Chronis 4.218 Report post Posted August 27, 2013 Πλέον στην αρχική σελίδα του Forum μπορείτε να δείτε και από ποιόν έχετε πάρει [+] ή [-]. Επίσης τώρα το link οδηγεί στο Post που δόθηκε το [+] ή [-] και όχι γενικά στο topic. 12 Quote Share this post Link to post
broxopios 4.314 Report post Posted September 25, 2013 Στις αρχές που γινόταν η αναβάθμιση στο forum, στα δεξιά που βρίσκονται οι διαφημίσεις είχε μπει κάποια στιγμή λίστα όπου εμφάνιζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Γίνεται να ξαναμπεί, γιατί πραγματικά με βόλευε πάρα πολύ. Quote Share this post Link to post
Buddha 2.245 Report post Posted September 26, 2013 Παιδια εμενα διαπιστωμενα το προφιλ μου δεν μετραει τα profile views. Εχω την εντυπωση οτι συμβαινει μετα την αναβαθμιση του φορουμ. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ? Θα διορθωθει ? Quote Share this post Link to post
xristos1111 465 Report post Posted November 22, 2013 ρε παιδες οποτε βρειτε χρονο φτιαχτε και το tapatalk. εξακολουθει να μην μου δουλευει - ανοιγω ενα τοπικ και βλεπω μονο την 1η σελιδα δεν με αφηνει να αλλαξω . Quote Share this post Link to post
ilias_gr 4.571 Report post Posted November 22, 2013 ρε παιδες οποτε βρειτε χρονο φτιαχτε και το tapatalk.εξακολουθει να μην μου δουλευει - ανοιγω ενα τοπικ και βλεπω μονο την 1η σελιδα δεν με αφηνει να αλλαξω .Για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιείς το Mobile Theme από τον browser του κινητού σου; Quote Share this post Link to post
xristos1111 465 Report post Posted November 24, 2013 δεν βολευει οσο το tapatalk .. 1 Quote Share this post Link to post
xristos1111 465 Report post Posted November 27, 2013 To mobile theme δεν σε αφήνει να πας στην τελευταία σελίδα άμεσα αλλά σε βγάζει στην πρώτη κ από εκεί μπορείς μόνο να πηγαίνεις σελίδα σελίδα μέχρι την τελευταία -για αυτό δεν βολεύει @[member="ilias_gr"] 1 Quote Share this post Link to post
ilias_gr 4.571 Report post Posted November 27, 2013 (edited) To mobile theme δεν σε αφήνει να πας στην τελευταία σελίδα άμεσα αλλά σε βγάζει στην πρώτη κ από εκεί μπορείς μόνο να πηγαίνεις σελίδα σελίδα μέχρι την τελευταία -για αυτό δεν βολεύει @[member=ilias_gr]Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο κανονικό Theme, όταν μπαίνεις από PC.Αυτός δεν είναι λόγος να μην μπαίνεις στο forum από το PC.Υπάρχει λύση:Μην πατάς πάνω στον τίτλο του topic, αν δεν θέλεις να σου ανοίγει την πρώτη σελίδα.Να πατάς πάνω στο πορτοκαλί κυκλάκι, για να σε πηγαίνει κατ' ευθείαν στο πρώτο αδιάβαστο post.Περιέγραψα σε προηγούμενο post μου, πως μπορείς να ορίσεις ως διαβασμένα τα μηνύματα, ώστε να ξέρει σε ποιο post θα σε πηγαίνει κάθε φορά.Ελπίζω να βοήθησα.Εμένα, πάντως, με βολεύει πάρα πολύ το Mobile Theme.Αν είχε επιλογή να μαρκάρεις ως διαβασμένο μόνο ένα συγκεκριμένο topic, θα ήταν τέλειο.Αλλά αυτό είναι μειονέκτημα του IPB και δε νομίζω να γίνεται. Edited November 27, 2013 by ilias_gr Quote Share this post Link to post