Xalaros_Xal 2.700 Report post Posted December 27, 2013 (edited) Δύο λόγια για την εισαγωγή... Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στην νέα μας ενότητα που έλειπε από την ''Εγκυκλοπαίδεια του Ποδοσφαίρου'' με την ονομασία ''Football Legends''. Πρόκειται για μια κατηγορία που σκέφτηκα πριν λίγες μέρες, και αφορμή ήταν πρώτα από όλα η μεγάλη μου αγάπη για το ποδόσφαιρο φυσικά, αλλά κυρίως η μεγάλη μου αγάπη για ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες που μας έκαναν να λατρέψουμε κ να αγαπήσουμε τόσο πολύ την στρογγυλή θέα! Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πλήρη αφιερώματα σε παίκτες που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στο Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό στερέωμα, και άφησαν το δικό τους στίγμα σε όλο τον Ποδοσφαιρικό Πλανήτη! Σκοπός αυτής της ενότητας λοιπόν δεν είναι άλλος από το να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και φυσικά να μάθουν και να γνωρίσουν οι νεότεροι, ποδοσφαιρικούς θρύλους που μεσουράνησαν τα προηγούμενα χρόνια και μας έκαναν όλους να απολαύσουμε τον καναπέ μας στα μέγιστα... Ετοιμαστείτε λοιπόν και καλή σας διασκέδαση... Το WeHellas με μεγάλη χαρά καλωσορίζει τους ''Football Legends'' Σημείωση: Όλα τα μέλη του WeHellas θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους topic για τον αγαπημένο τους παίκτη, εφόσον αυτό δεν υπάρχει ήδη...το section θα ενημερώνετε σχεδόν καθημερινά, οπότε θα παρακαλούσα την υπομονή σας, για να μην ανοιχτούν άσκοπα topics από την αρχή γιατί αν είναι στο πρόγραμμα να μπουν από εμένα τα ήδη υπάρχοντα θα σβήνονται... Requests όπως καταλάβατε είναι όλα ευπρόσδεκτα... ''Thiery Henry'' (Τιερί Ανρί) ''Juan Sebastian Veron'' (Xουάν Σεμπαστιάν Βέρον) ''Allesandro Del Piero'' (Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο) ''Michael Owen'' (Mαίκλ Όουεν) ''George Weah'' (Ζόρζ Γουεά) ''Christian Vieri'' (Κρίστιαν Βιέρι) ''Ruud Van Nistelrooy'' (Pούντ Φαν Νίστελρόι) ''Luis Figo'' (Λουίς Φίγκο) ''Hristo Stoichkov'' (Xρίστο Στόιτσκοφ) ''Αndriy Shevchenko'' (Άντρει Σεφτσένκο) ''Ruud Gullit'' (Ρούντ Γκούλιτ) ''Εdgar Davids'' ('Eντγκαρ Ντάβιτς) ''Gary Lineker'' (Γκάρι Λίνεκερ) ''Lotar Matthaus'' (Λόταρ Ματέους) ''Εmilio Butragueno'' (Eμίλιο Μπουτραγκένιο) ''Rudi Voller'' (Ρούντι Φέλερ) ''Jean Pierre Papin'' (Zαν Πιέρ Παπέν) ''Ηernan Crespo'' (Eρνάν Κρέσπο) ''Hakan Sukur'' (Χακάν Σουκούρ) Με εκτίμηση για το WeHellas .DjXaLaRoS. Edited December 30, 2013 by .DjXaLaRoS. 14 Quote Share this post Link to post
Buddha 2.246 Report post Posted December 28, 2013 Ωραια ιδεα Χαλαρε! Καλη αρχη και περιμενουμε με ανυπομονησια την συνεχεια! 1 Quote Share this post Link to post
Diego-Bremen 2.919 Report post Posted December 28, 2013 @.DjXaLaRoS. Τρομερή η ιδέα και η πρωτοβουλία σου!!! Παίρνω το θάρρος αν μου επιτρεπεις να κάνω ένα request το οποίο ίσως και να είναι ήδη στα σχέδια σου. ´There is only one Ronaldo'!!! Απο τους αγαπημένους μου και όπως και να το κάνουμε football legends χωρίς ´φαινόμενο ´ δεν γίνεται!!! 3 Quote Share this post Link to post
AekakiasR21 52 Report post Posted December 28, 2013 (edited) τρομερη η ιδεα σου @.DjXaLaRoS. ας κανω ενα request λοιπον θα ηθελα τον Fernando Torres γιατι εγω τον θεωρω legend!!!!!!!!!! Edited December 28, 2013 by aekakiasR21 1 Quote Share this post Link to post
tsl aggelos 1.760 Report post Posted December 29, 2013 εχω διαβασει ολα τα τοπικ με τους θρυλους που εχεις ηδη βαλει και εχω να πω ενα τεραστιο μπραβο για την ιδεα και την προσπαθεια σου.προσωπικα εχω 4 requests,παιρνεις και επιλεγεις: -Paul Scholes -Zinedine Zidane -Gabriel Batistuta -Ian Rush -Eric Cantona φυσικα υπαρχουν και αλλοι πολλοι,αλλα πιστευω οτι αυτοι οι 5 ειναι μια χαρα 3 Quote Share this post Link to post
Buddha 2.246 Report post Posted December 29, 2013 Ισχυει ο Batistuta ειναι must! Θα ηθελα να δω και ενα τοπικ για τον φοβερο R. Carlos! 1 Quote Share this post Link to post
Xalaros_Xal 2.700 Report post Posted December 29, 2013 (edited) @.DjXaLaRoS. Τρομερή η ιδέα και η πρωτοβουλία σου!!! Παίρνω το θάρρος αν μου επιτρεπεις να κάνω ένα request το οποίο ίσως και να είναι ήδη στα σχέδια σου. ´There is only one Ronaldo'!!! Απο τους αγαπημένους μου και όπως και να το κάνουμε football legends χωρίς ´φαινόμενο ´ δεν γίνεται!!! Φυσικα κ επιτρεπονται τα reguests και ΦΥΣΙΚΑ ο Ροναλντο ερχεται συντομα...!! εχω διαβασει ολα τα τοπικ με τους θρυλους που εχεις ηδη βαλει και εχω να πω ενα τεραστιο μπραβο για την ιδεα και την προσπαθεια σου.προσωπικα εχω 4 requests,παιρνεις και επιλεγεις: -Paul Scholes -Zinedine Zidane -Gabriel Batistuta -Ian Rush -Eric Cantona φυσικα υπαρχουν και αλλοι πολλοι,αλλα πιστευω οτι αυτοι οι 5 ειναι μια χαρα Ζidane,Batistuta, Cantona....συντομα θα ειναι εδω! Ισχυει ο Batistuta ειναι must! Θα ηθελα να δω και ενα τοπικ για τον φοβερο R. Carlos! Και Roberto Carlos στους Football Legends συντομα...!!! ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ... Edited December 29, 2013 by .DjXaLaRoS. 6 Quote Share this post Link to post
Panagiotis54 2.532 Report post Posted December 29, 2013 O λαος απαιτει αφιερωμα για τον Legendinho (αλλιως θα το κανω μονος :p ) 1 Quote Share this post Link to post
TOL1S 10.275 Report post Posted December 29, 2013 Alan Shearer Dennis Bergkamp Gianfranco Zola Robbie Fowler roberto baggio andrea pirlo paolo maldini Marco van Basten zinedine zidane αυτα για τωρα,αν κατσω να σκεφτω η λιστα θα γινει τεραστια 1 Quote Share this post Link to post
polyviosg9 657 Report post Posted December 29, 2013 (edited) Ο υπερτατος που ειναι?!?!?!?!?!?!?!?!?!? José Verdú Nicolás TOCHE!!!! [spoiler]Εννοειται πλακα κανω :p[/spoiler] Edited December 29, 2013 by polyviosg9 1 Quote Share this post Link to post
ratatouille 1.829 Report post Posted December 30, 2013 (edited) Λοιπόν, τα κοίταξα τα περισσότερα, και έχεις κάνει φοβερή δουλειά! Ένα request θα κάνω μόνο, και αυτό αν μπορείς, τον Θωμά Μαύρο ;) Edited December 30, 2013 by ratatouille 1 Quote Share this post Link to post
ilias_gr 4.572 Report post Posted December 30, 2013 (edited) Το ξέρω ότι σε έχουν πρήξει με τα requests, αλλά θα κάνω κι εγώ ένα!Θα ήθελα πολύ ένα ωραίο αφιέρωμα για τον José Luis Chilavert.Βάλε και μπόλικα βιντεάκια να γουστάρουμε! :D Edited January 6, 2014 by ilias_gr -σ +ρ 3 Quote Share this post Link to post
polyviosg9 657 Report post Posted December 30, 2013 Ενας παιχτης που αγαπω πολυ ειναι ο Peter Schmeichel. Αν μπορεις κανε ενα topic για εκεινον ;). 1 Quote Share this post Link to post
AekakiasR21 52 Report post Posted January 2, 2014 φιλε συνεχεισε την εκπληκτικη δουλεια θα ηθελα να σου κανω ακομα ενα request θα ηθελα το τρομερο δεξι μπακ Cafu 1 Quote Share this post Link to post
Buddha 2.246 Report post Posted January 6, 2014 Εγω θελω να δω και ενα τοπικ για τον μεχρι πριν λιγα χρονια -κορυφαιο για μενα- Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς! Οσο επαιζε στην Ιντερ τον ειχα για θεο αν και ειναι αλαζονας και γενικα πρεπει να ειναι πολυ μ@λακας σα χαρακτηρας, ξερει παρα παρα πολυ μπαλα! Quote Share this post Link to post
john_killer_7 249 Report post Posted September 22, 2014 Θέλω να κάνω και εγώ μερικά requests : Θεόδωρος Ζαγοράκης David Beckham Γιώργο Καραγκούνη Αλφρέντο Ντι Στέφανο Fabien Barthez Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς Κριστιαν Καρεμπε Dida ( ο Τ/Φ της μιλαν ισως κι ο καλυτερος που ειχε) Quote Share this post Link to post