Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gregkwaste

..::Συναυλίες::..

Recommended Posts

Συζήτηση περι συναυλιών μεγάλων και μη ονομάτων στη χώρα. Σχολιασμός εντυπώσεις και τα συναφή...

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[indent][indent][color="#FF0000"][size="5"][b]60 λόγοι για να πάμε στο Rockwave[/b][/size][/color][/indent][/indent]

[indent][img]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/06/27/135418.jpg[/img][/indent]

[list]

[*]Η [b]metal[/b] μέρα του [b]Rockwave Festival[/b] φέτος, την [color="#FFFF00"][u]1η Ιουλίου[/u][/color], έχει ένα εξαιρετικά δυνατό [b]line-up[/b], για όλα τα γούστα. Είπαμε λοιπόν, να κάνουμε μία λίστα με τους λόγους γιατί κάποιος να πάει να δει αυτό το φεστιβάλ, μιλώντας για κάθε συγκρότημα χωριστά:
[/list]

[u][b]ΟΖΖΥ AND FRIENDS [/b][/u]

[list]

[*]Το να προσπαθήσεις να αναφέρεις 10 λόγους γιατί πρέπει να πάει κάποιος να δει τον[b] Ozzy [/b]την πρώτη μέρα του Ιουλίου στο Rockwave είναι σαν να ζητάμε από τον Παρλιάρο να μας εξηγήσει σε μία σελίδα τα μυστικά της σοκολάτας και πως δημιουργούνται τα καλύτερα γλυκά του κόσμου! Δηλαδή, γίνεται αλλά εκ των πραγμάτων θα είναι ελλιπές. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για μουσική, για μία βαθύτατη εσωτερική υπόθεση για την οποία ο καθένας μπορεί να αραδιάσει τους δικούς του 10 λόγους. Με αυτό το σκεπτικό και με αφετηρία τα παραπάνω, καταθέτουμε τους δικούς μας 10 λόγους που είναι ικανοί να οδηγήσουν κάποιον στη Μαλακάσα για να δει τον Ozzy...
[/list]
[list]

[*]Εκτός από τον [b]Ozzy[/b], εκείνη την ημέρα θα βρίσκεται πάνω στη σκηνή ο μεγάλος [b]Geezer Butler.[/b].. Ναι, ξέρω... Θα ήταν ακόμη καλύτερο να ήταν δίπλα τους ο Iommi και πίσω τους ο [b]Ward[/b]. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό (για τους γνωστούς λόγους). Δεν πιστεύω, όμως, ότι θα χαλάσει κάποιον να δει τους μισούς SABBATH επί σκηνής...
[/list]
[list]

[*][b]Zakk Wylde, Slash, Gus G[/b]... Ή αλλιώς οι τρεις κιθαρίστες που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να αποδώσουν τα μέρη του αναντικατάστατου[b] Tony Iommi[/b]. Και μπορεί μία ανόητη μειοψηφία να αποδοκίμασε τον Gus G. στην τελευταία εμφάνιση του [b]Ozzy[/b] (όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια... Για να μην χρησιμοποιήσω τη γνωστή ατάκα του Γεωργίου) αλλά δεν βλέπεις κάθε μέρα δύο από τους τελευταίους [b]guitar heroes[/b] να μοιράζονται την ίδια σκηνή.
[/list]
[list]

[*]Το μοναδικό [b]set list[/b]. Εξηγούμαι... Δεν είμαι από αυτούς που κοιτάζουν τα set list των περιοδειών των καλλιτεχνών πριν από μία εμφάνιση τους στην Ελλάδα. Θέλω να διατηρώ το στοιχειώδες συναίσθημα του αγνώστου και της έκπληξης. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είσαι ο Κάλχας για να καταλάβεις ότι εκείνη την ημέρα θα ακουστούν απέθαντοι ύμνοι από [b]SABBATH[/b] και τις solo κυκλοφορίες του Ozzy.
[/list]
[list]

[*]Η ελπίδα να ακούσουμε καλά κρυμμένα διαμαντάκια από το[b] back catalogue[/b] του[b] madman[/b]. Όταν ακούσαμε τα “Fire in the sky” και “Shot in the dark” (ύστερα από προτροπή του δικού μας Gus G.) βρεθήκαμε στα ουράνια. Γιατί καλά είναι τα “Bark at the moon” και “Crazy train” αλλά το...obscure κάνει τη διαφορά. “Bloodbath in paradise” (Anyone? Anyone?) ...
[/list]
[list]

[*]Τόσο ο Zakk Wylde όσο και ο Slash έχουν εκφράσει άπειρες φορές το θαυμασμό τους για τον μεγάλο Randy Rhoads. Οπότε κάθε νότα από τα “Blizzard of Ozz” και “Diary of a madman” εκτός ότι θα αποδοθεί σχεδόν αψεγάδιαστα (γιατί μόνο ο Randy μπορούσε να βγάλει αυτό το συναίσθημα) θα αποτελεί και έναν άτυπο φόρο τιμής στο σπουδαιότερο κιθαριστικό ταλέντο που έβγαλε ποτέ η Δυτική Ακτή (μαζί με τον Eddie Van Halen και τον George Lynch).
[/list]

[list]

[*]Το roadtrip για τον Ozzy! Τα μισά λεφτά είναι το ταξίδι για τη Μαλακάσα με φιλαράκια στο αυτοκίνητο και να παίζει τσίτα το “Master of reality” ή το “No more tears”. Τιμή βενζίνης: 1.68 το λίτρο, διόδια: 3 ευρώ περίπου (νομίζω... Δεν θυμάμαι με τις συνεχείς ανατιμήσεις), μπύρες και αναψυκτικά: 10 ευρώ, αναμνήσεις και εμπειρίες... Ανεκτίμητα!
[/list]

[list]

[*]Επειδή το Rockwave είναι ένας θεσμός που μας έχει χαρίσει άπειρες συγκινήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Πόσα μα πόσα σχήματα έχουμε απολαύσει σε αυτό το festival και πόσα ακόμη θα απολαύσουμε στο μέλλον. Το κλείσιμο της metal ημέρας με τον Ozzy φαντάζει τόσο ιδανικό όσο και θεοπάλαβο!
[/list]

[list]

[*]Επειδή πολύ απλά σε 5 (το πολύ χρόνια) ο Ozzy δεν θα ξαναπεριοδεύσει (τα ίδια λέγαμε, βέβαια, και για τον Μητσοτάκη και όλο μπροστά μας τον έχουμε). Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, θα είναι η τελευταία φορά που θα βλέπουμε τον Ozzy ζωντανά για μία συναυλία. Σε συνδυασμό με τη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας (βλ. τελευταίο άρθρο Σάκη Φράγκου), οι πιθανότητες επιστροφής του madman στη χώρα μας είναι αστρονομικά ελάχιστες.
[/list]

[list]

[*]Ο ίδιος ο Ozzy. Τι και αν τα τελευταία μουσικά του πονήματα είναι από μέτρια ως αδιάφορα; Μιλάμε για τον άνθρωπο με την πιο χαρακτηριστική φωνή στο metal (αυτός και ο Lemmy) ο οποίος έχει αναγάγει σε ολυμπιακό άθλημα τη...ρίψη κουβάδων με νερό ενώ δεν γίνεται να προσπεράσεις τα “let’s go fucking crazy” και “I love you all”!
[/list]

[list]

[*]Tony Iommi. Μπορεί να μην είναι (σώματι) εκεί αλλά ολόκληρο το live θα διαπνέεται από την «παρουσία» του! Ο νονός της αγαπημένης μας μουσικής, ο γεννήτορας ενός ολόκληρου ιδιώματος δίνει τη δική του μάχη και εμείς οφείλουμε να τον τιμήσουμε με την παρουσία μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε..
[/list]

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο [url="http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2033:rockwave-festival-60-------&catid=62:2011-07-29-07-04-18&Itemid=182"]rockhard.gr[/url]


[color="#FF00FF"]Πηγη:sport-fm.gr[/color]

Share this post


Link to post
Ξέρει κανείς κάτι για την περιοδία των "Κάψε το Σενάριο"; Πόλεις, ημερομηνίες και ώρες;

Share this post


Link to post
[quote name='santo' date='27 June 2012 - 05:14 PM' timestamp='1340806441' post='424781']
Ξέρει κανείς κάτι για την περιοδία των "Κάψε το Σενάριο"; Πόλεις, ημερομηνίες και ώρες;
[/quote]
[size="3"][url="http://lmgtfy.com/?q=%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CE%B1+%22%CE%9A%CE%AC%CF%88%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CE%A3%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%22"][b]Κάνε κλικ εδώ[/b][/url][/size]

Share this post


Link to post

[quote name='ilias_gr' date='27 June 2012 - 05:40 PM' timestamp='1340808030' post='424788']
[size="3"][url="http://lmgtfy.com/?q=%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CE%B1+%22%CE%9A%CE%AC%CF%88%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CE%A3%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%22"][b]Κάνε κλικ εδώ[/b][/url][/size]
[/quote]

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! :respect2:

Share this post


Link to post
Firewind στη Θεσσαλονίκη στις 18/7/2012
RHCP στην Αθηνα στις 4/9/2012

Θα πάω στην πρώτη. Θα πάτε σε κάποια από αυτές;

Share this post


Link to post

[quote name='Eddie The Head' date='11 July 2012 - 02:41 PM' timestamp='1342006903' post='427341']
Firewind στη Θεσσαλονίκη στις 18/7/2012
RHCP στην Αθηνα στις 4/9/2012

Θα πάω στην πρώτη. Θα πάτε σε κάποια από αυτές;
[/quote]

Μεγάλος fan των Red Hot Chilli Peppers, θα έδινα τα πάντα να πάω στις 4/9 στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά αυτοί που θα πάνε είναι ο κολλητός μου με τον αδερφό του και το δικό του κολλητό!

Προσωπικά τους Firewind δεν τους ξέρω καν, αλλά επειδή γίνεται Θεσσαλονίκη και επειδή είσαι τρελαμένος μαζί τους (κάτι θα ξέρεις metalhead :jester: ) γιατί όχι;

Share this post


Link to post

Μεα αφρομή τη συναυλία των FIREWIND στις 18/7, το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Public μια ημέρα πριν για αυτόγραφα και επικοινωνία με τους φανς :cheerleader: Θα φέρω πλούσιο υλικό, φωτογραφίες και βίντεο τόσο από τη συναυλία όσο κι από το pre-event tour.

@ arti. : :hehe:

@santo: Why Y No know Firewind?

Share this post


Link to post

καμια κιθαρα του gus μπορείς να βουτήξεις; άντε γιατι και οι καιροί είναι δύσκολοι για νέες επενδύσεις :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[indent][indent][color="#FF8C00"][size="5"][b]Μουσικά φεγγάρια τον Αυγούστο[/b][/size][/color][/indent][/indent]

[indent][indent][indent][indent][img]http://cov.entertainment.in.gr/fu/fullmoonbig_m.jpg[/img][/indent][/indent][/indent][/indent]
[list]
[*]Συναυλίες υπό το φως του ολόγιομου κατακόκκινου φεγγαριού, που τον Αύγουστο θα βγει δυο φορές!
Είτε είστε στην πόλη, είτε σε κάποιο νησί ή βουνό, χαρείτε το με ωραίες και ατμοσφαιρικές μουσικές, ακριβώς όπως του ταιριάζει!
[/list]
[list]

[*]Με το πρώτο φεγγάρι του Αυγούστου, οι αγαπημένες μελωδίες και τα τραγούδια του [b]Νίκου Ξυδάκη[/b], θα ηχήσουν στον αύλιο χώρο του μουσείου [u]"Δομήνικος Θεοτοκόπουλος"[/u] στην [color="#FF0000"]Κρήτη (2/8/012)[/color]!
[/list]
[list]

[*]Στην πανέμορφη [u]Λίμνη Πλαστήρα[/u], ο [b]Ρωμανός[/b] και η [b]Βάλια [/b]θα ερμηνεύσουν υπό του φως του φεγγαριού, μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια άλλων εποχών.
[/list]

[color="#FFFF00"][u][b]34ο River Party[/b][/u][/color]

Στο ιστορικότερο μουσικό φεστιβάλ, με τους χιλιάδες φίλους κατασκηνωτές που θα κατακλύσουν και φέτος τις όχθες του [b]Αλιάκμονα[/b], οι μπάντες που θα πάρουν μέρος την[color="#FF0000"] Πέμπτη 2 Αυγούστου [/color]είναι και πολλές και για διαφορετικά γουστα!

Youth stage:
3 μπάντες (17.00-18.30)

Green stage:
Tranzistor (18.45-19.15)
ΒaildSa (19.30-20.00)

Main stage:
Κωστής Μαραβέγιας (20.00-21.15)
Locomondo (21.30-23.00)
Thievery Corporation (23.15- 01.00)
Κ. Βήτα (01.15- 2.30)

Dance stage:
DJ Party (02.30-04.30)

[u][b]Βαγγέλης Γερμανός[/b][/u]

Στο αμφιθέατρο του[u] Σκιρώνειου Μουσείου,[/u] που βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα όμορφο αττικό τοπίο, δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε μία φυσική χαράδρα, ο [b]Βαγγέλης Γερμανός [/b]και οι[b] Dilemma,[/b] υπόσχονται στο κοινό που θα παρευρεθεί μια μοναδική μουσική βραδιά.

[u][b]Φεστιβάλ Μάνης[/b][/u]

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ [b]Μάνης στο Γύθειο[/b], η πανσέληνος της [color="#FF0000"]Πέμπτης 2 Αυγούστου[/color] θα φωτίσει μουσικές από τον[b] Βέρντι [/b]έως τον[b] Μίκη Θεοδωράκη.[/b]
[color="#FF0000"]Κρανάη – Ώρα 21.00 [/color]

[list]

[*]Το δεύτερο φεγγάρι του [b]Αυγούστου στις 31[/b], φέρνει κι αυτό μαζί του μουσικές ηλεκτρικές αλλά και ατμοσφαιρικές, καθώς οι συναυλίες των [b]Βασίλη Παπακωνστανίνου - Χρήστου Θηβαίου[/b] στην [u]Τεχνόπολις [/u]και του [b]Σταύρου Λάντσια[/b] στο[u] θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι[/u], αναμένονται μοναδικές!
[/list]

[color="#FF00FF"]Πηγη:in.gr[/color]

Share this post


Link to post

[quote name='Eddie The Head' date='11 July 2012 - 02:41 PM' timestamp='1342006903' post='427341']
Firewind στη Θεσσαλονίκη στις 18/7/2012
RHCP στην Αθηνα στις 4/9/2012

Θα πάω στην πρώτη. Θα πάτε σε κάποια από αυτές;
[/quote]

Εγώ θα πάω στη δεύτερη :cheerleader: :cheerleader:

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[indent][color="#FF8C00"][size="5"][b]Αντίστροφη μέτρηση για τους Red Hot Chili Peppers[/b][/size][/color][/indent]

[img]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/08/30/134949.jpg[/img]

[list]

[*]Ο χρόνος για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα! TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “απαιτεί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια θα βρεθεί στο [b]Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας[/b] την επόμενη [color="#FFFF00"]Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012! [/color]
[/list]

[color="#FF0000"]Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! [/color]

[img]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/08/30/135012.jpg[/img]

[img]http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/08/30/134959.jpg[/img]

[list]
[*]Στις θύρες ΡΑ & ΡΒ διατίθεται περιορισμένος αριθμός V.I.P. εισιτηρίων
[/list]
[list]

[*]Όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία από τη θέση των V.I.P. θα εισέλθουν στο Στάδιο από την προκαθορισμένη VIP είσοδο/θύρα θα πάρουν αναμνηστικό lanyard, πάσο και αφίσα της συναυλίας θα απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό!
[/list]
[list]

[*]Οι [b]RED HOT CHILI PEPPERS[/b] είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας! Οι πωλήσεις των albums τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια (με πιο πετυχημένο το Californication που έχει πουλήσει 15 εκατ. παγκοσμίως) και έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Vocal Performance by a Duo or Group” για το &# 8220;Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance” για το “Give It Away”.
[/list]
[list]

[*]Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα έγινε δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.
[/list]
[list]

[*]Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Michael "Flea" Balzany, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.
[/list]
[list]

[*]Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.
[/list]
[list]

[*]Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση.
[/list]
[list]

[*]Ήρθε η ώρα να βιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά!
[/list]
[list]

[*]Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται να εκπληρώσουν τον διακαή πόθο όλων των Ελλήνων fans!
[/list]

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται στην Ελλάδα για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς!

[color="#FF00FF"]Πηγη:sport-fm.gr[/color]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[color="#FF0000"][size="5"][b]Τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ ενόψει της συναυλίας των ''Red Hot Chili Peppers''[/b][/size][/color]

[indent][indent][img]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article1915037.ece/BINARY/w460/sinaulia030912.JPG[/img][/indent][/indent]

[u][b]Πώς θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ ενόψει της συναυλίας στο ΟΑΚΑ[/b][/u]

[list]
[*]Σε ρύθμιση των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, για την [color="#FF0000"]Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου,[/color] προχώρησε η ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS, η οποία διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ΟΑΚΑ.
[/list]

[color="#FF0000"][u]Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό ''Ειρήνη'' της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:[/u][/color]

[color="#FFFF00"]*Από Ειρήνη προς Πειραιά:[/color] 23:55, 00:10 και 00:25.

[color="#FF8C00"]*Από Ειρήνη προς Ομόνοια:[/color] 00:40.

[color="#9ACD32"]*Από Ειρήνη προς Κηφισιά: [/color]23:53, 00:04, 00:14, 00:26, 00:41 και 00:56.


[color="#FF00FF"]Πηγη:news247.gr[/color]

Share this post


Link to post

[center][font=Comic Sans MS][color="#FF0000"][size=7][b]Red Hot... magic show![/size][/b][/color][/font][/center]

Οι Red Hot Chili Peppers προκάλεσαν... σεισμό στο ΟΑΚΑ και το gazzetta.gr βρέθηκε στο Στάδιο και γράφει για τη συναυλία της χρονιάς, από την οποία, πάντως, δεν έλλειψαν τα προβλήματα.


H αναμονή τεράστια. Ένα γκρουπ που έχει γράψει τη δική του ιστορία βρέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δώσει το μοναδικό του σόου! Η μπάντα βγήκε στη σκηνή περίπου στις 21.45 με το «Μοnarchy of Roses» και το γήπεδο... πήρε φωτιά! Ο Κeadis φρόντισε να ζεστάνει τον κόσμο πετώντας την μπλούζα του στο κοινό, ενώ με «χαλί» το σόλο στα ντραμς του Chad ξεκίνησε το Dany California. Ο κόσμος είχε αρχίσει να ζεσταίνεται για τα καλά, χειροκρότησε τον τραγουδιστή που απηύθυνε χαιρετισμό για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό και άκουσε την μαγευτική μελωδία του scar tissue να ακολουθεί. Στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντως, κάποιοι αναπόλησαν τον Frusciante και τα μαγικά του σόλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν καλός ο Klinghoffer στην κιθάρα. Δεν έμειναν όμως στα καινούργια.

Θυμήθηκαν και το εξαιρετικό άλμπουμ Blood Sugar Sex Magik, από το οποίο έπαιξαν τα «Suck my kiss», «Give it away» στο encore και το «Under the Bridge». Φυσικά, την τιμητική του είχε και το Stadium Arcadium και το Californication. Το ομώνυμο τραγούδι ήταν προς το τέλος της set list, λίγο πριν το encore. Ακούστηκαν πολλές επιτυχίες, αλλά φυσικά δεν μπορούσαν να τα πουν όλα και η αλήθεια είναι ότι το set ήταν διαφοροποιημένo από τα αμέσως προηγούμενα live τους. Δεν έπαιξαν το «otherside», το «snow» και το «zephyr song», αλλά είπαμε, δεν μπορούσαν να «χωρέσουν» όλα! Συνολικά, έπαιξαν για περίπου δύο ώρες.

«Είστε ένας υπέροχος και θερμός κόσμος που μας έχει αγκαλιάσει. Βλέπουμε και ακούμε στην τηλεόραση ότι οι Έλληνες είναι ένας ταλαιπωρημένος λαός, όμως εμείς έχουμε δεχθεί μόνο αγάπη και καλή φιλοξενία», είπε ο Flea, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε... χορέψει τον Kiedis με το μπάσο του, κάνοντας τον τραγουδιστή της μπάντας να επιδεικνύει το χορευτικό του ταλέντο. Νωρίτερα, τον αποκάλεσε «Fucking Greek god»! Στις 23:10, οι RHCP «αποχαιρέτησαν» για πρώτη φορά και ο κόσμος δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να ζητάει την επιστροφή τους στη σκηνή με φωνές και καπνογόνα.

Ο Flea κέρδισε το χειροκρότημα... περπατώντας με τα χέρια, ενώ ο Chad βγήκε με μπλούζα με ελληνική σημαία και μήνυμα συμπαράστασης. Δίπλα από τον Klinghoffer, είχε τοποθετηθεί η ελληνική σημαία. Το encore ήταν πολύ δυνατό και πριν το συγκρότημα αποχωρήσει από τη σκηνή, ο πραγματικός frontman του, ο μπασίστας Flea, μίλησε στις καρδιές του κόσμου, ζητώντας του να στηρίξει τη μουσική από όπου κι α προέρχεται, «γιατί η μουσική είναι η φωνή των λαών, της αγάπης και των ανθρώπων και πρέπει να ακούγεται». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά τον κόσμο που χειροκροτούσε εκστασιασμένος!

[font=Comic Sans MS][color="#FF0000"][size=4][b]Επί σκηνής[/b][/size][/color][/font]
Μουσικά ήταν άρτιοι. Και παρότι ο Josh Klinghoffer δεν είναι John Frusciante και έπαιξε καθιστός λόγω σπασμένου ποδιού, η προσπάθειά του ήταν κάτι παραπάνω από αξιόλογη. Ο «τρελάρας» Flea έκανε ξανά τα δικά του και μετά την πρώτη έξοδο μπήκε για το encore περπατώντας με τα χέρια! Ο Κeadis ως συνήθως δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με τον κόσμο, έβγαλε τη μπλούζα του νωρίς και φορούσε σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας ένα λευκό καπελάκι των «Off!», μία πολύ αξιόλογη punk μπάντα την οποία προωθεί.

Ο Chad Smith ήταν δυνατός και στο τέλος κατέβηκε από τη σκηνή, δίνοντας το χέρι του στον κόσμο. Τα τζαμαρίσματα ήταν καλά και δεν κούρασαν. Σαν σύνολο σου έβγαζαν όμως ότι κάτι έλειπε. Όχι όσον αφορά την μουσική αυτή καθεαυτή, αλλά το «δέσιμο», την «αύρα», το «νεύρο» και την επικοινωνία με τον κόσμο. Ίσως φταίει βέβαια και το αχανές Στάδιο, όπου φυσικά δεν γινόταν να ζήσει το live με τον ίδιο τρόπο αυτός που βρισκόταν κοντά και αυτός που ήταν στο τέλος. Δεν ήταν πάντως τόσο Red Hot όσο τους περιμέναμε, αν και δεν τους βοήθησε και ο κόσμος.

[font=Comic Sans MS][color="#FF0000"][size=4][b]Ήχος και εικόνα[/size][/b][/color][/font]
Παρότι σαν ποιότητα ο ήχος ήταν καλός σε γενικές γραμμές (αν και στην αρχή είχε προβλήματα), εντούτοις ακούσαμε αρκετά παράπονα για την έντασή του. Αυτοί που ήταν πίσω, ένιωθαν αρκετά απομακρυσμένοι και ο ήχος δεν βοηθούσε στο... να έρθουν πιο κοντά. Παράλληλα, σε ορισμένα σημεία η κιθάρα έδινε την αίσθηση ότι ήταν πολύ χαμηλά και το μπάσο πολύ ψηλά, ακόμα και για... Red Hot Chilli Peppers. Τα παράπονα για τον ήχο ήταν πολλά από αυτούς που βρίσκονταν στο πάνω διάζωμα. Τα video wall έπαιζαν συνεχώς πίσω από τη μπάντα, δείχνοντας είτε τους καλλιτέχνες να τα δίνουν όλα, είτε video δεμένα με το κάθε κομμάτι. Υπήρχαν και δύο μεγάλες οθόνες για όσους λόγω ύψους δυσκολεύονταν να δουν στη σκηνή, οι οποίες πάντως θα μπορούσαν να είναι και μεγαλύτερες.

[font=Comic Sans MS][color="#FF0000"][size=4][b]Τα... οργανωτικά[/size][/b][/color][/font]
Κατά την προσέλευση στην αρένα του γηπέδου, όσο και κατά την αποχώρηση του κόσμου, δεν ήταν λίγες φορές που ακούστηκε το «αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται». Και αυτό γιατί ο τρόπος που είχε σχεδιαστεί για να οδηγηθεί ο κόσμος μέσα στο γήπεδο ήταν το λιγότερο... ταλαιπωρία. Στον πρώτο έλεγχο έγινε προσπάθεια διοχέτευσης του κόσμου από δύο μικρές πορτούλες, ενώ είχε στηθεί ολόκληρο φράγμα με αποτέλεσμα οι ουρές να είμαι τεράστιες. Ευτυχώς, η «δίψα» για το συγκρότημα υπερίσχυσε της οργής, αλλά οι αποδοκιμασίες δεν έλειψαν. Και στην έξοδο όμως τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Το... μποτιλιάρισμα ήταν τεράστιο, ο κόσμος δεν κινούταν και μετά από αρκετή ώρα ακούστηκε από τα μεγάφωνα η ανακοίνωση ότι υπάρχει έξοδος και δεξιά της σκηνής και μοιράστηκε λίγο ο κόσμος, ο οποίος ήταν στα πρόθυρα της... λιποθυμίας!

Η σκηνή δεν ήταν αντίστοιχη με των U2 και των AC/DC όπου έβλεπες με ευκολία από όλες τις θέσεις της κερκίδας. Επίσης, αυτοί που δεν ήταν στο VIP μέρος της αρένας δυσκολεύονταν πολύ στο να δουν. Από τη στιγμή που ήταν η πλειοψηφία, έπρεπε να είχε προβλεφθεί μία καλύτερη σκηνή ή ένα υπερυψωμένο δάπεδο. Ο χόρος που υπήρχε από τα VIP μέχρι την επόμενη αρένα ήταν υπερβολικός και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον κόσμο.

Ορίστε μερικά βίντεο και εικόνες:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sgKy6CJk0vM&feature=player_embedded[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=sgKy6CJk0vM&feature=player_embedded[/media]
(Δεν μπορούσα να βάλω και άλλα τραγούδια οπότε το Give it Away θα το βρείτε στο στο link που δίνω πιο κάτω για την πηγή)

[spoiler][img]http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/rhcp1.JPG[/img]
[img]http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/rhcp3.JPG[/img][/spoiler]
[spoiler][img]http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/red4.JPG[/img]
[img]http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/red5.JPG[/img]
[img]http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/red7.JPG[/img][/spoiler]

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/celebrities/article/322617-red-hot-magic-show-vids-pics

ΥΓ:Καταπληκτική συναυλία!Είναι μέσα στο top3(αν όχι το καλύτερο)των συγκροτημάτων-τραγουδιστών με την καλύτερη σκηνική παρουσία.Εξαιρετικοί ο ντράμερ και ο κιθαρίστας,"έδωσαν ρέστα".Ο ντράμερ πέταξε τα drumsticks του στο κοινό που ήταν Front Of Stage::cry::.Αχ και να ήμουν εκεί και όχι σε θύρα και να τα έπιανα.(πάρτυ θα έκανα:yupi:)Ανυπομονώ να ξαναέρθουν!Ήταν και τέσσερις Άγγλοι μπροστά μας και είχαν γίνει πίτα(4 μισόλιτρα ποτήρια μπύρα,1 αλουμινένιο των 330 ml και 2-3 τσιγάρα ο καθένας,πως δεν έπεσαν κάτω ένας Θεός ξέρει)

[color="#FF0000"][size="5"]Αφιερωμένο στο Santo που ηθελε τόσο να είναι εκεί![/size][/color]

Share this post


Link to post
Άντε να έρθουν και Θεσσαλονίκη καμία φορά, όπως κάνανε οι U2 μετά την επίσκεψή τους στην Αθήνα!

Ευχαριστώ πολύ που μου το αφιέρωσες! Το εκτιμώ πολύ! Πραγματικά ήθελα να πάω, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω απόστασης!

Share this post


Link to post

[size="5"][color="#FF8C00"][center][b]10 Χρόνια FIREWIND: Γιορτάζουν με επετειακές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα![/b][/center][/color][/size]

[center][img]http://s11.postimage.org/f8cp9g7qr/firewind.jpg[/img][/center]


OI FIREWIND EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ MΕ 4 συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονικη για τα 10 χρόνια του συγκροτήματος!!

15 και 16 Δεκεμβρίου στο Μύλο στη Θεσσαλονικη και 20 και 21 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο στην Αθήνα!

Οι επετειακές αυτές συναυλίες θα έχουν διαφορετικό setlist!

Έκλεισα από χθες το εισιτήριό μου, ή για να ακριβολογώ ΤΑ εισιτήριά μου, τα οποία σε λογικές τιμές κυμαίνωνται (15 ευρώ η μία μέρα και 25 οι 2), αν υπολογίσει κανείς ότι 2 συνεχώμενες μέρες θα παίζουν διαφορετικά τραγούδια κάθε φορά. Μάλιστα, ο Gus G είπε ότι θα παιχτούν τραγούδια που δεν έχουν ξανα παίξει οι FIREWIND live!

arti. από εσένα περιμένω σχόλιο :hehe: Θα πας μπρε; Αντώνη επειδής κι εσύ ασχολείσαι με μουσική (έτσι κατάλαβα από τη συμμετοχή σου στο τόπικ) παίζει να έρθεις κι εσύ; Στο Salonica εννοείται!

Can't wait φίλοι μου. Επιτέλους θα πάω στους FIREWIND και θα ακούσω και τα νέα τραγούδια (υπενθυμίζω ότι δεν πήγα στο Μύλο τον Ιούνιο λόγω διακοπών :( )

Άντε και καλή χρονιά μετά... FIREWIND ROCK !!!
:metal:

Share this post


Link to post

Αμα είναι τσάμπα εννοείται οτι θα πάω. Και είναι όντως πρόκληση το ότι θα παίξουν άλλα τραγούδια σε αυτά τα λάιβ, γιατι τα έχουμε πει, μετα το premonition έχουν φλωρέψει πολύ οι firewind. Έχουν γίνει πολύ εμπορικούρες. Αμα παίξουν κανα feast of the savages live, κανένα i am the anger, όλο το burning earth. Εκει θα γίνει μακελειό και θα αξίζει κανείς να πάει :icon_cool:

Share this post


Link to post

[quote name='arti.' date='19 October 2012 - 10:12 PM' timestamp='1350673959' post='448388']
Αμα είναι τσάμπα εννοείται οτι θα πάω. Και είναι όντως πρόκληση το ότι θα παίξουν άλλα τραγούδια σε αυτά τα λάιβ, γιατι τα έχουμε πει, μετα το premonition έχουν φλωρέψει πολύ οι firewind. Έχουν γίνει πολύ εμπορικούρες. Αμα παίξουν κανα feast of the savages live, κανένα i am the anger, όλο το burning earth. Εκει θα γίνει μακελειό και θα αξίζει κανείς να πάει :icon_cool:
[/quote]
Τσάμπα δεν είναι σε είπα. 15 ευρώ η μία μέρα, 25 οι 2. Όσο για τους εθνικούς ύμνους που ανέφερες δεν έχω λόγια... Και δυστυχώς ισχύει η εμπορικότητα του σθγκροτήματος :( Αλλά εμένα και πάλι μου αρέσουν και θα πάω! Να ανέβεις Θεσσαλονίκη να πάμε μαζί.

Share this post


Link to post

[quote name='Eddie The Head' date='19 October 2012 - 10:17 PM' timestamp='1350674227' post='448391']
Τσάμπα δεν είναι σε είπα. 15 ευρώ η μία μέρα, 25 οι 2. Όσο για τους εθνικούς ύμνους που ανέφερες δεν έχω λόγια... Και δυστυχώς ισχύει η εμπορικότητα του σθγκροτήματος :( Αλλά εμένα και πάλι μου αρέσουν και θα πάω! Να ανέβεις Θεσσαλονίκη να πάμε μαζί.
[/quote]

Κατέβα εσύ Αθήνα να πάμε μαζί :hehe: :hehe:

Πάντως τελευταία φορά που είδα (άκουσα) τους firewind ήταν όταν είχαν συναυλία πλατεία νερου, support σε whitesnake και judas priest στον epitath tour. Μιλάμε παίζανε 2 το μεσημέρι... Τεράστια ξενέρα... Παίξανε ότι μπουρδα είχαν και έφυγαν.... Τώρα θα βγουν περισσότερα γούστα σίγουρα, αν και το κύτταρο είναι ψιλοτρύπα ρε γαμώτο.... Δηλαδή μια πλατεία νερού μόνοι τους τη σηκώνουν μια χαρά πιστεύω...

Share this post


Link to post
Eddie να ξες κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν στραβώσει κάτι θα είμαι στις 5 Νοεμβρίου στον Steve Vai.Μέτα είναι οι Wardrum τον Δεκέμβριο οι οποίοι λογικά θα έχουν και φθηνό εισιτήριο και θα σκάσουν μύτη πολλά φιλαράκια.Αν είναι ψήσου και εσύ να συναντηθούμε εκεί.

Share this post


Link to post
[quote name='Murder89' date='20 October 2012 - 02:30 AM' timestamp='1350689413' post='448439']
Eddie να ξες κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν στραβώσει κάτι θα είμαι στις 5 Νοεμβρίου στον Steve Vai.Μέτα είναι οι Wardrum τον Δεκέμβριο οι οποίοι λογικά θα έχουν και φθηνό εισιτήριο και θα σκάσουν μύτη πολλά φιλαράκια.Αν είναι ψήσου και εσύ να συναντηθούμε εκεί.
[/quote]
Που είσαι ρε Ιγνάτιε ψυχή; Δυστυχώς δε θα μπορέσω, έχει γενέθλια ο αδερφός μου τότε και... Κι εγώ ήθελα να πάω αλλά έφαγα άκυρο από τον μικρό... Δε βαριέσαι, άλλη φορά!

Share this post


Link to post

Δεν πειράζει, να τον χαίρεσαι τον μικρό.

Οι Wardrum θα είναι στις 9 Δεκεμβρίου στο Eightball.Φέρε και αυτόν μαζί.Θα γίνει καλός τζέρτζελος. :thumbsup:

[yt]52S_vJh4KgM[/yt]

[yt]nD4HBakMEYM[/yt]

Share this post


Link to post

Βρήκα και την αφίσα των συναυλιών:

[img]http://www.metalhammer.gr/magazine/images/stories/october2012/news/firewind_anniversary_shows.jpg[/img]

Και το avatar μου, που είναι μια δημιουργία του alan sirer, προέρχεται από αυτήν :metal:

Share this post


Link to post
[img]http://www.tickethouse.gr/home/dmtour13.jpg[/img]
Οι Depeche Mode στην Αθήνα θα βρεθούν
την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Οι Depeche Mode, το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής, ξεκινά, το επόμενο καλοκαίρι, από την Ευρώπη την πρωτοποριακή περιοδεία του, μια περιοδεία που αναμφισβήτητα θα είναι ΤΟ μουσικό γεγονός του 2013.

Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική.
Η περιοδεία ξεκινά την Τρίτη 7 Μαΐου από το Tel Aviv .

Στην χώρα μας οι Depeche Mode θα δώσουν μια μοναδική συναυλία
την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013
στο TerraVibe Park.

Αυτές θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία τους Tour of the Universe το 2009/2010, όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ πωλήσεων με πάνω από 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω απο 100 εκατομύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο - μετά το ‘Sounds Of The Universe’- 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

"Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο άλμπουμ" δηλώνει ο Dave Gahan, "και με το γεγονός ότι ξαναβγαίνουμε σε περιοδεία."


DEPECHE MODE –SUMMER TOUR 2013

ΜΑΙΟΣ 2013

Τρίτη 7 Μαΐου, HAYARKON PARK, Τελ Αβίβ

Παρασκευή 10 Μαΐου, TERRAVIΒE PARK, Αθήνα

Κυριακή 12 Μαΐου, GEORGI ASPARUHOV STADIUM, Σόφια

Τετάρτη 15 Μαΐου, NATIONAL STADIUM, Βουκουρέστι

Παρασκευή 17 Μαΐου, KUCUKCIFTLIK PARK, Ιστανμπούλ

Κυριακή 19 Μαΐου, USCE PARK, Βελιγράδι

Τρίτη 21 Μαΐου, PUSKAS FERENC STADIUM, Βουδαπέστη

Πέμπτη 23 Μαΐου, HIPPODROME, Ζάγκρεμπ

Σάββατο 25 Μαΐου, INTER STADIUM, Μπρατισλάβα

Τρίτη 28 Μαΐου, 02 ARENA, ΛονδίνοΙΟΥΝΙΟΣ 2013

Σάββατο 1 Ιουνίου, MUNICH OLYMPIC Μόναχο

Δευτέρα 3 Ιουνίου, MERCEDES-BENZ ARENA, Στουτγάρδη

Τετάρτη 5 Ιουνίου, COMMERZBANK ARENA, Φρανκφούρτη

Παρασκευή 7 Ιουνίου, STADE DE SUISSE, Βέρνη

Κυριακή 9 Ιουνίου, OLYMPIC STADIUM, Βερολίνο

Τρίτη 11 Ιουνίου, RED BULL ARENA, Λειψία

Πέμπτη 13 Ιουνίου, PARKEN, Κοπεγχάγη

Σάββατο 15 Ιουνίου, STADE DE FRANCE, Παρίσι

Δευτέρα 17 Ιουνίου, IMTECH ARENA, Αμβούργο

Σάββατο 22 Ιουνίου, LOCOMOTIVE STADIUM, Μόσχα

Δευτέρα 24 Ιουνίου, SKK ARENA, Αγία Πετρούπολη

Πέμπτη 27 Ιουνίου, BORLANGE PEACE & LOVE FESTIVAL, Στοκχόλμη

Σάββατο 29 Ιουνίου, OLYMPIC STADIUM, ΚίεβοΙΟΥΛΙΟΣ 2013

Τετάρτη 3 Ιουλίου, ESPRIT ARENA, Ντισελντόρφ

Κυριακή 7 Ιουλίου, ROCK WERCHTER FESTIVAL, Βέλγιο

Πέμπτη 11 Ιουλίου, ΒΒΚ FESTIVAL, Μπιλμπάο

Σάββατο 13 Ιουλίου, OPTIMUS ALIVE FESTIVAL, Λισαβόνα

Τρίτη 16 Ιουλίου, ANTIC ARENA, Nimes

Πέμπτη 18 Ιουλίου, SAN SIRO STADIUM, Μιλάνο

Σάββατο 20 Ιουλίου, OLYMPIC STADIUM, Ρώμη

Τρίτη 23 Ιουλίου, SYNOT TIP ARENA, Πράγα

Πέμπτη 25 Ιουλίου, ΝΑΤΙΟΝΑL STADIUM, Βαρσοβία

Σάββατο 27 Ιουλίου, VINGIS PARK, Βίλνιους

Δευτέρα 29 Ιουλίου, MINSK ARENA, ΜίνσκΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει
την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής *:PL3: 30 €, γενική εισόδος.

PL2 - Front of Stage: 40 € - ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή
PL1 - VIP: 50 € - ειδική περιοχή αμφιθεατρικά, αριστερά και δεξιά της σκηνής

VIP Package: 125 €

PL3 – ανέργων: 23 €, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας.

* Τα εισιτήρια εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων


www.tickethouse.gr

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...