Guest ManosDaGreek Report post Posted October 26, 2009 Εγώ σας ανακάλυψα εντελός τυχαία! Έψαχνα κάτι εντελός άσχετο με το συγκεκριμένο forum (dream team 09) στο google, και σας βρήκα. Ε, αυτό ήταν. Τώρα θα πρέπει να με υποστείτε! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!! Quote Share this post Link to post
Guest Report post Posted October 28, 2009 το βρηκα στην τυχη καθως googlαρα Quote Share this post Link to post
moxa15 0 Report post Posted November 1, 2009 Eγω το εμαθα οταν ειχα παει με κατι φιλαρακια στο iland cafe στο μαρουσι(ενα internet cafe) και οταν ανοιξα το pro παρατηρησα το wehellas στην αρχη και μετα το ωραιο μενου και τις υπολοιπες ελληνικες ομαδες και εγινα μελος για να το κατεβασω και φυσικα μετα κολλησα.... Αν και μου το ειχε πει και ενας φιλους μου που ειχε ακουσει τους administrator του site στην εκπομπη Users στο σεντρα αλλα δ ειχα δωσει και ιδαιτερη εμφαση... Quote Share this post Link to post
easyman57 1 Report post Posted January 20, 2010 o kolitos m antigons m eftia3e account para ti thelisi m ... an kai tora m aresei kai ton euxaristo Quote Share this post Link to post
nachos7 9 Report post Posted February 10, 2010 μου το ειπε ενας φιλος μου που ειναι το ηδιο πορομενος με το PES οπως και εγω :victory: Quote Share this post Link to post
ilias_gr 4.572 Report post Posted February 12, 2010 Ούτε που θυμάμαι! Πάνε πολλά χρόνια από τότε. Μάλλον απ' τον Γούγλη. Από που αλλού; Quote Share this post Link to post
geobis13 11 Report post Posted February 12, 2010 οι καλες φημες τα patchakia οι φιλοι.................. ολα! Quote Share this post Link to post
raf9 119 Report post Posted February 15, 2010 Έκανα search στο Google για Ελληνική patch και σας βρήκα Quote Share this post Link to post
LongDonkey 24 Report post Posted February 15, 2010 τυχαία είχα βρει ένα σιντάκι στο μοναστηράκι που είχε το patch... Quote Share this post Link to post
paul18 1 Report post Posted February 15, 2010 εγω εψαχνα για patchakia ..τα βρηκα και ευχαριστω .. αλλα ακομα δεν τα εχω κατεβασει Quote Share this post Link to post
kostello27 0 Report post Posted March 13, 2010 Ψάχνοντας στο google για pes10pc patches, έπεσα πάνω στο wehellas... έχω κατεβάσει μερικά patches και ομολογώ πώς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά... Μπράβο!!!! Quote Share this post Link to post
dimitrispapadopoulos 78 Report post Posted April 30, 2010 Ψαχνωντας για torrents me pes2009 patches Επεσα πανω σε σας!!!! :thumbsup: :thumbsup: Quote Share this post Link to post
Guest Report post Posted May 11, 2010 Αρχικά από το patch.Μετά είδα από ένα forum το site σας και μπήκα... Quote Share this post Link to post
chris_94 20 Report post Posted May 11, 2010 Απο περιοδικό, αλλα δεν θυμαμαι ποιο ... Πάντως ηταν αθλητικο περιοδικο Quote Share this post Link to post
tnok 52 Report post Posted May 11, 2010 Αναζήτηση στο google για τουρνουά pes [δεν θυμάμαι για ποιο] έβγαλε εσάς... Κάθισα λίγο και βγήκα και μετά από κανέναν χρόνο πάλι από το ίδιο search βρήκα εσάς και μπήκα. Quote Share this post Link to post
apoellara07 2.398 Report post Posted August 25, 2010 Εγώ για πρώτη φορά άκουσα το wehellas.gr το 2007 περίπου από κάποια παιδιά της γειτονιάς που είχαν ένα patch sto pes6 αν θημάμε καλά. Το είχα υπόψη αλλά δεν μπήκα ποτέ... Mετά από κανένα χρόνο είδα το site όταν έγραψα στο Google: download Apoel for pes 2009 Mπήκα, έγινα member αλλά διάβαζα, διάβαζα, διάβαζα και δεν καταλάβαινα τίποτα και δεν ξαναμπήκα. Φέτος την τελευταία μέρα των διακοπών των Χριστουγέννων ξαναμπήκα αποφασισμένος και έγινα member ξανά (εννοείτε ξάχασα το παλιό μου account) και ναμε τώρα. Quote Share this post Link to post
PES4ever 22 Report post Posted August 25, 2010 Εγώ από ότι θυμάμαι πέρυσι πήγα σε έναν φίλο μου που είχε το WeHellas Patch για το PES6. Έβλεπα στα μενού,στα adboards τη λέξη WeHellas. Φέτος μπήκα στον πειρασμό να δώ τι είναι αυτό το "WeHellas".Το googlara πάτησα στο πρώτο link και από τότε δεν ξεκόλλησα... Quote Share this post Link to post
boss21 187 Report post Posted September 9, 2010 Γνωριστηκα με ενα παιδι στη κατασηνωση και ετσι οπως μιλαγαμε για ηλεκτρονικα κ.λπ. πεφτει στη συζητηση το ΡRO , μου ειπε πως εχει το παιχιδι στην ελληνικη μορφη , εγω τρελαθηκα , του το ζητησα, και απο εκει το εμαθα βλεπωντας το promo video... Ηταν τοτε το patch του PES5 ή PES6 τεσπα αυτο που θυμαμαι απο τοτε ηταν που ειχε ενα ελληνικο κομματι να παιζει το οποιο ειχε διαδωθει απο την / \ /ο\/α ... Quote Share this post Link to post
Spank 1 Report post Posted March 26, 2011 Απο φίλους που παίζουμε Pro. Quote Share this post Link to post
Andreas1313 4 Report post Posted April 26, 2011 Εγω το εμαθα απο το sporty που ειχε κανει αφιερωμα. Quote Share this post Link to post
GreekSunlight 67 Report post Posted April 27, 2011 Εγώ Μια Μέρα Έψαχνα Κάτι Για Την Ελλάδα Και Πάτησα Hellas Στο Google Και Βρήκα Το WeHellas! 1 Quote Share this post Link to post
AndrikosGS 8 Report post Posted February 9, 2012 Από το PES2011 Tournament! Και! απο τον φίλτατο blogger RedDuckling Quote Share this post Link to post
djisves 3.888 Report post Posted February 10, 2012 [quote name='CHUCK NORRIS' date='10 February 2012 - 01:39 PM'] Δεν το έμαθα, με έμαθε.[/quote] 2 Quote Share this post Link to post
xxKingxx 0 Report post Posted February 13, 2012 Ψάχνοντας στο google!!! Quote Share this post Link to post
binos 5 Report post Posted September 9, 2012 ψάχνοντας patch για το pes2010 Quote Share this post Link to post