κρυο κουβα νερο....αλλα αυτο συμβαινει..με Ναντ εκανες καλη νικη γτ εχει καλη ομαδα αλλα μεσα στην Λειψια διδαξες ποδοσφαιρο....γενικα τις ομαδες του modern football τις κερνας Μεγαλη παικτουρα αληταριο σκετο ο Μεμφαρος! Νταξει οι συνεντευξεις τυπου σου φετος θα χουν ενδιαφερον.... μεγαλωμενος στην Ελλαδα επρεπε να πεις μπαινουν με οπλα στα γηπεδα προεδροι ομαδων οποτε ειμαι συνηθισμενος....τους εκανες πλακα και δεν περιμενα τπτ παραπανω απο την ομαδα σου!!! Αυτος ο Αδελαηδης στεκεται επαξια στο τριγωνο Αουαρ- Μεμφις- Αντωνης! Γενικα στο πρωταθλημα περιμενα να σε δω ψηλοτερα με τοσες νικες αλλα ομως βλεπω πεφτουν κορμια...ωραιο το γαλλικο...!! Θα ανεβεις ομως αν συνεχισεις ετσι και που ξερεις..! Καλα η ΟΜ δεν εχει ομαδα δυστυχως αλλα στο κυπελλακι θα πεσουν κορμια θα παρω τηλεφωνο χαχα! ΤΣΛ κλειδωσες προκριση οπως το ειπες και πλεον με Ντεναγιερ που επιστρεφει θα εχεις μεγαλυτερη σταθεροτητα πισω οχι οτι ειχες και ιδιαιτερο θεμα μετα τις 4αρες. Συνεχισε να πατας γκαζι αδερφε και θα ανεβεις!! Δειχνει η ομαδα για μεγαλα πραγματα! _______________________________________________________________________________________________________ Παμε στο ποστ που θα ειναι καθοριστικο για την συνεχεια μου στην Χερτα oπως ηρθαν τα πραγματα. Ειχαμε ντερμπι Βερολινου! Στα δυο χωριστηκε η πολη για το ντερμπι και σε μια εξαιρετικη εδρα οπως της Χερτα πηγαμε να παιξουμε για την πρωτη μας νικη μετα απο 2 ατυχη αποτελεσματα. Προηγηθηκαν με τον Πολτερ με εξαιρετικη κεφαλια αλλα η αμυνα τους εχανε πολυ σε ταχυτητα με τον Ντιλροσουν να κανει οργια!! Απιαστος και με 2 γκολ τους το γυρισαμε! Μεγαλη νικη και ανασα ψυχολογιας! Η Αουγκσμπουργκ μας περιμενε εκτος...μα τον Ντιεγκο αν ειχα δευτερο κοντρολ θα το ειχα πεταξει...χασαμε 3 δοκαρια απειρες φασεις και εκαναν 2 ευκαιριες 2 γκολ.... ΑΤΥΧΙΑ... Και σαν να μην εφτανε αυτο η BVB ερχοταν στο Βερολινο. Δευτερη με ισοβαθμια με την Μπαγερν και οπως καταλαβαινετε φαβορι... οκ η διαφορα ποιοτητας ηταν εμφανης και αξιζε το γκολ η Ντορτμουντ αλλα εκει που πιστεψαμε οτι πηραμε το χ στο 94ο λεπτο 0-1.... ΚΗΔΕΙΑ.... Προσπαθησαμε να ανασυγκροτηθουμε...Στα αποδυτηρια μουρμουρες ειδικα με τον Καλου να θελει να φυγει και να τον πουλαω πριν την μεταγραφικη περιοδο. Η Αιντραχτ μας περιμενε στην Φρανκφουρτη..μπηκαν δυνατα αυτοι και 1-0...στο 56ο λεπτο ομως καταφερνουμε να το κανουμε 1-1 με τον συνηθη υποπτο! Δυστυχως στο 69 ξαναδεχομαστε γκολ αλλα κερδιζουμε πεναλτι στο 75ο..το εχασα φυσικα μιας και δεν το εχω συνηθισει...τελος λοιπον ακομη μια ηττα. Ετσι ειχαμε 2 ματς ακομη εντος για να τελειωσει ο Δεκεμβρης και να παμε για ενισχυση. Με την Φραημπουργκ ηταν τελικος και τα δωσαμε ολα..εκανα καποιες αλλαγες στα προσωπα και με βοηθησαν αρκετα..! Ωραιο ποδοσφαιρο και καλη αμυνα ειδικα ο Ρεκικ. Σκοραρε ο Σελκε ναι ρε το γραψε η εφημεριδα...μια στις 20 εχει... Η Γκλαντμπαχ εδειχνε φορμαρισμενη και επρεπε να ειμαστε αρκετα καλοι. Και δυστυχως αυτοι την πατησαν...εμεις με Λεκι και Ντιλροσουν τους χτυπουσαμε στην αντεπιθεση γτ αυτοι πιεζαν ψηλα ..2-0 απο το πρωτο μερος και τριποντο! Μεταγραφες οποτε εδω διακοπτω λιγο... Εφυγαν 2 σημαντικοι παικτες για εμας.. -> Σταρκ με 28 εκ ευρω στην Αρσεναλ (Τον ευχαριστουμε για ολα!!! Παικταρα!) -> Ντουντα στην Ναπολι με 25 εκ ευρω -> Καλου με 5 και μαζι του Νταριντα και Πεκαρικ. Αυτα και ετσι ενισχυθηκαμε οπου μπορουσαμε.! Η αρχη εγινε με τον Ντενις τον νιγηριανο της Μπριζ για το δεξι ακρο της επιθεσης μας! Δωσαμε 8 εκ ευρω συν εναν παικτη. Δευτερος ενα αμυντικο χαφ που επρεπε να φερουμε να βοηθησει... -> Κουντε Μαλονγκ με 12 εκ ευρω Τριτος στην παρεα και το μεγαλο ΜΠΑΜ στην αμυνα ο Ζουμα! Απο την Τσελσι τον τσεκαρα και τον ειχε τρανσφερ λιστ οποτε με 20 εκ ευρω τον εφερα! Τελος ο Μελε ο Νορβηγος ενα αξιοπιστο δεξι μπακ εγινε δικο μας με 11 μυρια. Αυτες ηταν οι προσθηκες μας και εδω το σχημα που χρησιμοποιω. Οπως βλεπετε αυτες οι σκατοφατσες ειναι και στα αποδυτηρια και δεν μπορω να δουλεψω ο ανθρωπος ________________________________________________________________________________ Οποτε αρχες του 2020 παιζαμε εκτος στην Λεβερκουσεν... Ειμασταν καταπληκτικοι και σοβαροι αλλα και παλι ατυχοι...στο 94ο λεπτο ΠΑΛΙ δεχομαστε γκολ...ο Jarstein εβγαζε το κωλο του αλλα χασαμε και εμεις καλες ευκαιριες μπροστα... Στην συνεντευξη τυπου πριν τον αγωνα με την Μπαγερν εντος υπηρξε μινι ξεσπασμα μιας και υπηρχαν ηδη φημες για αποχωρηση. Οι δημοσιοκαφροι θελανε να δημιουργησουν θεμα πριν απο ενα σημαντικο ματς... Δυστυχως η Μπαγερν ηταν ασταματητη..διαφορα ποιοτητας απο χιλιομετρα. Τελος με Βολφσμπουργκ εκτος ειχαμε δυσκολη αποστολη...ειχαν αγορασει και Poulsen απο Λειψια..Κακιστη εμφανιση και 2-0... Μετα τον αγωνα μου ηρθε και αυτο... Η διοικηση ζηταει αποτελεσματα ,οι παικτες μου εχουν αθλιο ηθικο...και παιζουμε 5 παιχνιδια που αν θελουμε να βρεθουμε στην διεκδικηση της 7ης θεσης για Europa υπο προυποθεσεις θα πρεπει να κανουμε το 5 στα 5. Παιζουμε με Σαλκε τωρα εντος οποτε αν χασω νομιζω με απελυσαν...εχει φτασει 48 το οβεραλ μου.... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Resume -> Μας λειπει το ευκολο γκολ και γενικα αν και δημιουργουμε φασεις δυστυχως δεν τα βαζουμε... -> Αμυντικα δεν μπορω να πω οτι ειμαστε τραγικοι αντιθετως...λειπει ομως διπλα στον Μαηερ ενα βαρβατο χαφ και δεν μπορεσα να παρω καποιον δυστυχως γτ τα λεφτα τελειωσαν. -> Βαθμολογικα τωρα δεν ειμαστε τελειωμενοι αλλα αν χασουμε με Σαλκε θα ναι ταφοπλακα στα ονειρα μας. Παμε για τον τελικο δεν τα παραταμε και οτι γινει!!! Edited October 19 by Diegito21 6 2 Quote Share this post Link to post
JimmakosInArm7 235 Report post Posted October 20 (edited) @Dimokritos κανεις μια πολυ αξιολογη πορεια ..εχεις παρει καλα αποτελεσματα οπως το διπλο στη Τσελσι..εισαι αρκετα ψηλα στη βαθμολογια και γιατι οχι να μη παλεψεις και για ευρωπη..υπαρχει μια ασταθεια στην αμυνα..αλλα και εγω τα ιδια τραβαω..στις μεταγραφες ..πιστευω ο Batsuayi θα σε βοιθησει παρα πολυ στο θεμα γκολ...συνεχισε δυνατα!! @ELBarto-3- παμε στον γαλλο...πολυ κακο ξεκινημα ειδικα η ηττα απο την Angers πρεπει να πονεσε πολυ...και ξαφνικα μεταμορφωση..η ομαδα σου πεταει..μεγαλη νικη με την παρι..τους διελυσες...ανεβαινει η ομαδα σιγα σιγα..πιστευω θα συνεχισεις στην ευρωπη ευκολα με τετοιο ποδοσφαιρο Δε θα χεις θεμα ..μεγαλη νικη και με την Σεντ ντε τιεν!! συνεχισε ετσι τρελε μου! Aγαπω Aouar και Depay ❤️ @Markosxan πεταει η ομαδα...δωστα ολα να ανεβεις ..και μακαρι να βγεις πρωταθλητης!! @niktsiabe αναμενουμε νεα σου!! @Diegito21 μεγαλο διπλο μεσα στο Βερολινο ...δε πηγαινει τοσο καλα η ομαδα ομως στα υπολοιπα ματς..πολλα απανωτα χαστουκια..δωστα ολα με την Σαλκε να μη τελιωσει προωρα το ονειρο ..!! εκανες και καλες μεταγραφες..ειδικα η αποκτηση του Zouma ξεχωριζει! Παμε στα δικα μου μαγκες..! εχουμε δυνατη συνεχεια..! 13η Αγων ηταν 0-3 το ματς...και ξαφνικα ηρθε μια χαλαρωση στο τελος που δεν επρεπε να γινει! 3 βαθμοι και συνεχιζουμε 14η Αγων μεγαλη νικη με μπαλαρα και παλι! Carabao Cup ..δεν εμπαινε η μπαλα με τιποτα στο τερμα ο Heaton ειχε κατεβασει ρολα...τελικα τα καταφεραμε στα πεναλτι και προκριθηκαμε! 15η Αγων πηραμε το αιμα μας πισω για τον αγωνα του κυπελλου..! 16η Αγων αυτα παθαινεις οταν δε τελιωνεις τις φασεις...δεν υπαρχουν δικαιολογιες για αυτο το στραβοπατημα..τετοια ματς πρεπει να τα κερδιζουμε απο το πρωτο ημιχρονο! 17η Αγων τρεις βαθμοι και παλι..κλασσικα ενα γκολ πρεπει να το τρωμε σε καθε ματς! 18η Αγων αξιζαμε πολλα παραπανω σε αυτο το ματς...δεχθηκαμε 2 πολυ γρηγορα γκολ και ξαφνικα η σιτυ επαθε μπλακ ουτ...να τους παιζουμε μονοτερμα σε ολο το υπολοιπο το ημιχρονο..να μη μπαινει με τιποτα...χασαμε και πεναλτι θα μπορουσε χαμε ισοφαρισει σε 2-2 ..απλα απιστευτο ..και δεν εφτανε αυτο..αυτο συνεχιστηκε και στο δευτερο ημιχρονο..2 φορες περασαν το κεντρο και μας εβαλαν αλλα δυο...τουλαχιστον σκοραραμε ενα γιατι μετα απο τετοια εμφανιση το αξιζαμε! 19η αγων τους πιανω ολους και τους λεω..παιξτε οπως με την Σιτυ και θα τα καταφερουμε..δε χωραει δευτερη ηττα σερι! και ετσι λοιπον τα παλικαρια μου απεναντι στη καλυτερη ομαδα της ευρωπης κανανε το αυτονοητο..ο Vardy εκανε παρτυ..! η πιο μεγαλη νικη μου σε αυτο το Career ..το χαρηκα πολυ αυτο το αποτελεσμα! Βαθμολογια!! οπως βλεπετε..ειμαστε πολυ ψηλα στην βαθμολογια αν δεν ειχαμε το στραβοπατημα με την Νοριτς πιστευω θα ειμασταν ακομα και 3οι..η Σιτυ ειναι ασταματητη και πιστευω θα ναι η πρωταθλητρια στο τελος της σεζον... Παρατηρησεις - μπροστα ειμαστε πολυ καλα ..πισω εχουμε τεραστιο θεμα γινονται πολλα ατομικα λαθη - ο Livakovic θα παρει θεση βασικου γιατι ο Schmeichel δε πιανει ουτε καρπουζι αδικαιολογητος απλα! - ο βαρντυ πεταει φωτιες μπροστα...δε τον βλεπει ουτε με κυαλια ο Ζοτα δυστυχως - χασαμε και τον Tielemans για 2 μηνες και εχουμε κενα στο κεντρο..μεγαλη απωλεια! αυτα...το προγραμμα της συνεχειας εχει πολλους αγωνες συνεχομενους..θα ναι μαραθωνιος..συνεχιζουμε!! Edited October 20 by JimmakosInArm7 3 1 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 882 Report post Posted October 20 (edited) @JimmakosInArm7Συνεχιζεις πολυ καλα και πιστευεω θα τα καταφερεις να παρεις το εισιτηριο για το Τσ. Λου. Μεγαλη νικη με Liverpool. Ο Βαρντυ τρομερος. Συνεχισε: @Diegito21Δεν τα πηγαινεις πολυ καλα αλλα θεωρω εκτος τοπου και χρονου το τελεσιγραφο της διοικησης. Απο την στιγμη που παιρνεις προπονητη που μολις σταματησε την μπαλα πρεπει να του δινεις πιστωση χρονου. Και στο κατω κατω στο μεσο της βαθμολογιας εισαι, δεν υποβιβαζεσαι. Μενει η τελικη ευθεια τωρα. Ειναι δυσκολα τα πραγματα για Ευρωπη. Προσπαθησε να κρατηθεις οσο το δυνατον πιο ψηλα και του χρονου με μεγαλυτερο μπατζετ να φτιαξεις σωστη ομαδα, εαν δεν σε διωξει ο προεδρας φυσικα. Στα δικα μου; Και στο καπακι μια ηττα 2-0 απο την Arsenal στην εδρα μας. Δεν εβγαλα φωτο απο τα νευρα μου. Ωσπου αποφασισα να τα αλλαξω ολα. Ηρθε προταση για τον Ζαχα απο την Valencia 75 εκ. Δεν γινοταν να αρνηθουμε. Οποτε βγηκαμε στην αγορα για μεταγραφες, αφου αποφασισα να αλλαξω και το συστημα, αφου ο Bats δεν ακουμπουσε μπαλα με το προηγουμενο. Και απο ο,τι φαινεται επιασε. 2 γκολ ο Bats και το τελευταιο του με την φανελα μας ο Zaha. Ευχαριστουμε για ολα Γουιλφριντ! Τραγικο παιχνιδι. Ισοπαλια οποτε ειχαμε επαναληψη και περισσοτερη κουραση. Το πηραμε δυσκολα και στους 32 πεσαμε.... με Λιβερπουλ. Απλα ελεος!!! Να εχει μεσα κατι απιθανες ομαδες και να μας τυχαινει η Λιβερπουλ... Που ειχε κεφια και μας διελυσε. Απιστευτα νευρα. Να σημειωσω, οτι αυτο το ματς ηταν πριν κανουμε τις αλλαγες. Και παμε λιγο στα νεα προσωπα. Fraser και Mitchell θα ερθουν του χρονου. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ -Ο στοχος της παραμονης νομιζω εχει επιτευθει. Δυσκολα θα πεσουμε. Για ευρωπαικο εισιτηριο δεν μας κοβω. Θα το παλεψουμε βεβαια αλλα πολυ δυσκολο. -Μεχρι το τελος της σεζον βασικος στοχος ειναι το χτισιμο της νεας ομαδας, γι αυτο και δεν πηρα αμεσα αντικαταστατη του Zaha. Ολοι θα κριθουν μεχρι το τελος και εννοειται, αν δεν κανουν θα φυγουν με συνοπτικες διαδικασιες. -Ο Μπατς με το νεο συστημα ακουμπαει μπαλα τουλαχιστον. Δεν παιζει και τρομερα αλλα τουλαχιστον βαζει γκολ. Θα κριθει και αυτος μεχρι το τελος της σεζον. -Η 11αδα που βλεπετε τωρα θα αλλαξει του χρονου κατα κατα ενα 40% με την αφιξη των νεων παιχτων. Αυτα προς το παρον. Συνεχιζουμε. Edited October 20 by Dimokritos 5 Quote Share this post Link to post
takisaek 494 Report post Posted October 20 (edited) @JimmakosInArm7 Τα πας καλα και κανεις μια σταθερη πορεια οπως και η φετινη Λεστερ στην πραγματικοτητα!! μπορει να λες οτι εχεις θεματα στην αμυνα ομως μπροστα εισαι δυνατος και σκοραρεις ακαταπαυστα με Βαρντι οδηγο!!! Παιρνεις πολλα σπουδαια αποτελεσματα και παρα τα 4 απο την Σιτι κρατιεσαι ψηλα!!! Τωρα για Σμαιχελ κοιτα στις ρυθμισεις του χειρηστηριου αν δεν το εχεις προσεξει (γιατι και εχω ειχα θεματα με Ντουβρακα που δεν επιανε τιποτα και ειδα διαφορα) εχουν προσθεσει πλεον και Save assistance που στην ουσια χειριζεσαι και εσυ τον τερματα και καντο απο semi σε assistaned και θα δεις διαφορα εστω και λιγο Το ειχα αφησει στο semi αυτο και δεν πιστευα οτι χρειαζεται να κανω εγω κατι γιατι ας πουμε στην Γερμανια που ειχα παιξει δεν ειχα τετοιο θεμα αλλα η αγγλια ειναι δυσκολη και ισως να επαιζε ρολο και αυτο... στην ουσια στο semi κουνας τον τερματοφυλακα και πρεπει να τον τοποθετεις εσυ σωστα δεν ξερω αν το ειχες δει αλλα αν δεν το εχεις δει κοιταξε το... @Markosxan Πολυ καλη και σταθερη πορεια αδερφε εισαι σοβαρος και πιστευω οτι θα πανηγυρισεις την ανοδο!!! Βεβαια και οι απο πανω σου δυσκολα χανουν βαθμους αλλα εισαι σοβαρος και πιστευω οτι θα ανεβεις!!! Τωρα στο κυπελλο τηρουμενων των αναλογιων εκανες μια αξιολογη πορεια και πιστευω οτι την επομενη σεζον θα εισαι πιο ετοιμος να το κυνηγησεις!!! @Dimokritos Αδερφε μου τελικα ηρθες και εσυ Αγγλια να μεγαλωσει περισσοτερο η παρεα μας!!! Κανεις μια πολυ καλη πορεια με Παλας και εχεις παρει καποια πολυ σημαντικα αποτελεσματα οπως το Χ στο Ολντ Τραφορντ, το μεγαλο διπλο μεσα στην Τσελσι και οι νικες με Γουοτφορντ και Σαουθαμπτον!!! Παιζεις καλο ποδοσφαιρο και κανεις μια αρκετα καλη πορεια!!! Πολυ καλος ο Αγιου ενω αρκετες λυσεις σου εχει δωσει και ο μπεντεκε!! Παιρνεις τα αποτελεσματα που πρεπει και δεν θα κινδυνευσεις Βεβαια για ευρωπη και εγω δυσκολα σε κοβω Μεταγραφικα τωρα εκανες το μπαμ με την αποκτηση του Μπατσουαγι που θα σου δωσει πολλες λυσεις στο σκοραρισμα ενω ο Γκουν θα σε βοηθησει αρκετα στο τερμα και οι αλλοι θα σου δωσουν αρκετες λυσεις εξαιρετικη κινηση ο james για το ακρο της αμυνας με πολυ μελλον οπως και ο ριτσαρντ που και αυτος με δουλεια μπορει να γινει καλος τωρα ο Φρασερ εξαιρετικη κινηση για την επομενη σεζον οπως και ο μιτσελ!!!! Πολυ καλα τα λεφτα για Ζαχα δεν το συζηταμε και απο την στιγμη που δεν κυνηγας κατι παραπανω για φετος καλως δεν ξοδεψες τα λεφτα!!!! Τωρα στο κυπελλο εκανες καλη πορεια νταξ μετα με Λιβερπουλ δυσκολο να κανεις και πολλα Συνεχιζεις δυνατα σε ενα ακρως ενδιαφερον καρεερ @Diegito21 Παμε στον κιτρινομαυρο φιλο μου!!!! Συμπαθητικη επιλογη ομαδος η χερτα και με ωραιο γηπεδο!!! Τωρα για Σβαινι προπονητη εξαιρετικη ιδεα εγκιρνω με τα χιλια!!!! Οπως επισης οτι ξοδεψες 10 μυρια για τις ακαδημιες Αγωνιστικα τα πραγματα δεν πανε και τοσο καλα ομως... Μεγαλο διπλο μεσα στην Ουνιον αλλα καπακι ηρθαν 2 σερι ηττες.. Κακο αποτελεσμα με Αουσγκμπουργκ σε ενα ματς που εχασες τα αχαστα και το πληρωσες Τωρα με BVB δεν ειναι ευκολο να παρεις αποτελεσμα ειδικα απο την στιγμη που παει και για πρωταθλημα δεν το συζηταμε Σημαντικη η νικη ομως με Γκλαντμπαχ Μεταγραφικα ενυσχησες εξυπνα την ομαδα σου σε θεσεις που ειχε αναγκη Ας ξεκινησουμε απο τις πωλησεις σου οπου Σταρκ και Ντουντα εφεραν καλα λεφτα Ενω εκανες εξαιρετικες κινησεις!!! Ντενις , Ζουμα,Μαλογκ και ,Μελε ειναι εξαιρετικες κινησεις σε θεσεις που ειχες αναγκη!!! Βεβαια τα αποτελεσματα και παλι δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα Δεν ειναι σε καλο φεγγαρι η ομαδα σου και φαινεται 3 σερι ηττες σε αρκετα δυσκολα ματς ομως για να λεμε και την αληθεια Με Λεβερκουζεν τα εδωσες ολα αλλα ησουν ατυχος , Με μπαγερν ειναι λογικο υπαρχει διαφορα ποιοτητος ενω με Βολφσμπουργκ δεν επαιξες καλα και ευκολα εχασες Πρεπει να λυσεις το επιθετικο προβλημα με τις χαμενες ευκαιριες αν θες να κανεις κατι παραπανω ματς υπαρχουν ακομα αλλωστε Το οτι σε εχει βαλει στο ματι η διοικηση δεν μου λεει κατι Μπαστιαν εισαι δεν μασας τιποτα!!!!! Ασε στην ακρη τα καθηκια που θελουν να σε φανε και συγκεντωσου για την δυσκολη συνεχεια!!!!! ΒΑΜΟΣ ΝΤΙΕΓΚΙΤΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! @ELBarto-3- Αδερφε μου!! Καταρχας εγω δεν ειπα οτι οι παιχτες της ΑΕΚ πρεπει να εχουν 90 και του ΑΡΗ να τους εχει σαπακια... Αν καταλαβες αυτο λαθος καταλαβες!! Τωρα στα δικα σου νταξ για επιλογη ομαδας λογικη την βρισκω ομαδα σου ειναι και ηθελες να κανεις ενα καλο φετος που εχει και το γηπεδο Αν και ξεκινησες με 2 4αρες στην πλατη το γυρισες πολυ ευκολα το κλιμα και με καλα αποτελεσματα και καλη μπαλα!!! Βεβαια εχεις και ενα ποιοτικοτατο ροστερ για να τα λεμε ολα αλλα βοηθησε και η αλλαγη συστηματος!!! Μεγαλη νικη στο ντερμπι με Παρι επιαξες πολυ καλα οπως επισης τεραστιο διπλο στο ντερμπι μισους με Σεντ-Ετιεν Στο τσου λου ξεκινησες με 2/2 και μια ακρως εμφατικη νικη μεσα στην Γερμανια απεναντι στην Λειψια και εγινες το φαβορι για την 1η θεση μιας και η Κορονα δυσκολα να σου παρει αποτελεσμα!!! Πας για οτι καλυτερο στο τσου λου!!! Μαγικος Μεμφις στο ξεκινημα της σεζον που Μαζι με τον Αουαρ που πλεον ειναι ο ηγετης της ομαδος σου σε κουβαλανε οπως και ο Αντωνακης σου στο τερμα που ειναι τρομερος!!! Αρχιζεις και ρολαρεις και θα τα πας καλα φετος η διαφορα απο την κορυφη δεν ειναι απογοητευτικη και εχει δρομο ακομα η σεζον!!!!! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!! Παμε στα δικα μου τωρα Αρχικα ειχαμε ντερμπι με την Γιουναιτεντ σε ενα ματς οπου το θεαμα ηταν αθλιο απο τα χειροτερα ματς που εχω παιξει φετος και παρολα αυτα προηγηθηκαμε στο 68' με τον Σουν Γιουνγκ που ειχε μπει σαν αλλαγη αλλα ο πογκμπα με ενα σουτ απο το σπιτι του στο 88' εκανε το 1-1 που ηταν και τελικο σκορ Ενα ματς θριλερ ανοιξαμε το σκορ με Αλμιρον ομως ο χιμενεθ εκανε το 1-1 στο 27' ο Μαξιμιν κερδιζει πεναλντι και την αποβολη του Μπολι και ο Ζοελιντον κανει το 2-1 ομως και παλι ο Νεβες μας ισοφαριζει Στο ξεκινημα του 2ου ημιχρονου μενουν με 9 με τον Ζουμα να κανει δολοφονικο μαρκαρισμα στον Ανταμς Κανουμε το 3-2 με Ζοελιντον και παλι και μετα αρχιζουμε να επιδιδωμαστε σε ρεσιταλ χαμενων ευκαιριων με τον Πατρισιο και την εκνευριστικη αστοχια μας να μας στερουν το 4-2 κατι που λιγο ελειψε να το πληρωσουμε στο τελος αλλα ο Ζοτα στο τετ-α-τετ με Ντουβρακα σημαδεψε δοκαρι Και παλι ομως ενα πολιτιμο 3ποντο Δυσκολη εξοδος στην εδρα της πολυ καλης φετος Γουεστ Χαμ και αν και προηγηθηκαμε μας το γυρισαν ενω με το ματς στο 2-1 χασαμε 3 απιθανες ευκαιριες για το 2-2 και μας το πατησε ο Αγιετι στην κοντρα.. δεν πειραζει ομως καναμε καλη προσπαθεια και παρα το 3-1 αξιζαμε κατι καλυτερο απο το ματς Το δυσκολο προγραμμα συνεχιστηκε με ενα μεγαλο παιχνιδι στην εδρα της Τσελσι... Ξεκινησαμε ιδανικα με τον Μαξιμιν να σκοραρει στο 9' και στην αμεσως επομενη φαση πριν προλαβουν να καταλαβουν τι εγινε ο Ζαρατσο κανει το 0-2 Μειωνει αμεσα ο Γουιλιαν και μετα αρχιζει κρεσεντο χαμενων ευκαιριων με τον Ζιρου μπροστα να χανει τουλαχιστον 2-3 σιγουρα γκολ και γενικα εχασαν τα αχαστα και επιτελους σε ενα ματς επαιξε τερμα και ο Ντουβρακα και ειμασταν πολυ τυχεροι που δεν φαγαμε την ισοφαριση... 1-2 και μεγαλο διπλο που μας εδωσε την απαραιτητη ψυχολογιαχαχαχαχαχα Καναμε ενα πολυ καλο 1ο ημιχρονο το οποιο ηταν και αυτο που καναμε ολες τις ευκαιριες μας ομως στο 2ο ηρθε καταρευση... Πασα στα 2 μετρα δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε ειμασταν τραγικοι αρπαξαμε 4 Μια ακομα εξοδος στην εδρα της Αστον Βιλα και νικη με 0-1 σε ενα μετριο ματς με τον Μαξιμιν να σκοραρει και να μας δινει το διπλο Υποδεχθηκαμε την Σιτι και αν και τους ισοφαρισαμε και τους πιεσαμε οσο μπορουσαμε ειχαν την ποιοτητα να παρουν την νικη χωρις να παιξουν τρομερη μπαλα Χαρουμενοι ωστοσο για το 1ο γκολ του Τουρε Σεφιλντ Γιουναιτεντ - Νιουκαστλ 0-2 ευκολο διπλο με μια ομαδα που ειναι τελευταια στην κατηγορια Σελβι και Αλμιρον τα γκολ μας Υποδεχθηκαμε την Σαουθαμπτον που ηταν προτελευταια και καιγοταν για νικη και ο Ιγκνς στο 9' μας εβαλε πισω στο σκορ επαιζαν ολο το ματς ταμπουρι ομως με τον Ζοελιντον και τον Μαξιμιν να σκοραρουν καταφεραμε να γυρισουμε το ματς και να παρουμε μια πολιτιμη νικη με 2-1 Επικυνδινη εξοδος στην εδρα της Μπερνλι και ΜΑ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ αν οι παιχτες μου δεν σουταραν σαν καθυστεριμενοι το ημιχρονο ευκολα θα ειχε τελειωσε 0-4 με αυτα που χαναμε ενω και μετα το γκολ χασαμε μεγαλες ευκαιριες 1 φαση σε ολο το ματς εκαναν και το πηραν Τελος υποδεχθηκαμε την Παλας του @Dimokritos και με Σοου του κυριου που βλεπετε που ηταν μαγικος και πετυχε το 1ο του χατ-τρικ πηραμε ευκολη νικη με 3-0 Βαθμολογια Εχουμε αρχισει να παιρνουμε τα πανω μας και να ανακαμπτουμε σημαντικα στην βαθμολογια και αν δεν ειχαμε καποιες χαζες ηττες θα ειμασταν και πιο ψηλα... Δεν θα κινδυνευσουμε πλεον ειμαστε στο +12 απο τις θεσεις του υποβιβασμου και κοιταμε για ψηλοτερα αλλα θεωρω οτι δυσκολα θα προλαβουμε τις θεσεις της ευρωπης Οπως ειπα και πιο πανω αλλαξα το save assistance απο semi se assistand γιατι δεν μπορω να ελεγχω και τον Τερματα και ειδα καποια διαφορα στον Ντουβρακα δεν ετρωγε τοσο γελοια γκολ αλλα στα τελευταια παιχνιδια ειπα να δοκιμασω τον Νταρλοου που αν και ειναι αναπληρωματκος με 73 οβεραλ το παιδι ηταν τρομερο κατω απο τα δοκαρια Ζοελιντον εξαιρετικο σεντερ φορ κανει πολλα πραγματα στο γηπεδο και εχει και το ευκολο γκολ Ζαρατσο ο μαεστρος αυτης της ομαδας φοβερος δημιουργικα και σκοραρει κιολας Μαξιμιν και Αλμιρον πολυ καλοι στις πτεριγες ειδικα ο Μαξιμιν μερικες φορες ειναι απολαυση!!!! ομως το μυαλο αυτης της ομαδας ειναι ο Ανταμς πραγματικα το παιδι βρισκεται παντου στο γηπεδο και κραταει το κεντρο μονος του αλλα ανεβαζει σε αποδοση και τον Σελβι Τελος το μεγαλο μας προτζεκτ ειναι ο Κυριος εδω Πραγματικα το παιδι εχει τα φοντα να γινει μεγαλος επιθετικος!!! Φτασαμε σχεδον Γεναρη και ηδη εχει ανεβει +10 Φοβερο εκτωπισμα και σωματοτυπο δυσκολα του παιρνεις μπαλα ενω σκοραρε και το 1ο του γκολ με την Σιτι Θελει πολλη δουλεια ακομα βεβαια αλλα εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που θα τον κανουν να πρωταγωνιστησει στο μελλον!!! Αυτα απο μενα συνεχιζουμε δυνατα!!!!!! Edited October 20 by takisaek 4 1 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 3.526 Report post Posted October 21 @Dimokritos Εξαιρετικες μεταγραφε, δυναμωσες την ομαδα εκει που ποναει, ειδικα στο σκοραρισμα με τον Μπατσιουαι, που ειναι δεινος σκορερ και αποδεδηγμενος στην Πρεμ. Δεν σου κανανε τρομερη χαρη τα αποτελεσματα, και εχασες καποια σημαντικα παιχνιδια, αλλα θεωρω, οπως ειπες, οτι η παραμονη εχει τελειωσει, και οτι τωρα βλεπεις τι θα μπορεσεις να πετυχεις παραπανω, οχι οτι ειναι ευκολο, αλλα παιζεις χωρις αγχος, και ηδη κοιτας ψηλα! @Diegito21 Παμε στον ασπονδο φιλο-συμπολιτη! Μας στεναχωρεσες, δυστυχως, και καταφερες και πηρες το διπλο μεσα στο καμινι. Δε πειραζει, θα σε συγχωρεσω 😛 Τωρα, φιλε, για την συνεχεια τι να πω. Μια μιξη ατυχιας και κακης ψυχολογιας. Δεχθηκες αρκετα γκολ στο τελος, και καθορισαν πολλα πραγματα. Αν σε διωξουν, οντως, τοσο νωρις, θα ειναι ατοπο, αλλα θα το δεις και ως ευλογια να πας τον Μπαστιαν σε ενα μερος που θα τον εκτιμουν και θα τον εμπιστευονται περισσοτερο. Αλλα ακομα εκει εισαι, για αυτο βλεπουμε. Μεταγραφες, καλες, εμενα δεν μου εκανε ΤΟΣΟ εντυπωση ο Ζουμα, οσο μου αρεσε ο Μιλε, εξαιρετικος ποδοσφαιριστης. Να δουμε τωρα τι θα κανουνε τα παιδια στα γραφεια, επανω. Δεν εισαι τοσο δα χαμηλα για να πουμε οτι "Ε νταξ, οντως επρεπε να φυγεις" μια χαρα γυρναει η κατασταση. Να δουμε τι θα δουμε. Περιμενω εξεληξεις εναγωνιοδως. VAMOS DIEGITO!!!! @JimmakosInArm7 Συνεχιζεις ακαταπαυσθα, εσυ, και κανεις την δουλεια σου, κερδιζεις! Τεραστια νικη επι της Λιβερπουλ, και μεγαλα διπλα σε καλες εδρες. Εξαιρετικη μπαλα, γενικα κανεις μοναδικη σεζον, και πρεπει να κρατησεις μομεντουμ, οσο μπορεις και στην επομενη, γιατι σε αυτη δε σε φοβαμαι, θα τερματησεις ψηλα. Εχεις και το κυπελλακι στην γωνια, αν θες να ελπιζεις για τιτλο. @takisaek Κανεις κακες ηττες, και αυτο φαινεται στην βαθμολογια. Προς το παρων οι ηττες ειναι κακες, ειτε με μεγαλο σκορ ειτε με κακο αντιπαλο. Κρατιεσαι καλα βαθμολογικα μονο και μονο απο τα μεγαλα αποτελεσματα που εφερες με Τσελσι και United, και εννοειται τους ποντους που μαζευεις απο τα αυτονοτητα παιχνιδια. Βαθμολογικα δε θα παθεις τιποτα επικυνδινο θεωρω, αλλα πρεπει να βελτιωθεις σε καποιους τομεις, οπωσδηποτε. Η ομαδα ειναι καλη με ταλεντο και εμπειρια, το ροστερ δεν ειναι σε καμια περιπτωση για τοσο χαμηλες θεσεις, αλλα θελει δουλεια και υπομονη. Εχεις βελτιωθει αισθητα βεβαια, γιατι εγω προσωπικα δεν θελω ποτε να ειμαι αδικος, απλα θελω να δω περισσοετρα απο την ομαδα, και ειμαι αισιοδοξος οτι θα τα δω. Ο Τουρε ειναι καλο ταλεντο, αν θελεις να μεινεις αρκετα χρονια. ---------------------------------------------------------- Παμε OL - Dijon 2-1 Πολυ πιο δυσκολο απο οτι υπολογιζα, και δεν εμεινα διολου ευχαριστημενος. OL - Korona Lielce 7-1 Μεταξυ μας, καθολου "εντυπωσιακο" το σκορ, η Κορονα ειναι μικρομεσσαια ομαδα της Πολωνιας, η οποια χωθηκε στο ΤΣΛ απο την ΕΑ επειδη δεν ειχανε την Ζενιτ στο παιχνιδι.........2 αστερια ομαδα, τι να λεμε τωρα. Το μονο εντυπωσιακο ηταν αυτο. Χατ τρικ ο Αουαρ!!! Πολυ σπανιο γεγονος για 8ρι. Χιλια μπραβο. OL - Metz 1-0 Πολυ κακο παιχνιδι, αλλα οπως πολυ συχνα φετος, παιζουμε ασχημα, και κερδιζουμε. Κακιστη εξελιξη ο τραυματισμος του Jean Lucas για 1 μηνα. Δηλωσεις του Μπαρτο πριν το ματς κυπελλου απεναντι στην ΟΜ "Ειναι μια μεγαλη αναμετρηση μεταξυ 2 ιστορικων ομαδων του Γαλλικου ποδοσφαιρου. Τετοια παιχνιδια δεν επειρεαζονται απο φορμα και κλιμα, ειναι παντα ανταγωνιστικα και δυνατα, ασχετα με την κατασταση στην οποια βρισκεται η οποιαδηποτε ομαδα,Ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πολυ καλο παιχνιδι, με τον κοσμο μας να ειναι οπως παντα στο πλευρο μας" Ευκολο απογευμα τελικα, ομως. Η ΟΜ ειναι οντως πολυ κακη ετουτη την στιγμη, και το εκμεταλευτηκαμε στο επακρο. Νικη και προκριση. Κακο νεο : Ο Αδελαηδης εκτος για 2 μηνες. Toulouse - OL 0-1 Απιθανος GK. Πραγματικα φοβερος. Το ματς ηταν για 0-6 Kielce - OL 0-2 Ευκολο απογευμα, με τα 2ρα. ---------------------------------------------------------- Ειναι αδιανοητο αυτο που γινεται. Κερδιζω ΣΥΝΕΧΩΣ και ακαταπαυσθα, αλλα καθομαι ακομα 5ος, και στο -9 απο την κορυφη, απιθανο. Ειμαι και δυσαρεστημενος αλλα και χαρουμενος με το συγκεκριμενο γεγονος, καθως ναι μεν κερδιζω και "φαινεται" οτι δεν κανω τιποτα, αλλα απο την αλλη, ειναι εκπληκτικα ανταγωνιστικο το πρωταθλημα. Lucas - 1 μηνα. Αδελαηδης - 2 μηνες Αρχισανε οι τραυματισμοι...... Αποκτησαμε εναν ποδοσφαιριστη, ο οποιος θα ερθει τον Γεναρη. Sofianne Boufal 10 μυρρια απο Σοτον. 78 οβεραλ, 28 ετων. Θα βοηθησει ΠΑΡΑ πολυ στα πλαγια, που εχω μεγαλες αναγκες. Εχω μεγαλη προιστορια με τον συγκεκριμενο, καθως ηταν μελος και της θρυλικης Νις του ΦΙΦΑ 17 αλλα και του 2ου μου Career με ΟΛ στο ΦΙΦΑ 16. Εδω καποιες δηλωσεις του Μπαρτο πριν το ματς πρωταθληματος με την ΟΜ. "Ειμαστε σε μια μεταβατικη εποχη μεσα στην σεζον, καθως μαζευονται τα παιχνιδια και βαραινουν τα ποδια. Η ΟΜ μας υποδεχεται μεσα στο σπιτι της και φανταζομαι οτι θεωρει το παιχνιδι αυτο ως την τελεια ευκαιρια για να δωσει ευναυσμα και στην δικη της σεζον, με ενα καλο αποτελεσμα. Θα κοιταξουμε να μην γινει." Παμε να αντιμετωπισουμε την ΟΜ στο Βελοντρομ, και θα ειναι αδιαμφισβητητα δυσκολο, καθως θα ειμαστε και χωρις τον Αδελαηδη. Προκλιση και παιχνιδι για γερα νευρα. Παμε. ΑLLEZ L'OL!!!!! 6 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 882 Report post Posted October 21 (edited) @ELBarto-3-Στην Ευρωπη εκανες το καθηκον σου και πλεον εινα διαδικαστικα τα τελευταια ματς. Εγω στην θεση σου θα εδινα ευκαιριες σε πιτσιρικαδες. Στο πρωταθλημα τωρα πραγματικα απιστευτο αυτο που γινεται. Νικας και δεν μπορεις να περασεις μπροστα. Καλη μεταγραφη του Βοufal και αποδιδει ηδη. Ηταν και στις δικες μου επιλογες αλλα τα δεν τα βρηκαμε τελικα. Εβαλε γκολαρα με PSG. Συνεχισε και καποια στιγμη πιστευω θα ανεβεις βαθμολογικα. Δεν γινεται να μην ανεβεις. @takisaek Με τους μεγαλους τα πας πολυ καλα και πηρες μεγαλο χ με United και διπλο με Τσελσι, ενω και με City το παλεψες. Η 4αρα απο την Bournmouth σε επανεφερε στην πραγματικοτητα. Οπως λες δεν κινδυνευεις αλλα πρεπει να την δεις και εσυ την σεζον αυτη ως μεταβατικη και να προσπαθησεις να αναδειξεις παιχτες, οπως τον Toure που εχει ανεβει πολυ. Συνεχισε! Στα δικα μου, ενα mini post με βαθμολογια και καποια αποτελεσματα. Αυριο το τελος σεζον. Σημαντικοτερο παιχνιδι αυτο με την Liverpool στο Anfield. Ξορκισαμε τον κακο μας δαιμονα. 1 φαση σε ολο το ματς ειχαμε, οπως βλεπετε αλλα ο Bats με μια σουταρα το εβαλε. 1 και να ποναει. Αντε γιατι με ειχαν νευριασει και στο κυπελλο και στο προηγουμενο ματς πρωταθληματος. Στα εξωαγωνιστικα ειχαμε αυτο... Του εκανα προταση ανανεωσης αλλα του ειπα ξεκαθαρα, οτι δεν τον υπολογιζω σαν βασικο. Και απο τοτε εχει πιασει ολους τους δημοσιογραφους και λεει παντου, οτι τον εχω θεσει εκτος ομαδος. Αντιο με συνοπτικες διαδικασιες. Ρουφιανους στην ομαδα δεν θελουμε. Αυτα προς το παρον. Αυριο το τελος σεζον. Edited October 21 by Dimokritos 5 Quote Share this post Link to post
JimmakosInArm7 235 Report post Posted October 21 (edited) @Dimokritos κανεις πολυ καλη χρονια και παλι εκανες και πολυ καλες μεταγραφες που μπορουν να προσφερουν στο χορταρι..εννοειται πως σε τετοια λεφτα δεν λες οχι ..καλα εκανες και τον πουλησες τον ζαχα..μεγαλο διπλο μεσα στο Anfield..! η υποθεση παραμονη τελιωσε..παλεψε το για ευρωπη τωρα! ..εξω οι ρουφιανοι! @takisaek σε ευχαριστω για το tip..! η ομαδα σου αρχιζει και παιρνει τα πανω της σιγα σιγα...εχεις καποια κακα αποτελεσματα βεβαια...αλλα πιστευω η συνεχεια θα ναι καλυτερη..o toure πιστευω και εγω οτι θα εξελιχθει σε φορ ολκης ..συνεχισε @ELBarto-3- η μια νικη μετα την αλλη..πεταει η ομαδα ..αλλα κολλημενος στη βαθμολογια..στην ευρωπη η προκριση ειναι στο τσεπακι και η πρωτη θεση! καλη μεταγραφη ο Boufal θα βοιθησει! μεγαλη απωλεια ο αδελαηδης και ο Λουκας..παρε το διπλο μεσα στην OM να τρελαθουμε.. ALLEZ L'OL!!!! Παμε στα δικα μου παιδια..ειμαστε γεναρη..εχουμε αφιξεις και αποχωρησεις! το χα δηλωσει εξαρχης..οποιος δε μπορει να προσφερει θα χαιρετησει..δε με ακουγαν...! Εκτός απο τους εικονιζομενους αποχώρησαν και κατι άκυροι και ο Albrighton για 7,5 μυρια στη Betis.. 1η μεταγραφη Γεναρη ο Unai Simon ..τερματοφυλακας απο Bilibao εξελιξιμος..Back up του Livakovic που μπαινει στα βαθια και παιρνει γαντια βασικου! 2η μεταγραφη..ενας παιχτης που ξεχωρισα στα ματς με την West Ham..Manuel Lanzini..θα βοιθησει πιστευω οσο χρειαζεται στο κεντρο! απερριψε την Ιντερ για να ερθει σε μας! και παμε στη δραση!! 20η Αγων δυσκολη νικη απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα...σε ενα απο τα πιο ομορφα γηπεδα της αγγλιας! 21η Αγων..φοβερη ματσαρα με την ομαδα του @takisaek χορτασανε θεαμα οσοι βρεθηκαν στο James Park! Emirates Cup ευκολη νικη με ευρυ σκορ και προκριση! Ημιτελικος Carabao Cup... o Klopp εχει βρει τον δασκαλο του..αλλο ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα απεναντι στη καλυτερη ομαδα της Ευρωπης ...μεγαλο βημα για τον τελικο! 22η Αγων αλλη μια νικη..αλλοι 3 βαθμοι! 23η αγων ευκολη νικη και στην εδρα της burnley που παει για υποβιβασμο! 24η Αγων σκληροτραχηλη ομαδα η West ham..μας εβαλε δυσκολα αλλα τα καταφεραμε! Εmirates Cup..αλλη μια νικη..ενα χερι του Florenzi τους εβαλε παλι στο παιχνιδι και μετα ψιλο χαλαρωσαμε..αλλα προκριθηκαμε! το αρνητικο ειναι οτι εμεινε για 3 βδομαδες εκτος ο Vardy μετα απο αυτο το ματς! μεγαλη απωλεια! Ημιτελικος Carabo Cup 2ος Αγωνας σε αυτο τον αγωνα η Liverpool μονο για να παιξει μπαλα δεν ηρθε...σε καθε επαφη επεφταν κατω σα τα κοτοπουλα...ειμασταν σαφως ανωτεροι αλλα κοντρα στην κοντρα ισοφαρισαν ..απο το 35 παιζαμε με παιχτη λιγοτερο..αλλα παρα την ισοπαλια προκριθηκαμε στο τελικο ...εκει θα παιξουμε με την Manchester City..! 25η Αγων μεγαλη νικη με υπογραφη Maddison και Livakovic ...τρομεροι και οι 2..ειδικα o Liva που τα εβγαζε ολα! βασικος με το σπαθι του!! πολυ καλος και ο Choudhury που οργωνε το κεντρο σαν ενας αλλος Kante! Βαθμολογια!! οπως βλεπετε μεχρι την 6η θεση οι διαφορες ειναι μικρες αλλα πιστευω στο τελος της Σεζον να μασται μια απο τις ομαδες που θα κουνησουμε ξανα το σεντονι του Τσου λου..για πρωταθλημα λιγο δυσκολο..η Σιτυ ειναι ασταματητη..! Παρατηρησεις! - διανυουμε τρομερη χρονια..ειμαστε μεσα σε ολες τις διοργανωσεις και εχουμε την ευκαιρια να σηκωσουμε και μια κουπα! - στην αμυνα παιχνιδι με το παιχνιδι βρισκουμε μια ισορροπια ..πιστευω να σταθεροποιηθει η ομαδα.. και να σταματησουνε οι γκαφες! - γυρισε και ο Tielemans οποτε θα γεμισουμε το κεντρο μας και παλι αυτα ...συνεχιζουμε δυνατα! Edited October 22 by JimmakosInArm7 4 1 Quote Share this post Link to post