ELBarto-3- 4.312 Report post Posted September 10, 2018 (edited) Καλως Ηρθαμε αδερφια!!! Εδω θα μπορουμε να μοιραζομαστε τις ιστοριες απο τις μεγαλειωδη καριερες μας! Αιντε, καλες συζυτησεις!!! Edited September 27, 2018 by ELBarto-3- 7 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.312 Report post Posted September 10, 2018 (edited) Παμε να ξεκινησω την συζυτηση. Οι ομαδες που εχουν κεντραρει την προσοχη μου για το φετινο CM. Real Sociedad - Μια απο τις αγαπημενες μου ΦΙΦΑ-ομαδες επιτελους απεκτησε γηπεδο!!!!!!....το Ανοετα τωρα πια θα ειναι στο παιχνιδι και αυτο κανει το CM με την Λα Ρεαλ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ!! ΒνΒ - Απλο, η ομαδα εχει ΚΑΙ ΠΑΛΙ γηπεδο, συν το γεγονος οτι εχω να κανω σοβαρο CM με αυτην απο το ΦΙΦΑ 15. Μιλαν - Θελω εδω και καιρο να κανω ενα ημι-RTG με την Μιλαν, και νομιζω φετος, με την Ιντερ να ειναι σε καλη κατασταση και να μην θελει την αμεση βοηθεια μου ως μια απο τις βασικες ΦΙΦΑ-ομαδες μου, να επικεντρωθω στην αλλη ακρη του Μιλανου. Ουνιον Βερολινου - Unfinished Business απο περσι.Απλο. Xρωσταω στον λαο Bundesliga. Γκορνικ - Τωρα που εχει και ΤΣΛ το ΦΙΦΑ, επιβαλλεται να δουμε τα Πολωνακια μας με τα ΑΛΗΘΙΝΑ αστερια!! Βαλενθια - Ηθελα πολυ απο περσι κιολας, αλλα μας τα χαλασε η ΕΑ με την ελλειψη Μεσταγια.Αλλα φετος ολα καλα. Μπετις - Πιο περιστασιακο, αλλα ειναι υποψηφια.Οχι σιγουρη. Leeds - Κοντευει να γινει παραδοση. Εβερτον - Οσοι διαβαζανε στο τοπικ του 15, συν τον @Diegito21 που μια φορα του τα πα αναλυτικα, ξερουνε γιατι χρωσταω μια καλη προσπαθεια σε αυτην την ομαδα. Λιβερπουλ - Η ομαδα μου. Μπαρσελονα - Same. Nice - Μια απο τις ομαδες που αγαπησα μεσω του παιχνιδιου, και ειναι σε κακιστη κατασταση.Επιβαλλεται. Lyon - Με Γηπεδο η χωρις, παραμενει η ομαδα μου. Οτι αλλο προκειψει στην συνεχεια. Περιμενω τα δικα σας!! Edited September 10, 2018 by ELBarto-3- 5 3 Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted September 10, 2018 Επιτελους ανοιξες το τοπικ @ELBarto-3- Καλη αρχη να εχουμε ολοι παιδεςς και οπως λεει και ο @ELBarto-3- αναμενουμε και νεο αιμα φετος!!!! ΟΜΑΔΕΣ που εχω στο μυαλο μου!!! ΟΜ : η ομαδα μου απο Γαλλια (ουτε κυπελλακι δεν θα παρεις φετος στη Γαλλια @ELBarto-3- ) BVB : ομαδα μου απο γερμανια εχει και γηπεδο οποτε στανταρακιιιιι NEWCASTLE : Οσοι με παρακολουθουν απο τα προηγουμενα χρονια ξερουν Werder Bremen: Παμε να επαναλαβουμε τα περσινα με μεγαλυτερη ακομα επιτυχια Napoli : νομιζω εχει ερθει η ωρα να γινει ενα καρρερ με την αγαπημενη μου ομαδα απο ιταλιαα!!! Arsenal : Ομαδα μου απο αγγλια θα κανουμε μια προσπαθεια φετος Σιγουρα θα εχει και Ισπανια το μενου ειδικα τωρα που πηραν και τα γηπεδα αλλα ομαδα δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου... και @ELBarto-3- να με περιμενεις κατα Πολωνια μερια αργοτεραα (ξερεις εσυ) Αυτα απο μενα περιμενω και τις δικιες σας επιλογες!!! 2 4 Quote Share this post Link to post
Diegito21 1.603 Report post Posted September 10, 2018 (edited) Γεια σας αδερφια καλη σεζον να χουμε με υγεια και ωραιες ιστοριες και κουπες!!!!! @takisaek Καλη αρχη φιλε ωραιες επιλογες ολες! @ELBarto-3- Everton ιστορια αρα της χρωστας οποτε ναι συμφωνω!!! Στα υπολοιπα τα χουμε πει εκτενεστερα. Δεν ανεφερες καμια ομως Γαλλικη... Παμεκαι στα δικα μου Απο Calcio Serie A : 1) AS Roma: Ειναι η ομαδα μου η καρδια μου ολα... οποτε της χρωσταω κατι καλο μιας και εχω να κανω κατι σοβαρο απο το Φιφα 14. 2) Fiorentina : Εχει ωραιο υλικο θελει δουλεια οποτε ειναι ενα μεγαλο κινητρο να παιξω μαζι της και να της δωσω παλι μεγαλες στιγμες. Aπο Ligue 1 : 3) OM : Αγαπημενη ΟΜ σταθερα εδω μεσα οπαδος της και σχεδον καθε χρονο ενα μαζι της με σκοπο να σπασει το σερι της Παρι. Aπο La Liga : 4) Sevilla : Νταξ με το κλουβι Σαντσες Πιθχουαν τι αλλο θα μπορουσα να διαλεξω!!!!! Καμινι!! Το περιμενω πως και πως να ζησω την εμπειρια. 5) A . Bilbao : Ωραιο challenge μονο με Βασκους και απο ακαδημιες παικτες. Εχει και γηπεδαρα οποτε δεν το συζητω. Aπο Premier League : 6) Μan. United : Πρεπει να επιστρεψει η ομαδα παιζοντας και ωραιο ποδοσφαιρο. Απο Bundesliga : 7) Βayern Munchen : Μονο για ΤΣΛ 8) Stuttgart : Της χρωσταω κατι απο περυσι και εχει και ομαδα πλ καλη!!! Οποτε θελω να την φτασω και παλι σε ενα τιτλο. Αυτα προς το παρων περιμενω και αλλες προτιμησεις! Edited September 10, 2018 by Diegito21 5 2 Quote Share this post Link to post
Fanis-13- 764 Report post Posted September 10, 2018 Αντε ρε παιδες καλη σεζον και απο μενα! Για μενα προσωπικα ολες οι καριερες μου θα εχουν μεγαλυτερη αξια φετος λογω Τ.Λ. και λοιπα επισημα. Θα δινουν εξτρα κινητρο. ΑΓΓΛΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ Επειδη απλα την παιρνω καθε χρονο. ΤΟΤΕΝΑΜ Το ιδιο και εδω. Θα χει και νεο γηπεδο ΓΟΥΛΒΣ-ΦΟΥΛΑΜ 2 ιστορικες που ανεβηκαν φετος και θελω αν τις τιμησω. ΙΣΠΑΝΙΑ Εδω λογω γηπεδων θα γινει χαμος φετος. Θα χουμε πολυ Λα Λιγκα . ΣΕΒΙΛΛΗ Σιγουρα με Πιθουαν θα γουσταρουμε. ΒΑΛΕΝΘΙΑ Εχω παρελθον απο φιφα 15. Σαντι Μινα παιχταρα! ΜΠΕΤΙΣ Θα θυμηθω εποχες προ 13 εδω. Δεν χανεται καριερα με Βιγιαμαριν μεσα! ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ Κλασσικα και εδω , ειδικα με Ιντερ καθε χρονο. ΡΟΜΑ Γιατι εκανα περυσι ενα καλο και γουσταρα οσοι θυμαστε. ΝΑΠΟΛΙ Οτι πρεπει σε αυτη τη νεα εποχη που μπηκε χωρις τον Σαρι. Να παρουμε κουπα επιτελους. ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΛΚΕ Παρελθον απο περυσι, απλα. ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ Συμπαθητικη ομαδουλα. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ Με γηπεδαρα, συμπαθεια μου. ΓΑΛΛΙΑ ΛΥΩΝ Ωραια ομαδουλα για καριερα. Εκανα και περυσι μια προσπαθεια μαζι της. ΝΙΣ Εχουμε πια ιστορια με αυτη τη ομαδα. ΜΑΡΣΕΙΓ Απλα λογω Βελοντρομ. Γενικα εχω διαθεση λογω Ευρωπης οπως ειπα, να παιξω και αλλα πρωταθληματα 2ης ταξης που δεν επαιξα ποτε. Δινει κινητρο να τις βγαλεις Ευρωπη και να κουνιουνται τα σεντονια στο γηπεδο σου. Αυτες και περισσοτερες. Αντε υπομονη 2 βδομαδες! 3 3 Quote Share this post Link to post
niktsiabe 547 Report post Posted September 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά και από μένα!Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε!! Παραθέτω και εγώ λοιπόν τις επιλογές μου: ΑΓΓΛΙΑ Αν και fun της Liverpool, ποτέ δεν κάνω career μαζί της. Έτσι στρέφομαι σε άλλες ομάδες: Southampton, όπως κάθε σχεδόν χρόνο από το 2015 West Ham, με ωραίο γήπεδο- μεταγραφές καλές και Πελεγκρίνι Wolves, μοντέρνα- γρήγορη- αισιόδοξη ΓΑΛΛΙΑ Ίσως επιδιώξω την αναβίωση της μεγάλης Stade Reims. Δεν βλέπω κάτι άλλο που να με συγκινεί για την ώρα ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μάλλον TSG Hoffenheim, για την αποχαιρετιστήρια χρονιά του Nagelsman Borussia Moenchengladbach, ένεκα της 4αδας φωτιά που έχει στην επίθεση: Hazard- Stidl- Raffael- Plea ΙΤΑΛΙΑ Αtalanta, τα τρελά μωρά του Τζαν Πιέρο Γκασμπερίνι ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ PARMA!!! Στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, επιδιώκουμε και την επιστροφή στο θρόνο του Europa League!!! Fiorentina, απλά αγάπη ΙΣΠΑΝΙΑ Μία ομάδα έχει περίοπτη θέση στην καρδιά μου: Rc Celta, ειδικά φέτος με τη γηπεδάρα Estadio Abanca Balaidos!! Ανάδειξη νέας ομάδας: Την συμπάθεια μου πριν την Θέλτα, GETAFE S.A.D., της ομάδας των νότιων προαστίων της Μαδρίτης, που το 2008 έτριβα τα μάτια μου βλέποντας τη μπάλα που έπαιζε φτάνοντας παραλίγο (ας όψεται η Μπάγερν) στα ημιτελικά του τότε Uefa Cup. Φέτος με το ατμοσφαιρικό γήπεδο Colisseum Alfonso Perez έχουμε στόχο να φτάσουμε, γιατί όχι και ψηλότερα. Και τέλος πιθανόν Villarreal Αυτά. Φέτος ειδικά στην Ισπανία περιμένω ματσάρες, λόγω του πρωτόγνωρου των γηπέδων.Τα λέμα 2 4 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted September 10, 2018 (edited) Γεια και απο εμενα. Καλη αρχη να εχουμε. Λοιπον. Τα δικα μου προγραμματισμενα career ειναι τα εξης: ΑΓΓΛΙΑ Crystal Palace Oπως καθε χρονο ετσι και φετος θα προσπαθησω να ανεβασω την ομαδα οσο πιο ψηλα γινεται. Southampton Θα κανω σιγουρα ενα περασμα και απο εδω. Περσι εφτασα μια ανασα απο την κατακτηση του Ch. L με την Southampton. Φετος θα το σηκωσω με την επισημες αδειες. Ισπανια Ακομα δεν ξερω ποια ομαδα θα αναλαβω στην Ισπανια αλλα το σιγουρο ειναι, οτι θα κανω τουλαχιστον 2 career. Παντως, κανενα απο αυτα δεν θα ειναι με Ρεαλ, Μπαρτσα. Ολα τα αλλα ειναι ανοιχτα. Γερμανια HSV Δυστυχως πεσαμε και θα αναλαβω απο την 2η κατηγορια. Θα ειναι ενδιαφερον career, βεβαια. Ισως κανω και κανενα career με Σαλκε, Στουτγκαρδη ή Γκλαντμπαχ. Ιταλια Και εδω δεν ειμαι σιγουρος ποια ομαδα θα αναλαβω. Ολα ανοιχτα λοιπον. Σιγουρα θα κανω ενα career και στην Ιταλια ομως. Αυτα προς το παρον. EDIT: Ξεχασα την Γαλλια. Λογικα για ASSE με βλεπω εκει. Edited September 11, 2018 by Dimokritos 1 6 Quote Share this post Link to post
POULAW_TRELA 14 Report post Posted September 12, 2018 Αξιζει να ξεκινησει καποιος carrer mode με οριζοντα 10αιτιας και βαλε με μια ομαδα? 2 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted September 12, 2018 πιστευω οτι αξιζει αλλα αναλογα με τι ομαδα και πρωταθλημα θα παιξεις,προσωπικα εχω κανει 7ετια στο φιφα 14 η 15 με ομαδα απο τελευταια αγγλιας που καθε ευρω πρεπει να το ξοδευεις με προσοχη,νομιζω ηταν η οξφορντ,πηγα τρενο μεχρι την πρεμιερ λιγκ και μεσα σε 3 χρονια στα μεγαλα σαλονια καταφερα να παρω πρωταθλημα,η βαση ηταν παιδια ακαδημιας και καποια φυντανακια που βγαζει στους free με ελαχιστες μεταγραφες 1-2 καθε σεζον με παικτες που θα εκαναν την διαφορα,μετα το παρατησα γιατι καταφερα να ολοκληρωσω τον στοχο. αν εχεις σκοπο να παρεις εξ αρχης μεγαλη ομαδα με σχεδον απεριοριστο μπατζετ και να φερνεις οποιον θελεις θεωρω οτι ειναι ανουσιο να εχεις στοχο την 10ετια μιας και θα κατακτας τα παντα σχετικα ευκολα. 3 Quote Share this post Link to post
Diegito21 1.603 Report post Posted September 12, 2018 Και για μενα προσωπικα αξιζει 100%. Αν εισαι ''ρομαντικος'' του ποδοσφαιρου και θες να δημιουργησεις την ιστορια σου σε παρακινει αυτο πολλες φορες να κανεις κατι που στην πραγματικοτητα θα ηταν απιθανο να γινει αλλα στο ψηφιακο κοσμο μπορεις να το πετυχεις. Εμενα μου χει χαρισει πολυ ωραιες στιγμες το Φιφα και με ομαδες ''μικρες'' και ''μεγαλες''. Πιστευω το θεμα ειναι τι ορεξη εχεις να κανεις πραγματα διαφορετικα δλδ ολοι μας εδω ξερουμε πως μπορουμε δυστυχως στο Φιφα να φερουμε μεγαλους παικτες σχεδον σε ολες τις μικρομεσσαιες ομαδες απο τα μεγαλα πρωταθληματα αλλα μπορεις να το κανεις πιο ρεαλιστικο θετοντας στον εαυτο σου καποια απαγορευτικα και να ανεβαινεις σταδιακα τα σκαλοπατια. Ολα ειναι θεμα φαντασιας καιευτυχως στο ψηφιακο κοσμο μπορεις να το πετυχεις. 3 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.312 Report post Posted September 12, 2018 4 hours ago, POULAW_TRELA said: Αξιζει να ξεκινησει καποιος carrer mode με οριζοντα 10αιτιας και βαλε με μια ομαδα? Φιλε μια ειναι η απαντηση, και αυτη ειναι "Ναι". Τα καλυτερα CM ειναι τα μακροχρονια, καθως αυτο σημαινει οτι εχεις δεθει με την ομαδα, και θελεις να συνεχισεις να την χτιζεις/αναπτυσεις. Γενικα, να γεμιζεις τροπαια και κατορθωματα. Τα καλυτερα μου CM ειναι αυτα που κρατησαν πολυ καιρο, δε θυμαμαι ακριβως τον αριθμο σεζον αλλα στο ΦΙΦΑ 12 με ΒνΒ επαιζα απο τον Νοεμβρη μεχρι τον Μαιο.Φαντασου ποσα χρονια εκανα. Το ιδιο με Γιουβε στο ΦΙΦΑ 13, και αποκορυφωμα με την Πολωνικη Γκορνικ στο 16, που ειναι ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο CM μου ever. Για αυτο μη το σκεφτεσαι. 2 1 Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted September 13, 2018 Παίζοντας μερικά ματσάκια στο ντεμο το παιχνίδι έχει διάφορες από πέρσυ και είναι καλύτερο κατά την γνώμη μου... Τι είδα προσωπικά: Καλύτεροι τερματοφύλακες.. Πραγματικά φέτος οι τερματαδες είναι πολύ καλοί και αρκετά βελτιωμένοι από πέρσυ.. Timed shoot αν και δυσκολεύομαι να το συνηθίσω και έχασα κάποια εύκολα γκολ μ'άρεσε αρκετά μπορώ να πω.. έδωσε μια ωραία νότα στην επίθεση και πραγματικά θέλει αρκετό skill για να σκοράρεις Έκαναν πιο assisted την άμυνα φέτος αφού άκουσαν τα περσινά χάλια Οι πασες δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρσι.. Γραφικά απίστευτα ακόμα καλύτερα από φέτος όπως και οι κινήσεις των παιχτών ακόμα πιο αληθοφανές Το ΑΙ τουλάχιστον στο legendary κατ εμέ δεν είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρσι αν και σε πιέζει λίγο καλύτερα η άμυνα πλέον.. Γενικά φέτος η ΕΑ φαίνεται να έκανε καλή δουλειάα εγώ έπαθα πλάκα με το ντεμο αλλά όπως πάντα θα περιμένουμε το full game για πιο ασφαλή συμπεράσματα 1 3 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted September 14, 2018 νομιζω οτι θα το παρω φετος το παιχνιδι,μου αρεσε πολυ το ντεμο το οποιο καταληγω οτι το 19 θα ειναι εκπληκτικο σε offline και χαλια σε online το οποιο οnline με αφηνει και αδιαφορο,μπραβο τους παντως που οι τακτικες εφαρμοζονται πιστα στο γηπεδο,οι εντολες στους παικτες επισεις βγανουν καλυτερα,η καριερα θα ειναι απολαυστικη. κλασικα θα ξεκινησω απο τελευταια αγγλιας αλλα δεν ξερω με τι ομαδα,δεν εχει ανεβει φετος καποια που να ειναι εντελως καινουργια οπως η φορεστ γκριν στο 18,αρα θα επιλεξω οσο και αν ακουγεται αστειο,ομαδα που θα μου αρεσει η φανελα της αχαχαχαχααχ,επισεις λεω φετος να κανω και μια καριερα σε β γαλλιας που δεν εχω κανει ποτε μου και εννοειται καποια στιγμη και με την αγαπημενη μου νιουκαστλ. 2 3 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.312 Report post Posted September 14, 2018 Επιτελους ενα καλο ΦΙΦΑ Τιποτ'αλλο, σοβαρα. Θα καλοπερασουμε φετος. 5 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted September 14, 2018 μαθετε τις τακτικες,βγαινουν ωραια πραγματα απο εκει που μπορειτε να αλλαξετε ολο το παιχνιδι η να το χασετε σε μια στιγμη οπως το καταφερα εγω σημερα που ενω ειχα βαλει να παιξω αμυντικο συστημα αλλαζοντας το 4-3-3 με 1 αμυντικο μεσο σε 4-3-3 με 2 αμυντικους μεσους αλλα ξεχασα να αλλαξω το υψος της αμυνας που ηταν ψηλα και εγινα σουρωτηρι χαχααχαχαχχαχααχ 2 1 Quote Share this post Link to post
ELBarto-3- 4.312 Report post Posted September 14, 2018 3 hours ago, TOL1S said: μαθετε τις τακτικες,βγαινουν ωραια πραγματα απο εκει που μπορειτε να αλλαξετε ολο το παιχνιδι η να το χασετε σε μια στιγμη οπως το καταφερα εγω σημερα που ενω ειχα βαλει να παιξω αμυντικο συστημα αλλαζοντας το 4-3-3 με 1 αμυντικο μεσο σε 4-3-3 με 2 αμυντικους μεσους αλλα ξεχασα να αλλαξω το υψος της αμυνας που ηταν ψηλα και εγινα σουρωτηρι χαχααχαχαχχαχααχ Οντως, τεραστιες αλλαγες. Γενικα αμυνεσαι δυσκολα, δεν εχω κερδισει ακομα. 1 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.347 Report post Posted September 15, 2018 (edited) 9 hours ago, ELBarto-3- said: Οντως, τεραστιες αλλαγες. Γενικα αμυνεσαι δυσκολα, δεν εχω κερδισει ακομα. και εγω δυσκολευομαι ακομα να κερδισω στο legendary σε 10 ματσακια που επαιξα συνολο εχθες ειχα 3-2-5 αλλα με τα γκολ στο περιπου ιδιο εγω 10 και 12 η cpu,τα στατιστικα που δειχνει ειναι επιτελους φοβερη προσθηκη,εχθες το βραδυ μετα απο 6 ματσακια (τα αλλα 4 τα εκανα το μεσημερακι) πηγα να δω τα στατς,ημουν πισω 30 πασες,ειχα μ.ο. 3 σουτ παραπανω αλλα γενικα ειμαι πιο αστοχος,στην κατοχη μπαλας ακριβως στο 50-50. το προβλημα μου εως τωρα ειναι αστοχια και οι καλοι τερματαδες,στην αμυνα δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα οτι γκολ τρωω ειναι κατα κυριο λογο απο δικα μου λαθη εκτος και πεσω σε καμια τοτεναμ η ατλετικο που παιζουν μπαλαρα και με πατανε. κατι που θελω να πω ειναι οτι ειτε το χαντικαπ ειτε το με το ετσι θελω θα το φας το γκολ πειτε το οπως θελετε δεν το βλεπω στο ντεμο,βλεπω οτι οταν η cpu αλλαζει τακτικη και αλλαζουν τα πρεσαρισματα τοτε αλλαζει και το ρου του αγωνα. μια ομαδα που με δυσκολευει τρομερα ειναι η ρομα γιατι παιζει καλη αμυνα,εχθες το πιναμε για τα καλα χανω 1-0 στο ημ, και ουτε την σεντρα δεν περασα,εχω παρει μπαγερν,καποια στιγμη γυρω στο 65 λεω να αλλαξω τακτικες,βασικα αλλαξα την ομαδα σε πρεσινγκ και στο επιθετικο τομεα να γινουν τα 2 ακραια μπακ επιθετικα,απιστευτη εφαρμογη στο γηπεδο αυτου που ηθελα,κανω το 1-1 με γκορετσκα,με σουταρα εκτος περιοχης. αυτο που δεν πιστευω και δεν γινοταν ποτε στο 18 ειναι οτι στο καπακι αλλαζει η ρομα επιθετικη τακτικη,ανεβαζουν 2ο επιθετικο τον μανωλα και φουλ πρεσινγκ,λες και παιζαμε αγωνα χωρις αυριο και οποιος θα εβαζε το γκολ θα επαιρνε την προκριση στην επομενη φαση,καταφερνω με τα πολλα να βγλαω μια κοντρα να παρω πεναλτι στο 88,το οποιο βεβαιως βεβαιως το εχασα και αυτο αχχαχαχααχαχχααχ,να χανουν γκολ στην επιθεση τους αυτοι και ουσιαστικα στην τελευταια φαση του αγωνα να κερδιζω κορνερ να σηκωνεται ο μιουλερ και να το καρφωνει στο 93 χαχαχαχαχαχ το 1ο μου γκολ απο κορνερ. ειδατε ξεκνησα ηδη τις ιστοριες και ας μην εχουμε ακομα καριερες χαχααχαχαχαχα. Edited September 15, 2018 by TOL1S 2 Quote Share this post Link to post
desperado 1.246 Report post Posted September 15, 2018 (edited) • DERBY COUNTY Edited September 17, 2018 by desperado Edit 2 Quote Share this post Link to post
POULAW_TRELA 14 Report post Posted September 15, 2018 υπαρχει οριο στις σεζον που μπορουμε να παιξουμε??? Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted September 15, 2018 3 hours ago, POULAW_TRELA said: υπαρχει οριο στις σεζον που μπορουμε να παιξουμε??? Όχι μπορείς να παίξεις όσες σεζόν θες Quote Share this post Link to post
slamsoze 2.626 Report post Posted September 16, 2018 4 hours ago, takisaek said: Όχι μπορείς να παίξεις όσες σεζόν θες Είσαι σίγουρος ότι δεν «τερματίζει» στις 15? 2 Quote Share this post Link to post
Dimokritos 1.295 Report post Posted September 16, 2018 5 hours ago, slamsoze said: Είσαι σίγουρος ότι δεν «τερματίζει» στις 15? Και εγω θυμαμαι, οτι στα παλια Fifa το οριο ηταν μεχρι 15 σεζον. Τωρα δεν ξερω, αν εχει αλλαξει. 1 1 Quote Share this post Link to post
Buddha 2.246 Report post Posted September 16, 2018 Και εγώ 15 έχω την εντύπωση ότι είναι. 1 1 Quote Share this post Link to post
takisaek 620 Report post Posted September 16, 2018 Ναι παίδες 15 σεζόν είναι έχετε δίκιο δικό μου το λάθος δεν είχα ψάξει σωστα 3 Quote Share this post Link to post