Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

de_paizei

Google+ [ Official Topic ]

Recommended Posts

[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Google+ Project: Το κοινωνικό δίκτυο της Google παρουσιάστηκε επίσημα![/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2011/06/th-google-plus-project.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Ο φόβος του Mark Zuckerberg βγήκε αληθινός καθώς η Google παρουσίασε σήμερα επίσημα το δικό της κοινωνικό δίκτυο, Google+ Project!

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Όλες οι λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης της Google θα είναι παρούσες σε κάθε υπηρεσία της, με τη γνωστή μπάρα πλοήγησης που υπάρχει σε κάθε Google page να περιλαμβάνει πλέον αρκετές επιλογές για πρόσβαση στο Google+ προφίλ σας, ειδοποιήσεις (παρόμοιο με το Facebook) και δυνατότητα sharing οποιαδήποτε στιγμή!

Ας δούμε παρακάτω τις κύριες λειτουργίες του Google+:

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Google+ Stream Ουσιαστικά, το αντίστοιχο News Feed της Google που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μοιράζετε φωτογραφίες, videos, links, την τοποθεσία του κλπ. με τους φίλους του!

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Google+ Circles
Η Google διαφοροποιείται από το Facebook, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μοιράζεται με ξεχωριστά groups φίλων και όχι με όλους, τοποθετώντας τους σε Circles με λειτουργία drag-and-drop και όμορφα animations.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Google+ Sparks
Είναι η λειτουργία που θα αλλάξει πιθανότατα μια για πάντα τη διαδικασία προτεινόμενων sites, posts κλπ. στην μηχανή αναζήτησης, αφού θα επιβραβεύει τα περισσότερα +1 που δίνουν οι χρήστες σε αυτά.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Google+ Hangouts
Ίσως η μεγαλύτερη καινοτομία της Google, που εστιάζει στις ομαδικές τηλεδιασκέψεις (video chat). Η κάμερα αλλάζει θέση (εικόνα) ανάλογα με το ποιος χρήστης μιλά εκείνη τη στιγμή, αντί να είναι ανοιχτά αρκετά παράθυρα, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν video chat rooms για να συμμετέχουν σε διάφορες συζητήσεις!

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Google+ Mobile
Η mobile έκδοση του Google+ είναι αρκετά απλή και περιλαμβάνει δύο μοναδικές λειτουργίες, instant photo upload και Google+ Huddle. Η πρώτη είναι λίγο αμφιλεγόμενη, αφού η ιδέα είναι να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες που τραβά ο χρήστης αυτόματα στο κοινωνικό δίκτυο.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Google+ Huddle
Φοβερή λειτουργία που επιτρέπει το ομαδικό chatting με φίλους που περιλαμβάνονται σε κάποιο από τα Circles που έχετε δημιουργήσει, απευθείας από το Android smartphone σας!

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img]Μπορείτε να κατεβάσετε το Google+ για συσκευές Android από εδώ, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή και για άλλες πλατφόρμες!

Περισσότερες πληροφορίες [url="http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html"]εδώ[/url].

Πηγή: i-live.gr

Share this post


Link to post
[quote name='exelmi' date='02 July 2011 - 11:30 PM' timestamp='1309638609' post='356896']
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Παιχνιδια και ερωτησεις στο Google +[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/07/google_plus_code-e1309520845516.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Τμήμα του κώδικα του Google+ αποκαλύπτει την ύπαρξη δύο τουλάχιστον από τις υπηρεσίες που αναμένεται να δούμε στο νέο κοινωνικό δίκτυο και δεν είναι άλλες από Παιχνίδια και Ερωτήσεις!

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Την ύπαρξη των παιχνιδιών λίγο πολύ τη φανταζόμασταν. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως ήταν ότι τα παιχνίδια αυτά ενδέχεται να προέρχονται από τη Zynga, γνωστή για τα παιχνίδια Farmville, Mafia Wars, Texas HoldEm και πολλά άλλα. Την περασμένη χρονιά, μάλιστα, η Google επένδυσε στη Zynga περισσότερα από $100 εκατομμύρια, ενώ φήμες έκαναν λόγο για μεγαλύτερη μελλοντική συνεργασία. Να λοιπόν που η συνεργασία αυτή πιθανώς να σχετίζεται με το Google+ !

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Η δεύτερη υπηρεσία που αναμένεται να δούμε στο Google+ είναι αυτή των Ερωτήσεων. Οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται με τους φίλους τους ερωτήσεις και στη συνέχεια να σχολιάζουν τις απαντήσεις.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Δε νωρίζουμε πότε ακριβώς οι δύο αυτές υπηρεσίες θα ενσωματωθούν στο νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, το πιθανότερο είναι, όμως, ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πριν το Google+ ανοίξει τις πύλες του για όλους…

Πηγη techgear.gr
[/quote]

[quote name='exelmi' date='05 July 2011 - 05:26 PM' timestamp='1309875998' post='357246']
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Google+ Scam Ψεύτικες προσκλήσεις ![/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://www.google.gr/intl/en_com/images/srpr/logo1w.png[/img]][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Η φρενίτιδα με το Google+ δεν έχει τελειωμό και πραγματικά η ζήτηση για τις πολυπόθητες προσκλήσεις είναι τεράστια (είτε έμμεσα είτε πλαγίως…). Ωστόσο, η Naked Security προειδοποιεί για το πρώτο SCAM που χτυπά το κοινωνικό δίκτυο της Google, και δεν είναι άλλο από ένα email με ψεύτικη πρόσκληση!

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Το συγκεκριμένο email διαδόθηκε πολύ γρήγορα και ξεγελά το χρήστη, αφού μοιάζει με τις πραγματικές προσκλήσεις τις Google και υποτίθεται ότι προέρχεται από κάποιον χρήστη του Google+, αλλά στην πραγματικότητα εάν πατήσετε το link θα μεταφερθείτε σε μια ιστοσελίδα με τα γνωστά είδη μεγένθυνσης….

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Σας συνιστούμε, λοιπόν, να προσέχετε ιδιαίτερα με τις προσκλήσεις που πιθανώς έρχονται ή θα έρθουν στο λογαριασμό σας. Να σημειώσουμε επίσης, ότι το Google+ βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για θέματα ασφαλείας.

Πηγη techgear.gr
[/quote]

Share this post


Link to post
[quote name='exelmi' date='03 July 2011 - 12:06 AM' timestamp='1309640777' post='356900']
[img] http://i55.tinypic.com/akimwi.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Εντυπώσεις & παρουσίαση του Google+
μετά από 48 ώρες χρήσης.
Προσκλήσεις για όλους![/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/google_plus.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Εδώ και 2 ημέρες έχω τη χαρά να χρησιμοποιώ το νέο social network της Google, το Google+. Μπορώ να πω ότι έχω σχηματίσει μία πολύ καλή άποψη για την πλατφόρμα και μάλιστα θεωρώ ότι θα πετύχει το σκοπό της. Ακόμα και αν ο σκοπός του Google+ είναι μακροπρόθεσμα να κερδίσει το Facebook, πιστεύω πως θα το κάνει.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Το Google+ σε καμία περίπτωση δε θα αποδειχθεί ούτε Buzz ούτε Wave. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα. Η εταιρεία έχει μελετήσει και έχει δουλέψει πολύ πάνω στο κομμάτι του ασφαλές sharing. Έχει επίσης προσαρμόσει τα Circles, τα Hangouts και τα Sparks έτσι ώστε να είναι λειτουργικά και προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Ας δούμε όμως τι κρύβει το Google+, ξεκινώντας από το μενού πλοήγησης. Στο πάνω μέρος της οθόνης, κάτω από τη μαύρη μπάρα της Google και δίπλα στο λογότυπο της νέας πλατφόρμας είναι τοποθετημένα 4 κουμπιά (εικονίδια) τα οποία αποτελούν ουσιαστικά τη δομή του δικτύου. Τα κουμπιά αυτά είναι το Home, το Photos, το Profile και το Circles. Στα δεξιά τους βλέπουμε το πεδίο αναζήτησης επαφών.


[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/nav-bar.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Η αρχική σελίδα (Home) είναι ο stream του Google+, το αντίστοιχο news feed που συναντάμε στο Facebook και θέλει λίγη συνήθεια, καθώς διαφέρει από τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Για να μοιραστούμε κάτι με κάποια επαφή μας, δεν πρέπει να πάμε στο προφίλ και να το ποστάρουμε, όπως έχουμε συνηθήσει. Αντιθέτως, γράφουμε ή τοποθετούμε την εικόνα ή το σύνδεσμο στο stream μας και απλώς επιλέγουμε με ποια άτομα θα το μοιραστούμε. Φυσικά οι χρήστες μπορούν είτε να σχολιάσουν, είτε να κάνουν +1 οτιδήποτε κάνουμε share.

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/stream.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Με κάθε σας ανάρτηση στο stream, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσετε και το location σας. Για παράδειγμα, και όπως θα βλέπετε στο παραπάνω screenshot, στο τελευταίο μου post έκανα share την περιοχή μου. Η εισαγωγή link, εικόνας και βίντεο γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο απλώς πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο μέσα στο stream.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Στα αριστερά της οθόνης του Google+ stream είναι τοποθετημένη μία πλευρική μπάρα στην οποία υπάρχουν οι κύκλοι επαφών (circles), που με το πάτημά τους φιλτράρονται οι αναρτήσεις που βλέπουμε. Λίγο πιο κάτω, συναντάμε τα sparks ή αλλιώς τα ενδιαφέροντά μας. Όπως βλέπετε, έχω επιλέξει να ενημερώνομαι για 4 θέματα: social networking, digital marketing, social media, fitness. Εάν για παράδειγμα πατήσω το social media (παρακάτω εικόνα), τότε το Google+ θα μου εμφανίσει μία σειρά από προτεινόμενες ειδήσεις, βίντεο και αναρτήσεις σχετικά με το θέμα.

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/sparks.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Φυσικά, από τη νέα πλατφόρμα της Google δε θα μπορούσε να λείπει το chat. Η λίστα των Google chat επαφών βρίσκεται κάτω αριστερά, ενώ το πλαίσιο συνομιλίας εμφανίζεται στο κάτω δεξιά σημείο της οθόνης.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Όσο για τους fans των συνομιλιών μέσω κάμερας, το Google+ έχει προνοήσει και έχει να παρουσιάσει τα Hangouts. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα hangout (από το μενού δεξιά), και οι επαφές που θα επιλέξετε θα δουν στο stream τους εσάς να τους στέλνετε κάποιο μήνυμα μέσω της κάμερας σας. Με τον τρόπο αυτό μία video συνομιλία μπορεί να αρχίσει, θυμίζοντας λίγο από Skype.

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/hangouts.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Δίπλα από το Home (το stream βασικά), υπάρχει το εικονίδιο Photos που δίνει πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα άλμπουμ των επαφών μας. Επίσης, εκεί διαχειριζόμαστε τις δικές μας φωτογραφίες


[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/photos.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Πατώντας στο κουμπί «Profile», στο μενού πλοήγησης, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο από το να δούμε το δικό μας προφίλ. Εκτός από τη φωτογραφία και τις μικρογραφίες κάποιων επαφών μας που βρίσκονται στο αριστερό τμήμα της οθόνης, παρατηρούμε ότι η σελίδα του προφίλ έχει 6 διαφορετικά tabs με προφανές περιεχόμενο το καθένα: Posts, About, Photos, Videos, +1′s και Buzz.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Στα Posts εμφανίζεται οτιδήποτε έχουμε μοιραστεί, στο About υπάρχουν οι προσωπικές μας πληροφορίες (επάγγελμα, μόρφωση κλπ.), στις Photos αποκτούμε πρόσβαση στα άλμπουμ μας και στα Videos φαίνονται τα βίντεο που έχουμε ανεβάσει. Το tab «+1′s» εμφανίζει τη λίστα με τις ιστοσελίδες που έχουμε επισημάνει με +1, ενώ το Buzz δείχνει την αντίστοιχη λίστα για το Google Buzz.

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/profile.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Το τελευταίο από τα 4 κουμπιά του μενού είναι και αυτό που δίνει ταυτότητα στο Google+. Ο λόγος για τα Circles. Εκεί με ένα απλό drag and drop σέρνουμε τις επαφές μας στον αντίστοιχο κύκλο. Με τον τρόπο αυτό έχουμε ομαδοποιημένες τις επαφές μας ώστε να μοιραζόμαστε ο,τι θέλουμε σε αυτούς που θέλουμε. Για παράδειγμα, όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot, έχω φτιάξει έναν circle «Gugoo.gr» όπου έχω τους συνεργάτες μου. Έτσι, όταν θέλω να προτείνω μία είδηση που είναι υποψήφια να μπει στο Gugoo.gr, θα την κάνω share μόνο στον συγκεκριμένο κύκλο, ώστε να είναι ορατή σε αυτούς που πρέπει.

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/circles.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Αυτή είναι η πρώτη γεύση από το Google+. Όπως θα καταλάβατε και από το ύφος του άρθρου μου, ποντάρω πολλά στη νέα προσπάθεια της Google να χτυπήσει το Facebook. Αυτή τη φορά δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο social network με έμφαση στο επιλεκτικό και εύκολο sharing (μέσω των circles) και στη στοχευμένη και άμεση ενημέρωση (μέσω των sparks).

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Σίγουρα, είναι πάρα πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε το Google+ νικητή, καθώς βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, αλλά ειλικρινά θεωρώ ότι δεν του λείπει τίποτα. Ειδικά όταν αρχίσουν να ενσωματώνονται σε αυτό και άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το Gmail (για προσωπικά μηνύματα ίσως), το Adsense (για διαφημίσεις), τα Maps (τρέμε Foursquare) και τα Games, τότε το Facebook (και όχι μόνο) θα πρέπει να νιώθει ότι απειλείται πραγματικά.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Όσο για εσάς που δεν κρατιέστε και θέλετε να γίνετε μέλος του Google+, αφήστε το σχόλιό σας (με το κανονικό σας mail) [url="http://www.gugoo.gr/2011/07/01/google_googleplus_plus_social_network_invites/"]εδώ[/url] και θα σας σταλεί από ένα invitation!

Πηγη gugoo.gr
[/quote]

Share this post


Link to post
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Το Google+ έφτασε κιόλας τους 10.000.000 χρήστες;[/b][/size][/color][/center]

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/google-10m-chart.png[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Τι κι αν έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη του, τι κι αν ακόμα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, ήδη εκατομμύρια χρήστες έχουν εγγραφεί στο νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Eric Schmidt. Προς το παρών δεν έχει προκύψει κάποιο επίσημο νούμερο όσο αφορά τον αριθμό χρηστών, ωστόσο ο ιδρυτής του Ancestry.com, Paul Allen, έχει δημοσιεύσει τις δικές του εκτιμήσεις για την ανάπτυξη του Google+.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Σύμφωνα με τον ίδιο, το Google+ θα ξεπεράσει τους 10 εκατομμύρια χρήστες σήμερα, μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξή του. Ο Allen εκτιμά ότι το κοινωνικό δίκτυο είχε 4,5 εκατομμύρια χρήστες στις 9 Ιουλίου και 1,7 εκατομμύρια στις 4 Ιουλίου.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Πώς όμως υπολογίστηκε ο αριθμός αυτός; Ο Allen χρησιμοποίησε μια έξυπνη τεχνική, συγκρίνοντας ένα δείγμα μερικών εκατοντάδων επιθέτων από το Google+ με το ποσοστό που κατέχουν αυτά τα ονόματα στο γενικό πληθυσμό (σύμφωνα με τα στοιχεία απογραφής των ΗΠΑ). Έκανε κάποιες υποθέσεις σχετικά με το ποσοστό των ΗΠΑ στους διεθνείς χρήστες και έβγαλε τα συμπεράσματα του.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_3.jpg[/img] Αν όντως οι αριθμοί αυτοί είναι έστω και στο περίπου ακριβείς, τότε το Google+ είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο προϊόν στην ιστορία του διαδικτύου…

Πηγή: [url="http://www.gugoo.gr/2011/07/13/10million-users-googleplus"]www.gugoo.gr[/url]

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Δημιουργήστε το δικό σας “στέκι” στο Google+[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2011/07/hangout.gif[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Τώρα υπάρχει απάντηση στην ερώτηση: “Ποιο είναι το δημοφιλέστερο στέκι του Google+?”.
Με τη βοήθεια της ιστοσελίδας gphangouts.com, η οποία συλλέγει πληροφορίες από όλα τα μέρη του κοινωνικού δικτύου μπορείτε να δείτε ποιό είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος. Το site περιλαμβάνει ακόμα και τις πιο πρόσφατες και δημοφιλέστερες αναζητήσεις.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο στέκι, τώρα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μέσω αυτού του site.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος της λειτουργίας του Google+, οι χρήστες ακόμα προσπαθούν να μάθουν τις λειτουργίες του “Hangouts”, το οποίο υποστηρίζει και video chat.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποιά είναι η άποψή σας;

[center][yt]Tku1vJeuzH4&feature=player_embedded[/yt][/center]

Πηγη .secnews.gr

Share this post


Link to post
[quote name='-LifeIsShort-' date='21 July 2011 - 09:47 AM' timestamp='1311238073' post='360064']
το google+ είναι μια απάτη και μια αποτυχία κατά την γνώμη μου!
[/quote]
Θα μας πεις γιατί ?

Share this post


Link to post
[img] http://i55.tinypic.com/n1djev.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Το Google+ ετοιμάζει το έδαφος για εγκεκριμένους λογαριασμούς διάσημων προσώπων και εταιρειών[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/google-plus-thumb-150x150.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Στα χνάρια του Twitter, που γρήγορα αντιλήφθηκε την ανάγκη των διάσημων αλλά και των μεγάλων εταιρειών για λογαριασμούς οι οποίοι είναι εγκεκριμένοι από τους ίδιους, η Google σκοπεύει στο Google+ να επιβεβαιώνει την ταυτότητα των διάσημων προσώπων. Έτσι, θα είναι σίγουρη ότι είναι οι ίδιοι και όχι κάποιος από τους (ίσως και λίγο τρελαμένους κάποιες φορές) θαυμαστές τους.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, η Google ψάχνει διάφορους τρόπους ώστε να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιος μη εγκεκριμένος λογαριασμός στο Google+, και γι’ αυτό το λόγο έχει ζητήσει από τις επιχειρήσεις αλλά και από διάφορους διάσημους να μη δημιουργήσουν ακόμη profiles στο δίκτυό της.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει ο διαδικτυακός κολοσσός, καθώς και πώς θα παρουσιάζει τα εγκεκριμένα profiles. Κοιτώντας τον ανταγωνισμό, το Twitter έχει ένα ειδικό σήμα για τα «authorised accounts» ενώ το Facebook από την άλλη, αν και δεν έχει κάποια παρόμοια ρύθμιση, απενεργοποιεί τα ψεύτικα pages ύστερα από report της πραγματικής εταιρείας ή του προσώπου.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Εάν η Google αποφύγει τα λάθη των ανταγωνιστών της και εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες (μια από αυτές είναι τα εγκεκριμένα profiles που αναφέραμε) μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες της απόλυτης επιτυχίας. Για να δούμε, θα τα καταφέρει;

Πηγη gugoo.gr

Share this post


Link to post
Μιλαμε θα τα σπαει .Ειδικα το facebook μιλαμε τωρα ετσι οπως τα εχει κανει πιστευω πολυς κοσμος θα παει google +

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]H Google αγοράζει τη Fridge[/b][/size][/color][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Στην απόκτηση της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Fridge έχει προχωρήσει η Google με σκοπό να ενσωματώσει κάποιες από τις λειτουργίες της στο Google+.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Όπως ακριβώς και το Google+, το Fridge επέτρεπε στους χρήστες να ταξινομούν τους φίλους τους σε κατηγορίες και στη συνέχεια να μοιράζονται με όποιες από αυτές επιθυμούσαν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κ.ο.κ.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Εκτός των άλλων, στο Fridge οι χρήστες μπορούσαν να επιλέγουν να εμφανίζουν διαφορετικά ονόματα και φωτογραφίες προφίλ σε διαφορετικές κατηγορίες.
Ο Austin Chang, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας επιβεβαιώνει τις φήμες: “To Fridge κλείνει, τις βασικές λειτουργίες του όμως θα βρείτε στο Google+”.

Πηγη Newscode.gr / newsbomb.gr/

Share this post


Link to post
[img] http://i55.tinypic.com/n1djev.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Έρχεται το casual gaming στο Google+[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://allthingsd.com/files/2012/07/googleville-300x225.png[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Το Google+ καθημερινά αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα έτσι η Google σχεδιάζει σε λίγο να προσθέσει και παιχνίδια στο κοινωνικό της δίκτυο, με άλλα λόγια ο Mark Zuckerberg θα πρέπει τα βράδια να βλέπει εφιάλτες αφού ένα από τα ατού τις επιτυχίας του Facebook είναι τα παιχνίδια.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Σύμφωνα λοιπόν με πηγές η Google είναι αποφασισμένοι να μπει στο casual gaming για τα καλά και μάλιστα φήμες λένε ότι έχει προτείνει στους κατασκευαστές των παιχνιδιών μικρότερη προμήθεια από αυτή που παίρνει το Facebook και είναι το 30%.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Εκτός όμως από αυτό τα παιχνίδια του Google+ δεν θα βρίσκονται στους servers των κατασκευαστών αλλά θα βρίσκονται στους servers της Google κάτι που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές θα επικεντρώνονται μόνο στην ανάπτυξη των παιχνιδιών.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Η Google τη περασμένη χρόνια επένδυσε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στη γνωστή εταιρεία casual gaming Zynga, η εταιρεία έχει βγάλει παιχνίδια όπως το FarmVille και το Mafia Wars που παίζονται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, όλα λοιπόν δείχνουν ότι το Facebook βρήκε το δάσκαλο του...

Πηγη .technewz.gr

Share this post


Link to post
τελικά αυτά τα παιχνιδάκια που καλλιεργείς την φάρμα είναι πολύ διασκεδαστικά!

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]20 εκατομμύρια χρήστες στο Google+[/b][/size][/color][/center]
[center][size="3"][b]Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών comScore το Google+ έχει ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες και όλο πληθαίνουν.[/b][/size][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Η comScore, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που μια υπηρεσία φτάνει τα 20 εκ. μέλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ενώ από την πλευρά της η Google δεν έκανε καμία δήλωση για τις ανακοινώσεις αυτές αφού η πολιτική της εταιρείας θέλει να μην γίνονται σχόλια πάνω σε στοιχεία τρίτων φορέων.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Πάντως οι ανακοινώσεις της comScore έρχονται μερικές μέρες μετά τις δηλώσεις του Larry Page, που ήθελαν το Google+ να έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι διαμοιράζονται πάνω από ένα δισ. items την ημέρα.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Όσα εκατομμύρια χρήστες και να έχει για την ώρα το Google+ στην πραγματικότητα είναι ακόμα πολύ μικρό μπροστά στο Facebook, που έχει πάνω από 750 εκατομμύρια χρήστες πάντως η εταιρία πιστεύει οτι η νέα της υπηρεσία θα πάει καλύτερα από τις προηγούμενες απόπειρες της Google στα Social Networks, όπως ήταν το Buzz.

Πηγη techit.gr

Share this post


Link to post
[img] http://i55.tinypic.com/n1djev.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Αναφορές ότι το Google+ διαγράφει λογαριασμούς που δεν χρησιμοποιούν αληθινά ονόματα[/b][/size][/color][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Στη διαγραφή ενός ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού λογαριασμών λέγεται ότι προχώρησε τις τελευταίες ώρες το Google+, με την αιτία, από ότι φαίνεται, να είναι το ότι οι χρήστες δεν χρησιμοποιούσαν το πραγματικό τους όνομα. Η αλήθεια είναι πως η Google είχε ήδη προειδοποιήσει ότι θα διαγράψει προφίλ που δεν ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα, ωστόσο εδώ έχουμε να κάνουμε και με διαγραφή ανθρώπων που αντί για το πραγματικό τους όνομα επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν κάποιο παρατσούκλι ή ψευδώνυμο.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Το ZDNet αναφέρει παραδείγματα ορισμένων γνωστών πρσωπικοτήτων από τον χώρο της τεχνολογίας των οποίων οι λογαριασμοί διαγράφηκαν, ενώ το Neowin κάνει λόγο για (ανεπιβεβαίωτες πάντως) αναφορές χρηστών ότι αποκλείστηκαν από ολόκληρο το δίκτυο της Google (Gmail, Google Docs κλπ).

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της Google και δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό έγινε μόνο στα πλαίσια της διαγραφής των εταιρικών σελίδων ή είναι μια γενικότερη κίνηση ενάντια στα προφίλ που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά στοιχεία. Εάν ισχύει το δεύτερο θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές αρνητικές αντιδράσεις, ειδικά από τη στιγμή που το Facebook κρατά πολύ πιο ελαστική στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγές: ZDNet, Neowin / freeweird.com

Share this post


Link to post
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Το Google+ εξαπλώνεται και το +1 τριπλασιάζει την ταχύτητα του[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/6262.jpg[/img][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Χάρη σε αλλαγές στις οποίες προέβη η Google την Τρίτη, το κουμπί +1 είναι πλέον 3 φορές πιο γρήγορο στην ανταπόκριση του σε οποιοδήποτε site. Σε συνδυασμό με αλλαγές και στον κώδικα, το κουμπί του +1 φορτώνει ταυτόχρονα με τον κώδικα Javascript και έτσι έχουμε περαιτέρω μείωση στον χρόνο που κάνει για να κατέβει μια σελίδα.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Η παραπάνω προσπάθεια αποτελεί την τελευταία σε μια σειρά από βελτιώσεις που η Google προσπαθεί να επιφέρει στο κουμπί +1 το οποίο πλέον σχετίζεται και με το Google+. Παρατηρώντας την ραγδαία εξέλιξη του κουμπιού, το οποίο σύμφωνα με μια έρευνα εξαπλώνεται πιο γρήγορα και από το κουμπί Tweet του Twitter, η Google έχει μεγάλες βλέψεις και αναζητά την πρωτιά και τον εκτοπισμό από τον θρόνο του βασιλιά «Like».

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Πως να μην έχει τέτοιες βλέψεις όταν αφού το Google+ έχει ήδη ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια επισκέπτες και το σημαντικότερο, έχει αρχίσει πλέον η εξισορρόπηση μεταξύ των 2 φύλων, ίσως το πιο σοβαρό σημάδι ότι το Google+ ενηλικιώνεται. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερες βελτιώσεις ώστε να αρχίσουμε τις σοβαρές συγκρίσεις με το Facebook. Το 2012 προβλέπεται … ανταγωνιστικό.

Πηγη gugoo.gr

Share this post


Link to post

Οποιος ενδιαφερεται για προσκληση στο Google+ Ας δει εδω :)

http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=25247&pid=362696&st=0&#entry362696

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Το G++ Προσθέτει πλήρη λειτουργικότητα Facebook & Twitter στο Google +[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2011/08/twitter-facebook-google-plus-logo.png[/img][/center]
[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Το G++ σας επιτρέπει να φέρετε Facebook και Twitter feeds στο Google Plus, κάνοντας τη μετάβαση στο νέο δίκτυο πολύ πιο απλή. Μπορείτε να εναλλάσσετε τα feeds απλά ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας την επιλογή στην εφαρμογή του Google Plus.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Η επέκταση σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε τις εισερχόμενες ειδήσεις από το Facebook, ενώ έχετε τη δυνατότητα και να σχολιάσετε οτιδήποτε σας φαίνεται ενδιαφέρον.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Μπορείτε επίσης να δείτε το Twitter timeline όπου μπορείτε να απαντήσετε/retweet από το Google+.
[center][img]http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2011/08/gplusplus.png[/img][/center]
[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Μόλις εγκαταστήσετε την επέκταση θα προστεθούν τρία πλαίσια ελέγχου. Η στήλη G+ είναι ήδη ενεργοποιημένη, ελέγξτε το Facebook και το Twitter για να συνδεθείτε και τα νέα θα αρχίσουν να εμφανίζονται αυτόματα. Μπορείτε να κάνετε κάποιο σχόλιο ή retweet απευθείας από το Google Plus.
[center][img]http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2011/08/Google-retweet_thumb2.png[/img][/center]
[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Η επέκταση έχει επίσης και την επιλογή “Ανανέωση”, που σας επιτρέπει να ελέγχετε για νέες πηγές ειδήσεων και tweets και στους τρεις λογαριασμούς.

Πηγη secnews.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Ηρθαν τα παιχνιδια στο Google+[/b][/size][/color][/center]
[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/08/google_plus_angry_birds-e1313097009865.jpg[/img][/center]
[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια στο Google+ είναι πια γεγονός! Από σήμερα στην κορυφή των streams θα εμφανίζεται ένα νέο πέμπτο μικροσκοπικό εικονίδιο που θα οδηγεί στα Παιχνίδια.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Το κοινωνικό δίκτυο μόλις ξεκίνησε να προσφέρει μια γκάμα παιχνιδιών από εταιρείες όπως οι Zynga, Rovio και Wooga.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Σε αντίθεση μάλιστα με το Facebook, το Google+ δεν μπερδεύει τα παιχνίδια με τα streams, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα βλέπουν όποτε θέλουν. Σε περίπτωση μάλιστα που κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια, μπορεί απλά να τα αγννοεί .

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Όσον αφορά τις βαθμολογίες, δε θα εμφανίζονται σε όλους, αλλά μόνο σε όσους παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Μερικά από τα πρώτα παιχνίδια είναι τα Zynga Poker, Angry Birds και Sudoku.
[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/08/google_plus_games-e1313096761251.png[/img][/center]
[center][yt]JTYzyIcp0mY&feature=player_embedded[/yt][/center]

Πηγη techgear.gr/

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Η Google ξεκινά επαληθεύσεις λογαριασμών στο Google+[/b][/size][/color][/center]

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Πριν από λίγες εβδομάδες, η Google αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό William Shatner που είχε δημιουργηθεί στο Google+, με το σκεπτικό ότι δε δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Captain Kirk στο Star Trek, αλλά από έναν θαυμαστή του.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Ωστόσο, ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκε πράγματι στον Willian Shatner, ο οποίος βέβαια δε χάρηκε καθόλου όταν είδε το λογαριασμό του απενεργοποιημένο. Η Google λαμβάνει τώρα μέτρα έτσι ώστε να αποφύγει παρόμοια λάθη στο μέλλον.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Όπως ανακοίνωσε στέλεχος της εταιρείας, οι λογαριασμοί θα περάσουν σταδιακά από ένα στάδιο επαλήθευσης, προκειμένου να βεβαιωθεί η εταιρεία ότι δεν ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα. Αυτό, πάντως, που δε διευκρινίζει η Google, είναι πώς ακριβώς θα γίνει αυτή η επαλήθευση.

[img]http://www.wehellas.gr/images/arrow_1.jpg[/img] Σε πρώτη φάση, θα ελεγχθούν οι λογαριασμοί που φέρονται να ανήκουν σε δημόσια πρόσωπα, καθώς κι αυτοί που έχουν προστεθεί σε μεγάλο αριθμό Circles. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να εφαρμοστεί το μέτρο της επαλήθευσης σε όλους τους λογαριασμούς του Google+.

Πηγή: e-pcmag

Share this post


Link to post

[quote name='alexandros050' date='16 August 2011 - 05:03 PM' timestamp='1313503422' post='363913']
Παδια τα games τα σπανε ειδικα το crime city :)
[/quote]


Και στο facebook το έχει !!!!

Share this post


Link to post
[quote name='DaRkNight' date='23 August 2011 - 09:52 PM' timestamp='1314125574' post='365674']
Και στο facebook το έχει !!!!
[/quote]


Ναι ξερω μετα τα ειδα λογικα θα μπουν αλλα που δεν υπαρχουν στο facebook αλλα αργοτερα ,αλλα ενταξει δεν μας κρατανε και τα games στο google plus υπαρχουν και αλλα πραγματα

Share this post


Link to post
[img] http://i55.tinypic.com/akimwi.png[/img]
[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Ένας οδηγός για πιο ασφαλή ιδιωτική ζωή στο Google+ [infographic][/b][/size][/color][/center]

Το πόσο σημαντικό είναι το θέμα διασφάλισης της ιδιωτικής ζωής μας στα social networks είναι γνωστό. Κάθε πλατφόρμα έχει τα δικά τις σημεία στα οποία πρέπει να δοθεί βάση αλλά και φυσικά τις δικές της ρυθμίσεις. Το ακόλουθο infographic της ZoneAlarm είναι πλήρως κατανοητό και παρουσιάζει τα 6 βήματα που θα μας εξασφαλίσουν απόλυτο έλεγχο στο τι και με ποιον κάνουμε share.

[center][img]http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/09/110720.Zonealarm-Google+2.png[/img][/center]

Πηγη gugoo.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Google+: Άνοιξε επίσημα για όλους![/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Μετά από σχεδόν τρεις μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας, και βλέποντας τη Facebook να εμπλουτίζει συνεχώς το δικό της κοινωνικό δίκτυο εκμεταλλευόμενη “δανεικά” στοιχεία από το Google+ (π.χ. Friend Lists), η Google άνοιξε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση τις εγγραφές στο νεότευκτο κοινωνικό δίκτυο, για όλο τον κόσμο, αφού μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος εισόδου ήταν μέσω πρόσκλησης.

[/list]

[list]

[*]Με αφορμή το άνοιγμα των πυλών, η Google βρήκε την ευκαιρία να λανσάρει και μερικές νέες λειτουργίες, όπως Hangouts για συσκευές Android (με λειτουργικό 2.3 ή ανώτερο), Hangouts on Air για δημόσιους τηλεδιαλόγους με screensharing, sketchpad και δυνατότητα επέμβασης σε Google Docs!
[/list]

[list]

[*]Τέλος, προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης σε όλες τις υποσελίδες του Google+, ενώ η λειτουργία ομαδικής συνομιλίας (group chat) Huddle για φορητές συσκευές μετονομάστηκε σε Messenger.
[/list]

[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/09/google_plus_hangout_android-e1316536700262.jpg[/img][/center]

http://www.techgear.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Νέα λειτουργία sharing των Google+ Circles[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Η Google προσθέτει μία νέα επιλογή που αφορά τα Google+ Circles, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται με φίλους τους, τις επαφές που περιλαμβάνει ο συγκεκριμένος Κύκλος.
[/list]

[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/09/google_plus_circles_sharing.jpg[/img][/center]

[list]

[*]Για παράδειγμα, εάν έχετε δημιουργήσει ένα Κύκλο με φίλους από το σχολείο, μπορείτε να τον μοιραστείτε με κάποιον νέο χρήστη που αναζητά τους παλιούς συμμαθητές, χωρίς όμως να εμφανίζεται η ονομασία του Κύκλου.

[*]Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το mouse επάνω από τον συγκεκριμένο Κύκλο και θα δείτε την επιλογή “Share” επάνω του, ενώ μπορείτε να σχολιάσετε τη δημοσίευση όπως σε οποιοδήποτε post.
[/list]

[center][dailymotion]xlc25a_share-your-favorite-circles-with-others-hd_tech#from=embediframe[/dailymotion][/center]

[center][color="#FF8C00"][size="5"][b]Το Google+ φτάνει τους 50 εκατομμύρια χρήστες![/b][/size][/color][/center]

[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/09/google-50million-e1317108058675.jpg[/img][/center]
[list]

[*]Έχει περάσει λιγότερο από μια εβδομάδα από τότε που η Google άνοιξε τις πύλες του νέου κοινωνικού δικτύου της προς όλους και όπως φαίνεται η άνοδός του είναι πρωτόγνωρη…

[*]Σύμφωνα με τον Paul Allen, υπεύθυνο για τα στατιστικά του Google+, το νέο social network έχει κατορθώσει να αγγίξει ήδη το στόχο των 50 εκατομμυρίων χρηστών! Μπορεί, βέβαια, ο αριθμός αυτός να φαίνεται μικρός συγκριτικά με τον κατά 15 φορές μεγαλύτερο αριθμό χρηστών του Facebook, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το Google+ μετράει μόλις 88 ημέρες ζωής.

[*]Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, στο Facebook πήρε 1325 ημέρες για να φτάσει τους 50 εκατομμύρια χρήστες, στο Twitter 1096 ημέρες, στο MySpace 1046 και τέλος στο LinkedIn 2354 ημέρες.

[*]Αν το Google+ συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, σύντομα o Mark Zuckerberg θα αρχίσει να ιδρώνει… Χθες είδαμε, μάλιστα, το CityVille, το δημοφιλέστερο παιχνίδι της Zynga στο Facebook (με 72 εκατομμύρια χρήστες!) να κάνει την εμφάνιση του και στο Google+.
[/list]

http://www.techgear.gr

Share this post


Link to post
[img]http://i56.tinypic.com/2432t86.png[/img]

[center][color="#FF8C00"][size="4"][b]Google+: τώρα με κατέβασμα φωτογραφιών σε Full Size[/b][/size][/color][/center]

[list]

[*]Έπειτα από αίτημα των χρηστών του Google+, στο κοινωνικό δίκτυο προστέθηκε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει το κατέβασμα των φωτογραφιών σε Full Size.

[*]Από σήμερα, κάθε φορά που βλέπετε μια φωτογραφία σε lightbox mode, θα μπορείτε να την κατεβάζετε σε πλήρες μέγεθος, επιλέγοντας Actions (κάτω δεξιά γωνία) και download photo.
[/list]

[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/09/google-plus-photo.jpg[/img][/center]

[list]

[*]Σε περίπτωση που δε θέλετε να επιτρέπετε στους άλλους να κατεβάζουν τις φωτογραφίες σας σε Full Size, μπορείτε απενεργοποιήσετε τη λειτουργία: επισκεφτείτε τα Google+ settings σας (πάνω δεξιά) και στη συνέχεια κάντε uncheck στο “Allow viewers to download my photos”.
[/list]

[center][img]http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/09/do_not_allow-e1317372850247.png[/img][/center]

http://www.techgear.gr

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...