KOSTASgerrard 2 Report post Posted January 22, 2010 Δειτε εδω:http://www.youtube.com/watch?v=VqIFRfnZFec&feature=player_embedded# Πληροφοριακα,οι Suicidal Angels ειναι ενα Ελληνικο thrash metal συγκροτημα. Quote Share this post Link to post
gregkwaste 1.880 Report post Posted January 22, 2010 Δειτε εδω:http://www.youtube.com/watch?v=VqIFRfnZFec&feature=player_embedded#Πληροφοριακα,οι Suicidal Angels ειναι ενα Ελληνικο thrash metal συγκροτημα. Ε πιο πολύ death είναι παρα thrash αλλα είναι τζαμάτοι Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted January 22, 2010 Πολύ καλό συγκροτηματάκι... Quote Share this post Link to post
KOSTASgerrard 2 Report post Posted January 22, 2010 Ε πιο πολύ death είναι παρα thrash αλλα είναι τζαμάτοι Συμφωνω Αρτι.Εγω τους εμαθα απο καποιον μεταλλα που μου μαθαινε σκακι και τους εχει φιλους (τους suicidal angels)!!! Quote Share this post Link to post
porto leone 7 24 Report post Posted February 3, 2010 SlipknoT FTW !! LIGO AKIRO ALA TECPA Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted February 6, 2010 Μπορεί να μην είναι heavy metal,αλλά που αλλού να το πόσταρα? Είναι όμως από τις μεγαλύτερες blues μπάντες που έχουν υπάρξει ποτέ! Ένα από τα αγαπημένα μου... ΑΓΑΠΑΜΕ ZZ TOP!!!! Quote Share this post Link to post
mokilokd 585 Report post Posted February 6, 2010 THUNDER N LIGHTING!!! THE GODS TAKE REVENGE!!! Quote Share this post Link to post
Murder89 35 Report post Posted February 9, 2010 (edited) Γύρισε ο Ellefson στους Megadeth!!! Ή μάλλον τον γύρισε ο Mustaine.Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη θρυλική δισκάρα Rust In Peace και μάλλον βρήκε ακόμα έναν λόγο να ψήσει τον κόσμο. Άντε να σουτάρει και τους άλλους 2 και να φέρει πίσω τους Friedman και Menza και όταν έρθουν το καλοκαίρι με το καλό να παίξουν ΌΛΟ το Rust In Peace όπως πρέπει. Edited February 9, 2010 by Murder89 Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted February 9, 2010 Γύρισε ο Ellefson στους Megadeth!!! Ή μάλλον τον γύρισε ο Mustaine.Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη θρυλική δισκάρα Rust In Peace και μάλλον βρήκε ακόμα έναν λόγο να ψήσει τον κόσμο. Άντε να σουτάρει και τους άλλους 2 και να φέρει πίσω τους Friedman και Menza και όταν έρθουν το καλοκαίρι με το καλό να παίξουν ΌΛΟ το Rust In Peace όπως πρέπει. Πάντως εκείνη τη μέρα το βλέπω να γίνεται κάνα τζέρτζελο με τους Metallica... Quote Share this post Link to post
Guest Report post Posted February 25, 2010 ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ UNMASKED THE BETRAYER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ DEATHCORE????? Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted February 25, 2010 ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ UNMASKED THE BETRAYER ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ DEATHCORE????? Σόρρυ φίλε που θα στο πω (άποψή μου πάντα),αλλά τέτοια είδη μουσικής,δεν τα θεωρώ καν ΜΟΥΣΙΚΗ... Φιλικά πάντα... Quote Share this post Link to post
Guest Report post Posted February 26, 2010 Σόρρυ φίλε που θα στο πω (άποψή μου πάντα),αλλά τέτοια είδη μουσικής,δεν τα θεωρώ καν ΜΟΥΣΙΚΗ...Φιλικά πάντα... ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Τ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ DEATHCORE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΦΑΣΗ Μ...ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ν ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ Ν ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ Τ ΜΕΤΑΛ...0ΧΑ0ΑΧ00ΧΑ.... Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted March 3, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για τα εισιτήρια στο Sonisphere???Έχω ακούσει για 85 ευρώ αλλά δεν ξέρω γενικά... Μήπως μπορεί κανείς να μου κάτι πιο συγκεκριμένο??Τιμές,θέσεις... Quote Share this post Link to post
lostpfg 311 Report post Posted March 4, 2010 (edited) Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για τα εισιτήρια στο Sonisphere???Έχω ακούσει για 85 ευρώ αλλά δεν ξέρω γενικά...Μήπως μπορεί κανείς να μου κάτι πιο συγκεκριμένο??Τιμές,θέσεις... 85 ευρώ ήταν τα 1000(Νομίζω) πρώτα(ήταν περιορισμένος ο αριθμός τους)-Εγώ πήρα από το ticketpro.gr..Τα υπόλοιπα έχουν 95 ευρά(10 παραπάνω)....Πριν 3 χρονάκια είχα δώσει 80 για τους Metallica μόνο..Άρα και 95 καλά είναι.. Τα VIP είναι 150€ .. Σήμερα πήρα και για Rammstein..Ω ρε μάνααααααααααααααααααααααααααααααααααα.... :music3: EDIT:Τελικά υπάρχουν ακόμα των 85.. Edited March 4, 2010 by lostpfg Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted March 4, 2010 (edited) 85 ευρώ ήταν τα 1000(Νομίζω) πρώτα(ήταν περιορισμένος ο αριθμός τους)-Εγώ πήρα από το ticketpro.gr..Τα υπόλοιπα έχουν 95 ευρά(10 παραπάνω)....Πριν 3 χρονάκια είχα δώσει 80 για τους Metallica μόνο..Άρα και 95 καλά είναι..Τα VIP είναι 150€ .. Σήμερα πήρα και για Rammstein..Ω ρε μάνααααααααααααααααααααααααααααααααααα.... :music3: EDIT:Τελικά υπάρχουν ακόμα των 85.. Ωραίος,μάλλον θα πάω για τα 85άρια αν και δεν έχω αποφασίσει 100% αν καν θα πάω...btw έχω να πάω σε (σοβαρή) συναυλία από το 2007 στους Maiden... Κάτι άκουσα και για άλλη συναυλία Lamb of God...αληθεύει ή μλκίες??? Edited March 4, 2010 by L0sT Quote Share this post Link to post
antigonos 94 Report post Posted March 4, 2010 Λοιπον παιδες, ακουστε Iron Maiden, System Of A Down, Link Park, Slipnkot και κανα πλοκαμι(xa0xa0xa0xa0xa0) Quote Share this post Link to post
Murder89 35 Report post Posted March 5, 2010 (edited) Αν έχει τελειώσει η εξεταστική τότε έχει καλώς.Ετσι και αλλιώς μόνο για τους Megadeth ψήνομαι πραγματικά. Oσο για τους Lamb of God στο tickethouse μπορείς να αγοράσεις εισητήριο για 1η Ιουνίου ενώ στο site του συγκροτήματος δεν λέει τίποτα για Αθήνα . 30 Μαίου θα είναι Τελ Αβιβ και μετά 10 Ιουλίου Καλιφόρνια.Μάλλον δεν το έχουν ενημερώσει ακόμα. Edited March 5, 2010 by Murder89 Quote Share this post Link to post
Guest Report post Posted March 5, 2010 egw pedia pisteuw pws ta kalitera heavy metal sigrotimata ine black sabbath,iron maiden,iced earth,metallica,kai apo hard rock oi AC/DC ena pragma exw na pw gi auta ta sugrotimata Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted March 5, 2010 Τώρα που λες Iced Earth,τώρα τελευταία (ξανά)πωρώθηκα με αυτούς!! Τα σπάει το κομματάκι.... Alive in Athens...το έχω σε αυθεντικό audio,video και σε μπλούζα! :hehe: Quote Share this post Link to post
KOSTASgerrard 2 Report post Posted March 7, 2010 Γενικα οι iced earth παιζουν γρηγορο και ωραιο metal.εχετε ακουσει για κανα live??? Quote Share this post Link to post
Murder89 35 Report post Posted March 22, 2010 (edited) Πολύ νέκρα έχει πέσει. Το πήρε κανείς άλλος το καινούριο κ τελευταίο των Scorpions? Μιλάμε για τρέλα οι άνθρωποι με την Ελλάδα.Το δώσαν τζάμπα - μια βδομάδα πριν κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο. Ξεχωρίζουν τα και το .Απίστευτο κομμάτι το τελευταίο για να κλείσουν το album και να αποχαιρετήσουν τον κόσμο. Aσχετο - υπάρχει κ αυτό το θεικό videάκι για το . Edited March 22, 2010 by Murder89 Quote Share this post Link to post
d3athmagnetic 197 Report post Posted March 22, 2010 Ωραία τα τραγουδάκια απο scorpions!Κάποτε εξάλλου όλα τα ωραία τελειώνουν.... Τα σπασε και το vid!!! :jester: Quote Share this post Link to post
KOSTASgerrard 2 Report post Posted March 26, 2010 Ρε παιδες,δεν εχει αναφερθει τιποτα για τους τιτανοτεραστιους "σε γραφω στ' αρχιδια μου" και "εχω ροζ μουσι.Ε,και??" PanterA!!Ετσι λοιπον,ανεβαζω μια επιτυχια τους: Quote Share this post Link to post
PanosPasch 745 Report post Posted March 26, 2010 Σήμερα πήρα και εγώ εισητηριάκι για το Sonisphere, αν και πάω για τους Metallica κυρίως, και οι Bullet και οι Slayer μου αρέσουν αρκετά. Ακόμα 85 € έχει πάντως το εισητήριο. Quote Share this post Link to post
gregkwaste 1.880 Report post Posted March 27, 2010 και μη σου πω οτι θα κατέβει και άλλο. Σε τόσο χαλαιπούς καιρούς αυτοί το βιολί τους, μέχρι και για όπερα λιγότερα πληρώνουμε....... Εγω αναμένω και άλλο πάντως ^^ Quote Share this post Link to post