Diegito21 1.603 Report post Posted December 25, 2018 (edited) @Dimokritos Exεις δυσκολο εργο φιλε με την Σαντερλαντ πρεπει να βρεις τροπο να στηριξεις τον Οστιν στην επιθεση και να κανεις προσθηκες στην αμυνα. Καλη αρχη και ευχομαι να δουμε την ομαδα που θες σε λιγο καιρο. @takisaek Φιλε αδερφε μου οχι στην Λιβερπουλ........... Πλακα κανω οπου θες ηταν σε δυσκολη θεση και λογικο. Σε κακιστη θεση η ομαδα...ευκαιρια παντως που πηγαν Europa μπορεις να το σηκωσεις κιολας ανετα! Ο Μανε ειναι απωλεια αλλα οκ εχεις ακομη την συμπαθεια τον Σαλαχ...τον αγαπω αυτο τον παικταρα. Και εφερες τον Τορειρα τρομερος ο ορισμος του Ουρουγουανου, μετα θα βαλω Μουκιελε πολυ καλη λυση και φυσικα οι Λινγκαρντ και Joota θα βοηθησουν παρα πολυ. O Bailey ειναι ηγεταρος και θα συ δωσει εξτρα ταχυτητα και ποιοτητα δεν ξερω αν θα ναι στα επιπεδα Μανε αλλα θα πλησιασει. Παμε στα αγωνιστικα φιλε τωρα κανεις τρομερο δευετρο γυρο φιλε....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και ειδικα εκεινη ανατροπαρα με Αρσεναλ ηταν Λιβερπουλ στυλ. Ξεκινησες πολυ καλα με 5αρα και μετα δεν εχασες απο Σιτυ. Οκ η Μαν Γιου κριθηκε στον κακο Αλισον ο οποιος ειναι πλ καλος τερματας αλλα στο Φιφα ολα σχετικα ειναι! Τωρα στην Ευρωπη πας φουλ γαι τον τιτλο και να σου πω κατι μπορεις να περασεις απο την Μαν Γιου αλλα θα ξερεις θα στηριξω κοκκινους διαβολους Οπως και να χει περιμενω να σε δω να βγαλεις την ομαδα ΤΣΛ αλλα και να μην συμβει εχεις και αλλη ευκαιρια κατακτωντας το αδερφακι του ΤΣΛ!!!! YOU 'LL NEVER WALK ALONE!!! @Fanis-13- Αδερφε σου επεσε βαρυ το μελομακαρονο και ο κουραμπιες! Ξεκινησες με σκληρο πορνο με Σιτυ χαχαχα! Αλλα οκ μετα καπως ισορροπησες και εφερες 2 χ τα οποια οκ καπως σε βοηθησαν. Πρεπει οπωσδηποτε να παρεις βαθμους φιλε να ξεκολλησεις απο αυτες τις θεσεις δεν σε βλεπω καλα. Ο Αρναουτοβιτς ξερει μπαλιτσα οποτε αφου σε βοηθαει πλαισιωσε τον με επιπλεον κινησεις να πας μπροστα και να προλαβεις το εισητηριο για Ευρωπη. Σε περιμενω αδερφε να βαλες μπρος τα σφυρια να λειτουργησουν!!!! ΠΑΜΕΕΕ! @ELBarto-3- Eποχη Γκαγιαρδο στην Αρσεναλ και με την βουλα. Παμε να δουμε τι μπορουν να κανουν οι κανονιερηδες που απο οτι βελπω θα δουμε πολυ ωραια πραγματα φετος! Μεταγραφες τωρα εκανες σωστες πωλησεις...Και μενα ο Οζιλ μαρεσει παρα πολυ ειναι αδυναμια αλλα με τοσα λεφτα καλα εκανες και τον εδωσες. Οι Μικι και Παπ καλα εκαναν και απομακρυνθηκαν...δεν συμφωνω ουτε εγω με Σεμεδο αλλα οκ ειναι πολλα τα χρηματα Αρη Στις αφιξεις τωρα γινανε πραγματακια σπουδαια.... Ξεχωριζω απο ολους αυτους Αουαρ, Ντε Λιχτ, Λεμαρ , Σιμεονε (αγαπη) , Λουκ Σο παικταρας και Ντεμπελε στο τελευταιο ποστ! Ο ΠΑΙΚΑΤΑΡΑΣ θα σε παει ενα βημα παραπερα και πιστευω με αυτη την κινηση μπορεις ανετα τελικο Γιουροπα. Αδυναμια μου ο Μπεγιεριν παντα μαρεσε αυτο το μπακ! Αγωνιστικα τωρα ωραιο σχηματακι επιθετικο οπως παιζει η Αρσεναλ και μας αρεσε παντα. Πρωτη γευση και ο Κοβασιτς που μαρεσει και μενα παρα πολυ εδωσε απαντησεις! Πολυ καλο ξεκινημα και πιστευω θα σε βοηθησουν ολοι αυτοι που πηρες καια υτοι που προυπηρχαν απο σενα. Εξαιρετικος ο Κροατης και στο Λιβερπουλ και σπουδαιο διπλο αδερεφ τι να λεμε! Συνεχισες καλα γτ ειχες και πολυ δυσκολο προγραμμα ρε φιλε..οκ προκριση με Χαρτς που κριθηκαν ολα στην Σκωτια ευτυχως για σενα και μετα εφερες ωραιοτατο χ με Τοτεναμ σε ενα καλο παιχνιδι. Οκ εχασες απο Πεπ αλλα νταξει σκοραρες κιολας και εφερες κομπλε χ με μια Μαν Γιου που θα θελαμε να ναι πραγματικη Ωραιο διπλο με Χαμ και πλεον εισαι και κορυφη...περασες δυσκολο προγραμμα οποτε με λιγο προσοχη μπορει και να ανοιξει η διαφορα ποιος ξερει. Γενικα στα εκτος βαζεις αρκετα γκολακια και αυτο ειναι καλο. (1-6 με Μπραητον.) Τελος στην Ευρωπη θελει λιγο προσοχη φιλε να καθαρισεις να τελειωνεις....για το Καραμπαο οκ στα τετοια σου..δεν γινονται ολα. Τωρα στους παικτες προσεχε Ομπα ειναι αδυναμια αλλα οκ αν δεν θελει και γκρινιαζει πανω απο ολα η ομαδα. Ντεμπελε σε βλεπω ανετα του χρονου στους 4 του ΤΣΛ τρελο παικτρονι ο τυπας τον πιστευω... Χιμενες Αουαρ και Λενο ειναι γιγαντες... Πιστευω εχεις φτιαξει τρομερη ομαδα και μου μυριζει κτ πολυ καλο η συνεχεια! GO GOO GOOOOONERS!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________________________________________________________ Συνεχεια στα δικα μου οπου ο Σεπτεμβρης και ο Οκτωβρης δεν ειχαν καλο τρανζισιον Πως εχασα αυτο το ματς κανεις δεν ξερει τι να πω......Ειλικρινα σε ολο το ματς καλυτεροι 2 σουτ αυτοι 2 γκολ. Το επομενο δεν θα το σχολιασω γιατι η διαιτησια στο φετινο παιχνιδι ειναι Τ Ρ Α Γ Ι Κ Η. Δεν μας εδωσαν παλι καθαρο πεναλτι και χασαμε και τρελη ευκαιρια με ΑΙλτον στο 88ο λεπτο μονος του να κανει το 2-2.... Επρεπε να σηκωσουμε κεφαλι και το καναμε απεναντι σε μια ομαδα που παει πολυ καλα φετος... 3-0 τους διαλυσαμε με Σουπερ Μαριο να βαζει 2 γκολακια απο τα 3 και το τριτο ο Ναντεζ!!!! Απιστευτος ο Ιταλος! Δεν το περιμενα οτι ερχεται εντος περιοχης το σκοτωνει. Το κακο ειναι οτι χασαμε τον Μπαλο για 3 εβδομαδες μετα απο τραυματισμο στην προπονηση. Μας περιμενε δυσκολη εξοδος στο Μιλανο.. εστησα την ομαδα πολυ καλα και η δευτερη μεχρι εκεινη την στιγμη Ιντερ δεν μας απειλησε καθολου. Ισα ισα χασαμε ευκαιρια να κανουμε το 0-1 με δοκαρι του Αrdaiz στο 78ο λεπτο. 0-0 τελικο σκορ! Στο επομενο χασαμε ενα καρο ευκαιριες αλλα τιποτα.... Και πηγαμε στην Μπολονια να παιξουμε την αντιστοιχη ομαδα... Bologna - Fiorentina 1-1 Κακη μας εμφανιση αλλα ενα γκολ του Βερετου μας εσωσε απο την ηττα. Ξεχασα φωτο. Εδω παμε σε ενα πολυ δυσκολο και κομβικο ματσακι... Κερδισαμε 2-1 με τον μεγαλο Κιεζα να σκοραρει στο 88ο λεπτο και να μας δινει την νικη!!! Ευτυχως νικη γτ ειχαμε κολλησει στα χ και χαναμε εδαφος για Ευρωπη! Σπουδαια νικη! Και ομως δεν ειχε τελειωσει το σοου του ο παικταρας και μας πηρε απο το χερι και με την Σπαλ!! 2 απιστευτες γκολαρες! Θυμισε τον πατερα του! Φυσικα σκοραρε και ο τρελο Μαριο μετα απο πολυ ωραια σεντρα του Μπιραγκι! ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Οπως βλεπετε παει καλα το πραγμα απλα θελει προσοχη. Εχονται σπουδαια ματς με Τζενοα εκτος και Τορινο. Θα κρινουν κατα πολυ τι εχουμε σκοπο να κανουμε φετος! Απο τους παικτες μου ο Μπαρεκα ειναι τρελη αποκαλυψη και εκτοπισε τον Αιλτον απο την ενδεκαδα. Μαρκαρει τρομερα και κανει απιστευτες σεντρες. Κιεζα - Μαριο οι 2 μου σκορερς και οι 2 καλυτεροι μου παικτες! 5 γκολ ο ενας 6 ο αλλος! Ναντεζ- Μιλενκοβιτς φοβεροι! Επισης να αναφερω ενα τρελο παικτακι που εβγαλα απο ακαδημιες μολις 16 ετων . Τον Εβαλα με Σπαλ και τρελαθηκα απιστευτος σαν νεος Κιεζα. Τζιακομο Μορετι! Ελπιζω να εξελιχθει σε ηγετη! Αυτα παιδες συνεχιζουμε με πιστη οτι φετος μπορουμε να βγουμε Ευρωπη! FORZA VIOLA KAI KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!! Edited December 25, 2018 by Diegito21 3 1 Quote Share this post Link to post
rabesatratana 982 Report post Posted December 25, 2018 Δεν εχει φετος επιλογη ωρας οπως το περσινο?Με βαζει συνεχως να παιζω βραδυ και δεν μπορω να το αλλαξω.Μου αρεσει περισσοτερο να παιζω μερα τα παιχνιδια.Μηπως πρεπει να διαλεξω το καταλληλο γηπεδο για εδρα για να μπορω να παιζω μεσημερι? Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 25, 2018 14 minutes ago, athe said: Δεν εχει φετος επιλογη ωρας οπως το περσινο?Με βαζει συνεχως να παιζω βραδυ και δεν μπορω να το αλλαξω.Μου αρεσει περισσοτερο να παιζω μερα τα παιχνιδια.Μηπως πρεπει να διαλεξω το καταλληλο γηπεδο για εδρα για να μπορω να παιζω μεσημερι? Μάλλον πρέπει να αλλάξεις παιχνίδι..... Quote Share this post Link to post
rabesatratana 982 Report post Posted December 25, 2018 Τωρα το ειδα.Μονο σε Β-Γ κατηγοριες παιζουν μεσημερι.Αλλα φοβαμαι οτι και να ανεβω στην πρωτη κατηγορια θα με ξαναβαλει το παιχνιδι να παιζω βραδυ. Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 25, 2018 41 minutes ago, athe said: Τωρα το ειδα.Μονο σε Β-Γ κατηγοριες παιζουν μεσημερι.Αλλα φοβαμαι οτι και να ανεβω στην πρωτη κατηγορια θα με ξαναβαλει το παιχνιδι να παιζω βραδυ. Παντού παίζουν όλες τις ώρες... Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted December 25, 2018 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!🎄🎄🎄 3 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted December 25, 2018 (edited) Καταρχας καλα Χριστουγεννα! @Diegito21Εκανες κοιλια στα τελευταια ματς αλλα κρατιεσαι και εισαι μεσα σε ολα. Σημαντικο οτι δεν εχασες απο Ιντερ. Μεγαλο αποτελεσμα. Ο πιτσιρικας απο τις ακαδημιες φαινεται δυνατο πουλεν. Εξελιξε τον! Συνεχισε! @Fanis-13-Καθε αρχη και δυσκολη. Εχεις δυσκολο εργο και οχι παρα πολυ χρονο. Πρεπει να φερεις συντομα αποτελεσματα, για να μην τρεχεις αργοτερα. Ευτυχως ερχεται και η μεταγραφικη περιοδος συντομα. @ELBarto-3-Εχεις κανει ομαδαρα ξεκαθαρα. Εφερες και τον Ουσμαν. Στο πρωταθλημα πολυ καλος και δικαια πρωτος αλλα απο πισω γινεται χαμος. Στην Ευρωπη ας μην γελιομαστε κακη η ηττα εντος αλλα δεν νομιζω οτι γινεται να χασεις την προκριση. Μονο με αυτοκτονια! @takisaekΕνδιαφερουσα επιλογη λογω της θεσης της ομαδας. Και παρα το γεγονος, οτι ειχες τεραστιο μπατζετ εκανες προσεγμενες κινησεις. Μπραβο. Ανετρεψες εντελως την κατασταση και μπορεις να βγει και Τσ Λου του χρονου, ενω εχεις και την Ευρωπη. Θα γινει χαμος με την United! Στα δικα μου: Fulham-Southampton 0-1 Southampton-Man. United 3-3 Προηγηθηκαμε 2 φορες. Παλι καλα στο τελος ισοφαρισαμε και δεν χασαμε. Δικαιο αποτελεσμα. Cardiff-Southampton 0-2 Spurs-Southampton 1-1 Southampton-Arsenal 1-3 Ο ορισμος της κακης ομαδας αλλα με καλους παιχτες τυπου Ομπα. Παρατητησεις: -Εχει ανεβει πολυ ο Gabbiadini και σκοραρει συνεχεις στα τελευταια ματς. -Εχω μπερδευτει πολυ και δεν ξερω τι κινησεις να κανω ειναι η αληθεια. Δεν θελω να χαλασω την χημεια της ομαδας. -Δυστυχως μετα απο 17 παιχνιδια οι ομαδες απο την 1 εως την 11 θεση δεν εχουν ξεχωρισει. Την μια αγωνιστικη ειμαστε 2οι και την αλλη μπορει να βρεθουμε 11. Edited December 25, 2018 by Dimokritos 1 3 Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 26, 2018 @Dimokritos: Συνέχισε δυνατά αδερφέ με τους ΑΓΊΟΥΣ.. Είσαι σε πολύ καλή θέση προς το παρών λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος.. Συνέχισε δυνατά και αν δεν θέλεις να χαλάσεις την χημεία της ομάδας φέρε κανένα παίχτη εξελιξημο, για αλλαγή και για το μελλον COME ON YOU SAINT'S.!! @Diegito21: Πάμε στον ιταλό.. Φαίνετε να πηγαίνει καλύτερα αυτή η χρονιά σου.. Θέλεις όμως να μην χάνεις βαθμούς από τις μικρές... ξέρω, είναι οι πιο δύσκολες και πιο σπαστικες σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλα πρέπει να βρεις τρόπο να κερδίζεις αυτά τα ΜΑΤΣ.. Προχωρά δυνατά αδερφέ, πρέπει να κάνεις μια δυνατή χρονιά.. FORZA DIEGITO!!! ---------------------------------------------------------------- Πάμε στα δικά μου.. Είχα ξεκινήσει κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα, το είχα αφήσει κάπου στο Νοέμβρη και σήμερα το συνέχισα και θα είναι το επόμενο μου Καριερ... Πάμε να ζήσουμε στιγμές ΦΙΦΑ 16.. Στην ομάδα μου Λοιπόν έχω παίξει μέχρι και την σημερινή μέρα, ναι την boxing day και έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος Στην 11αδα παίζουμε με 4-2-3-1 , ταιριάζει πολύ στην ομάδα.. Αλλά 11αδα θα σας δείξω στο επόμενο ποστ που θα είναι πλήρες και με ΜΑΤΣ στο τέλος Γενάρη και με μεταγραφές... Αυτη τη στιγμή η βαθμολογία είναι κάπως έτσι Στο κύπελλο παρότι είπα ότι θα παίξω, είδα ότι παίζαμε με ΕΞΕΤΕΡ και τι έκανα ΣΙΜ και χάσαμε... θα συνεχίσουμε με FA CUP .. Αυτά παίδες μέχρι στιγμής παίζουμε γενικά ωραία, υπάρχουν βέβαια και τα κακά ματς όπως το τελευγαιο με ΜΠΕΡΝΛΙ που χάσαμε 4-2 από 0-2... Έχω κάνει κάποιες κινήσεις για αντικατάσταση κάποιων παιχτών, αλλά θα τα πούμε στο επόμενο ποστ αυτά.. 3 1 Quote Share this post Link to post
wehellas 2013 15 Report post Posted December 26, 2018 Γεια σας μάγκες στο career mode στο φετινό φιφα εάν πάρεις ομάδα η οποία μάχεται για τη αποφυγή του υποβιβασμού από πρεμιερ λιγκ η απο πρεμιέρα ντιβιζιον σε υψηλό επίπεδο δυσκολιας θα είναι ρεαλιστικό η θα είναι σε υψηλές θέσεις?? με assisted controls πάντα όχι manual.. Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted December 26, 2018 15 minutes ago, wehellas 2013 said: Γεια σας μάγκες στο career mode στο φετινό φιφα εάν πάρεις ομάδα η οποία μάχεται για τη αποφυγή του υποβιβασμού από πρεμιερ λιγκ η απο πρεμιέρα ντιβιζιον σε υψηλό επίπεδο δυσκολιας θα είναι ρεαλιστικό η θα είναι σε υψηλές θέσεις?? με assisted controls πάντα όχι manual.. αναλογα το ποσο καλα ξερεις να παιζεις το φετινο φιφα και το ποσο καλη ομαδα εχεις. προσωπικα τωρα που παιζω την 3η σεζον και εχω παει την ομαδα στην μπουντελσιγκα,ξεκινησα απο την 3η κατηγορια,παω κατα διαολου μετα απο 10 αγωνιστικες,ειμαι 3ος απο το τελος εχοντας μια κακη ομαδα για τα μεγαλα σαλονια και επισεις ακομα δεν εχω μαθει τοσο καλα το φιφα. Quote Share this post Link to post
wehellas 2013 15 Report post Posted December 26, 2018 1 hour ago, TOL1S said: αναλογα το ποσο καλα ξερεις να παιζεις το φετινο φιφα και το ποσο καλη ομαδα εχεις. προσωπικα τωρα που παιζω την 3η σεζον και εχω παει την ομαδα στην μπουντελσιγκα,ξεκινησα απο την 3η κατηγορια,παω κατα διαολου μετα απο 10 αγωνιστικες,ειμαι 3ος απο το τελος εχοντας μια κακη ομαδα για τα μεγαλα σαλονια και επισεις ακομα δεν εχω μαθει τοσο καλα το φιφα. μάλιστα.. με assist controls παιζεις? Και σε τι επιπεδο δυσκολιας παίζεις φιλε? πάντως στο 18 έβλεπα πως κάποια παιδιά έπαιζαν με μικρές ομάδες και έκαναν πορεία πρωταθλητισμού.. και με ομάδες με υψηλο rating όπως π.Χ λιβερπουλ που αγωνίζονται στην Ευρώπη δυσκολεύονται αρκετά και έκαναν κάμποσες γκέλες στο πρωταθλημα... Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted December 26, 2018 στο 18 και στα προηγουμενα φιφα ηταν ευκολο να παρεις τα παντα με μικρη ομαδα,στο 19 θελει να φτιαξεις ομαδα,παιζω assisted και στο ultimate,η φαπα ειναι μεγαλη για εμενα αυτη τη σεζον,σκεψου οτι μονο στο κυπελλο καταφερα να κερδισω 5-1 την μποχουμ που ειναι της 2ης κατηγοριας και εδω μαλλον πρεπει να αναθεωρησω πιστευω αυτο που εγραψα,οτι το ultimate δεν λειτουργει σωστα,τελικα ειχα πολυ καλυτερη ομαδα για την 2η κατηγοριας και εκανα παρτι και αυτο το βλεπω τωρα που ανεβηκα και πιστευα οτι δεν θα χρειαστω παικταραδες στην bundesliga καθως η σκεψη μου ηταν στα προηγουμενα φιφα και ελεγα οτι ευκολα η δυσκολα θα κερδιζω.,ετσι οπως με κοβω αν δεν φερω 2-3 παικτες τον γεναρη ,αν δεν με εχουν σουταρει εως τοτε,δεν βλεπω να σωζω την ομαδα απο την καθοδο. 2 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted December 26, 2018 @desperadoΜεχρι τωρα πολυ καλα τα πας. 3η θεση στην διακοπη. Συνεχισε ετσι. Αναμενουμε την συνεχεια. Στα δικα μου: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ: Hojbjerg-Betis (14 εκ.) Yoshida-Besiktas (5.9 εκ.) Forster-Racing (7.5 εκ.) Και κατι πιτσιρικαδες. ΗΡΘΑΝ: Grealish (Villa) 13 εκ. Κing (Bournemouth) 20 εκ. Sancho (BvB) 26 εκ. Arnold (Liverpool) 15 εκ. Παρατηρησεις: -Υπο αλλες συνθηκες θα ημασταν ψηλοτερα. Δυστυχως πεσαμε στην περιπτωση που ολη η 1η 10αδα βρισκεται κοντα και θα παιξουμε μεχρι το τελος για το ευρωπαικο εισιτηριο. -Εχουμε 3 συνεχομενες ηττες. Ευτυχως απο εδω και περα το προγραμμα ειναι ευκολο. Μονο η Liverpool μενει απο τις μεγαλες. -O Austin εχει 14 γκολ. Πολυ καλοι και οι υπολοιποι. Δυστυχως η αμυνα μας εχει προδωσει αρκετα. 3 1 Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 26, 2018 @TOL1S Μέχρι και το 16 , προσωπικά με δυσκολευε από την 4η Αγγλίας, δεν το ήξερα βέβαια καλά τότε.. Με δυσκόλευε πολύ και να φτιάξω ομάδα, αλλά και να ανέβω κατηγορία , ΜΠΡΙΣΤΟΛ 14,16 και ΠΛΙΜΟΥΘ 15 μετα απο 4-5 σεζον δεν κατάφερα να ανέβω στην PREMIER.. Στο 17 - 18 χαλαρωνε σιγά σιγά η δυσκολία , έκανες και τα PC και έφτιαχνες ομαδάρα στη 2η σεζόν.. Τώρα πιστεύω και από αυτό που βλέπω από σένα ότι έγινε παλι όπως τότε..;; θα δούμε.. θα δοκιμάσω αργότερα και με ορούς μεταγραφών Και τέτοια για να δυσκολεψει κι'αλλο.. @Dimokritos Σωστές μεταγραφές, ωραίες μ'αρέσουν.. Στα αγωνιστικά σου, θέλουν προσοχή τα τελευταία 8 ματς για να μπεις σε θέση Ευρώπης.. Περιμένουμε τέλος σεζόν.. -------------------------------------- Συνέχεια στα δικά μου. Αγωνιστικά Εκτός από τα 4 ματς από κάτω είχαμε και ΛΕΣΤΕΡ 0-0 που ξέχασα φωτο από τα νεύρα μου... τη δοκάρι ήταν αυτο, τα σπάσαμε. Στα υπόλοιπα, 2 γρήγορα γκολ απ ΜΠΡΑΙΤΟΝ και ταμπουρι.. Πώς ισοφαρισαμε ένας Θεός ξέρει.. Στην κόψη του ξυραφιού με ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ, κακό ματς με ΣΟΤΟΝ, Παιχνιδαρα και λίγα γκολ με ΓΟΥΛΒΣ μετά το μεταξύ μας παιχνίδι στο κύπελλο.. Βαθμολογία.. χαμός και εδώ όπως βλέπετε.. Με τα χίλια ζόρια την ΜΠΡΙΣΤΟΛ, Άνετα με φοβερη μπαλαρα και κλεισμένη 11αδα πλέον με την ΓΟΥΛΒΣ ... Δεν είδα αντίπαλο, αλλά έτσι και αλλιώς αύριο θα έχουμε ξανά ΠΟΣΤ.. Η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα αλλά τον Φλεβάρη και δεν πρόλαβα τη αντικατάσταση.. , αφού είπα να παίξω και το ματς με ΓΟΥΛΒΣ , και να τα αποτελέσματα.. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, αφού στο πρώτο γύρο έμεινε πάλι έξω για 2 μήνες... Και πάλι με κρεμάει.. Την επόμενη σεζόν πάει για αντικατάσταση... Πάμε για μεταγραφές: Πρώτα ο DIGNE αφου πληρώθηκε η ρητρα του (ΘΕΛΤΑ) ,δεν την είχα βγάλει και δεν με στεναχώρησε ιδιαίτερα, δεν πρόσφερε και τα αναμενόμενα... Αντικαταστάτης ο TIERNEY που ειναι και καλύτερος αμυντικά.. Μετα ήρθε πρόταση για SCHNEIDERLIN από ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ , ναι τον ξαναπήρε πίσω με -3 οβεραλ και σχεδόν όλα τα ποσοστά του κάτω.. Ήταν δώρο για εμάς τα 11Μ, έτσι ήρθε ο κύριος από κάτω αφου πληρώσαμε βέβαια τη ρητρα του.. Ο άλλος εδώ ήρθε με σποντα, αλλά κάναμε μεγάλο μπαμ.. Πούλησα TOSUN στην Τσέλσι για 25Μ έτσι είχα ένα σεβαστό ποσό και με αυτα πογ ειχαν μείνει φέρω 2 επιθετικούς και όχι 1.. Πήγαινα στην αρχή για GOMEZ(ΘΕΛΤΑ) και WESLEY (ΜΠΡΙΖ) Όμως η ΤΣΕΛΣΙ και πάλι μας πρόλαβε και τον πήρε τον 1ο.. Χωρίς καμία σκέψη είπα να τους βοηθήσω να ξεφορτωθούν τον Ισπανό μιας και IRL ο Ιταλός δεν τον θέλει.. Τα έδωσα όλα και δεν έμεινε τίποτα.. Έκανα βέβαια και ένα δυνατό PC που θα τον δούμε τη νέα σεζόν.. Στην 11αδα τώρα αλλάξαμε το σύστημα, και βάλαμε εξτρέμ, με τον RICHARLISON να μένει μπροστά.. Κρατήσαμε όμως τα 2 αμυντικά χαφ όπως πριν για να φυλαγομαστε... Ο DAVIES πήρε με το σπαθί του τη θέση στο10 από τον GYLFI , Ο LOOKMAN , είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του WALCOTT , δεν ξέρω αν θα είναι από φέτος, παντός σιγουρα του χρονου θα είναι στην αρχική 11δα.. Συνεχίζουμε πλέον μόνο με αγωνιστικά.. Νεότερα αύριο... 3 1 Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted December 26, 2018 @Dimokritos Τα πας πολυ καλα θα ελεγα αλλα και παλι εχεις μια αποσταση 6 βαθμων απο την 5η θεση και με ολους τους απο πανω σου να ειναι και αυτοι σε αποσταση πνοης απο την 5η θεση θα γινει μεγαλη σφαγη και θα δυσκολευτεις αρκετα... Παλεψε το ομως και οπου βγει!!!! κοιτα μηπως λογω κυπελλων σε βγαζει και η 6η θεση ευρωπη!!! παμε γερααα!!!!!! @desperado Εγινες και εσυ αγγλος βλεπω... Τωρα για επιλογη ομαδας δεν θα πω και πολλα ποτε δεν συμπαθουσα τα ζαχαρωτα σαν οπαδος και της αρσεναλ κιολας και τωρινος προπονητης της Λιβερπουλ τους αντιπαθω λιγουλακιι Στα σοβαραα τωρα εννοειται σε στηριζω 100% μπας και δει ποτε αυτη η ομαδα κανα τιτλο Βλεπω οτι μεχρι στιγμης τα πας περιφημα και κανεις πορεια πρωταθλητισμου θα ελεγααα!!!! Περιμενω ωραια πραγματαααα απο την ομαδα σου!!!! Αναμενω και πιο αναλυτικο ποστ με μεταγραφες και τα σχετικα ΒΑΜΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!! @Fanis-13- Παμε στον Φαναροο!!! Αδερφε ας μην κρυβομαστε περναει δυσκολα η ομαδα σου... Νταξει το 0-5 απο σιτι οσο και αν ποναει νταξει το λες αναμενομενο... Με Νιουκασλ εσωσες στο τελος τον βαθμο σε ματσαρα και με Παλας θα μπορουσες να κερδισεις αλλα κλασσικα παταει ο αλλος ενα σουτ απο το σπιτι του και μπαινει γκολ.... παιζεις καλα ομως και πιστευω θα ανεβεις αρκεταα Κοιτα να κανεις καμια μεταγραφη τωρα τον γεναρη αν υπαρχουν λεφταα!!! ΒΑΜΟΟΟΟΣΣΣΣΣ ΦΑΝΗΣΣΣΣΣ!!!! @Diegito21 Ελα παιχταραα μουυ!!!! Εχεις καλη ομαδα φετος αλλα χρειαζεται να βρεις σταθεροτητα και ηρεμια Κανεις σημαντικες νικες οπως με Σασουολο ουντινεζε και Σπαλ με τον ΤρελοΜαριο που οπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ μπορει και να σου πιασει μιας και του ταιριαζει το ιταλικο πρωταθλημα να κανει παπαδες και να δειχνει αναγεννημενος και με εναν Κιεζα Ηγεταροοοο!!!! Δυστυχως ομως πετας βαθμους και σε ευκολα ματς οπως με Βερονα που κλασσικα σε εσφαξε η αθλια διαιτησια και με Μπολονια μπρεσια που εκει εχασες τα αχαστα και απλα δεν ηθελε να μπει η μπαλα... Νταξει με Ρομα ηταν ντερμπι οπου εκει τα παντα μπορουν να συμβουν... Εξισου σημαντικο ομως ηταν και το Χ στο Μεαντσα με Ιντερ Βαθμολογικα παντως τα πας πολυ καλα και εισαι σε αποσταση πνοης απο τις θεσεις της ευρωπης θα ελεγα... Απλα χρειαζεται μεγαλη προσοχη... Δεν ξερω αλλα εγω που δοκιμασα τον Μπαρεκα στην Σαραγοσα δεν με τρελανε ιδιαιτεραα Παμε γερα για ενα ευρωπαικο εισητηριο φετος!!!! ΒΑΜΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥ!!!!!! @ELBarto-3- Παμε στον coach της ομαδας μας!!! Ας ξεκινησουμε με την Μεταγραφη του Ντεμπελε που εγκρινω 100% παιχταρας και φυσικα καλυτερος του Κομαν δεν το συζηταμεε!!! Τωρα στα αγωνιστικα εχεις δρομο ακομαα!!! Ναι μεν τεραστιο διπλο μεσα στο Λιβερπουλ δεν το συζητω αλλα ηρθε αυτο το 2-2 με Τοτεναμ που πονεσε. Σαν ηττα ηταν για τους οπαδους της Αρσεναλ αυτο το 2-2 μεσα στην εδρα μας με τους αιωνιους ατιτλους Ηρθε και η ηττα απο την Σιτι στο αλλο ντερμπι και εδεσε και το γλυκο Καλα για το 1-1 με Μαν Γιουν δεν εχω να πω κατι τζαμπα μαγκες τους εκανες... Πρεπει να γινει κατανοητο οτι σαν προπονητης της μεγαλης Αρσεναλ τα ντερμπι τουλαχιστον μεσα στην εδρα σου και ειδικα με κατι ομαδες τυπου Τοτεναμ ειναι must win παιχνιδια Βεβαια καθαριζεις ευκολα και αναμενομενα τα παιχνιδια με τις μικρες και μολις δεσει λιγο ακομα η ομαδα σου θα δουμε ωραια πραγματακιαααα!!!! Κρατιεσαι 1ος αλλα εχεις πολυ δρομο ακομα ομως εγω σε πιστευω για πρωταθλημααα!!!! Τωρα στην ευρωπη νταξει με Χαρτς εκανες τα αυτονοητα και περασες και παρα την απροσμενη ηττα με Σλαβια πιστευω θα προκριθεις δεν ειναι δυσκολος ο ομιλοςς Δωστα ολα και για διακριση στας ευρωπας!!! Παμε δυναταα για την δυσκολη συνεχειααα!!!! ΒΑΜΟΟΟΟΣΣΣΣ ΛΙΑΚΚΟΟΟΟ!!!!!! Παμε στα δικα μου τωραααα!!!!! Τσελσι - Λιβερπουλ 0-2 Λιβερπουλ - Μπερνλι 1-0 Νιουκασλ - Λιβερπουλ 0-3 Μπραιτον - Λιβερπουλ 1-2 Βαθμολογιαα!!! Καναμε το απολυτο comeback και απο κει που ειμασταν στο -3 απο την ζωνη του υποβιβασμου βγηκαμε -5 απο την 1η θεση Προσοχη και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι διεκδηκησαμε το πρωταθλημα σε καμια περιπτωση απλα και μονο το γεγονος οτι καλυψαμε μια αποσταση 20 βαθμων και πανω για να βγουμε 2οι ειναι σπουδαιο κατορθωμαα!! MVP της ομαδας απο το 2ο μισο που την ανελαβα εγω ειναι ο Φιρμινιο!!! Καλοι και ο Σαλαχ και ο Μπειλι αλλα ο Bobby ειναι μεγαλη καψουρα και σκοραρε αρκετα κρισημα γκολ!!!! Η σεζον δεν τελειωνει εδω ομως μιας και εχουμε και το Europa legaue Europa league round of 4' Μεγαλο ντερμπι και πραγματικα τους πατησαμε κατω με εναν μαγικο Ζοτα σαν ψευτο9αρι να κανει απιστευτα πραγματααα!!! Ξεκαθαρο προβαδισμα για τον επαναλιπτικοοο!!!! Δεν τους αφησαμε να παρουν ανασαααα!!! Μαγικος Μπαιλι μας χαρισε την νικη με δυο γκολαρεεεεςςςς!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕΕΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΟΟΟ!!!!!!!!! Καπως καλουλης ειναι αυτοςςς μωρεε ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟΟΟΟ!!!!! ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΕΤΙΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!! Το τροπαιο στην θεση του περιμενει τον νικητη!!!! οι 11αδες των 2 φιναλιστ Ξεκιναει το παινιδι και ειμαστε με 3-0 πισω στο σκορ στο 1ο ημιχρονο με τους παιχτες μου να μην μπορουν να αλλαξουν 2η πασα και εγω αν και χρονιαρες μερες να εχω επικαλεστει ολα τα θεια ξεκιναει το 2ο ημιχρονο και ρισκαρουμε απο το ξεκινημα του μιας και δεν εχουμε να χασουμε κατι.. Φουλ επιθετικα γυριζω το συστημα σε 3-2-4-1 και με παιχτες στα χαφ καθαρα επιθετικογενεις..... Μειωνουμε με τον Πιατεκ στο 69' κανουμε το 2-3 παλι με τον πιατεκ στο 78' και στο 82' ο Φιρμινιο με εναν κεραυνο κανει το 3-3 Και στο 90' κορνερ στο 1ο δοκαρι κεφαλια του Πιατεκ και ΓΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!! Δυστυχως ομως αν και καναμε την μεγαλη ανατροπη πριν προλαβουν να κοπασουν οι πανηγυρισμοι στην επομενη φαση φαγαμε kick off glitch και το ματς πηγε παραταση...... Και θα την παταγαμε καθως μετα απο βλακεια που εκανα στην αμυνα ο Μπουλερουζ στο 97' εκανε το 4-5. Ο Λινγκαρντ ομως στο 100' εκανε το 5-5 και πηγαμε στα πεναλντι... Τα πρωτα 2 πεναλντι ειναι ευστοχα και για τις 2 ομαδες ο Τορειρα εκτελει μεσα και το 3ο δικο μας και κανει το 3-2 και καπου εκει αναλαμβανει δραση ο Αλισον Πιανει αρχικα το 3ο πεναλντι χανουμε και το 4ο και το 5ο πεναλντι εμεις με το κλασσικο ανχος να μας διακατεχει παντα στα κρισιμα ο Καρβαλιο ομως στελνει το 4ο πεναλντι στα πουλια και ο Αλισον πιανει το τελευταιο πεναλντι του Τεγιο!!!!! Ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης μετα απο εναν απιστευτο τελικοο!!!!! Δεν ξερω αν μπορει να συγκριθει με το επος της πολης αλλα ειναι τρομερο αυτο που εγινεεε!!!!!! Ματς με φοβερες συγκινησεις και μακραν το καλυτερο που εχω παιξει σε φιφα τα τελευταια χρονια και γενικα οσα χρονια παιζω φιφα!!! Αυτα απο μενα παιδες εννοειται θα συνεχισω και την επομενη σεζον στην ομαδα με στοχο τα παντααα!!!! YOU WILL NEVER WALK ALONE!! 4 2 Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 27, 2018 @takisaek Αδερφέ μου πήρες το ευρωπαικο σε ένα ματς ροντέο πραγματικά.. ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ αδερφέ.. 2ος στο πρωτάθλημα που μαζι με την Ευρώπη και από εκεί που πήρες την ομαδα, είναι ονειρο Προχωράς δηνατταααα για την επόμενη σεζόν και CL * αντίθετα με σένα εγώ και την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ την συμπαθώ αλλά και την Άρσεναλ εξίσου το ίδιο.. Απορώ για την ΕΒΕΡΤΟΝ που δεν συμπαθεις , είναι μια από τις αγαπητές ομάδες του νησιού.. Και επισεις αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα , δεν θα υπήρχε ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ... Περιμένουμε νεότερα αδερφέ.. --------------------------------------- Πάμε στα δικά μου , με σκληρό πρόγραμμα παρα πολυ δύσκολο λογο το οτι περάσαμε στο κυπελλο και το πρόγραμμα εγινε με ματς το ένα πίσω από το άλλο.. Στα παρακάτω παίξαμε με αρκετό ροτεισον ειδικά στα ματς με ΚΆΡΝΤΙΦ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛΤ και ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ..και πήραν χρόνο και αρκετά τσικο.. Με ΣΙΤΥ τώρα , θα έλεγα ότι αξίζαμε την νίκη, στο 2-1 μάλιστα χάσαμε και τον ΜΟΡΑΤΑ που με το γκολ τραυματιστικε και γύρισε στο ματς με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.. Τώρα με ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ θα έλεγα ότι ήταν δίκαιο το Χ αφου είχε από ένα ημίχρονο ο καθένας μας... Και εδώ αρχίζει το μαρτύριο και συνεχίζουμε τα κολλητά ματς μετά από ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ... για αρχή ο KEANE τραυματίζεται στο ημίχρονο με ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ και μενουμε με μόνο αξιόλογο αμυντικό τον HOLGATE... Πολύ κούραση από το ημίχρονο όλοι ήταν τέρμα κάτω στην αντοχή.. Δεν. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, Μόνο με ΦΟΎΛΑΜ το σώσαμε στο τέλος και πήραμε το Χ.. Στην βαθμολογία τώρα πέσαμε αλλά όχι πολύ Το πρόγραμμα όμως είναι δύσκολο αφου έχουμε αμέσως μετά ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Που πάει για πρωτάθλημα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 5 μέρες μετά για τα ημιτελικά του FA CUP, αφού περάσαμε ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ και ΡΟΔΕΡΑΜ ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω Και μετά κολλητά ματς ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ και ΜΠΕΡΝΛΙ που παλεύουν για την σωτηρία τους και στο τέλος ΤΌΤΕΝΑΜ Πάμε και όπου βγει και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο... το μόνο καλό επέστρεψε 100% ο KEANE στην άμυνα αλλά δεν θα έχουμε GANA με ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ που συμπλήρωσε κάρτες.. Πάμε για να τελειώσουμε σεζόν.. 2 1 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted December 27, 2018 (edited) οπως ειχα πει τη τελευταια φορα,ανεβηκαμε στην μπουντεσλιγκα,δεν μπορεσα να κανω τις μεταγραφες που θα ηθελα μιας και μου εφαγα πολλα οι ανανεωσεις αλλα δεν πειραζει,η ιστορια ξεκινησε να γραφετε. 3Χ και 1 νικη επι της βερντερ βρεμης το ξεκινημα και ολα εδειχναν οτι η αρχη ειναι καλη,ωσπου την 5η αγωνιστικη λες και πατησε καποιος το κουμπι της φαπας,4 ηττες και 1Χ,ο απολογισμος 1-4-4 και με μολις 7 βαθμους βρεθηκαμε στην 3η θεση απο το τελος,ειναι η θεση των μπαραζ υποβιβασμου/ανοδου με την β κατηγορια. πραγματικα δεν μπορουσα να κανω τιποτα μεσα στο γηπεδο,τα παντα πηγαιναν στραβα,μετα απο σκεψεις αποφασισω να αφησω το αγαπημενο 4-4-1-1 μιας και δεν μπορουσα να σκοραρω και να παω σε ενα συστημα με 2 επιθετικους για να βρω και περισσοτερες θεωρητικα ευκαιριες,κατεληξα να παιξω με 4-4-2 τον κλειστο ρομβο. αυτο ηταν η λυση στο προβλημα μου,το ιδιο κουμπι που πατηθηκε και σερνομασταν ξαναπατηθηκε και αναστηθηκαμε,η αρχη εγινε με το κυπελλο οπου συντριψαμε την μποχουμ με 5-1,συνεχεια στην αλιανζ αρενα οπου η μπαγερν κατεβαζει την 2η ομαδα της,για 2ο σερι χρονο βαζω 2 γκολ μεσα στο σπιτι τους αλλα επισεις και παλι δεν φευγω νικητης,2-2 τελικο με γκολ στο 80κατι απο αυτους,2 σερι νικες στο καπακι με λεβερκουζεν και χερτα η οποια ειναι και η χειρτοτερη ομαδα στην κατηγορια. φτανουμε πλεον στο μεγαλο τοπικο ντερμπι,κολωνια-φορτουνα,θελαμε να συνεχισουμε την πορεια που καναμε στα τελευταια ματς,ηταν και ντερμπι και υπηρχε ενα κινητρο εξτρα,0-0 το 1ο ημ,καλυτερη η κολωνια,βραχος ο τερματας μου,το 2ο ξεκινανε με γκολ απο κορνερ,πεταω μεσα τον ισπανο επιθετικο μου μηπως και δω κατι καλυτερο μπροστα,1-1 σχετικα γρηγορα,πανω κατω η μπαλα ωσπου τρελο κλασικο φιφογκολ με την ανοητη κεφαλια απο το πεναλτι οπου ειναι χειροτερο και απο τα ψαλιδακια που ειχε στην αρχη το παιχνιδι,2-1 αυτοι αλλα και παλι σχεδον αμεσα απανταω και το ντερμπι τελειωνει χωρις νικητη. για να μη το ζαλιζω πολυ,μεχρι το τελος του 1ου γυρου δεν εχω κανει αλλη ηττα και απο το 1-4-4 και την 16η θεση ειμαστε στο 6-7-4 και την 5η !!!!! στο κυπελλο σκορπισαμε και το ανοβερο και για 1η φορα τα 3 αυτα χρονια θα ειμαστε στους 8 !!! οπου εκει θα βρουμε την στουτγκαρδη. μια αναφορα θελω να κανω για τους παικτες μου,θεωρω οτι οι 2 ακριβες μεταγραφες ηταν τραγικες,ο ντιαμπι δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα 14 εκ που εδωσα και κυριολεκτικα το στατιστικο που λεει οτι ειναι παικτης που ξερει να παιρνει σωστη θεση εγω δεν το βλεπω σε καμια περιπτωση να συμβαινει,οπως επισεις ο rubio ενα 10αρι της τελευταιας στιγμης που πηρα επισεις τραγικος,αντιθετα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον χατζηγιοβανη,κανει πολυ ωραια ματς και βοηθαει εκει που πρεπει παντα. και το τελευταιο,το επομενο μεγαλο ταλεντακι μου στην θεση του τερματοφυλακα,το μονο κακο του και το οποιο πιστευω οτι θα μου κανει ζημια και λογικα θα πωληθει και αμεσα στο τελος,ειναι το 1.80 υψος. συνεχιζουμε,απο την αρχικη απογοητευση παμε για οτι καλυτερο. Edited December 27, 2018 by TOL1S 2 3 Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 28, 2018 Πάμε για το δραματικό τέλος της σεζόν... Με ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ η οποια πήγαινε για πρωτάθλημα, παίξαμε πιο συντηρητικά στην αρχή παρόλα αυτά φάγαμε ενα γκολ ΕΑ.. με υπομονή ισοφαρισαμε και στο 2ο θα μπορουσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη.. Στα ματς με τις μικρές, πίστευα οτι θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά τελικά περάσαμε σχετικά εύκολα Και φτάσαμε στο πιο καθοριστικό ματς που θέλαμε μόνο νίκη, αλλά και στραβοπατημα των από πάνω.. Έχω απλα θα πω ότι κερδίσαμε και την ΕΑ με μια ηλίθια ΤΌΤΕΝΑΜ που δεν έκανε τίποτα και ήθελε να μας κερδίσει.. Το σκορ έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο και χωρίς να σκοράρουν.. Τελική βαθμολογία οπου μόνο η CITY αυτοκτόνησε και δυστυχώς στην ισοβαθμία μένουμε στο EL όπου δεν μας αξίζει... Πραγματικά τα δώσαμε όλα, παίζαμε με 11αδες ότι νανε σε κάποια ματς και τα καταφέρναμε.. Δεν θα βγάλω κάποιον MVP ,γιατί όλοι MVP είναι... Αν θα πρέπει κάπου να δώσω συγχαρητήρια, αυτοί είναι οι HOLGATE , έβγαλε τη μισή σεζόν βασικός σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, και όταν χρειάστηκε να παίξει δίπλα σε τσικο λόγο τραυματισμού του KEANE ή για ροτεισον , ήταν πραγματικά άρχοντας.. LOOKMAN, πραγματικά αστέρι ο τυπος και όταν έμπαινε αναστατωνε τις αντίπαλες άμυνες...και σκόραρε και σημαντικά γκολ... Με ξενέρωσε λιγοστό ότι μεγα από τόση προσπάθεια σε ισοβαθμία δεν θα παίξουμε CL. Δεν ξέρω για 2η σεζόν θα δούμε αν θα συνεχίσω ή όχι.. 3 1 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted December 28, 2018 @Fanis-13- Δε τα πας καλα, μπρο, και ανυσυχω. Εισαι ασταθης, και δε παιζεις και καμια σοβαρη μπαλα, κατ'εμε. Αν μπορεσεις να βρεις καποια διεξοδο, καντην. Αν και δε το συνυστω σε κανεναν να παραταει το καραβι, απο το να μη γραφεις εδω καθολου, πανε σε καμια καλη 😛 @takisaek Δε με ενδιαφερει μια το πρωταθλημα, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΡΕ!?!?!?!?!?!?! ETΣΙ ΡΕ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!! Μας εκανες περηφανους, ολους τους Scousers!!!!! Ενα απο τα καλυτερα ματς ολων των εποχων, και ειμαστε το επικεντρο!!!!! Ενα μπραβο και τιποτ'αλλο!!! Απιθανο παιχνιδι, και με comeback αλα Λιβερπουλ, κλασικο! Δειχνεις να εχεις τα @@ να κατσεις στον παγκο της ομαδος, για τα καλα!!!! Φιλε ενα μπραβο, τιποτα αλλο. Περιμενουμε το ΤΣΛ και την ενισχυση!! @Diegito21 Παμε στον λατρη του Μουρινιο-ball Εκανες γκελες, αλλα εισαι 8ος ακομα. Δειχνει οτι η Ιταλια δεν εχει παρει 100% μπρος ακομα, κι αυτο ειναι καλο, πρεπει να το εκμεταλευτεις. Ο Κιεζα σε οδηγει, και δειχνει ορεξη και ψυχη. Μπαρεκα παικταρος. Ανεπτυξε τον πιτσιρικα, μπας και δεις ασπρη μερα σε αυτο το κλαμπ! Περιμενουμε νεα σου, και μια (μακαρι) πιο ελπιδοφορα συνεχεια. Πρεπει να μαζεψεις αποτελεσματα, φιλε, μια νικη η ενα καλο Χ (οπως με Ιντερ) και τσουπ γκελα μετα. Πρεπει να μαζεψεις, οπωσδηποτε. @Dimokritos Εξαιρετικες κινησεις, με νοημα και καλυψες απολυτα τις αναγκες της ομαδος! Ιδιαιτερα ο Σαντσο! Σε πιστευω για την συνεχεια. @desperado Eισαι ο ανθρωπος "1 σεζον" Καλη χρονια, μπρο, σοβαρη μπαλα, καλα αποτελεσματα και επαιξαν καλα και τα πιτσιρικια της ομαδος. Περιμενω αποφαση. ---------------------------------------------------------------- Παμε ματς, κατευθειαν. Arsenal - Everton 2-0 Ευκολη επικρατηση, στο δευτερο ημιχρονο. Στο πρωτο κρατησανε καλα, αλλα τους πατησαμε στο β' Bronby - Arsenal 1-3 Καλη νικη, με βασικη εντεκαδα διοτι πηραμε την λαχταρα με την Σλαβια και σοβαρευτηκαμε. Burnley - Arsenal 1-3 Εξαιρετικη εμφανιση, αλλα να τα λεμε ολα, μπαινανε τα παντα. Τυχερα γκολ. Arsenal - Leicester 1-2 Τρομερη Λεστερ, αλλα κι εμεις καναμε χαλι εμφανιση. Αλλα και παλι, φανταστικη Λεστερ με Τορειρα, Ρομπερτσον, Μαντισον, εξαιρετικη ομαδα. Arsenal - Bronby 1-0 Αρκετες αλλαγες τουτη τη φορα, και παραλιγο να την πατησουμε στο δευτερο ημιχρονο. Δε επιπεδο που αναγκαστηκα να κανω αλλαγη τερματοφυλακα, και να βαλω μεσα τον Λενο στην θεση του Οσπινα ο οποιος απο γκαγκαμια σε γκαγκαμια πηγαινε, και θα το τρωγαμε. Bournemouth - Arsenal 0-2 Καθαρισμα στο πρωτο 10λεπτο με 2 γκολ του Ομπαμεγιανγκ. Μετα τρομερες ευκαιριες, αλλα κακα τελειωματα. Arsenal - Palace 0-2 Φανηκε στο πρωτο ημιχρονο, που δεν μπορουσαμε να σταυρωσουμε πασα. Μετα κορυφωθηκε με 2 ασχημα γκολ της Παλας......και ηττα εντος εδρας. Αρσεναλ - Μαλμο 2-2 Μια μαχημη Μαλμο που ηρθε και μας κοντραρε στα ισα. Αλλαγες μεν, αλλα στα ισα. Προκριθηκαμε μ'αυτο τον βαθμο. Chelsea - Arsenal 2-2 Ενα παιχνιδι γεματο συγκινησεις. Ειμαστε καλυτεροι, αλλα ανοιγουνε το σκορ στο 56' Ισοφαριζουμε αλλα ΚΑΠΑΚΙ απο κορνερ γινεται το 2-1. Και στις καθυστερησεις, ενα εξαιρετικο τελειωμα απο την χρυση αλλαγη, τον Αουαρ, γινεται το 2-2 Ενα πολυ ομορφο Λονδρεζικο ντερμπι Arsenal - Fulham 3-0 Ευκολη επικρατηση επι μιας μετριας ομαδος. Slavia - Arsenal 2-1 0/2 με Σλαβια στους ομιλους..... Προκριση ως 2οι. Southampton - Arsenal 0-1 Πολυ δυνατο παιχνιδι απο μας, εξαιρετικη εμφανιση. Λιγο το 1 γκολ. Arsenal - Leeds 1-1 Ηρθε για να παρει την νικη ο Μπιελσα και πηρε το Χ. Πιεση που δεν μας αρεσε καθολου, χαναμε την μπαλα στο κεντρο πολυ συχνα, και γενικα κακο παιχνιδι απο μας. Watford - Arsenal 0-1 Μονο ο κεραυνος του Ροντρι αξιοσημειοτο στιγμιοτυπο του αγωνα. Arsenal - Cardiff City 1-2 Δε σχολιαζω αλλο. Bury - Arsenal 0-1 (FA Cup) Δευτερα εντελως, και προκριση. Το γκολ ο Γκεντουζι. ------------------------------------------------- Παρατηρησεις Αντιπαλος στους 32 η B04 Καλη κληρωση, αν αναλογιστουμε οτι μπορουσαμε να τυχουμε ομαδες οπως η Ρεαλ Μαδριτης που βγηκε στο EL. Δε παιζουμε καλα, στο κεντρο του γηπεδου. Ειμαστε αργοι, και κραταω σημειωσεις για το καλοκαιρι..... Ο Ομπα ειναι πρωτος σκορερ του Αγγλικου πρωταθληματος με 15 (πισω του ο Τζεζους με 10).......το προβλημα ειναι οτι εχει να βαλει γκολ εδω κι 1,5 μηνα Δε μπορει να παρει τα ποδια του, εδω και 6-8 αγωνες, πολυ κακος. Φαινεται η ηλικια του, εκει που Αυγουστο + Σεπτεμβρη πετουσε. Χρυση Μπαλα, ο Παουλο Ντυμπαλα. Και δικαιως, πρωταθλητης Ευρωπης και Ιταλιας με την Γιουβεντους, περσι. Ειμαστε 2 Γεναρη, και εκανα Pre Contracts...... Τα ΠΙΟ ταιριαστα PCs που εχω κανει, ΑΚΡΙΒΩΣ οι θεσεις που θελω. Παμε.... Kylian Mbappe Ω ναι. Καλα βλεπετε και διαβαζετε Ο παικτης με το μεγαλυτερο οβεραλ στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο, και ο 2ος καλυτερος παικτης στον κοσμο (πισω απο τον Ντυμπαλα) θα φοραει τα ερυθρολευκα απο του χρονου!!!! Δε μπορουσα να μην το εκμεταλευτω, μολις ειδα οτι λυγει το συμβολαιο του. Ο ΑΞΙΟΣ διαδοχος του Τιτι Ανρι στην Αρσεναλ εφτασε!!!! Frenkie De Jong ΝΑΙ!!! Ο playmaker που θελω, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον βρηκα!!! Σαπιζε στην Βολσμπουργκ στα 24 του, με 85 οβεραλ, το πουλακι μου, και απο το καλοκαιρι θα φοραει τα ιδια χρωματα που φορουσε στον Αγιαξ!! Αγαπη τεραστια ο μικρος! Coen Casteels Μια εξαιρετικη λυση για την θεση του αναπληρωματικου τερματοφυλακα, ο 2μετρος Βελγος. Διοτι ο Οσπινα αποχαιρετα το καλοκαιρι, δε μπορει το παιδι..... Αυτοι ειναι προς το παρων, θελω κι αλλον εναν αλλα φδε τα βρισκουμε στα λεφτα, προς το παρων. Θα τον καταφερω. Αποψεις?? Αυτα, κυριοι. Συνεχιζουμε με την μετρια αγωνιστικη μας καταστση να βγαλουμε την χρονια. Πρωταθλημα δε βλεπω, θα δοκιμασω Ευρωπη να δω πως θα μας παει, και εννοειται το FA Cup. COME ON ARSENAL!!! 5 1 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted December 29, 2018 (edited) @ELBarto-3-Λιγα λογια για τα αγωνιστικα. Γκελαρεις συχνα και μαλιστα εντος εδρας και αυτο σου εχει στοιχησει την πρωτεια στο πρωταθλημα. Στην Ευρωπη ουτε ευκολη ουτε δυσκολη η κληρωση. Θελει προσοχη φυσικα. Μεταγραφικα τι να πουμε. Εφερες παιχταραδες παλι. Και ο Mbappe αλλα και ο De Jong θα σε βοηθησουν πολυ. Αντε αναμενουμε. @desperadoΣυγχαρητήρια για την υπερπροσπαθεια. Εκανες τρομερους αγωνες στο τελος. Ειναι πικρα που στην ισοβαθμια εχασες το Τσου Λου αλλα ειναι μεγαλη υποθεση που βγηκες Ευρωπη ετσι και αλλιως. Για μενα μεινε. @takisaekΣτο πρωταθλημα σε φαγανε οι διαβολοι αλλα πηρες εκδικηση στην Ευρωπη που τους απεκλεισες. Φοβερος, Αξια το σηκωσες μετα απο εναν τρομερο τελικο. Πρεπει να ηταν απο τα πιο εντονα ματς. Αντε και του χρονου με το καλο το πρωταθλημα. Στα δικα μου: Τελος σεζον. Ματς αναλυτικα δεν θα γραψω για τον εξης λογο. Απο τα 3 τελευταια ματς του προηγουμενου post μεχρι και το τελος της σεζον. Δηλαδη περιπου 2 μηνες και κατι δεν καναμε νικη. Η ομαδα ηταν τραγικη στην αμυνα ολη την σεζον. Ειχαμε 50 γκολ παθητικο. Οσα χρονια με θυμαστε στο forum πιστευω θα εχετε δει πως το βασικο χαρακτηριστικο των ομαδων μου ηταν η καλη αμυνα, γι αυτο ειχα και σχεδον παντα πολυ καλο παθητικο. Οχι αυτη την φορα ομως. Τραγικο το αμυντικο διδυμο Hoedt και Vestergaard. Και την πληρωσε ο Mc Carthy που αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε χωρις υπερβολη παθητικο 70-80 γκολ. Τελος παντων. Για να μην τα πολυλογω οριστε η βαθμολογια. Αναμενονται μεγαλες ανακαταταξεις την νεα σεζον. Και παμε στην νεα σεζον. Μεταγραφες πρωτα. EΦΥΓΑΝ: Valery-Sion (670k) Johnson-Luzern (510k) Mc Queen-America (850k) Romeu-Gladbach (17 εκ.) Vestergaard-Leipsig (21 εκ.) Και πολλα ηταν. Boufal-Ajax (23 εκ.) Bednarek-Saltzburg (5.5 εκ.) Cedric-Wolfsburg (8 εκ.) Βertrand-Spurs (10 εκ.) Long-River Plate (2 εκ.) Μc Carthy-Frankfurt (10 εκ.) Redmond-Valencia (15 εκ.) Carillo-Betis (9 εκ.) Gabbiadini-Koln (13.1 εκ.) Αustin-Sevilla (8.5 εκ.) Ηoedt-Frankfurt (17.5 εκ.) ΗΡΘΑΝ: Kaikai-Palace (1.2 εκ.) Walker-Peters-Spurs (5 εκ.) Βravo-City (2.8 εκ.) Αdams-Birmingham (7.7 εκ.) Robertson-Liverpool (40 εκ.) ΑBraham-Chelsea (14 εκ.) Ηοlding-Arsenal (15.6 εκ.) Smalling-Man. United (16 εκ.) Tuanzebe-United (7 εκ.) Και παμε στους αγωνες Southampton-City 2-0 Ξεκινημα με το δεξι και 2 γκολ για Abraham. Southampton-Arsenal 2-0 Ιδιο παιχνιδι με το προηγουμενο. Πολυ καλη εμφανιση. Hudd'field-Southampton 1-1 Κρατουσαμε την νικη μεχρι το τελος. Δυστυχως μας ισοφαρισαν. Southampton-Middlesbrough 1-0 Chelsea-Southampton 0-2 Τους καρφωσε 2 φορες ο Abraham. Παρατηρησεις: -Επιτελους παιζουμε καλα. Πολυ καλη αμυνα και μπροστα πεταμε φωτιες. -Εχουμε παιξει με 3 μεγαλους και επομενο ματς με Liverpool. Δηλαδη σε 6 αγωνιστικες θα εχουμε παιξει 4 δυσκολα ματς. -Κυπελλο αποκλειστηκαμε στα πεναλτι απο την Gillingham. Edited December 29, 2018 by Dimokritos 4 1 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.313 Report post Posted December 29, 2018 (edited) @Dimokritos Παιζεις μπαλα, επιτελους. Σοβαρο ποδοσφαιρο, συμφωνα με την ομαδα που εχεις στο γηπεδο, καλα αποτελεσματα και μπαλα. Για τις μεταγραφες, φανταστικες, και ουσιαστικες. Ειδικα ο Ρομπερτσον και ο Πιτερς. --------------------------------- Το σωσα, παιδες. Ψαχτηκα απο τα αλλα saves μου, πριν με απολυσουμε (ειμαι Γεναρη) και πουλησα 2 παικες, για να κανω ενα Financial Goal και το οβεραλ ανεβηκε 74 και ειμαι ενταξει. Ακυρος ο συναγερμος Edited December 29, 2018 by ELBarto-3- 2 1 1 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted December 29, 2018 κυριοι 2 πραγματακια θελω να γραψω. 1ον. εζησα το χαντικαπ απο την καλη πλευρα,παιζω εντος δρας με την ντορτμουντ οπου με πετανε κυριολεκτικα,εχουν κατοχη 60% σε ολο το ματς και τα σουτ καποια στιγμη ειχαν φτασει στο 0-8 για αυτους και λεω εζησα την καλη πλευρα γιατι ενω δεν αξιζα τιποτα εκανα μολις μια φαση και σκοραρα χαχαχχαχαχαχαχα 2ον. μηπως λεω κατα λαθος εφτιαξε η εα τα pc ???? γιατι τον γεναρη εκανα 4 η 5 pc με μπονους υπογραφης 100.000 τον καθενα και μισθοι περιπου στα 20.000 αποσο θυμαμαι και ειδα οτι απο το ταμειο μου αφαιρεθηκαν σχεδον 3 εκ. και αυτο το ποσο ηταν πριν κανω επειγουσα μεταγραφη αμυντικου. το λεω γιατι μου φαινονται πολλα αλλα λογικα αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεσμευει ξανα και τον μισθο τους. 1 2 Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted December 29, 2018 (edited) @ELBarto-3- Παμε στον Αδερφο!!!! Ετσι μπραβοο που εμεινες στην Αρσεναλ νταξει το παιχνιδι παθαινει κατι κουλα ωρες ωρες αλλα ευτυχως το εσωσες Παμε στα αγωνιστικα τωρα βλεπω πολλα σκαμπανευασματα Βρισκεσαι σε μετριο mood θα ελεγα Ναι μεν σημαντικη η Νικη στο ντερμπι με τα Ζαχαρωτα και το Χ με Τσελσι Χανεις ομως απο Λεστερ , Παλας και Καρντιφ στην εδρα σου Και φερνεις και Χ με Λιντς Με Λεστερ οπως ησουν τραγικος οπως και με παλας αλλα και Λιντς που στον τσιμπησε τον βαθμο Ενω με καρντιφ εχασες τα αχαστα σε ενα ματς που αντικατοπτριζει σε μεγαλο βαθμο το φετινο φιφα Και παλι ομως τετοια ματς πρεπει ξεκαθαρα να τα κερδιζεις αν θες τιτλο Φαινεται ξεκαθαρα οτι εχεις μεγαλα θεματα στο κεντρο και στην κυκλοφορια της μπαλας Εκανες και καποιες αναμενομενες νικες βεβαια αλλα εχασες λιγο εδαφος απο την κορυφη χωρις ωστοσο να σημαινει οτι τελειωσαν ολα Αγγλια εισαι και τα παντα μπορουν να συμβουν απλα θα χρειαστει να εισαι σοβαρος στην συνεχεια Στην ευρωπη σε εναν ευκολο ομιλο αν και προκριθηκες κατορθωσες να βγεις 2ος που ναι μεν ειναι αποτυχια αλλα αυτο που μετραει ειναι η προκριση!!! Νταξει η Λεβερκουζεν δεν ειναι δυσκολος αντιπαλος αλλα θελει μεγαλη προσοχη ξεκαθαραα Δωστα ολα στα Νοκ αουτς και φερε το ευρωπαικοο Παμε στα PC τωραα Τι εκανες ρε τρελε εφερες Μπαμπε στην Αρσεναλ!!! Απιστευτοςςς!!! Τεραστια κινηση και μεγαλη παιχταρααα ο Γαλλοςς!!! Ντε Γιονγκ επισης φοβερος παιχτης οτι πρεπει για να φτιαξει το κεντρο σου Και συμφωνω για Καστελς για 2ος ποιος οσπινα τωρα ο ανθρωπος κουνελος ειναι Περιμενω να σοβαρευτεις και να κανεις αυτα που πρεπει ΒΑΜΟΣ ΛΙΑΚΟ!!!!!!! @Dimokritos Ας ξεκινησουμε απο τις μεταγραφες Εδιωξες πολυ πραγμα και εφερες πολυ πραγμα ξεχωριζω ρομπερτσον , αμπραχαμ , σμολινγκ και ανταμς που τον ειχα λατρεψει στη Νιουκαστλ που τον ειχα δουλεψε τον μεγαλο ταλεντοο Αγωνιστικα το πραγμα παει εξαιρετικα μεγαλες νικες με Σιτι αρσεναλ και τσελσι συνεχισε ετσιι!!! ΒΑΜΟΣ!!! @desperado Τρομερη σεζον εχασες στις λεπτομεριες την εξοδο στο τσου λου Επαιξες ωραια μπαλα και αν ησουν λιγο πιο τυχερος θα μπορουσες και πιο ψηλα Εγω θα σου προτεινα να μεινεις αλλη μια σεζον αλλα εσυ αποφασιζεις αδερφε μου!!! Παμε στα δικα μου τωραα Μπατζετ : 182 μυρια Στοχοι της σεζον: Πρωταθλημα ολα τα κυπελλα απο Αγγλια και φυσικα κατακτηση του champions league Μεταγραφες Εφυγαν Καριους 12 μυρια (ηρθε πισω απο τον δανεισμο και τον διωξαμε τον τροχονομο) Βιρτουε δανεικος Γουιλσον δανεικος Κειτα 98 μυρια Μπρεστερ δανεικος Σακιρι τραμπα Αλισον τραμπα Τεο Ερναντες τραμπα Κεντ τραμπα Ηρθαν Τζιανλουιτζι Ντοναρουμα 30 μυρια + Αλισον Σον 49 μυρια + Σακιρι Βερνερ 61 μυρια Σκρινιαρ 89 μυρια + Κεντ Ερικσεν 98 μυρια + Τεο Ερναντες 11αδα για φετος παγκος ΟΜΙΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE Ευκολα 1οι αν ειμαστε σοβαροι Παμε σε δραση τωραα Μπραιτον - Λιβερπουλ 1-2 UEFA SUPER CUP Ολα ετοιμα να διεκδικησουμε την 1η κουπα της σεζον!!! Τρομερο ματς με 2 πολυ καλες ομαδες και τον μανε που εχει παει στην Γιουβε να ανοιγει το σκορ στο 24' Ισοφαρισαμε με Σον στο 26' Αλλα Ροναλντο και Μπερναντεσκι μεσα σε 8 λεπτα στο 51' και 59' μας εβαλαν με 2 γκολ στην πλατη Μειωνουμε με Bobby στο 75' ο Ζοτα ισοφαριζει στο 87' και ενω η Γιουβε ειναι μπροστα ψαχνοντας ενα γκολ και ολα δειχνουν παραταση ο Σαλαχ αφου εχει διασχισει το μισο γηπεδο πεταει στον Ζοτα Ο Ζοτα τετ-α-τετ με τον Περιν Πλασαρεειιι καιιι ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!! Απιστευτο ματς και μεγαλη ανατροπηηη με τον Ζοτα που ηρθε απο τον παγκο να μας δινει την λυση και να μας οδηγει στην τεραστια ανατροπη!!! η 1η κουπα της σεζον ειναι γεγονος!!!! Καναμε τραγικο 1ο ημιχρονο που βρεθηκαμε με 0-2 πισω στο σκορ Το γυρισαμε με Σον και Βερνερ ενω θα μπορουσαμε και να κερδισουμε αλλα ο Λιορις ειχε 2 τρομερα στοπ σε Μπαιλι και Ζοτα Χασαμε τα αχαστα ελεω Πικφοντ αλλα καταφεραμε με αλλη μια ανατροπη και αν και βρεθηκαμε πισω στο σκορ να παρουμε τους 3 βαθμους ΜΠΕΡΝΤ ΛΕΝΟ... Ο τυπας κατεβασε ρολα γκαραζοπορτες και επιασε τα απιαστα.... Προηγηθηκαμε με τρομερο πλασε του Σον αλλα ο Μουκιελε εκανε χοντο τσαφ βαζοντας αυτογκολ... Πιεσαμε σε ολο το υπολοιπο ματς ο Λενο επιανε τα παντα αλλα ο Βερνερ δεν αστοχησε στο τετ-α-τετ στο 89' και μας εδωσε την μεγαλη νικη!!!! Χατερσφιλντ - Λιβερπουλ 0-1 ειμασταν κακοι και με πολλες αλλαγες στην 11αδα το εβαλε ο Βερνερ και φυγαμε με το διπλο Champions league group stage Απιστευτο ματς προηγηθηκαμε 3 φορες αλλα και τις 3 μας ισοφαρισαν Δειτε αυτογκολ του Μουκιελε και κλαψτε μαζι μου Ρε λεβεντη μου στο αλλο τερμα σκοραρουμε εμεις ο Bobby ομως ηταν και παλι εκειιιι!!! Λιβερπουλ - Καρντιφ 3-0 Γουοτφοντ - Λιβερπουλ 1-2 Champions league group stage Παιξαμε ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο και η ομαδα ηταν οπως ακριβως πρεπει να ειναιιιιιι!!!! Φημες λενε οτι Μανωλας και Πικε απεκτησαν ψυχολογικα μετα απο το ματς Μονο τον Αντωνακη σου @ELBarto-3- στο τερμα λυπηθηκα σε κατι σημεια μονος του μας επαιζε Ετσι χτιζονται οι σωστες επιθεσεις απο την αμυνα Βαθμολογιες Παιζουμε μπαλαραα φετος και πραγματικα η ομαδα ειναι οπως ακριβως την ειχα φανταστει Ντοναρουμα πολυ καλος στο τερμα Ερικσεν μαεστρος και μεγαλη μπαλαδοφατσαα Σκρινιαρ εξαιρετικο στοπερ ΑΛΛΑ ΣΟΝ ΚΑΙ ΒΕΡΝΕΡ ΚΥΡΙΟΙΙΙ!!! Για Βερνερ δεν εχω να σχολιασω και πολλα βλεπετε 6 γκολ σε ισαριθμα παιχνιδια!!! O Σον μπορει να μην εχει πολλα γκολ στο πρωταθλημα αλλα πραγματικα βρισκονται με κλειστα ματια!!!! φοβερο διδυμο!!!! Και υπαρχουν και ο Bobby με Ζοτα στις αλλαγες που μπορουν να αλλαξουν τη ροη ενος ματς με το που μπαινουν μεσαα!!!! Βεβαια θελουμε δεξι μπακ τον Γεναρη γιατι ο Μουκιελε δεν κανει... Πολλα λαθη και εχει βαλει και 2 αυτογκολ μεχρι στιγμης Αυτα απο μενα συνεχιζουμε δυνατα με στοχο τα παντα!!!! YOU WILL NEVER WALK ALONE!! Edited December 29, 2018 by takisaek 4 1 Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted December 29, 2018 (edited) @takisaek Μεγάλες και εξερετικες μεταγραφές θα έλεγα για να κάνεις κάτι μεγάλο... οι MUKIELE είναι πολύ καλός παίχτης για CB και για αλλαγή στην ομάδα που έχεις... Από εκεί και πέρα αγωνιστικά , καταρχήν γουστάρω Αργεντινικο σύστημα.. Μετά ξεκίνησες με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς... μπράβο.. Στο CL ο τώρα θα σου πω οτι είσαι στην επόμενη φάση... Δεν χρειαζετε κάτι παραπάνω μετά την 6αρα , που Πρωτάθλημα τώρα φαίνετε να μην έχεις αντίπαλο αλλά είναι νωρίς ακόμα.. @Dimokritos Μπήκες δυνατα την 2η σεζόν με καλές μεταγραφές.. σε όλες τις θέσεις και ειδικά στην άμυνα... Μπήκες δυνατά αγωνιστικά.. πήρες τις 3 μεγάλες και συνεχίζεις , περιμένουμε συνέχεια, αυτή θα είναι η χρονιά σου , Έτσι φαίνετε... @ELBarto-3- Περιμένω αδερφέ γιατί σε έχασα, Το ξαναβρήκες, οκ , Θα σου πω τώρα μόνο για τον MBAPE, που πιστεύω ότι έπρεπε να ήταν IRL στην Άρσεναλ επί ΒΕΝΓΚΕΡ... Περιμένω το επόμενο ποστ να τα πούμε... Πιο αναλυτικά.. ----------------------------------- Στα δικά μου... ΆΚΥΡΟ Μετά από του MAGUIRE , TRIPPIER , OSCAR, RAMSEY, την τελευταία μέρα και αφού είχα μπόλικο χρήμα είπα να κάνω μια προσπάθεια (επίτηδες) και ήρθε για πλάκα ο κύριος... Πρέπει να τρώμε και κάνα άκυρο.. Θα πάω σε πιο χαμηλά επίπεδα.. τουλάχιστον οικονομικά και με όρους στο επόμενο Καριερ... Edited December 30, 2018 by desperado Edit 4 Quote Share this post Link to post
Diegito21 1.603 Report post Posted December 30, 2018 @desperado Φιλε καλη επιλογη η Αγγλια εκανες σαφως τρομερες εμφανισεις και προσπαθησες να κυνηγησεις την εξοδο στο ΤΣΛ που τοσο πολυ ηθελες και σου εφυγε για λιγο δυστυχως. Αλλα οκ σκεψου ποσο μεγαλη νικη εκανες μεσα στην Τοτεναμ ειλικρινα....και μεινε και την επομενη σεζον που απο οτι διαβασα μαλλον αυτο θα κανεις. Ειναι ευκαιρια να κυνηγησεις το Europa! Περιμενω την νεα σεζον σου και τις μεταγραφες σου @Dimokritos Οντως το αμυντικο σου διδυμο ηταν κακιστο και φωναζε απο μακρια πως θες ενισχυση σε αυτο το τομεα μιας και τα 50 γκολ παθητικο ειναι πολλα. Ομως το παθημα εγινε μαθημα και ενισχυθηκες πολυ καλα και με Σμολινγκ που εχει εμπειρια και τον Χολντινγκ και τον Τουανζεμπε που ειναι ωραιο ταλεντακι! Ρομπερτσον ωραια μεταγραφη και οπως φαινεται και στα ματσακια εχεις κανει εκπληκτικη εκινηση! Απιαστος φιλε και αηττητος! Ειλικρινα ευχομαι να παραμεινεις σε αυτο το δρομο οσο μπορεις! Δεν πειραζει για το κυπελλακι κυνηγα το FA. @takisaek MONO MONO RESPECT! Εχεις κανει μια απο τις πιο ωραιες ανατροπες σε τελικους στο φορουμ που διαβαζω εδω και χρονια! Ειλικρινα μπραβο ευχαριστηθηκα να διαβαζω την εξελιξη και τις μεγαλες ανατροπες και εφερες και το Ευρωπαικο κυπελλακι σπιτι σου στο Λιβερπουλ δειχνοντας πολλα πολλα καρυδια!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ φιλε! Λινγκαρντ ηρωας ΠΙΑΤΕΚ Μαγικος ΑΛΛΑ εκτος απο αυτο εδειξες οτι στα πεναλτι το ειχες πλεον αφου ειχες γυρισει απο την κολαση!! Αξια και η Μπετις φυσικα αλλα ομως εκει μιλησε η βαρια φανελα της ομαδας σου! Και εκει που ελεγα ρε ατιμε ε δεν μπορει να ξαναγινει εγινε με την σιχαμενη ομαδα στο πλανητη.!!!! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ειλικρινα! Τι κανεις ρε παλικαρε??!?!?! Εχεις μικροβιο Λιβερπουλ μεσα σου δεν εξηγειται αλλιως! Εκπληκτικη ανατροπη και ακομη ενας τιτλος που δειχνει πολυ καλα τι μας περιμενει στην νεα σεζον! Παμε ομως απο την αρχη και στις μεταγραφες σου...ΤΕΛΕΙΕΣ κινησεις σε εναν καμβα με πολυ ποιοτητα! Ερικσεν , Ντονα, Σοναλντο και φυσικα Βερνερ και Σκινιαρ! Ενας και ενας...! Ομιλος ΤΣΛ αποδεικνυεται ευκολος και βατος για σενα...Κριμα για την Ρομα ρε φιλε...Παλι τα καταφερες στο Βελγιο αν και ο Μουκιελε με τετοιο γκολ ζηταει καθαρα μεταγραφη για την Αντερλεχτ...τρελη κεφαλια χαχαχα! Το χεις ανετα εκει....στο πρωταθλημα τωρα ολα βαινουν καλως κερδισες και το ντερμπακι καλο χ με Τοτεναμ και νικη με Αρσεναλ...Νομιζω πας φουλ γαι τιτλο! Εχεις ομαδαρα φιλε σε πιστευω! @ELBarto-3- Παμε στον Φωσκολο του φορουμ χαχαχα! Αφου μας αναστατωσε με ανακοινωσεις τυπου... Κουγια επεστρεψε και απο την απολυση και ανεβασε και οβεραλ! Παμε ομως να δουμε....Ευρωπη εχεις καλη κληρωση με Λεβερκουσεν και περιμενω να σε δω! Λογικα θα προκριθεις και θα φτασεις μεχρι τα ημιτελικα ανετος! Πρωταθλημα τωρα δεν ξερω το βλεπω δυσκολο εξ αρχης αλλα οκ ποτε δεν ξερεις! Παντως εισαι πολυ πολυ κοντα και κανεις καλες εμφανισεις αν και καπου η κοιλια εκανε την εμφανιση της εχοντας ως κυρια ασθενεια το κεντρο οπου ειναι οντως αργοκινητο λιγο ή τελοσπαντων κατι δεν λειτουργει καλα.... Και εκει ο καλος ο κοουτς εκανε την παρεμβαση του φερνοντας τον πρωην παικταρα του ΑΓιαξ που ευχομαι να σε βγαλει ασπροπροσωπο απο καλοκαιρι....αλλα ρε ΑΘΕΟΦΟΒΕ εφερες το ονομα τον παικταρα και τον ΝΕΟ ΤΙΤΙ μεγας Μπαπε!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ κινηση που απλα μου δειχνει οτι μαζι με Ντεμπελε πας ανετα για ΤΣΛ τελικο του χρονου δεν το συζηταω καν! Πρωταθλημα συνεχιζεις στα εκτος να γραφεις αλλα λιγο στα εντος σε πιανει ενα αγχος...αν το ισορροπησεις ισως πας καλυτερα... Τελος καλα εκανες και εφερες και τερματα γτ ειχες θεματακια πολυ πολυ σοβαρα...Οοσο για τον Ομπα οκ ολα τα νιακει ο χρονος ισως θα πρεπει να βρεις κατι αλλο....Ντυμπαλα δικαια εκει! Το αξιζε και το με το παραπανω...Περιμενω να δω την συνεχεια και πως θα τα πας! GOOOO GOOO GOONERS! ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Παμε στα δικα μου και πλεον η ομαδα στο γηπεδο ζωγραφιζει οπως εκαναν μεγαλοι καλλιτεχνες στην Φλωρεντια καποτε! Πρωτη σταση Τζενοα η οποια εκεινη την στιγμη ηταν 4η και εμεις 7οι... Αλλα μεσα στο ματς δεν φανηκε καν αυτο...ΜΠΑΛΑΡΑ και αντι για 1-6 ηρθε μολις 1-3 με τον Κιεζα να χανει σιγουρα γκολακια...! Μπαλο - Κιεζα -Μπαρεκα απλα μαγεια! Επομενος πελατης εεε αντιπαλος η Τορινο....εδω ειμασταν λιγο πιο προσεκτικοι Και πηραμε προβαδισμα νωρις με ονειρικη ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΙΚΗ γκολαρα...δειτε παρακαλω! Αυτος ο παικταρας ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ εμφανιση δεν περασε τπτ απο το κεντρο....ΜΑΓΕΙΑ η καλυτερη μου μεταγραφη στα χαφ με διαφορα. Ειχαμε ομως ακομη μια δυσκολη εξοδο.... Παλι στην Γενοβα... Ακριβως στο 12ο λεπτο παλι ο Κιεζα μας εβαλε μπροστα αλλα η Σαμπ στο πρωτο μερος μας ισοφαρισε ισαρθιμα και εδειχνε οτι θα πεθανει δυσκολα...στο δευτερο ομως ενας Κιεζα να τον πιεις στο ποτηρι...εχασε ομως 3 δοκαρια και αφου δεν το εβαλε αυτος το εκανε ο Τρελο Μαριο και πηραμε ΔΙΠΛΑΡΑ!!! Απιστευτη η ομαδα...παλι 2 ασιστ ο Μπαρεκα..! Ειχαμε κυπελλακι Ιταλιας... Εβαλα αναπληρωματικους και νεα παιδια απο ακαδημιες και φυσικα οποιον δν επαιζε... Σπουδαια νικη και ανετη θα ελεγα με τον Αρνταιζ να σκοραρει εστω ενα γκολ και αυτος απο το καλοκαιρι και μετα! Προκριση και επομενος αντιπαλος μας για τους 16 η Ιντερ! ΕΛΕΟΣ ετυχα με την πιο δυσκολη και ολοι οι αλλοι ειχαν κληρωσεις βατες.....θα το παλεψουμε ομως! Η Αταλαντα ερχοταν για το πρωταθλημα και μαζεψε γρηγορα τα κομματια της οπως φανηκε... Καμια σχεση με το κυπελλο δεν αξιζαμε το χ αλλα το πηραμε...Ισοφαρισαμε το φκολ τους και στο 78ο λεπτο κερδιζουν και πεναλτι....ΝΤΑΞΕΙ πεναλτι φετος δεν τρωω... Το πιασε ο Λαφονταρος απλα!!!!! ΕΠΟΣ τερματας τον αγαπω...! Παρεμενεινε το 1-1 και ευτυχως να σας πω γτ δεν ειμασταν καθολου καθολου καλοι. ________________________________________________________ Λοιπον αρχες Γεναρη εφυγαν οι Πιατσα , Ντεφρελ με συνολικα 25 εκ ευρω και οι 2...ειχαν πωληθει απο Σεπτεμβρη...Τους ευχομαι τα καλυτερα! Εμεις φεραμε μονο εναν και με αυτον θα παμε εκτος αν πωληθει καποιος...στα 30 του ο Αργεντινος ηρθε με 18 εκ ευρω! Και με αυτα πηγαμε στην Βερονα να παιξουμε με την Κιεβο... ΜΕΓΑΣ Μπαρεκα σκοραρε και εκανε αυτο που επρεπε....αλλα ενω χαναμε πολλες ευκαιριες το δευετρο γκολ δεν ερχοταν και ετσι ο Λαφοντ μας εσωσε παλι... Απεκρουσε ακομη ενα πεναλτι ρε φιλε...στο 85ο λεπτο!!!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!!!!! ❤️ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ειμαστε αηττητοι εδω και 11 αγωνες!!! Γινεται χαμος αλλα η Γιουβε ενω ξεκινησε καλα επεσε πολυ και η Μιλαν παει για το back to back! 1) Eμεις με το 3-4-3 παιζουμε ενα πανεμορφο ποδοσφαιρο και απλα θα προσπαθησουμε να μαστε εντος Ευρωπαικων θεσεων κυνηγωντας το κυππελο επισης! 2) Εχω τριαδα φωτια BBC (Balo - Barreca - Chiesa ) ! 3) O Mπαλο δευτερος σκορερ πρωταθληματος με 8 γκολ οπως και ο Κιεζα! ο Μπαρεκα πρωτος σε ασιστ! Δευτερο σερι βραβειο καλυτερου παικτη σε 2 μηνες!!!!!!! _____________________________________________ Και περα απο αυτα εσκασε και πρταση απο Μαν Γιου να την αναλαβω...ειναι 8η και δεν παει καλα....αλλα το αποφασισα και ειπα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ!!!!!! ΠΑΜΕ μεχρι το τελος για την αναγεννηση της Βιολα!!!!!!! Δεν φευγω θελω να κατσω γιατι παιζουμε καλα και ξερω ενας μεγαλος τιτλος με Φιορεντινα θα ισουται με 10 της Μαν Γιου! Socrates!!!! 5 1 Quote Share this post Link to post