Jump to content
broxopios

My Club 2020 - Παίχτες για ομάδες 1* & 2*

Recommended Posts

UOvCldN.png

Στο παρόν τόπικ μπορείτε να προτείνετε παίχτες που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι τους για 1* και 2* δυναμικότητας ομάδων. 

Στο 2ο ποστ θα βρίσκονται οι παίχτες για 1* δυναμικότητας ομάδα και στο 3ο ποστ για 2*. 

Σημείωση: Κάποιοι από τους παίχτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου καλά σε 1* & 2* ομάδες. Ανάλογα το level του καθενός, αλλά και τη δυναμική της ομάδας σας.

Επίσης το πόσο overall κερδίζουν σε άλλες θέσεις συγκεκριμένοι παίχτες έχει να κάνει με το αν στην θέση αυτή έχουν 1 ή 2 (αν είναι αχνό ή έντονο). Αν το αχνό το κάνεις έντονο με position trainer, κερδίζουν ακόμα παραπάνω (πχ Emelyanov πήρε level 1 +10 ως CB αντί για +4). Βέβαια το πόσο κερδίζουν/χάνουν ανά θέση αλλάζει με το level, πχ ο Filip (ο παλιός) ξεκίνησε +10 ως CB και τώρα είναι +8, και νομίζω τα ίδια κι ο Kasola. Γενικό hint, ειδικά αν μιλάμε για 1* επίπεδο και θες παίχτες μηχανάκια να παίζουν παντού, δώστε position trainers. Κάνουν τεράστια διαφορά.

Θα παρακαλούσα να σεβαστούμε το τοπικ και να ποσταρετε μόνο ότι έχει να κάνει με προτάσεις παιχτών.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Δεν έχει γράψει κανείς εδώ;

Τέλος πάντων, δυστυχώς στο 2020 δεν υπάρχουν πολλά αστέρια του 19 (Kasola λείπεις), και τα παλιά αστέρια έχουν ανέβει αρκετά (Mabil πχ). Καινούριους που ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα τρομερό, απλά ΟΚ παίχτες (Fredy πχ).

Από τους παίχτες που ανεβάζουν στατιστικά είναι (και φέτος) ο Emelyanov (level 1 παίρνει +4 ως CB) και ο Rabiu (+1 ως CB), και γενικά τα στατιστικά τους είναι ικανοποιητικότατα και άνετα παίζουν ως DMF ή ακόμα και πιο αμυντικογενές CMF. Βέβαια το γεγονός πως το 1* φτάνει 1699 επιτρέπει περισσότερους παίχτες εκεί, αν δεν θες να χωρέσεις Ομπαμεγιάνγκ πχ.

Όσο έχω δει τα περσινά αστέρια, μέχρι και ασημένιους, βλέπω μεγάλη πτώση. Άλλοι λίγο (Kouyate), άλλοι πολύ (A. Toure), άλλοι είναι παρόμοιοι (Krychowiak). Σταθερή αξία ο Lasagna ως CF, απλά απίστευτος.

Αν ανέβεις λίγο (για 2* μιλάμε), ο Barrios είναι παιχτούρα κι ας χάνει λίγο σε ύψος.

Θα ήθελα να δω γνώμες από άλλους για παίχτες κυρίως ασπρόμπαλους, άντε bronze (αν είναι μεγάλης ηλικίας που δεν ανεβαίνουν πολύ), μην μου έχει ξεφύγει κόσμος.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Από τη στιγμή που μπαφάρανε τόσο τους προπονητές (costs) ΚΥΡΙΩΣ , και τα όρια στα team ratings, συν τον ωκεανό από featured players, δε βλέπω και πολύ νόημα για κυνήγι μονάστερων και διάστερων "αστεριών" (πλεονασμός). Ειδικά αυτό που ακόμα και ο Araburu χωράει με το καλημέρα τους πάντες, νομίζω σκότωσε αρκετά αυτό το είδος team building.

Share this post


Link to post

Η Konami κατέστρεψε το mode από μόνη της...

τέλος πάντων, στο εντελώς καταλάθος είδα στο pesdb αυτόν και μου φαίνεται τίμιος:
http://pesdb.net/pes2020/?id=44609

(είναι silver ball, παίζει να είναι και offtopic 😛 )

 

Edited by johnson

Share this post


Link to post
21 hours ago, slamsoze said:

Από τη στιγμή που μπαφάρανε τόσο τους προπονητές (costs) ΚΥΡΙΩΣ , και τα όρια στα team ratings, συν τον ωκεανό από featured players, δε βλέπω και πολύ νόημα για κυνήγι μονάστερων και διάστερων "αστεριών" (πλεονασμός). Ειδικά αυτό που ακόμα και ο Araburu χωράει με το καλημέρα τους πάντες, νομίζω σκότωσε αρκετά αυτό το είδος team building.

Γενικά διαφωνώ, πέρυσι έπαιζα 1* σταθερά και ο προπονητής μου με τόσα management boost που του είχα δώσει είχε φτάσει στα 1000+, αλλά τον είχα για 1*. Δεν είναι ο προπονητής ο λόγος να παίξεις 1*, είναι το γεγονός πως παίζεται πιο ποδόσφαιρο εκεί, λιγότερο run n gun, περισσότερα errors και λιγότερο PA3, αλλά το βασικότερο καθώς είναι πιο στρωτά τα πράγματα το script είναι πιο διαχειρίσιμο. Αν είσαι καλύτερος σε 1*, θα νικήσεις 9/10 φορές. Αν είσαι καλύτερος σε 5*, το κάνεις 6/10 γιατί απλά το παιχνίδι θα παίζει μόνο του.

Το πρόβλημα φέτος βέβαια είναι το όριο του 1699, όπου χωράει για πλάκα καλός μαυρόμπαλος (IF Auba πχ) και έχεις και ωραία ισορροπημένη ομάδα με silver/bronze. Βέβαια το levelling up θα είναι πρόβλημα αν θες σταθερή ομάδα, όπου εκεί πας αναγκαστικά για white/bronze και κατά προτίμηση 30+ σε ηλικία, για να μην ξεφεύγουν πολύ σε overall. Χωρίς να έχω ξεκινήσει ακόμα να παίζω (στήνω ομάδα ακόμα), φοβάμαι θα βλέπω σε 1* πολλές ομάδες με σταθερά κτήνος 90+ CF και παντού silver μέχρι level 10, και ανακύκλωση των silver παιχτών μετά. Δύσκολα θα δω ομάδες στημένες με ανεβασμένους σταθερούς white/bronze όπως έβλεπα πέρυσι.

Μερικά αστέρια ακόμα που έχω βρει και θα αποκτήσω πάντως είναι:

- Balanta, ο άκυρος AMF που παίζει και CB, τερματίζει 81 OVR, τον παίρνεις με AMF + Defensive Awareness (!!!) και τον σκέφτομαι για CMF καθώς box to box, και θυμίζει παλιό καλό N'Doye με υψηλά στατιστικά τόσο σε offensive όσο και σε defensive awareness. Μόνο λίγο χάνει σε aggression, αλλά πιστεύω δεν θα μας πειράξει αυτό. Στα συν του ότι πρακτικά παίζει παντού.

- Napoleoni, hole player SS που είναι αντίστοιχα καλός ως AMF (για εκεί τον προορίζω). Τον είχα σταμπάρει από πέρυσι, αλλά όταν πέρυσι είχες Joao Carvalho και Dona N'Doh (που χάλασε πολύ φέτος) δεν είχε νόημα.

Αλλά όπως λέει και ο @johnson, οι low level ανακυκλωμένοι ασημένιοι παίζει να έχουν περισσότερο νόημα σε 1*. Το πρόβλημα γενικά είναι ότι και σε ασημένιους λείπουν φέτος τα πραγματικά αστέρια όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Share this post


Link to post
3 hours ago, brocashelm said:

Γενικά διαφωνώ, πέρυσι έπαιζα 1* σταθερά και ο προπονητής μου με τόσα management boost που του είχα δώσει είχε φτάσει στα 1000+, αλλά τον είχα για 1*. Δεν είναι ο προπονητής ο λόγος να παίξεις 1*,

Με το υπόλοιπο κείμενο σου, αναίρεσες μόνος σου την πρώτη σου πρόταση, οπότε συμφωνούμε 100%. Δεν είναι ο προπονητής ο λόγος να παίξεις 1*, ΑΛΛΑ ο προπονητής ΗΤΑΝ το φρένο, για αυτούς που χωράνε φέτος σε ομάδα 1* μαυρόμπαλους, τον Aubamayenag, τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα.

Πρόσθεσε και το περσινό σύστημα με τα κόστη του προπονητή, (που είχαν οι παίκτες  μετά το level 30, οπότε και σε επιβράβευε να κρατήσεις και να δουλέψεις με έναν τέρμα πάτο  σε OPR ασπρόμπαλο παίκτη, που δε σου ανέβαζε το team level με το rating του, και μπορούσε να χωρέσει σε 1* ομάδα χωρίς να χαλάει το teamspirit) το οποίο σύστημα άλλαξε φέτος και παίρνεις τη συνολική εικόνα.

Για μένα τα 1* και 2* πάνε περίπατο φέτος, καθώς θεωρώ δεν ανταμείβουν τη διορατικότητα και τη μεθοδικότητα. Έτσι όπως βλέπω τα νούμερα και τις φόρμουλες, το αντίστοιχο rewarding του περσινού 1* & 2* είναι πόσο περισσότερους μαύρους-χρυσούς μπορεί κανείς να χωρέσει σε ομάδα 3*. Μετά βέβαια γίνεται end to end το παιχνίδι και χάνεται το στρωτό των μικρών level.

Share this post


Link to post

Μα το θέμα για 1* δεν είναι ο προπονητής, είναι ότι το όριο είναι 1699 αντί για 1399 που ήταν πέρυσι. Πέρυσι με το όριο είχα πετύχει ελάχιστους που είχαν έναν CR7 σαν CF και μετά είχαν ότι σαβούρα κυκλοφορούσε μέχρι 67 OVR. Διπλό ή τριπλό man marking στον μαυρόμπαλο και τέλος. Σε αυτούς έκανες πάρτυ με παίχτες όπως ο 73 OVR Mabil (95/94 speed/acceleration) ή ο 74 OVR Zivkovic (96 speed, γομάρι και για κεφαλιές), χωρίς καν να υπολογίζω τον δικό σου CF που πάντα ήταν λίγο ανεβασμένος (κατά καιρούς είχα low level Batigoal ή Icardi, Lasagna, και μετά ανεβασμένους Ogude (δυστύχως ο "+3 ως CF" δεν υπάρχει φέτος) ή Eleke (φέτος είναι απλά ΟΚ, καμία σχέση με πέρυσι).

Πάντως για να είμαι on topic, παίχτης που έχει βελτιωθεί αισθητά φέτος και σίγουρα πάει σε 2* (και ίσως σε 1*) είναι ο Onyekuru, που του ανεβάσαν αισθητά τα επιθετικά skills και το form πήγε από 4 7, συν ότι κερδίζει οριακά ένα +1 ως LWF σε σχέση με LMF. Στα πολύ θετικά ότι τον βγάζεις πανεύκολα, είτε με free scouts είτε εγώ που τον έβγαλα με 4* Galatasaray που είχε δώσει από κάποιο matchday μαζί με 2* LMF. Τερματίζει 90 OVR βέβαια, οπότε κάποια στιγμή ίσως να μην χωράει. Αν βγει POTW έκδοσή του θα είναι απίστευτος για 5* βέβαια.

Share this post


Link to post

@brocashelm ειδικά φέτος δεν αξίζει να ασχοληθείς με 1* και 2*, από 3* και πάνω. Εγώ είχα μία αρκετά καλή 3* χωρίς Ρονάλντο ή Κοντό στην ενδεκάδα και χωρίς white bench εννοείται,  με ψαγμένες αλλαγές και κατέληξα να τη χαλάσω και να τους κάνω σχεδόν όλους trainers. Αργούσε υπερβολικά (5 με 7 λεπτά περίπου) για τα γούστα μου να βρει αντίπαλο, πριν κάνα μήνα αυτά τώρα πιθανόν να είναι ακόμα χειρότερα. Ειδικά αν παίζεις τις ώρες που έχει το matchday θα βλαστημήσεις, όλοι παίζουν matchday.

Τσέκαρε και αυτόν, αρκετά τίμιος για bronze.

http://pesdb.net/pes2020/?id=126834

  • Like 2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...