Ποπο!!!!!!!!Τι ειναι αυτο ρε σεις?????Πραγματικα πιο αληθινο ξυλο απο το smackdown πεφτει....Γουσταρω παντως να το παιξω με φιλους,θα εχει πολυ φαση!!
Football title by Ubisoft
Posted 17 May 2010 - 01:26 PM
Εμενα παντως μου αρσει πολυ...φαινεται πολυ ποροτικο, θα ειναι σαν mouFif@ street που οταν πηγαινες να σουταρεις και σε γ@μ@γε αλος με τακλιν κατεβαζες καντιλια
Ενα πραγμα που ειδα και δεν μου αρεσε ηταν τα τοπια γυρω...δεν εννοω τους ανθρωπους γυρω...αλλα ειδα σε ενα video οτι σε πολα γηπεδα ο ουρανος ηταν γαλαζιος αλλες, φορες φουξια και το εκανε να φαινεται ψευτικο...κατα τ'αλλα θα το λιωσω απειρα
Ενα πραγμα που ειδα και δεν μου αρεσε ηταν τα τοπια γυρω...δεν εννοω τους ανθρωπους γυρω...αλλα ειδα σε ενα video οτι σε πολα γηπεδα ο ουρανος ηταν γαλαζιος αλλες, φορες φουξια και το εκανε να φαινεται ψευτικο...κατα τ'αλλα θα το λιωσω απειρα
This post has been edited by bosei1993: 17 May 2010 - 01:27 PM
Posted 27 May 2010 - 05:00 PM
"Αγόρασα" το game για XBOX 360...αρχικά να σας πω ότι το game είναι σε ένα γηπεδάκι που παίζεις 5 εναντίον 5...για exhibition έχει μόλις 14 εθνικές ομάδες...ο χειρισμός ψιλό πάσχει αλλα μετά από λίγη ώρα συνηθίζεις και φαίνεται φυσιολογικός...το καλύτερο mode ein το campaign mode κάτι σαν το rule the street του mouFif@ STREET,φτιάχνεις ένα χαρακτήρα και μια ομάδα και συμμετάσχεις σε tournaments και παιχνίδια σε διαφορες πόλεις της ευρώπης...ξεκλειδώνεις παίκτες ανάλογα με τα achivements σε κάθε αγώνα...το μονο κακό ein ότι παίζεις με εθνικές ομάδες 23 ein συνολικά στο campaign(έχει και κάποιες unlincened)ενώ εσύ έχεις παίκτες από διαφορες χώρες...ακόμα όταν αγοράσεις κάποιον παίκτη βρίσκετε και στην εθνική του και μπορείς να παίξεις αντιμέτωπος στον ίδιο παίκτη...
This post has been edited by peris7: 27 May 2010 - 05:01 PM
Help

MultiQuote