Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Nebakos94

GlobAllShare: Μεγάλη ευκαιρία ή απάτη;

Recommended Posts

675403_orig.jpg

 

 Η Globallshare.com είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίστηκε από το πουθενά και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτόξευσε τη επισκεψιμότητά της στα ύψη, χάρη στην πρωτότυπη ιδέα του διαμοιρασμού μετοχών στους πρώτους χρήστες που γίνονται μέλη, κάτι το οποίο θα εξηγήσουμε παρακάτω.

 

 Η Globallshare μοιάζει με ένα δεύτερο Facebook, απλά σε χρώμα κόκκινο. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να δημιουργήσει το Profile του, να γράψει κάτι στον “Τοίχο” του, να κάνει Likes και φίλους.

 

Κάνεις εγγραφή και κερδίζεις μετοχές!!

 

 Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή και να κερδίσει εντελώς δωρεάν μετοχές της Globallshare! Η ιδέα της Globallshare βασίζεται στο ότι οι χρήστες της γίνονται ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, αφού η ίδια η ιστοσελίδα μοιράζει μετοχές, ο αριθμός των οποίων εμφανίζεται στο μενού. Βάση αυτή της ιδέας, η αξία κάθε μετοχής επανεκτιμάται σε ημερήσια βάση ανάλογα με την επισκεψιμότητα, τα έσοδα από τις διαφημίσεις και από άλλους παράγοντες. Για παράδειγμα την 1η Μαϊου 2014 η αξία της μετοχής εκτιμήθηκε στα $33,78.

 

 Σύμφωνα με τα ενημερωτικά email της GAS: “Μόλις η επιχείρηση ξεκινήσει οι μέτοχοι του GlobAllShare θα λαμβάνουν κάθε μήνα τα μερίσματά τους από το 70% του παγκοσμίου κέρδους αναλόγως με τις μετοχές που κατέχουν, δηλαδή ο κάθε μέτοχος θα έχει πάγιο μηνιαίο κέρδος. Όμως οι μέτοχοι του GlobAllShare δεν θα έχουν μόνο μηνιαίο μέρισμα αλλά θα μπορούν επίσης να πωλούν τις μετοχές των σε μια ονομαστική αξία, κερδίζοντας ένα άμεσο και μεγάλο ποσό με αυτόν τον τρόπο”.

 

Πως κερδίζεις μετοχές;

 

 Με το καλωσόρισμα στην Globallshare δίνεται η πρώτη μετοχή. Κάνοντας Sign up και πηγαίνοντας από το κεντρικό μενού στην καρτέλα “Gas-World: Διαδικτυακό γραφείο” πατάμε ενεργοποίηση. Από εκεί και πέρα κάνοντας κάθε μέρα Login κερδίζουμε μια επιπλέον μετοχή. Ενώ για κάθε 5 φίλους που προσκαλούμε να γίνουν μέλη με το σύνδεσμο που μας παρέχει η Globallshare, κερδίζουμε άλλη μια μετοχή. Το ίδιο συμβαίνει και όταν οι φίλοι των φίλων μας προσκαλούν και άλλους.

 

Προσοχή όμως! Σύμφωνα με τους όρους, η Globallshare θα μοιράζει μετοχές μόνο στο στάδιο της προοργανογράφησης, το οποίο τελειώνει στις 31/05/2014, οπότε όποιος προλάβει, πήρε.

 

Σύμφωνα με τους όρους, από τις 29/06/2014 όσοι κατέχουν μετοχές θα μπορούν είτε να τις πουλήσουν είτε να τις κρατήσουν και να κερδίζουν μηνιαίο μέρισμα!!

 

Παράδειγμα:

 

Αν κάποιος κάνει εγγραφή την 1η Μαΐου, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει κερδίσει 31 μετοχές. Αν προσκαλέσει και 20 φίλους του θα δικαιούται επιπλέον 4 μετοχές. Βέβαια σε περίπτωση που οι φίλοι του προσκαλέσουν και άλλους θα υπάρχει μεγαλύτερο μπόνους.

Αν λάβουμε υπόψη ότι η αξία της μετοχής αντιστοιχεί σε $33,78, όπως εκτιμήθηκε την 1η Μαΐου, τότε ο χρήστης μπορεί να πουλήσει τις 35 μετοχές του και να βγάλει κέρδος $1182,3 ή να τις κρατήσει και να λάβει μερίσματα $2,76 για κάθε μετοχή κάθε μήνα, δηλαδή παθητικό εισόδημα $96,6.

 

 

[spoiler]metoxes-gas.jpg[/spoiler]

 

 

Πρόκειται για απάτη ή για απίστευτη ευκαιρία;

 

Στην πραγματικότητα κανείς δε μπορεί να πει εάν η Globallshare έχει οργανώσει μια καλοστημένη απάτη ή όχι. Όσο και να την αμφισβητήσουμε, η απάντηση θα δοθεί τέλη Ιουνίου του 2014. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όποιος πάρει μέρος δεν έχει να χάσει τίποτα και αν υποθέσουμε ότι αυτή η ιδέα λειτουργήσει και συνεχίσει να υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον με αυτό που υπάρχει σήμερα, τότε η αξία της μετοχής θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα τα οποία δεν έχουμε δουλέψει!

 

Ρίχνοντας μια ματιά στο Alexa.com διαπιστώνουμε ότι η GAS βρίσκεται ανάμεσα στις 2700 ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο δίνει μεγάλη αξία και στο Domain Name και σαφώς στην ίδια την ιστοσελίδα, λόγω των εκατομμυρίων μελών.

 

Η GAS χρησιμοποιεί διαφημίσεις Adsense, οπότε με τόσα μέλη υπάρχουν πολύ μεγάλα κέρδη, τα οποία πιθανόν να αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ σε καθημερινή βάση!

 

Αφού δημιουργήσαμε ένα λογαριασμό στην GAS, συνειδητοποιήσαμε ότι οι χρήστες είναι ενεργοί και την χρησιμοποιούν με τον ίδιο τρόπο, όπως και το Facebook. Εάν οι χρήστες έκαναν απλώς ένα λογαριασμό και δεν την χρησιμοποιούσαν, θα είχαμε ένα καλό επιχείρημα για να αμφισβητήσουμε το όλο το εγχείρημα και να μη δώσουμε καμία σημασία.

 

Ένα στοιχείο που μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για απάτη, είναι ότι δεν συναντήσαμε μια προχειροδουλειά. Η ιστοσελίδα παρέχει απίστευτα στατιστικά καταγραφής που αφορούν τους χρήστες που προσκαλούμε και πιθανόν πολύ δυνατούς server που την υποστηρίζουν.

 

Η λογική που ακολουθεί η GAS μας θυμίζει τη φιλοσοφία του Facebook όταν είχε πρωτοξεκινήσει, δηλαδή ότι η ομάδα που έχτιζε το σημερινό κολοσσό των Social Media είχε ανταμειφθεί με μετοχές της εταιρίας. Η GAS ανταμείβει με μετοχές τους χρήστες που την μεγεθύνουν, διαφημίζοντάς την από στόμα σε στόμα. Ούτως η άλλως η συνταγή (Facebook) είναι γνωστή, οπότε το μόνο που μένει είναι το κοινό.

 

Παρόλα αυτά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε στα τέλη Ιουνίου, αν αποδειχτεί σε απάτη και κλείσει απροσδόκητα η ιστοσελίδα, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση απλά δημιουργήσαμε άλλο ένα λογαριασμό σε Social Media και πήραμε μέρος σε ένα πολύ καλά υποσχόμενο πείραμα.

 

Πηγή άρθρου: http://to-kounavi.gr/globalshare-9032/

 

Εγώ πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εύκολο χρήμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μπούμε μία φορά την μέρα για να κερδίσουμε 1 μετοχή.

Εγώ έκανα την εγγραφή και περιμένω, αν όντως ισχύει τότε όσοι κάνουμε εγγραφή θα βγούμε κερδισμένοι, αν όχι δεν χάνουμε και τίποτα.

Για εγγραφή κλικ εδώ

 

*Αν κάνετε εγγραφή από το λινκ που έδωσα θα είμαι ο ανάδοχός σας και θα κερδίσω μία μετοχή για κάθε σας εγγραφή.

Share this post


Link to post

Καταρχην Nebako, πρεπει να μας ενημερωνες οτι αν πατησουμε τον συνδεσμο σου θα εισαι αναδοχος μας. Δηλαδη θα κερδιζεις μετοχες κ εσυ.

ΣΤο διαταυτα.

Επειδη το εχω ψαξει λιγο το θεμα.

-Καταρχην δε μου αρεσει που χρησιμοποιουν το "g" που ειναι παρομοιο της google. Η google δεν εχει καμμια σχεση, και σε διαφορα φορουμ πολλοι την πατησαν νομιζοντας οτι ειναι η google απο πισω. Google = Ασφαλεια.

-Ειναι too good to be true. Γενικα ευκολα χρηματα στο internet, βρωμανε.

-Στα terms n conditions δεν αναφερει πουθενα για τις μετοχες.

-Δε βαζεις πουθενα στοιχεια σου πραγματικα. Δηλαδη οι μετοχες ανηκουν σε ενα Username και τιποτα αλλο.

-Βασιζεται στο συστημα Ponzi, (συστημα πυραμιδα) με αναδοχους κτλ.

-Δεν εχει οριο ηλικιας, δηλαδη ανω των 18.

-Οι οροι και οι προυποθεσεις μπορει να αλλαξουν.

-Ερωτηση. Πειτε οτι μαζευτε 600 ευρω σε μετοχες, και ζητατε να σας τα εξαργυρωσουν. ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ? (Ταυτοτητα, ΑΦΜ, Αρ. Τραπεζας κτλ?)

-Αν ναι, ισως βρεθειτε μπλεγμενοι σε πραγματα που δε θα μπορειτε να ξεφυγετε. 

-Το κουναβι ως πηγη δεν ειναι το τερμα αξιοπιστο. Ο τυπος σιγουρα εχει μαζεψει απειρους αναδοχουν δινοντας το λινκ.

Εν κατακλειδι, στο πιο αθωο σεναριο του, η φαση ειναι μια μουφα απλα για να μαζεψει κοσμο. Οι μετοχες κτλ ειναι τρικ και δεν προκειται ποτε να δουμε λεφτα.

Στο πιο σκοτεινο και βρωμικο, μπορει οι χρηστες να ξεγελαστουν να δωσουν τα πληρη στοιχεια τους (ταυτοτητες,αφμ, τραπεζες) και με καποιο κρυφο ορο να αναγκαστουν να πληρωνουν πχ ελλειμματα κτλ ως μετοχοι, χρεωκοπιες κτλ.

Share this post


Link to post

Θα δείξει μέχρι τότε flokiman, δεν πρέπει να είναι κανείς αφελείς και να δώσει τα στοιχεία του αμέσως, περιμένεις 2-3 μέρες και ακούς τις γνώμες ξένων αν όντως τα πήραν τα λεφτά ή όχι δεν χρειάζεται να εξαργυρώσεις αμέσως τις μετοχές σου.

Εγώ έκανα εγγραφή με το σκεπτικό ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλά αν είσαι προσεκτικός και όντως ισχύουν αυτά που υπόσχονται θα κερδίσεις.

Share this post


Link to post

Θα δείξει μέχρι τότε flokiman, δεν πρέπει να είναι κανείς αφελείς και να δώσει τα στοιχεία του αμέσως, περιμένεις 2-3 μέρες και ακούς τις γνώμες ξένων αν όντως τα πήραν τα λεφτά ή όχι δεν χρειάζεται να εξαργυρώσεις αμέσως τις μετοχές σου.

Εγώ έκανα εγγραφή με το σκεπτικό ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλά αν είσαι προσεκτικός και όντως ισχύουν αυτά που υπόσχονται θα κερδίσεις.

 

Γνωμες ξενων ε?

Να ξερεις οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο "γνωμων ξενων" ειναι πληρωμενο και διαφημιστικο. Υπαρχουν εταιρειες που πληρωνονται για κανουν False reviews και οι ιδιες εταιριες εχουν ατομα που κατακλυζουν forum με ψεμματα για να προωθησουν προιοντα.
Γενικα ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ=ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ

Share this post


Link to post

 

Γνωμες ξενων ε?

Να ξερεις οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο "γνωμων ξενων" ειναι πληρωμενο και διαφημιστικο. Υπαρχουν εταιρειες που πληρωνονται για κανουν False reviews και οι ιδιες εταιριες εχουν ατομα που κατακλυζουν forum με ψεμματα για να προωθησουν προιοντα.
Γενικα ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ=ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ

Δεν ξέρω floki, εγώ θα περιμένω με την ελπίδα ότι είναι αληθινό, αν δεν είναι δεν χάθηκε τίποτα

Share this post


Link to post

Ρε παιδιά, νομίζετε ότι κάποιο site σου λέει ότι έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις αληθινές μετοχές και όχι εικονικές, δηλαδή χρήματα;

Αν ήταν έτσι θα το είχαν κλείσει το μαγαζί... Δεν σου δίνουν τόσο εύκολα μετοχές...

 

Η ιστοσελίδα ουσιαστικά χρησιμοποιεί όλα τα μέλη που έκαναν εγγραφή επιβραβεύοντας τα με "μετοχές". Απλώς έχει ως στόχο να γίνει όσο το δυνατόν γνωστότερη και να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις από άλλες ιστοσελίδες που θα της προσφέρουν πραγματικά χρήματα.

 

Αυτό είναι ένα απλά ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μοιράζει κανείς μετοχές τόσο εύκολες.

+ όλα αυτά που έχει πει πολύ σωστά ο @[member="flokiman"].

 

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι είναι μία καλοστημένη απάτη!

Τόσα γίνονται, μην είστε τόσο ευκολόπιστοι.

Share this post


Link to post

Συμφωνώ απόλυτα με τον floki...

Έχω δει σε πολλά Forum και εγώ να πιστεύουν πως είναι αληθινό και δεν είναι απάτη, και μάλιστα πιστεύουν πως με αυτό σχετίζεται και η google...

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...