johnson 439 Report post Posted April 29 On 8/4/2019 at 8:43 ΜΜ, Pansam7 said: Καλησπερα!!Ρε παιδια πειτε μου κατι γιατι θα τρελαθω...Στο pes 2019 για xbox one s στο απλο παιχνιδι με αντιπαλο το xbox η με αντιπαλο καποιο φιλο δε μπορω να κοψω το ριπλει...Με τπτ!!!Καθομαστε και βλεπουμε το γκολ ολο απο την αρχη...Τι κανω λαθος;;;Τι δε βλεπω καλα;;Ευχαριστω... Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το official competition mode ή κάπως έτσι δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέει. Στο in-game μενού κάπου στα match settings/options. Βρες το και απενεργοποίησέ το. Quote Share this post Link to post
prince_giorgos 0 Report post Posted May 6 Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα πρόβλημα στο pes 2019, ενώ έχω περάσει κανονικά το patch απο τη wehellas, μόλις προσθέτω δεύτερο χρήστη για να παίξω για παράδειγμα ένα αγώνα αντίπαλος με κάποιο φίλο ofline μου εμφανίζει το μήνυμα οτι ο λογαριασμός έχει περιορισμό πρέπει να συνδεθώ στο Playstation Network και ότι τυχόν στοιχεία (ομάδες, ονόματα, εμφανίσεις ) που έχω επεξεργαστεί δεν εμφανίζονται και όντος όταν συνδέεται δεύτερος χρήστης τα στοιχεία δεν εμφανίζονται . Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ !!! Quote Share this post Link to post
Bakogoal 3.658 Report post Posted May 6 38 minutes ago, prince_giorgos said: Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα πρόβλημα στο pes 2019, ενώ έχω περάσει κανονικά το patch απο τη wehellas, μόλις προσθέτω δεύτερο χρήστη για να παίξω για παράδειγμα ένα αγώνα αντίπαλος με κάποιο φίλο ofline μου εμφανίζει το μήνυμα οτι ο λογαριασμός έχει περιορισμό πρέπει να συνδεθώ στο Playstation Network και ότι τυχόν στοιχεία (ομάδες, ονόματα, εμφανίσεις ) που έχω επεξεργαστεί δεν εμφανίζονται και όντος όταν συνδέεται δεύτερος χρήστης τα στοιχεία δεν εμφανίζονται . Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ !!! Έτσι είναι,πρεπει να έχεις άλλον έναν λογαριασμό και να παίζει με εκείνον ο δεύτερος παίκτης. Κάνε έναν,τσάμπα είναι,σε δύο λεπτά το έχεις έτοιμο,ένα mail θες. 1 Quote Share this post Link to post
prince_giorgos 0 Report post Posted May 7 10 hours ago, Bakogoal said: Έτσι είναι,πρεπει να έχεις άλλον έναν λογαριασμό και να παίζει με εκείνον ο δεύτερος παίκτης. Κάνε έναν,τσάμπα είναι,σε δύο λεπτά το έχεις έτοιμο,ένα mail θες. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω δημιουργήσει δεύτερο λογαριασμό μετά τι ακριβός κάνω ? Quote Share this post Link to post
pkama100 0 Report post Posted May 27 On 22/7/2018 at 1:42 ΜΜ, broxopios said: καλησπέρα αγόρασα το pro 2019 gia pc και δεν μπορω να αποθηκεύσω τα δεδομένα συνέχεια γράφει αποτυχία αποθήκευσης. ευχαριστώ Quote Share this post Link to post
nivo 41 4 Report post Posted June 2 Γεια σας, εχω ενα προβλημα με τα γηπεδα, οπου κι αν παιζω τα γηπεδα, ενω ακουγονται να εχουν κοσμο, εμφανιζονται αδεια, εχει κανεις ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω! Quote Share this post Link to post
thodoris09 1 Report post Posted June 5 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το PES 2019 για PS4. Συγκεκριμένα όταν προσπαθώ να παίξω με φιλαράκι στην ίδια ομάδα με αντίπαλο τον υπολογιστή μου εμφανίζει μήνυμα και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε. Το ίδιο παρουσιάζονταν και στο PES 2018. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πως λύνεται αυτό;; Ευχαριστώ Quote Share this post Link to post
thodoris09 1 Report post Posted June 5 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το PES 2019 για PS4. Συγκεκριμένα όταν προσπαθώ να παίξω με φιλαράκι στην ίδια ομάδα με αντίπαλο τον υπολογιστή μου εμφανίζει μήνυμα και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε. Το ίδιο παρουσιάζονταν και στο PES 2018. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πως λύνεται αυτό;; Ευχαριστώ Quote Share this post Link to post
slamsoze 1.877 Report post Posted June 5 (edited) Τι λεει το μήνυμα που σου βγαζει? Τι mode παιζετε? Exhibition? ML? Edited June 5 by slamsoze Quote Share this post Link to post
thodoris09 1 Report post Posted June 5 Απλό cup ή league. Το μήνυμα που εμφανίζει.. "In order to use this function, you will need to connect the Playstation Network and check that there are no user–generated media restrictions for your Sony Entertainment account. Connect to your Playstation Network and check the current settings for Sub Account Management.” Quote Share this post Link to post
slamsoze 1.877 Report post Posted June 5 9 minutes ago, thodoris09 said: Απλό cup ή league. Το μήνυμα που εμφανίζει.. "In order to use this function, you will need to connect the Playstation Network and check that there are no user–generated media restrictions for your Sony Entertainment account. Connect to your Playstation Network and check the current settings for Sub Account Management.” Offline παιχεις? Εχει internet η κονσολα? Αν ναι, φτιαξε ενα δεύτερο ps account, μην μπαίνεις απλα ως guest. Κ μετα πηγαινε στο βασικό σου account κ δες να επιτρεπει media κτλ να επιτρεπονται κ στους αλλους χρηστες της κονσόλας σου. Quote Share this post Link to post
thodoris09 1 Report post Posted June 5 Offline ναι και ειναι συνδεδεμενο στο internet. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και αμεσοτατη ανταποκριση! 1 Quote Share this post Link to post
thodoris09 1 Report post Posted June 5 2 hours ago, slamsoze said: Offline παιχεις? Εχει internet η κονσολα? Αν ναι, φτιαξε ενα δεύτερο ps account, μην μπαίνεις απλα ως guest. Κ μετα πηγαινε στο βασικό σου account κ δες να επιτρεπει media κτλ να επιτρεπονται κ στους αλλους χρηστες της κονσόλας σου. Μια διευκρινιση μονο... Το δευτερο account το φτιαχνεις μεσα απο τη κονσολα στο playstation network; Quote Share this post Link to post
slamsoze 1.877 Report post Posted June 5 (edited) 27 minutes ago, thodoris09 said: Μια διευκρινιση μονο... Το δευτερο account το φτιαχνεις μεσα απο τη κονσολα στο playstation network; Μπορείς να το ξεκινήσειςκ απο κει νομίζω, σε πετάει στο browser της sony αν θυμάμαι καλα.Ενσ έξτρα e-mail θες στην ουσία. Αν δεν εχει, που δε νομίζω, μπρς απο ενα pc κκ κανε κατευθείαν στο psnetwork απλα πρόσεχε το region, μην κανεις στο USA πχ, να ειναι ίδιο με το βασικό σου. Edited June 5 by slamsoze Quote Share this post Link to post
pkama100 0 Report post Posted June 9 (edited) ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 2019 ΓΙΑ PC ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΟΜΑΔΕΣ,ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ)ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ.TO ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited June 9 by pkama100 Quote Share this post Link to post
brocashelm 771 Report post Posted June 10 Τρέξε το σαν administrator. Δεξί κλικ κλπ στο εικονίδιο του παιχνιδιού. Πιθανότατα θέλει να αποθηκεύσει τα δεδομένα κάπου στο 😄 κάδο γι' αυτό δεν μπορεί. Αλλιώς δοκίμασε να το εγκαταστήσεις στο d: πχ. Quote Share this post Link to post
pkama100 0 Report post Posted June 12 (edited) ευχαριστώ Edited June 12 by pkama100 Quote Share this post Link to post
pkama100 0 Report post Posted June 21 καλησπέρα, από την στιγμή που το αγόρασα δεν μου αποθηκεύει τα δεδομένα , μπήκα σαν admistrator kai το ξανακατέβασα σε άλλο δίσκο στην αρχή μου φόρτωσε και μετά κάποια στιγμή πάλι δεν φορτώνει ,ενώ γράφει ότι τα αποθηκεύει , ξέρει κάποιος τι να κάνω? ευχαριστώ Quote Share this post Link to post
brocashelm 771 Report post Posted June 22 Δεν έχω ιδέα τότε. Ίσως ο λογαριασμός χρήστη που έχεις στα Windows να μην έχει τα σωστά δικαιώματα, ή να υπάρχουν περιορισμοί στο φάκελο που αποθηκεύονται τα δεδομένα. Πάντως σε γενικές γραμμές μέσω steam δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοια θέματα. Quote Share this post Link to post
pkama100 0 Report post Posted June 22 ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Quote Share this post Link to post
nivo 41 4 Report post Posted June 22 On 2/6/2019 at 4:43 ΜΜ, nivo 41 said: Γεια σας, εχω ενα προβλημα με τα γηπεδα, οπου κι αν παιζω τα γηπεδα, ενω ακουγονται να εχουν κοσμο, εμφανιζονται αδεια, εχει κανεις ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω! καμια ιδεα κανεις? Quote Share this post Link to post
slamsoze 1.877 Report post Posted June 23 (edited) 5 hours ago, pkama100 said: ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Στο PC , το EDIT00000.bin που αποθηκεύονται τα δεδομένα που λες, (αν δεν εχει αλλαξει κατι απο το 17), βρίσκεται στα "έγγραφα μου/my documents". Δεν χρειαζοταν να αλλαξεις δισκο νομίζω. Το .exe του παιχνιδιού, το έτρεξες με δεξι κλικ "run as administrator"? Edited June 23 by slamsoze Quote Share this post Link to post
dimitrisg21 1 Report post Posted September 20 Καλησπερα σε ολους..Ειμαι σχετικα παλιος με το pro Αφου παιζω απο το playstation1 αλλα εχω μολις λιγο καιρο το ps4 και εχω το εξης θεμα...Εχω βρει τους παιχτες της ΑΕΚ που με ενδιαφερει που πηρε το καλοκαιρι και τους εχω παρει στην ομαδα.Ενω παω και φτιαχνω ομαδα νουμερα κλπ οταν παω να παιξω φιλικο μου εχει το παλιο ροστερ...Ξαναπαω στις επιλογες να το ξαναδω εχει τους καινουργιους.Μπορει να βοηθησει κανεις. Ευχαριστω Quote Share this post Link to post
alexisss13 747 Report post Posted September 20 @dimitrisg21 καλησπέρα φίλε μου. Όταν είσαι στην οθόνη επιλογής ομάδων (φιλικό), πάτησε το δεξί μοχλό μέσα (R3) για να βάλεις το live update στο off. Έτσι τα ρόστερ θα είναι όπως τα έχεις φτιάξει στο edit mode. 1 Quote Share this post Link to post
dimitrisg21 1 Report post Posted September 21 Ευχαριστω πολυ alexiss13 λογικα αν διοργανωσω ενα πρωταθλημα κατι παρομοιο θα κανω κι εκει..Και παλι ευχαριστω 1 Quote Share this post Link to post